Régen nem volt ennyi jó nő Szolnokon

2021. június 14. 07:40 - csajokespasik

       

               „Még ha fizikailag, sejtésem szerint, nem csalt meg, mégis becsapva érzem magam. Talán ő is hazudik már saját magának” – Ha a lelkileg labilis fiúból férfit faragsz, akinek előtted kevés csaja volt, onnantól erősödik a rizikófaktor, ha úgy érzi, feljavított önmagát még bevetné a piacon.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

hozzá tartozik, még itt az elején, hogy nem egyszerűen indult el a kapcsolatunk. Neki régebben volt egy kis gondja az itallal (akkor még csak barátok voltunk, és segíteni akartam rajta) és pont azokat a barátait lökte el magától, akik nem ittak - talán azért, hogy ne emlékeztessék arra, hogy mi a függése, és miben kéne változnia. De szerinte azért vált meg tőlük, mert nem volt velük már közös téma. Mindegy is, ez a része megoldódott. Utána összejöttünk, és sokat hálálkodott, hogy mennyit köszönhet nekem ebben. Rendbe jött, elővette a súlyzóit, újra edz otthon, és odafigyel magára. Hatalmasat változott. Ez mind szép és jó.        

       

               Úgy március óta viszont előkerültek régebbi nőismerősök / barátai. Én nem is tudnám, ha nem számolna be róluk, pedig sose kértem, hogy ezeket jelentse be. Tudtam, hogy előttem nem sok barátnője volt, és emiatt benne lehet, hogy már stabilabb, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, és azért még bőven van ideje ismerkedni, akár mellettem is.

 

Nekem gyanús, hogy bár mindent elmond, mindent túl is magyaráz. Később megszűntek ezek a problémák, majd újra előjöttek. Olyankor ezek a dolgok annyira kísértenek, hogy nem tudom már 100% -ban elhinni, amit mond. Valahogy érzem, mire gondol valójában. Megbízni megbízok benne, más téren, el tudja érni nálam a magyarázataival.

Volt, hogy május közepén a szüleihez ment Szolnokra, három napra. Utána könnyedén megjegyezte, hogy „régen nem volt ennyi jó nő Szolnokon” . És ezen kicsit kiakadtam magamban. Miért mond egy férfi ilyet a barátnőjének?

Engem nem zavar, ha a közösségi oldalakat bújja, azt csinál, amit akar, de valahogy nem tudom feldolgozni ezeket. Még ha fizikailag, sejtésem szerint, nem csalt meg, mégis becsapva érzem magam. Talán ő is hazudik már saját magának. Amikor vele vagyok, nem tudok már úgy feloldódni, mint régen, nem tudok ellazulni, akár arról van szó, hogy ő mértékkel iszik valamit, én inkább egy cseppet sem.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916593020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása