Miért félek egy komolyabb kapcsolattól?

2021. június 21. 07:44 - csajokespasik

       

               „Nem rég elvitt az anyjához, mert meg kellett látogatnia, és egyből az az érzés hasított belém, hogy mit keresek én itt?” - Amikor a pasinak komoly tervei vannak, de azt látja a barátnőjén, hogy tétovázik, igyekszik úgy adagolni a tartós kapcsolat lehetőségét és az összeköltözést, hogy az ne legyen nagyon direkt.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves nő vagyok és még nem találtam igazán önmagamra, de igyekszem. Van egy kapcsolatom egy rövid ideje. Volt már itt is téma sokszor, hogy mennyire számít előnynek illetve hátránynak, ha a másiknak több partnere volt? Ez engem annyira nem foglalkoztat, de tény, hogy nálunk ő a tapasztaltabb. Én ezt tudtam, nem zavar, mert csak laza kapcsolatban gondolkodtam vele, amit mondtam is neki. Ő a napokban közölte, hogy komolyabbat akar, ha nincs ellenemre. De nekem idő kell ehhez. Nem jól hangzik, de nem szeretek valakihez tartozni így hirtelen, aki beleszólhat az életembe és alkalmazkodnom kell hozzá. Mert onnantól már nem csak én vagyok, hanem mi.        

       

               Nem rég elvitt az anyjához, mert meg kellett látogatnia, és egyből az az érzés hasított belém, hogy mit keresek én itt? Viszont ő jó ember, nem mondhatom, hogy lézeng csak és nem törekszik semmire, ... igazából nem tudom, mitől félek.

Neki nagyobb a szexuális igénye is, ami egy stabilabb kapcsolatban megint probléma lehet. Nekem eddig heti 1-2 tali elég volt, de ezek után – lényegében ez is indította el benne, hogy komolyabban akarja, - neki nem lenne elég már ennyi.

 

Akkor már kötelezettségeim lennének.

Nem azért nem találkozunk sűrűbben, mert nem akarom látni, nem arról van szó, hogy gyorsan letudom és kész, hanem jelen életemben részemről ennyi fér bele most, és nekem megfelel így.

Előtte pont egy olyan férfival voltam együtt, aki elég rámenős volt, uralkodó, birtokló, ok nélküli féltékenységek, és néha erőszakos kitörései voltak, és megfogadtam, hogy a következő ennek ellentéte lesz, legalábbis igyekszem úgy választani. És ő valóban jó választás.

Most annyi van még, hogy a jelenlegi lakásából ő elköltözne valahova, és tőlem kérdezi, h. szerintem hova kéne. És nekem ebből az jött le, hogy kettőnknek gondolja... Ezért kéri a véleményem, mivel se ingatlanos, se területspecialista nem vagyok

Nem a jobbra várok, nekem ő csodálatos, de az elköteleződés nálam még korai. A kérdés inkább a férfiakhoz szólna: ha ezt a barátnőtök, egy friss kapcsolatban, így elmondaná, akkor elhagynátok?

Az ellen mit lehet tenni, ha az én típusom még kiszolgáltatva érezné magát, ha ilyen gyorsan komolyodik a dolog? Nem akarok határokat húzni, próbálom inkább visszavezetni az egészet a laza kapcsolat felé.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1316599858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása