Februárban csalt meg, de csak májusban mondta el

2021. október 25. 07:18 - csajokespasik

„Mindig is értett hozzá, hogy embereket viszonylag rövid idő alatt kikészítsen, hát nem irigylem az utánam következőt” – A nő lépett félre, mégis ő várt megértést. Technikailag megcsalta Levélírónkat, és a dolog csak akkor rendeződhetett volna, ha szorosabb a kapcsolatuk, és van mellette pár enyhítő körülmény.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

38 éves vagyok, a korombeli férfiak vagy most nősülnek, vagy most válnak. Én meg egyikhez sem jutottam még el : ) Nem tudom, hol rontottam el, de nem sikerült megtalálnom a NagyŐt, de a kisŐt se. Voltak barátnőim, nem is kevés, de főleg ők hagytak el, ilyenkor magamban kerestem a hibát, hogy miért is nem tudtuk ezt komolyabban csinálni. Hogy miért nem tudták összekötni velem az életüket, azt ők tudják. Hogy mi volt az oka a távozásuknak, azt mindig megmondták, de legtöbbször nem tudtam elfogadni.

A legutóbbi barátnőmmel májusban mentünk szét, mert bevallotta, hogy megcsalt, februárban. Ha ott és akkor vall, talán máshogy alakult volna, de ez az időeltolódás sokat üzent nekem arról, hogy a kis aranyos engem mennyire is tart.

Azzal vádolt utána, hogy nem olvastam el rendesen, amit írt nekem, a magyarázkodó leveleit. Én meg mondtam, hogy de, sőt, akárhányszor elolvasom, mindig ugyanaz a lényeg ... vagy tévedek? Nem tévedtem.

A lényeg, hogy neki „minden mindegy” alapon pont jött egy alkalom. Nem számított rá, én meg arra, hogy ezek után tőlem várta a békülés szándékát. Technikailag megcsalt, ami akkor rendeződhetett volna, ha nagyon-nagyon szoros a kapcsolatunk, és van mellette olyan emlék, vagy bármi, ami enyhíti a körülményeket. De ilyen nem volt. Ahogy ismertem, a szégyenkezés nem tartozik az eszköztárába, nem fogadja el, hogy én nem fogadom el, elvárta volna, hogy ő kerüljön ki ebből is okos, modern csajként. Mindig is értett hozzá, hogy embereket viszonylag rövid idő alatt kikészítsen, hát nem irigylem az utánam következőt. : )

 
14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7916734496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2021.10.25. 15:10:28

Árulja már el nekem valaki, hogy mit jelent az, hogy "technikailag megcsalt" :)?

evilwolf 2021.10.25. 17:34:41

Februárban hideg van a költözéshez.

Kovács Tibor111 2021.10.25. 20:15:13

@MsIreneAdler: Szerintem azt jelenti, hogy nem volt érzelmi háttere, csak jött egy magasabb szintű fickó és a csaj megpróbálta muffal állandóra befogni, de csak egy dugás lett belőle, többre nem kellett a fickónak.

MsIreneAdler 2021.10.25. 21:48:08

@evilwolf: ebben lehet valami, de akkor elvileg a poresz is megcsalásnak számítana, nem? Az még milyen lenne már?

@Kovács Tibor111: azt inkább taktikai vagy mechanikus megcsalásnak mondanám, már ha egyáltalán lenne értelme így csoportosítani a hűtlenségi fajtákat. Szerintem inkább csak valamilyen "nyitás" történhetett másvalaki felé, konkrét szex nem volt.
(a sztori szempontjából amúgy halál mindegy, hiszen vége a kapcsolatnak, csak fennakadtam a technikai jelzőn :)

body_andras 2021.10.26. 12:27:53

"technikai megcsalás" helyett autentikusabb, hogy egy hűtlen kurva.

exilis 2021.10.27. 14:59:41

Ez egy kamu írás, mert egy nő SOHA nem mondja el magától, hogy a múltban megcsalt.

Xarelto 2021.10.27. 16:39:27

Nincs önbizalmad, nagyon akarod a kapcsolatot és a nők megérzik ezt. Az elején jó vagy, majd ahogy jobban megismernek, láthatóvá válik az önbizalom hiánya és a görcsös igyekezet. Ezt követően annyi a tiszteletnek, és többé már nem vagy egyenrangú partner. Bocs ha kissé nyers voltam...

