A válást a gyerekek miatt nem szeretném

2021. december 21. 07:38 - csajokespasik

13 év próbára teszi a kapcsolatot, ami ennyi idő után vagy erősebb lesz, vagy repedezni kezd. Sajnos Posztolónk az utóbbi helyzetben van, imádja a gyerekeit, ezért nem is akarna elválni a házsártos feleségétől, akivel már nem lehet normálisan beszélni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lehet, hogy nem is ebbe a blogba való levelem, de ha kirakják, akkor köszönöm.

42 éves férfi vagyok. 13 éve együtt vagyunk a feleségemmel, van két gyerekünk, akiket imádok. Viszont az állandó veszekedésekkel, amiket ő generál minden apróságon, elüldöz otthonról. Hogy ne értse félre senki, nem megcsalni akarom és erre keresek indokot vagy megértést, ezen a korszakomon túl vagyok, a gond az, hogy ott, ahol otthon kéne lennem, nem érzem otthon magam. A barátaimnál szoktam néha lenni, ahol sokkal jobban otthon érzem magam, mert nem mar senki és szeretnek. Csak nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen kell otthont keresnem, ha nem akarok ilyen feszültséggel teli környezetben élni.

A viták úgy zajlanak, hogy én vagyok az engedő és békülékeny, a hajlandóbb, és pont emiatt érzi úgy, hogy nem foglalkozom vele, nem is érdekel, és lepereg rólam minden. Nem így van, de így hiszi, ez ingerli, és nem hallgat meg. A másik az, hogy ő nagyon beszédkényszeres lett, egyetlen ebédet nem tudunk megenni úgy, hogy ne járna közben állandóan a szája bármin: szomszédok, politika, vagy épp rajtam köszörüli a nyelvét. Már nem tudunk jókat beszélgetni, mint régen, se higgadtan, kulturáltan vitatkozni, vagy együtt nevetni. Nem tudom mióta tart ez, talán az utóbbi 4 év ilyen. És meghallgatom őt, de ha segíteni próbálok, ne okoskodjak, ha bocsánatot kérek, meg se hallja, mondja a magáét. Bekapcsol nála valami és ez megy. A gyerekeket sem úgy vállaltuk, hogy lesz, ami lesz, majd később megszokjuk azt a helyzetet is. Együtt csináljuk. De mintha már idegenek lennénk egymásnak, vagy ami még rosszabb, egymás ellenségei. Mintha újra meg kéne ismernünk egymást.

Az a baj, hogy sokan eltűntek a környezetemből, így vagy úgy, aki szintén családos, az már nem foglalkozik mással, elérhetetlenek, elfoglaltak. Akikhez feljárok, ők megrögzött agglegények, és sajnos egy részük az ivás útját választotta, amiben nem szeretnék partner lenni, mert elég hajlamos lennék rákattanni.

Az is bánt, hogy egyre inkább nem érzem magam így férfias férfinak. Nem tudom, hogy jutottam ide, miért büntet a sors, nem tehetek erről a helyzetről. Egy abszurd vita után egyszer megjegyeztem, hogy el kéne mennie pszichológushoz. Na, amit utána kaptam, az kemény volt. Lehet, betaláltam nála.

Elválni nem akarnék, mert én is elvált szülők gyereke vagyok, és nem akarok ilyen jövőt nekik, tudom, mivel jár. Ők nem hibásak ebben. Mindenre hajlandó lennék, hogy ezt elkerüljem. De ha nem lehet a feleségemmel sehogy se beszélni, akkor nem tudok emberi erőmből többet tenni. Az már jóideje alap, hogy külön alszunk. Folytathatnám még de a lényeget leírtam és nekem sem esik jól ezeket emlegetni. Csak arra volnék kíváncsi, ki mit tett, vagy tenne, ilyen helyzetben?

 
116 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8316789268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 09:12:47

Nem tudom, én ezért nem szeretem a nyugati nőket. Nagyon sokan balhésak és szeretnek provokálni. Gondolom azt várja, hogy veszekedjetek egy jót, vagy verd meg, vagy amit ilyenkor szoktak csinálni. Vannak olyan ismerőseim, birkatürelmű- és természetű emberek, akikből az asszony kiprovokálta a vadállatot. Nem is az, hogy a nőt verik meg, mert ez tabu lett az utóbbi években, de olyat már élőben is láttam, hogy vendégségben voltunk, és teljesen értelmetlenül a nő elkezdte basztatni, majd provokálni, végül megalázni a férjét. De így kb. azon, hogy miért azt a tányért hozta ki, miért nem a másikat. Erre a csávó kiment a konyhába, széttört valamit, és elment a picsába az autójával. A nő meg mintha egy kisebb kellemetlenség történt volna, mondta, hogy a Tibor olyan kis csacsi, érzelmileg fejletlen, ha gondja van, csapkod. De szeretjük egymást. A hátamon végigfutott a hideg.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 09:37:14

Szar helyzet cimbora. A legfontosabb, hogy ha törik, ha szakad, kerüld el a piát! íAz még nem javított meg semmit soha, ellenben a pikk-pakk lenulláz. Ezután kezdd el magad felépíteni. Irány a gyurmaterem, meg a szakmai képzés és túlórát is be lehet vállalni, mert előbb-utóbb észreveszi a főnök, meg egyébként is, még az is kellemesebb időtöltés mint otthon a sárkány. Aztán eltelik egy kis idő, mondjuk egy év, meg kell nézni hogy javult-e a helyzet. Lehet hogy igen, mert egy sportos, karrierében helyénlevő palinak mindig nagyobb a becsülete, mint egy puhos pipogya mamlasznak. De ha nem javult, az sem a világ vége ezen a ponton, akkor egyszerűen léc. A gyerekeknek szar elvált szülök gyerekekeént felnőni, egyetértek, de SOKKAL szarabb úgy, hogy a szülök egymást marják. Úgyhogy ez ne tartson vissza.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 09:38:59

@Puerto Prince: Nahát milyen duma ez már. Mintha csak én mondanám:-)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 10:52:15

@Kubszrok Hadnagy: igen, feltűnően egyetértünk most. A posztoló ötlete sem volt rossz a pszichológussal, bár a legnagyobb bajban mindig azok vannak, akiket nem is kezelnek. Lehet, hogy valami párterápián vagy tököm tudja, lehet segíteni ezen. Már persze kérdés, hogy mi éri meg, mert sajnos a sárkány az sárkány, alkatilag ilyen. Összességében meg fogalmam sincs, iszonyúan taszít ez a személyiség.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 11:12:11

@Puerto Prince: Én a helyedben hozzátettem volna, hogy "igazad van Bettykém, a Tibor az tényleg gáz. Én például a helyében inkább egy chupacabrát kúrnék misszionáriusban, minthogy veled akár egyetlen napot is töltsek"

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 11:38:23

@Kubszrok Hadnagy: az azért elég gáz szitu ha a feleség csak azután kezdené el tisztelni hogy kigyurja magát a férj.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 11:51:45

@Peni a Valdes: A gyurma egy ferfinal alap (kellene hogy legyen), meg akkor is, ha nincs is feleseg. Ha meg most a korona miatt bezarnak a termek (nem tudom mi a helyzet otthon) az mindegy, a jatszoteri hinta biztosan nem zar be. De biztosan nem kerülte el e figyelmedet, hogy nem csak a gyurmarol irtam, hanem karrierepitesröl, önfejlesztesröl.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 11:56:24

@Kubszrok Hadnagy: nekem nincsenek ilyen elvarasaim. Legyen élete, hobbija.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 12:04:03

@Peni a Valdes: Szoval nem gond, ha nalatok neked kell lecsavarni az uborkasüveg fedelet?

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 12:12:54

@Peni a Valdes: egyebkent meg ez semmikeppen sem egyeni, hanem ellenkezöleg, civilizaciosan univerzalis. Az elmult 100 000 ev 99.99 szazalekaban ez fontos elvaras volt, leszamitva a legutobbi 15-20 evet, es az abbol szüksegkeppen következö degeneralt tarsadalmat.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 12:22:07

@Peni a Valdes: Na megyek, mert meg mindig nem konfiguraltam be azt a nyomorult szervert. Marpedig egy ferfinek ahhoz is illik ertenie:-)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 12:36:37

@Peni a Valdes: jaja, ha ezeket elhagyná, nem lenne rossz fej. Pl edzeni szerintem is minden férfinak szükséges. Látom a fiaimon is, hogy a nagyon kis korban elkezdett harcművészet milyen jó hatással van pl a fegyelemre meg a mozgáskoordinációra. Meg hát alszanak éjszaka... velem ellentétben

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 12:51:30

@Puerto Prince: edzeni jó dolog,de én nem tartok tőle senkit ferfiasabbnsk

Lorrh 2021.12.21. 12:58:37

@Kubszrok Hadnagy: nincs semmi a mai világban, ami egy férfi fizikai erejét igényelné. Minden komfortosra van hópihésítve.
A konzerv teteje alá kell nyúlni egy kanál nyelével és levegőt engedni bele és akkor könnyen lecsavarható.
Egyéb kérdés?

Chendrys19 2021.12.21. 13:22:18

@Lorrh: Ne legyünk álszentek! Azért egy nőnek sem mindegy, hogy egy "aputesttel", vagy egy sportos férfival gyűri össze a lepedőt...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 13:26:49

@Chendrys19: ez ennél picit bonyolultabb legalábbis nálam. Pedig sosem hittem volna

Reactor 2021.12.21. 13:34:22

@Peni a Valdes: Naaaaaaaaa azért csak vannak. Például, milyen a fószer lexikális tudása, műveltsége, van-e humorérzéke, lehet-e vele jókat hülyülni vagy egy karótnyelt életunt savanyúuborka. Az oké hogy az élet nemcsak arról szól, hogy székelyvicceket mesélünk egymásnak, vagy entellektüel módjára kerekasztal-beszélgetést folytatunk arról hogy vajon Kant-nak vagy Heideggel-nek volt-e igaza, ám ha az ember hosszútávra tervez, ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni...

Chendrys19 2021.12.21. 13:41:43

@Peni a Valdes: Nyilván, hiszen a nők alapvetően nem vizuális, hanem "agyi alapon" izgulnak rá egy férfira. De azért ne mond azt, hogy két ugyanannyira magabiztos, határozott, domináns, stb., stb. férfi közül a rosszabb testű alanyt választanád...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 14:08:02

@Kubszrok Hadnagy: persze, sőt, szerintem 100 emberből 95 nem tudna minden este 50 fekvőtámaszt, felülést és guggolást csinálni. Mert ha csinálná, akkor nem így nezne ki. Én sajnos alkatilag vékony és alacsony vagyok, nincs étvágyam, és esélyem sincs amatőr szinten változtatni a struktúrámon. De azért edzek, hogy ne épüljek le... olyan gyorsan

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:13:37

@Puerto Prince: " ha ezeket elhagyná, nem lenne rossz fej."

Haverkodni haverkodhatunk, de aztan semmi buzul@s:))
Mit nyomnak a kölkök? "Sanda"-rol hallottal-e?

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:17:31

@Lorrh: Ejj, ezt nem tudom elmagyarazni, meg aztan ugyse hinned el nekem, az "agyatlan fideszdroidnak". Kerdezd meg inkabb valamelyik Abdult, hogy ferfi-e az alternativ szinhaz sörösüvegtestü, de annal erzekenyitettebb müvesze? Nö-e a lilahaju aktivista vizilo? Pont annyira amennyire a denever madar.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:19:54

@Chendrys19: Mondjuk ez attol függ. En nem _elsösorban_ azert edzek, hogy a nöknek testileg bejöjjek (emaitt nincs, es soha nem is volt pl. six-pack) De azert igaz, ami igaz, hatranynak azert sose volt hatrany..

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:22:27

@Puerto Prince: felülest nem is csinalj, csak szetcseszi a hatad. Aldozz inkabb a huzodzkodas-fekvötamasz-bekaügetes/pistol szentharomsag oltaran. De a lenyeggel egyeteretek.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:30:12

@Peni a Valdes: Ha csak ennyi, az könnyü. Gyere csak ki errefele a föterre szilveszterkor, meg leszel "hoditva" ne felj:-)

Lorrh 2021.12.21. 14:35:38

@Chendrys19: nem csak a két véglet létezik.
De igen, a külsőnek is van szerep, ezt nem tagadom.
De a párválasztás szempontjai meghaladják a konzervbontás, vagy bútortrógerolás skilljeit.

Lorrh 2021.12.21. 14:47:34

@Kubszrok Hadnagy: én neked bármit elhiszek meg az ellenkezőjét is. Milliónyi ember van milliónyi preferenciával.
A nagy átlagról meg totál általánosságokról, hogy milyenek a "nők" vagy a "férfiak" ... ennek mi értelme?

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 14:54:05

@Lorrh: "én neked bármit elhiszek meg az ellenkezőjét is."

latod, alakul ez, a következö lepes, hogy megtanulj rendesen fözni. Ugyan en mar foglalt vagyok, de kis szerencsevel meg egy ferfit is kifoghatsz:-)

Lorrh 2021.12.21. 15:31:29

@Kubszrok Hadnagy: kurvajól főzök, de sajnos fehér ciszheteró nyugati öreg férfi vagyok :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 15:31:33

A legfontosabb a szerszámos láda, amiben a szerszámát tartja

MsIreneAdler 2021.12.21. 15:40:59

@Chendrys19: tudod, az a baj, hogy ezek a férfiak azt hiszik, hogy ezzel ők meg is tették a magukét az ágyban. Hisz nekik sem kell több egy szép testnél, hogy felizguljanak. Akik átlagos, vagy az alatti külsővel rendelkeznek, jobban odateszik magukat :). Szóval ez azért nem olyan egyértelmű, hogy az izmos pasival jobb az ágyban...

MsIreneAdler 2021.12.21. 15:52:09

Hogy a posztról is mondjak valamit. Szerintem pont a gyerekekért érné meg változtatni, akár el is válni. Ne azt lássák már, hogy az apjuk az italba meg a haverokhoz menekül az anyjuktól. Jó ötlet, hogy képeznie magát az embernek minden téren.
(Azért milyen érdekes, az előző poszt alatt az gyerekes anyukáról a keresztvizet is leszedték egyesek amiért rosszul választott....)

MsIreneAdler 2021.12.21. 15:52:56

@Peni a Valdes: nem is mondtam, hogy teljesen igaz, de azért valld be, ban benne valami;)

Kovács Tibor111 2021.12.21. 16:24:04

"42 éves férfi vagyok. 13 éve együtt vagyunk a feleségemmel, van két gyerekünk, akiket imádok. Viszont az állandó veszekedésekkel, amiket ő generál minden apróságon, elüldöz otthonról. "

Szomorú ilyet olvasni. Sajnos a legvalószínűbb, hogy pont azért provokál, hogy előkészítse a terepet a váláshoz, amit már régen eltervezett.
Ha megborítod, egy látlelettel a kezében sima ügy lesz számára a gyerek elhelyezési per távoltartási végzéssel, te meg mehetsz a híd alá, miközben ő az ismerősöknek magyarázza, hogy: a Dezső egy állat, rendszeresen vert.
Ugyanez a helyzet akkor is ha az alkoholba menekülsz.
Egy ismerősöm neje amikor válni akart, felvitte a frissen szerzett kanját a lakásba, hogy az is ott lakjon, gondolván az éjszakai hangok majd csak kiprovokálnak valamit, amire lépni lehet.
De aztán fordítva sült el a dolog, mert egy nap munka után hazament, és az ismerősöm a luktesóval együtt spiccesen összeborulva konzolon nyomták a játékot, így végül a luvnya költözött albiba a kanjával a közös lakásból.
Megpróbálhatod még azt, hogy otthon kialakítasz magadnak egy pasiszobát tévével mindennel amit szeretsz, amikor meg veszekszik bevonulsz becsukod az ajtót és vastagon xrsz rá, minimálisra csökkentve az érintkezést. Ha válni akar majd szól.
Hárpiával viszont mást nem lehet kezdeni, mert unintelligens ahhoz, hogy érdemes legyen vele párterápiára járkálni.

Reactor 2021.12.21. 16:35:29

@Kovács Tibor111: Igen, én is erre tippelek, hogy a nő magának egyengeti az utat. Új fazon kerülhetett a képbe, és meg kell szabadulni a régitől. Csak ugye, 10+ év után, két gyerekkel ez már nem villamos, nem lehet csak úgy kiszállni belőle...
Jót röhögtem a történeten amúgy :D az asszonyka Nagy Terve eléggé visszafelé sült el. Gondolom mikor látta, hogy a férj és a makktárs együtt tolják a játékot a konzolon, dühében szóhoz se jutott :DDD
Ám én is így reagáltam volna, az 100 százalék, pláne ha valami izgalmas, fordulatos játékról van szó. Ha választani kellene az éppen nagyjelenetet rendezni készülő asszony és a trutymóállagú zöld szörny plazmaágyúval való kiiktatása közt az ötödik pálya végén, az utóbbi több orrhossznyival győzne.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 16:43:58

@Kubszrok Hadnagy: haverkodhatunk, ha nem dől belőled a fika. Meg a politika.

A nagyobb shotokanozik, a kisebb kungfuzik. Mindkettő egyelőre főleg formagyakorlatokból áll, elvégre néhány évesek csak. Illetve a kungfus srácommal a heti három edzésből egy az teázás. Leülnek hatan gyerekek szembe a mesterrel, és az a feladat, hogy minél tökéletesebben utánozzák le a mestert. A nagyfiam csoportjában meg egyensúlyozó és légzésgyakorlatos feladatok vannak főleg, pl pálcikát kell az ujjukon tartani minél tovább.

Én nem egy kifejezett céllal edzek... illetve de, a cél az, hogy ne rokkanjak le, amire egy pusztító fiatalkor után sajnos túl nagy esélyem van. Itt-ott már érzem is, úgyhogy az utolsó órában kezdtem el terembe járni, pár éve. Látszanak bizonyos eredmények, de az izomtömeg nagyarányú növeléséhez képtelen vagyok eleget enni, és nagyon aerob életet élek (napi átlag 15-20.000 lépéssel), szóval ennek a célja inkább a szinten tartás. Ja és hát a veséim jelenlegi ütemben is 20-25 év múlva dialízis gépre fognak juttatni. Ha megérem. Huszonévesen volt, hogy napokig nem pisiltem a hőségben és a tiszta ivóvíz hiányában :)

Felülés egyelőre hátfájást nem okozott, de gerinctornászom mondta, hogy időnként kell mobilitást is javítani a stabilitás mellett.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 16:44:48

@MsIreneAdler: ez az a mondat, ami után soha nem történik semmi :D

Chendrys19 2021.12.21. 16:49:41

@MsIreneAdler: Ha egy férfi tenne olyan kijelentést, hogy "az összes gyönyörű nő egy fadarab az ágyban"... nos, az nem lenne túl PC, igaz?!

Ennek fényében szerintem gondold át még egyszer ezt a hozzászólást...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.21. 16:50:50

@MsIreneAdler: az ágyban már nincs meglepetés. Röviden összefoglalva

MsIreneAdler 2021.12.21. 17:12:48

@Chendrys19: szerintem olvastam itt már durvábbakat is itt nőkről, lapozz csak vissza az előző poszthoz, ahol roppant PC módon egyszerűen hulladéknak, selejtnek titulálnak egy elvált anyukát... érdekes az valahogy nem ütötte meg Mr. PC ingerküszöbét, csak az izmos pasikat ne bántsuk ;)
Ha pedig neked az lenne a véleményed, hogy sok jó nő fadarab az ágyban, azt mondanám: nem tőled hallom ezt először, és köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat a témában.
Ez egy blog, nem pedig egy úrimuri, kérlek ne akadj ki a sarkosabb véleményeken. Egyébként sem úgy adtam elő magam, hogy egy örökérvényű igazságot írtam, csak rá akartam világítani, hogy a dolgok nem olyan egyérteműek.

MsIreneAdler 2021.12.21. 17:15:12

@Puerto Prince: de, de, és amúgy sem adom fel :)

@Peni a Valdes: na látod ebben igazad van. De azért zsenge ifjú korban, amikor még nem olyan jó az ember lánya szimata, azért még koppanhat :)

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 17:24:16

@MsIreneAdler: Marpedig jobb. Hidd el,mostanaban amikor idöm es ugy istenigazabol megszaggatom a vasat (most itt ne nyomorult pilatesre, vagy jogara gondoljal, hanem tisztesseges edzesre), az annyira telerak tesztoszteronnal, hogy este szejjel szaggatom az az asszonyt. Regebben meg, amikor sok volt a melo, es egesznap csak a gep elött görbültem, meg a szexhez is lagymatag voltam.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 17:26:21

@Puerto Prince: "haverkodhatunk, ha nem dől belőled a fika. Meg a politika."

Hat az durva, pont a lenyegemtöl akarsz megfosztani, meg gondolkodnom kell rajta.

MsIreneAdler 2021.12.21. 17:51:17

@Kubszrok Hadnagy: abszolút egyetértek, hogy aki sportol, annak ugye jobb a vérkeringése, és tovább, jobban működik majd a cerkája. Ez tiszta sor. No de itt gyurmagyurikról, szép testű férfiakról volt szó, hogy velük egyértelműen jobb a szex, mert ugye fizikailag szebben néznek ki. Próbálom máshogy elmondani. Lehet egy férfi akármilyen adoniszra kipattintva a szex NEM lesz vele automatikusan jobb. Pl, ha nem áll a bré, a koksztól, ha fogalma sincs/leszarja mi jó egy nőnek, ha látszik rajta, hogy asse tudja mi, hol van és azokkal mihez kezdjen, máris veszett fejsze nyele. És még mindig nem azt mondtam, hogy az összes szépfiú szar, hanem csak azt, hogy nem biztos, hogy jobb... huhh remélem érthető, PC megminden #világbéke

Kovács Tibor111 2021.12.21. 18:02:18

@MsIreneAdler: "ha fogalma sincs/leszarja mi jó egy nőnek,"
Ugyanolyan fontos az is, hogy mi jó a férfinak.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 18:07:09

@MsIreneAdler: "hogy asse tudja mi, hol van és azokkal mihez kezdjen"

Hat meg kell mutatni: "Dezsö, ez itt a csiklo, ez meg az ujjad, namost akkor tegyük ide az ujjad, de nem kell azert ugy nyomni, mint süket a csengöt, csak erzessel." Nema gyereknek...

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 18:13:41

@Peni a Valdes: Hogy tudnal te ebben ellentmondani? Nemcsak szemelyes tapasztalat, de tudomanyos teny is, hogy a komoly sulyzos edzes jelentösen megemeli a tesztoszterinszintet, plusz a keringest is javitja. Emiatt, ahogy Irene fentebb is irja, egyszerüen jobban, hosszabb ideig, kemenyebben es föleg gyakrabban all a cerka.

MsIreneAdler 2021.12.21. 18:27:28

@Peni a Valdes: dehogynem. Szerintem jó úton járunk.

@Kovács Tibor111: ez egyértelmű, de köszi a kiegészítést.

@Kubszrok Hadnagy: tizenéves korban jó játék pironkodva elmagyarázni Dezsőnek, hogy hol a csikló... Felnőtt férfinál viszont némi helyismeret szerintem elvárható és csak személyreszabást, finomhangolást kelljen már végezni. Szó sincs róla, hogy gondolatot kelljen tudni olvasni, de az állandó magyarázásban, utasítgatásban azért elvész a hangulat :). Szerencsére ahogy Peni is írta, vannak előjelek, amikből kiderül, hogy valószínűleg hogyan muzsikál a pasi az ágyban , mielőtt odakerülnénk.

Béla61 2021.12.21. 18:33:38

Apám! jelek alapján nejed félredug. Tanácsot nem tudok adni. Nem irigyellek.

exilis 2021.12.21. 19:07:19

Jaj, gyerekek, komolyan jöttök azzal hogy meg kell mutatni egy férfinek hol a csikló? Elárulom, minden 14 éves fiú tudja hol a csikló, és azt is hogy nyaljon ki egy nőt, míg simán a 30 éves nők felének fingja nincs arról, hogy a szex nem csak abból áll, hogy hanyatt vetem magam, és elvárom, hogy kielégítsenek, és aztán a pasikra fogom, hogy ez se tudott kielégíteni, meg ez sem. A nőknél súlyos gondok vannak a szexedukációban, a saját testük ismeretében, de nagyon messze kanyarodtunk, visszatérve a poszthoz:

A csajt nagy valószínűséggel már keféli más. Akkor szoktak átmenni sárkányba, és minden frusztrációjukat a férjen kiélni, ha van rajta sapka, ha nincs, betámadni. Azt vésse mindenki a fejébe, hogy ha egy egyébként szexuálisan aktív pár nem él nemi életét, akkor az a kapcsolat felbomlott, az már nem kapcsolat, csak technikailag, és előbb-utóbb valamelyik lelép egy harmadikkal.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.21. 19:30:17

@MsIreneAdler: az alapvető probléma az, hogy a férfiak nem nagyon értik (nem azért, mert hülyék, hanem mert biológiailag valóban ellentmondásos), hogy ha a farok az ő szexszervük, a hüvely meg a nőké, akkor hogy van az, hogy bedugják a farkat a hüvelybe, és a nőnek nem jó. A csikló meg olyan, hogy sokan, különösen az egyszerűbb társadalmi rétegekben, nem nyúlnak hozzá szex közben, mert valahogyan fejben náluk is szétválik a szex meg a nő élvezete.

Namost éppen ezért mondom, hogy egy nőt kielégíteni nem a jól megbaszáson múlik (persze az sem rossz). Van, akivel egy jó fél napos előjáték csodákat tesz, mert egyébként mindenféle hülyeség (pl. munka, politika) jár a fejében, és nehezen tud tőle elszakadni. (Dave-nek van egy elmélete, miszerint a nők akkor élveznek el, amikor kiürül a fejükből az élet minden hülyesége :D) Akárhogy is, a nőket több módon lehet ingerelni, mint a férfiakat, és ehhez idő kell, hogy kitapasztalja az ember. Aztán ott van a tény, hogy nagyon sok nő egyszerűen "hal". Na, a hal típusú nőt kielégíteni sem lehet csak egy kis csiklójátékkal, vagy hát csak igen ritkán sikerül... és akkor van ennek az alfaja, a beszélő hal, amelyik nem mozdul, a kezeit sem mozgatja, és beszél hozzád, hogy ó igen, ó... nagyon jó, igen... és a nyomorult pasi meg nem érti, hogy két órája sportol, és hogy a faszba nem élvez el ez a nő?

És ugye a legtöbbünknek ilyenkor nincs bátorsága kiborítani a csajt, felnyomni egy ujjat a korpásba, vagy lágyan arcon paskolni. Pedig a halak többsége azért nem élvez el, mert mentális blokk uralja a testét, nem bír elengedni, és már a bugyi lehúzásakor beindulnak a rossz reflexei, hogy amit ő addig szexnek nevezett, az nem juttatja el sehova. Valahogy érzi is azt, hogy ez az egész neki nem annyira megy, ezért csak "beengedi" a pasit. Pedig eddigi praxisomban a halakat a legjobban úgy lehet kielégíteni, ha az elején, mikor kiderül, hogy hal, szétromboljuk azt, amit ő addig a szexről hitt. Ezt mondják utólag a nők úgy, hogy "nem is hittem volna, hogy a szex ilyen is lehet". Falnak toszás, hajtépés, váratlan, kiborító dolgok. Itt azért töredelmesen be kell valljam, hogy ez csupán műértőknek ad élvezetet, továbbá senki sem akar ilyen partnert. Cserébe, ha egyszer jól meghuncutkodtál egyet, levakarhatatlanul rajtad marad, és évekig ostromol a fotóival, mint azt mutattam is neked...

Ezt fogalmam sincs, miért meséltem el :D

Kubszrok Hadnagy 2021.12.21. 19:58:56

@MsIreneAdler: Az alapvető helyzet az, hogy minden nőhöz kell finomhangolás, az egyik finoman szereti, a másik durván, a harmadik meg ígymegúgy és közte a billió árnyalat. ÉS mivel az ember fia nem gondolatolvasó, ezért első alkalmakkor bizony nem árt rávezetni hogy mi is teszi boldoggá a kisasszonyt. Persze ehhez aktív hozzáállás szükségeltetik, és bizony van kismillió hölgyemény, aki inkább azon jajgat "jaaaaj, ez a bunkó csak magára gondol" ahelyett hogy odatenné magát (akinek nem inge...) Ez az a fajta, aki "letudja" a maga részét egy szimpla háton fekvéssel, már egy doggy-style meghaladja a a határait, ha egyéltalán tudja hogy azt egyáltalán hogyan kell (akinek nem inge...) És még a siralmas teljesítményt azzal koronázza, hogy a kávézóban az összes hozzá hasonló bukszának meséli hogy "jaaaj, az az önző bunkó csak magára gondol"

MsIreneAdler 2021.12.21. 22:23:41

@Puerto Prince: nincs itt másról szó, csak kis odafigyelésről illetve megfigyelésről. Szerintem sem ördöngősség, és elég sok pasi meg is oldja. A halakhoz nekem egyébként nem lenne türelmem nőként is irritálnak. De amúgy tök mindegy mit írsz, feljebb meg lett mondva, a férfiak már 14 évesen egytől egyig kiválóan tudnak nyalni, bezzeg a nők...na az mind csődtömeg, mert asse tudják hogyan élvezzenek el, sőt csak fekszenek és nyavajognak :D hát ennyi.
(jajj, ugyan miért mesélted volna el, ha nem dicsekedésből :D)

Köszönjük @exilis: ! Ha vannak még ilyen szuper gondolataid, tapasztalataid ne habozz megosztani őket velünk!

@Kubszrok Hadnagy: biztos vannak ilyen nők is. Nekem nem esik nehezemre elhinni, nektek pasiknak miért olyan megdöbbentő, hogy bizony vannak köztetek kutyaütők? Miért van az hogy akárhányszor feljön ez a téma, az a vége, hogy "mer' a nők"? Egyébként hidd el meg sem kellene erőltetnem magam, hogy kimagyarázzam, miért döglött hal a döglött hal, úgy, hogy az egészet a pasikra kenem vastagon és még bele sem lehetne kötni, de értelme nem sok lenne. Én úgy gondolom, hogy mivel soha nem voltam nővel, nincs tapasztalatom a nőkkel való szexben, ezért annak a véleményére jobban adok, aki meg már csinált ilyet. Visszafelé kár, hogy ez nem működik.

