Nem azt sajnálta, hogy megcsalt, csak azt, hogy lebukott

2021. szeptember 28. 07:55 - csajokespasik

Ha a nálad fiatalabb barátnődnek egy vele egykorú, csavargó életű pasi a példaképe, az már egy elég rossz jel, de ha e mellé még állandóan kritizál is, ott már a nagy kérdés el is dőlt. Levélírónk olyasvalakit keres, akinek nem szüksége van rá, hanem csak szereti.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ahogy eddig láttam, ezen a blogon főként panaszok sorakoznak, aminek oka az lehet, hogy amikor az ember boldog, az nem inspirálja írásra... hát mert boldog. Az íráshoz meg kell némi feszültség és diszharmónia. Én most arra írnék pár jelet, amikor:

A. / a nőd megunt,

B. / saját magát unja.

Ha egy nőnek már nem kell a pasija / vagy nincs megelégedve a génállományával / vagy ha nem érzi magát mellette különlegesnek (és / vagy egyéb) akkor mindenféle módon alázni kezdi, hogy leépüljön a dolog, úgy, hogy ő tisztán kerüljön ki belőle.

Ebben a szakaszban már talán nem a hűség volt a jellemző rá, amikor minden dolgomról lekicsinylően beszélt. Ő a szüleinél lakott egy elég felújításra szoruló házban. De amikor nálam volt, úgy szapulta az én – amúgy igényes és felújított – lakásomat, mintha ő minimum a Balmoral kastélyból jött volna. Hogy kicsi és sötét és zsúfolt.

Nem dolgozott, de megjegyzéseket tett az én munkámra. Hogyha idegesít miért nem hagyom ott...? máshol többet keresnék (ő már csak tudja, munkaügyi szakember is) stb.

Ha egyáltalán nem vette fel a telefont meg semmire se reagált, onnan tudtam, hogy valamin megsértődött. Érvelt valamivel, aztán átbillent és az ellenkezőjét mondta. Nála a Beszéljük meg azt jelentette, hogy ő hibáztat engem. Én még a hangomat sem emeltem fel soha vele szemben.

Ő nálam hat évvel fiatalabb volt, és volt egy vele egyidős pasihaverja, akit viszont állandóan magasztalt nekem, fölnézett rá, hogy ő milyen helyes és merrefelé csavargott már életében és neki a bulik reggelig tartanak (nem pedig 23-ig, mint egyes nyárspolgároknál). Benne szerintem az él, hogy a férfiasság fogalma önfejűséget és bunkóságot jelent. Hogy egy férfi mindig arrogáns, akaratos és mindenben uralkodó, és ez a vonzereje. De én nem ilyen vagyok. A lényeg, hogy végül őt választotta. Nem magától mondta, hanem kiderült. Akkor már nem tudott mit csinálni. Szerintem nem azt sajnálta, hogy megcsalt, csak azt, hogy lebukott.

Talált mást, elég hamar, és rám bízta a szakítást. Csak ez a nagy hazug műsor a végéről elmaradhatott volna, ha inkább az egyenes utat választja, de hát ez jellem kérdése. Korábban sokat hallottam tőle, hogy szüksége van rám. Neki bárkire... Én viszont olyasvalakit keresek, akinek nem szüksége van rám, hanem csak szeret.

 
5 komment
Címkék: megcsalás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9716702388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2021.09.29. 17:11:29

Az emberek nagy része, akik megcsalják a párjukat és lebuknak, nem azt sajnálják, hogy megtették, hogy félrekúrtak, hanem hogy lebuktak. Magukat sajnálják, hogy kellemetlen, kínos helyzetbe keveredtek. Ez szinte 100%-ban így van.
Van egy pár százaléknyi félredugó, akinek van lelkiismeret furdalása, de ők elmondják, bevallják a megcsalást maguktól.

A posztoló örühet, hogy megszabadult a csajtól. Képzelje el, hogy egy ilyen nővel kellene leélnie az életét, aki megcsalja, kritizálja, szarba nézni.

Ha a csaj okosabban taktikázik, nem őszinte, nem kritizálja nyíltan, akkor még mindig a posztolón élősködhetne, mert a posztoló nem lát tovább az orránál. Az a szerencséje, hogy a nő elég buta volt, hogy kiadta a valósi énjét.

Good riddance!
Ahogy a művelt francia mondaná.

Motorogre 2021.09.29. 21:15:40

Vajon a kommentelőt mi tartotta a csaj mellett ? Érdekes lenne ezt is megtudni.

Más: "Én még a hangomat sem emeltem fel soha vele szemben". Lám, lefeküdt lábtörlőnek és bele is törölte a lábát a nőci. Vagy lehet, hogy a hölgy egy alapos eltángálásra vágyott volna - ritkán de előfordul.
(nem a válóper előtti látlelet-képző verésprovokálásról van itt szó).

De az ismertek alapján - legjobb hogy megszabadultak egymástól. Jobb később mint soha !

biturb7 2021.09.30. 09:27:12

Fordított helyzetben az okos nő ezt mondja a butábbnak: "nem minden pasi ilyen, csak neked szar az ízlésed"

Szóval a posztoló elgondolkodhatna azon miért ilyen ingyenélő szemetet talál maga mellé. Lehet ideje lenne magasabbra tenni a lécet.

amjamayna 2021.09.30. 11:19:21

@biturb7: Tenné ő magasabbra, csak éppen azok észre sem veszik, mert a balfaszon úgy néznek át, mint az üvegen.

szeme közé, laposan! 2021.09.30. 12:31:57

Az ilyen ribancoktól úgy lehet a leghamarabb megszabadulni, hogy az első intő jelre azonnal kirúgod a picsába. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, mert neked is hamarabb lesz jobb és könnyebb. Mindegy, hogy alfa vagy, vagy béta, vagy omega...
süti beállítások módosítása