Durva lenne a barátnőm exével járni?

2021. július 27. 07:22 - csajokespasik

„ Nem akarom, hogy a barátnőm úgy érezze, hogy akiben eddig megbízott, most elárulta” – Szakítás után érzékeny az ember és néha meggondolatlanságokra is hajlamos, mindenesetre Posztolónk addig legalább eljutott, hogy mérlegelje azt, ami megfordult a fejében egy ismerősével kapcsolatban.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP Blog!

Korábbi kapcsolatom kb. 3 hónapja ért véget, nem is szeretnék róla hosszabban megemlékezni, elég annyi, hogy megcsalt, szakítottam vele rögtön, de nem fogadta el, még neki állt feljebb utána - követett és nyomozgatott, utánam járkált, hülyeségeket írogatott nekem. Nem volt sok önkontrollja: történt olyan, hogy sétáltunk és benne akadt beszélgetésünk közben a szó, annyira pofátlanul megbámult egy csajt, kitekeredett a nyaka, úgy fordult utána. De mintha ott sem lennék! Akkor még ezt betudtam pasidolognak, nem csináltam belőle ügyet.

Jelenleg van egy ismerősöm (férfi), akivel beszélgetünk. Az a baj, hogy ő kifejezte nem rég, hogy mit érez felém. A gond az, hogy ő egy jó barátnőm exe volt... és így nem biztos, hogy akarnám.

Azóta, amikor először találkoztam vele kettesben, és kiöntöttem neki a lelkem, folyton az az első alkalom jár a fejemben, hogy milyen jó volt vele csak beszélgetni. Szókimondó ember, ami a szívén az a száján is, sokat segített. Ő is megnyílt és azt mondta, nem volt annyira szerelmes a korábbi barátnőjébe, de valamiért kötődött hozzá.

Most én nagyon túl vagyok terhelve egyéb tekintetben is, és nem hiányzott még ez is a nyakamba. Tény, hogy sokat segített, elég mélyről húzott ki. Nekem annyi is elég lenne, ha csak beszélgetnénk és ott lennénk egymásnak. Nem akarom, hogy a barátnőm úgy érezze, hogy akiben eddig megbízott, most elárulta. Sajnos még sosem voltam ilyen szituban.

Szép napot: Adri

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9116639306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása