Önfeláldozás? Inkább csapda

2021. május 07. 07:47 - csajokespasik

       

               Ha a pasidat csak akkor érdekli a problémád, ha ez az ő kényelmére is kihat, ideje pattanni, és ott már a régi kedves emlékek se hátráltassanak. Levélírónk megfigyelhette, hol helyezkedik el párja fontossági sorrendjében, és le is lépett.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Azért írom le mindezt, hogy magamban is megerősítsem azt, hogy egyetlen kapcsolat sem ér annyit, hogy önmagamat még egyszer így elhagyjam és megalázzam.

Próbáltam végsőkig küzdeni, mert úgy gondoltam, ha szeretjük egymást, bármit meg tudunk oldani. Habár én jobban szerettem őt, mint fordítva. Most itt vagyok, egy hónappal a szakítás után és próbálom összeszedni magam azóta is.

Mindent megtett azért, hogy ne bízzak benne, ezt most nem is részletezem, mindezek ellenére természetesen elvárta, hogy ne legyek bizonytalan, és neki ne kelljen arról győzködnie engem állandóan, hogy szeret, hanem magamtól higgyem el. És elhittem volna, ha éreztem volna.        

       

               Mert nem éreztem, mondani meg könnyebb, lehet bármit, de attól nem lesz valóság. Azért nem léptem ki ebből korábban, mert nagyrészt a régi emlékek éltek bennem, és a remény, hogy megváltozik.

Úgy éreztem, csak engem érdekel, hogy el tudjuk-e tervezni a közös életünket. Éveken keresztül mégis mindig meggyőzött, hogy úgy jó, ahogy ő látja és ahogy most van. Maradjak nyugton és csendben. Mert jó lesz, majd. (Neki) És sokszor a körülményekre fogta a kapcsolatunk sikertelenségét.

 

A kritikáitól is besokalltam:

a munkámat nem szeretem túlságosan, de szülői nyomásra kénytelen vagyok elvégezni. Őt ez totál nem érdekelte, a te dolgod, oldd meg. Jó. Majd folyamatosan gyalult, amikor mondtam neki, hogy lenne lehetőségem egy vállalkozást működtetni, ő meg azt mondta kapásból, hogy veszélyes, kockázatos, nem fog nekem menni, inkább érjem be a biztonságosabb alkalmazotti státusszal, miközben nem is tudta, hogy miről lenne szó.

Én igyekeztem úgy szervezni a dolgaimat, hogy ő legyen az első helyen, de tőle olyan válaszokat kaptam, hogy „attól függ, hogy nem-e jön közbe valami” – ez fontossági sorrendben többnyire a haverjait érintette.

Szakításkor is csak felszínesen azt mondta, mivel ilyen könnyen lezártam őt, biztos nem is szerettem. Nem, csak rájöttem, hogy ez már nem is önfeláldozás részemről, hanem inkább csapda.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr516525024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása