Egyre inkább kiábrándulok ebből a csajból

2021. július 22. 07:44 - csajokespasik

Levélírónk nem érti, miért van együtt egy nő egy olyan pasival, akit egyáltalán nem tisztel. Az elején még úgy volt vele, hogy ebből bármi lehet: ő szakít és összejönnek, de minél jobban megismeri, annál inkább lemond róla.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem voltam még ilyen helyzetben. Férfi vagyok, de ez a story szempontjából mindegy, mert fordítva is biztos létezik ilyen.

Nem vagyok alfa. Tavaly elkezdtünk dumálni, találkoztunk is, de semmi több. Nem éreztem iránta eleinte semmit, majd megkedveltem. Na most a lány foglalt. Állítólag elmondta a párjának, akit állítólag ez nem zavar. A pasija nála jóval idősebb.

Engem többre tart, mint a párját, sokat találkozunk, és ő volt, aki jobban kifejezte a szeretetét, bizalmát felém. Állítólag a pasija nem mutatja ki a szeretetét, nem érdeklődik annyit, mint én.

Amint elkezdtem vele kevésbé foglalkozni, érdeklődni, egyből rákapcsolt, programok, több tali, stb.. Olyanokat fantáziált, hogy járjuk majd be együtt Európát egyszer, ilyen álmok, amikből persze sose lesz valóság, de valakinek beszélni is jó róla.

Egyszer csinált egy ijesztő dolgot:
a pasija hívja, beszél vele sokáig, de főleg csak aházik meg jólvanozik, majd hirtelen csendben kuncogva az én fülemhez tolja a mobilját... Miért? Hogy halljam? Mintha nem a párja, hanem valamelyik idegesítő rokona volna. Ha ennyire zavarja és nem tiszteli, miért van még vele? Nem azt mondom, hogy inkább rám cserélje le, mert ezek a dolgai nem csináltak túl sok kedvet vele egy kapcsolathoz.

Nem tudom mi tartja össze őket (közös hitel?) gondoltam már sok mindenre, azt tudom, hogy ő részmunkaidőben melózik, tehát saját pénze nem nagyon lenne önálló életre. Őszintén, voltak pillanatok, amikor még úgy voltam vele, hogy ebből bármi lehet, pl. ő szakít, mi összejövünk, de minél jobban megismerem, annál jobban lemondok már erről.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4316634910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása