Ha ellenkezek, érzelemmegvonás a megtorlás

2021. október 01. 07:56 - csajokespasik

„Le akartam utazni a Velencei tóra egy barátom szülinapjára. Őt is akartam vinni, mire rávágta, hogy nem kíváncsi a lerészegedésünkre" - Ha el akarod üldözni a pasidat, állandóan kritizáld mindenben és feltétlenül mutasd be anyunak, amennyiben ő hatványozottabban elviselhetetlenebb nálad.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Idén lennénk két éve együtt a barátnőmmel. Ő 26, én 34. Most már látom, hogy egy bizonyos jellemvonása honnan ered. Az anyja ilyen, hogy semmi sem lehet elég jó, mindent kritizál, örökké elégedetlen, ha nyerne a lottón, arra is azt mondaná, hogy nem jó, nem elég, úgyis elmegy... Valamiben kiegyezni vele nem lehet, a saját akaratát szeretné átvinni mindenben. Most nem tudom, volna e értelme még időt adni magunknak. Sokáig én is olyan voltam, hogy képtelen voltam felismerni, miért érzem kellemetlenül magam ebben a kapcsolatban. Elfogadtam az átmeneti megoldásokat.

Nem túl jó most a kommunikációnk, azaz ő azt hiszi, hogy a folyamatos vádaskodása annak számít. Neki most csak alkalmi munkái vannak, és talán kínosnak érzi, mert állandóan beszól, hogy nekem se túl jó. Pedig én nem vádoltam soha, nem nehezteltem rá, de ő fejben mindezt elképzeli és lejátssza. Amikor meg ígéretet kaptam, hogy jobb pozícióba kerülhetek a melóhelyemen, rögtön rávágta, hogy úgysem úgy lesz, úgyis mást találnak majd. Azt mondtam, hogy az se véletlen, hogy engem szúrtak erre ki. Válasz: biztos a vécében véletlenül futottam össze a főnökkel és így választott ki, tehát csak mákom volt, én voltam épp ott, ha más van ott, más kerül számításba, és erre se legyek büszke, mert nem magamért választottak. Csak amikor ilyeneket mond, tényleg úgy érzem, hogy nem érek eleget. Amikor nullára nem volt pénzem, az sem látszott rajtam, ugyanolyan gáláns és életvidám voltam vele.

Volt, hogy le akartam utazni a Velencei tóra egy barátom szülinapjára. Őt is akartam vinni, mire rávágta, hogy nem kíváncsi a lerészegedésünkre. Mondtam, hogy már nem vagyunk 19 évesek, sok ottani családos, és egyáltalán nem olyan lesz a légkör. Nem hatotta meg. Fejben eldöntötte és lejátszotta, eltérő vélemény nem létezik. Ha ellenkezek, érzelemmegvonás a megtorlás.

Még ezekre rá is mindig meg tud lepni valamivel.

Visszahallottam olyat, hogy én nem engedek neki ezt vagy azt... mire megmondtam neki, hogy légy szíves ne terjessz baromságokat, tudom, az intrikagyártás a nőknek létfontosságú valamiért, de mivel nem vagy a tulajdonom, nálunk nincs és nem is volt olyan, hogy bárki is enged, vagy nem enged valamit!

Ha van is ilyen nálunk, az inkább fordítva értelmezhető. Ha idén szétmegyünk, az nem miattam lesz, viszont az, hogy eddig húztuk, az teljesen az én béketűrésem miatt volt.

Z.

 
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2716705504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jegeskaveee. 2021.10.01. 08:42:13

Dünny...
Ez a pasi biztos maga a tökély..., csak az nem érthető, hogy miért van együtt egy ilyen tökéletlen nővel?

jegeskaveee. 2021.10.01. 08:43:41

Dünny...
Ez a jóember, aki bizonyára maga a tökély, miért van együtt egy ennyire tökéletlen nővel?

jegeskaveee. 2021.10.01. 08:44:21

Egyszer elküldeni is elég (sőt sok) lett volna...

Chris Colombo2 2021.10.01. 16:35:47

szerintem maradj vele, jó ez így

szeme közé, laposan! 2021.10.01. 17:23:38

Két évet már elcsesztél rá, ha még kettőt el akarsz, mindenképpen adj esélyt neki. Esetleg az új pozíciódban szúrd meg az új kolléganőd, hagyd, hogy kiderüljön és a csajod szabaduljon meg tőled, ekkor win-win szituációba kerülsz, mert nem neked kell a kellemetlen szakítást végigvinned, míg ő még vagy 70 évig hangoztathatja, hogy "ő tudta"... Válassz.

Motorogre 2021.10.01. 18:29:48

Kiskölyök koromban a menő nagybátyám mondta: egy csajt két év után vagy el kell venni, vagy ki kell paterolni, ui. ne rontsuk az esélyét a családalapításra.
Kispöcsösként ezt tuti bölcsességnek véltem, huszonévesen marhaságnak, most megint bölcsességnek... talán.

A posztoló az időskálán jól halad ... s majd rájön... Rájön !

Reactor 2021.12.12. 17:15:13

Érzelemmegvonás,szexmegvonás...a nők nagyon is értenek ahhoz, hogyan idomítsák be a férfit. Aki van olyan hülye, hogy hagyja is magát, az megérdemli az úrnőjét.
Velem is próbálta eljátszani ezt egy lány. Visszakapta. "Pénzügyi nehézségek" miatt abban a hónapban nem vittem el sehová. Én még így is jól jártam: végre kipróbálhattam a Red Feksön-t, amire már hosszú ideje készültem. És különben is, itthon volt nékem Luna cica, aki mindig örült nekem. Ő meg...kit érdekel...
Hamar megtanulta, hogy nem fogok neki lemenni kutyába, szakított is. Good riddance.
süti beállítások módosítása