Több férfi van egyedül, mint nő (?)

2021. április 23. 07:44 - csajokespasik

       

               „ Azt mondják, hogy a súlyos önértékelési zavart le kell küzdeni, de én azt mondom, hogy vannak emberek, akiknél teljesen jogos és indokolt” – Súlyos kijelentés, de Posztolónk saját tapasztalatai alapján véli így. Te hogyan éreznéd magad, ha szakítanának veled egy másikért, majd azért akarna visszajönni hozzád az ex, mert dobta az új pasija?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Amikor társkereső hirdetéseknél azt olvasom, hogy a hölgy szilárd egzisztenciával rendelkező urat vadászna, mindig eltöprengek, hogy én vajon ez a kategória vagyok-e? Van lakásom, de nincs autóm, van munkám, de nem jó és nem is szeretem, van megtakarításom, de nem tetemes – ez szilárd egzisztenciának számítana valaki szemében? Az stabil egzisztencia, ha a 22 éves gyerek a családi BMW-vel villant az első randin és elmeséli, hogy ha megörökli apuci birodalmát, milyen jó lesz neki? Vagy ha valaki becsületesen megdolgozik valamilyen mértékű egzisztenciáért, de erején felül nem képes többre, az is számít?        

       

               A nőket hibáztatni azért, mert válogatnak, nem illik, de kapcsolatnál is, meg annak kialakulása előtt is mindenért a férfi a hibás, ha rossz valami. Egyik személyes példám, hogy az aranyos szakított velem másért, majd azért akart visszajönni, mert dobta az új pasija...És amikor nem mentem bele, olyan játékba kezdett, amit ma sem fogok fel ép ésszel. Már hogy hova tűnt a tartása, amire mindig olyan büszke volt? Azt mondják, hogy a súlyos önértékelési zavart le kell küzdeni, de én azt mondom, hogy vannak emberek, akiknél teljesen jogos és indokolt, hogy önértékelési zavaraik vannak – akár testileg, akár szellemileg nézve – legalább megkímélnek maguktól másokat. (Ismertem olyan férfikat és nőket is, akik azon dolgoztak, hogyan lehet még jobban szétcseszni a működő kapcsolatukat, és mókásnak szánt sztoriként számoltak be róla, hogy haladnak. Ez mindkét fél számára degradáló, ugyanakkor bicskanyitogató helyzet.) A kérdésem mindössze ennyi: miért lehet az, hogy ma Magyarországon sokkal több férfi van egyedül, mint nő ?*

*Esetleg azért, amit az előbb leírtam?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr116510226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása