Az első randi elmaradt. Túl korán vesztünk össze

2021. szeptember 09. 07:56 - csajokespasik

„Azt nem részletezte, hogy neki az „erős és határozott férfi” mit jelent. Hivatásos kidobóember, ami csak akkor jön elő belőle, ha kell, máskor plüsskutya?” - Az első randira ideológiai vita miatt nem került sor, ugyanis a levelezés során Posztolónk folyamatosan megtorpedózta a lány lehetetlen igényeit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Leveleztem egy csajjal pár hetet, és leírta nekem, hogy szerinte milyen az „Igazi férfi”, és ezen vitáztunk kicsit. Mert kiábrándítottam, hogy ha ilyet keres, akkor filmekben, mesékben nézelődjön.

Kijelentette, hogy egy férfi sosem sírhat a nője előtt, mert egyik nő sem akarja meglátni a gyengeségeit, attól nagyon kiábrándulna(!) Ez a szemében hibának minősülne. Nem akarja látni, hogy neki is van lelke. Továbbá: az igazi férfi határozott, és nem csak úgy csinál. (És azt miből látja, hogy most valóban határozott, vagy csak megjátssza?) Minden férfi tudja, mit akar, és erős. Erre azt írtam neki, hogy te nő vagy ugyebár. Nos, ha nem vagy tökéletesen szép, kecses és vékony + nem tudsz főzni, mosni, gyereket nevelni, akkor a te sztereotípiád alapján nem vagy Igazi Nő. Hát erre berágott.

Tanúsíthatom, hogy a férfi is ember, és ha valaki netán megjátssza magát a nője előtt, azt nem azért teszi, hogy felnézzen rá, hanem inkább azért, hogy megfeleljen az ilyen kis illuzórikus elvárásoknak, és a továbbiakban is megkapja még a kis testét. Egy normális férfinek vannak érzései, nem játssza meg magát, főleg a párja előtt nem. Ennek egy kapcsolatnál alapnak kéne lennie. Ha valaki egész nap nyomja az alfahím szerepet, abba is bele lehet fáradni, mindkét fél részéről. Szerintem egy férfi pont attól lesz „Igazi”, amikor megosztja veled a lelki dolgait, és 0 megjátszás van.

Nem tudom, hol szedte fel ezt a hibás ideált, de nem sikerült kiábrándítanom belőle. Mintha egy középkori elveket valló nő találkozna benne a 21. század kiábrándult vénlányával. Szerinte az igazi férfi nem érzelgős, ugyanakkor ha nem 100%-ban a barátnőjével foglalkozik, és nem lesi minden kívánságát, ha nem hordozza a tenyerén, akkor rossz partner, nem igazi férfi...

 

Ő olyat kerget, ami nem létezik.

Ha szerinte nem kedvező férfi típusjegyek azok, amiket kifogásol, akkor ajánlottam neki egy androidot, azt úgy állítja be, ahogy akarja. Mástól önmagában csodát várni nem lehet, főleg ilyen haszonelvűen sarkított megállapításokkal.

Arról nem beszélve, hogy az, hogy ki milyen valójában, hosszas együttélés után derül ki. Szerintem a mindennapi életben legyen férfi a férfi, különösen életszerű, gyakorlati helyzetekben találja fel magát, észszerűen. De aki a hercegnő pincsije, az legfeljebb csak biológiai értelemben lehet férfi - bár a lányka szerint pont az ilyen az ideális.

Azt nem részletezte, hogy neki az „erős és határozott férfi” mit jelent. Hivatásos kidobóember, ami csak akkor jön elő belőle, ha kell, máskor plüsskutya?

Végül már nem válaszolt nekem, én meg hagytam, nyugodtan éljen álomvilágban, majd az élet megmutatja neki és akkor megtanulja. Vagy egyedül marad. Vagy ha olyan nagyon fullos csaj, majd talál egy olyan férfit, aki ebbe a játszmába belemegy neki.

Nem értem, hogy mindezen mire kellett besértődnie?? (jól sejtem, hogy az ilyen gondolkozású nők szoktak 45 évesen fogatlan, erőszakos alkeszek mellett pánikszerűen kikötni ? Mert nincs már más. Hiába várta, nem jött az igazi.

L.

 
6 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5816683886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pepejoe 2021.09.09. 19:17:46

Tök jól jártál. Többet nem lesz vele gondod.
Nem kell ilyen picsa.

CoolKoon 2021.09.09. 22:02:08

Uff, hány éves lehet ez a "nő", 12? Mert ez így kb. a kamaszkorig működik (illetve ostoba, a gyerekeiket a végtelenségig kényeztető szülőknél egy kicsit tovább is), mire felnő, addigra minden, egy kicsit is épeszű férfi menekülni fog tőle. De végül is így van ez rendjén, feltéve, hogy tényleg egy erőszakos, fogatlan alkesz (lol) mellett köt ki, vagy egyedül marad.

Almandin 2021.09.10. 14:37:30

Erre jó a levelezés. Legalább megspórolható a randi, ha nyilvánvaló össze nem illés van. Szerintem örüljön a posztoló, hogy ilyen gyorsan kiderült és nem kell időt pazarolni a másikra.

exilis 2021.09.11. 19:53:01

Totál el vagy tévedve. Egy nő nem beszél egy olyan pasinak aki bejön neki arról, hogy milyen pasi jön be neki, csak akkor ha a leírás pont ráillik, vagy akkor ha épp húzzák egymást poénosan. Magyarul már eleve vesztett játszma volt ez neked, de azzal, hogy női csevejt, aminek semmi, de semmi jelentősége, komolyan vettél, és beleálltál feleslegesen egy ostoba vitába, csak azt bizonyítottad neki, hogy korlátolt vagy és fafejű, így végleg elment tőled a kedve. Egy nő az udvarlási időszakban nem viseli el ha leckékztetik. Később se.

Dorottya Hrabovszky 2021.10.30. 08:15:08

Egy nő - írja exilis - ilyen meg olyan. Nehogy korlátolt legyek, nem szállok be egy ostoba vitába, aminek alapja a fenti bejegyzés, csak megállapítom, hogy az IQ állandó, csak az emberiség szaporodik.

Reactor 2021.12.12. 18:29:59

Örülj neki, hogy még az első randi előtt kiderült, hogy nincs jövője a dolognak. Mások 4-5 hónap időveszteség után, vagy esetleg még később eszmélnek.
süti beállítások módosítása