Az első randi után eltűnt

2021. augusztus 02. 07:50 - csajokespasik

Hasznos kérdésre keressük ma a választ: ha az első randi után a lány nem jelentkezik, és nem reagál az üzenetekre sem, vajon mennyi időt célszerű várakoznia egy pasinak, mielőtt végleg lezárná őt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Az első randit követően hány nap nem-válaszolás után érdemes feladnia egy férfinek? Két hónap levelezés után találkoztunk. Még az sincs, hogy elfoglalt, mert azt mondta, jelenleg ráér, nem nyaral, nem dolgozik. De utána írtam neki (nem bombáztam, mindössze 1 mél, és 2 face üzenet volt.) Most azon gondolkodom, mit ronthattam el, mondtam-e akkor valami elrettentőt, amitől így meghátrálhatott, hogy válaszra sem méltat.

Én nem fogom ezek után felhívni, mert ha a korábbiakra se reagál, akkor oka van. Úgy a hívásnak sem örülne. Úgy váltunk el, hogy majd keressük egymást, de ha neki nincs mondanivalója a számomra, hiszen keresésem ellenére érdektelen felém, akkor nem sokat tehetek, és ezen bármennyi üzenet sem változtathat.

Vagy majd valamikor kedve szerint keres, mintha misem történt volna? Az is megfordult a fejemben, hogy direkt csinálja velem, és ez valami teszt, hogy mennyire vagyok toleráns és türelmes. Az már talán leesett neki, hogy nem csak az azonnali szex reménye hajt. Nem vagyok követelőző, és nem mászok a másik nyakára, de annyit megérdemelnék, hogy valamilyen választ kapjak. Volt már hasonló helyzetem, de ott csak 5 napot kellett várnom, és lett is belőle egy rövidebb kapcsolat, de most ennél már több napról van szó. Mik a tűréshatárok / szabályok ilyen esetekben?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6716646476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 19:07:33

Ha abszolút semmi jelzés nem érkezik tőle, akkor az konkrétan azt jelenti, hogy nem jöttél be neki. Nincs mire várni.
süti beállítások módosítása