Örömhernyó 2021.10.30. 02:59:54

@exilis: Dehogynem mondják el. Amikor már szakítani akarnak, akkor ezzel jelzik, hogy semmibe nem néznek, az arcodba vágják. Vagy csak simán bevallják.
Volt ilyen, egy féléves kapcsolat után jött egy szünet, mert mindketten külföldre mentünk. Én előbb, máshova. Ő pár hónappal később, de amíg még Magyarországon volt, egy buliban smátolt vagy dugott egy régi ismerősével.
Hónapokkal később vallotta be gmail chaten, amikor készültem haza Magyarországra meg ő is, hogy találkozzunk.
Tehát vannak nők, akik bevallják később, akár kérdés nélkül is, mert ezzel akarnak ráirányítani a szakításra vagy kíváncsiak a reakciódra.

Amit viszont SOHA nem tenne egy nő, az az, hogy megbánja a félredugást. Sose bánják meg magát a megcsalást, akkor se, ha bevallják a dolgot. Azt esetleg bánják, hogy lebuktak vagy hogy a másik pasi kihasználta őket vagy azt megbánhatják, hogy elmondták, bevallották neked. De azt sose bánják, hogy félredugtak. Ez nekik járt, így jött ki, emiatt senki nem ítélkezhet felettük.
És ha később a szemükre veted, hogy megcsaltak téged, akkor te vagy a szemét disznó, amiért ezt felhozod, felemlegeted és soha nem lett volna szabad ezt elmondaniuk neked, mert ilyen aljas vagy.

Ugyanígy nem tolerálják, ha felemlegeted, megjegyzed, hogy előtted mennyi fasz járt már bennük és ezek után nem kellene játszaniuk a fejüket, nem kellene előadniuk az erényes, magának tiszteletet kikövetelő nőt.

Lady Scarlett 2021.10.30. 12:08:54

Szia Poszter!
Egyet kell értsek a többi kommentelővel. Ha egy nő megcsal, akkor:
- nem szeret téged,
- felizgatja a másik férfi, míg te kevésbé.
Ha ráadásul még ezt el is mondja neked, akkor:
- szakítani akar, nem békülni,
- azt akarja, hogy te mondd ki, hogy vége.

Ha a félrekefélést megbánta a nő, akkor SOHA nem mondja el, sőt a végletekig tagadja, önmaga előtt is, akkor is ha szó szerint lebukott.

Amúgy ezt a félrekeféléses dolgot nem igazán értem. Ha nem kívánod többet a férjed/feleségedet, akkor ezt szeritem jobb lenne elmondani neki. Nem bántásként, hogy "nem tetszel, dagadt vagy, elhíztál, hogynézelki, hajadismilyen", hanem leülni, és elmondani neki, hogy nem akarod bántani, de az érzéseid megváltoztak és már nem gondolsz úgy rá, nem kívánod.
Nem kell megszégyeníteni a másikat aki lehet nem is sejt semmit a benned végbemenő változásokról (főleg akkor ha jól titkolod és megjátszod magad), épp eléggé megszégyenítő az egész helyzet önmagában is.

Az érzéseket nem lehet kierőszakolni, vagy érzel valamit valaki iránt, vagy nem. Ha nem, ezzel sokat nem lehet kezdeni, tehát jobb elfogadni és elengedni egymást, nem pedig évekig kínozni a másik embert, mert már idegesít vagy annyira közönyös a számodra, hogy nem is érdekel mi van vele.

fkv.117 2021.10.30. 13:17:04

"Februárban csalt meg, de csak májusban mondta el"

Túl korai volt az még?

"Hogy miért nem tudták összekötni velem az életüket, azt ők tudják."

Gondolom dagadt vagy és öreg. Gyurcsány szerint is le kell cserélni az öregecskedő feleségeket. :) A csávód meg valószínűleg magasabb kategóriába tartozott, így 5 perc alatt talált új nőt a botjára. Ez a csajozás nem egy atomfizika, ösztönből megy, mindig a leggyszerűbb megoldás az igaz. A többi csak körítés, mese habbal. Mielőtt nagyon megsajnálnálak, ti nők is ugyanezt csináljátok, szóval nem foglak.

William Kidd 2021.11.01. 07:26:48

@Lady Scarlett: Mintha a hazassagomrol irtal volna... Minket mar csak a gyermek tart ossze. A felesegem bar jo no, egy nagy negativ elojel. En mar regota nem allhatok meg elotte. Sokszor probaltam helyrehozni a hazassagunkat, de vele ez eselytelen. Valojaban csak a megfelelo pillanatot varom es be fogom dobni a torolkozot, uj eletet fogok kezdeni.

fkv.117 2021.11.03. 20:30:02

@William Kidd: Úgy kell bánni velük, ahogy ők szoktak velünk. Addig megtartani kúrópajtásnak amíg nincs jobb, aztán szevasz...
süti beállítások módosítása