@Peni a Valdes: nem szenvedek, én szeretek itt pötyörészni.

Reactor 2021.12.22. 04:15:43

@MsIreneAdler: Abban ám igaza van, hogy borzasztó nehéz és idegesítő, mire a férfi rájön hogy az adott lánynak éppen mi a jó, hogy szereti. Elmondani nem fogja, harapófogóval se lehet ám kihúzni belőle, szerencsétlen "pasee" meg kísérletezik ugye, ami az előző csajnál bevált, tán ennél is be fog...természetesen nem jön össze, aztán kapja a letolást...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.22. 06:38:05

@Reactor: sok nő a saját testét sem ismeri, ezért vággya a tapasztalt férfit, akivel majd közösen felfedezik

@MsIreneAdler: ekhm, nos igen... mert azért nem sikerül ám mindig így ;)

Motorogre 2021.12.22. 08:57:09

Amit írsz, kedves poszter, az kortünet, nagyon tipikus ma Európában.
Amit tehetsz: alaposan átgondolod hogy Te mit szeretnél, mihez akarsz kezdeni magaddal a következő két évtizedben ? Két fő csapásirány van:
- eloltod a Sárkányt és nevelitek közösen a gyerekeket. Ehhez talán elég egy párkapcsolati tanácsadó (a pszichológus-hoz kötődik egy "elmebaj" képzet) is, része lehet a fent körülírt szexualitás újraszínezés is. Próbálkozhattok nyitott házassággal is, a gyerekek miatt diszkréten.
De nincs biztos recept.
- a második: felkészülsz a magad és gyerekeid érdekében a válásra:
- megütni tilos,
- ingatlant elhagyni tilos,
- gyerekek előtt a sárkányra rosszat mondani tilos.
No és az ékszert, kézpénzt stb. dugd el szüleidnél... zicher ami biztos.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 09:43:04

@Puerto Prince: Nehéz ügy, ha hippi-szagot érzek, egyszerűen maguktól megindulnak az ujjaim a kalviatúrán. Az anti-feminizmusommal meg űrhajókat lehetne hajtani.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 09:45:49

@MsIreneAdler: Félreértés, VANNAK kutyaütő palik, biztosan. Csak a másik oldalt szerettem volna megvilágítani. Ha fontos, sőt igazán fontos számomra a NŐ, akkor -hidd el- előbb-utóbb 'kitalálom a fortélyát' (ahogy szegény nagyapám mondta volt) A többinél viszont mindegy akár az is, hogy van-e csiklója..

Nabradius 2021.12.22. 09:46:23

Kedves Poszter!

Engedj meg nekem kérlek sok-sok tanácsot, ami talán segít, talán nem, de megpróbálni bármit megér. Jómaga 2 gyerekes, 42 éves apuci vagyok, pont 20 éve házas, egy házsártos boszi asszonnyal, egy 15 éves lány, meg egy 20 éves egyetemista sráccal. 20 év tapasztalata szerint, elindultál egy lejtőn lefelé, amiből most azt hiszed, nincs visszaút. Asszonykád levágta a tökeid, te meg folyamatosan asszisztáltál hozzá, ennek a végeredményét láthatod, érezheted most. Nehogy azt hidd, hogy egy férfiisten vagyok, ugyanezen a lejtőn kezdtem el kb. ugyanakkor, mint te. Most ülj le egy tükör elé s kezd el sürgősen gondokodni, hogy ki vagy te, mit vársz magadtól, az élettől, a családtól. Ugyanis. Ráhagyod az asszonyra a hüleségét, amiből egy következtetést von le: nincs véleményed, tutyimutyi vagy, bármikor beléd lehet rúgni, félre lehet tenni. A gyerekeid, bár alapból mindig is imádni fognak, mert te vagy az apuci, de ezt fogják látni példaként maguk előtt, tehát pár év és elküldenek úgy a fenébe, ha nem tetszik nekik valami, mint a sicc. Tehát az asszony következtetése valós, mert ki a fene akar leélni egy életet egy tutyimutyi, aputestű pasival? Senki. Gondolj bele, te leélnél egy életet egy szolgalelkű, orcatestű nővel? Leélnél, mert kényszerhelyzetben lennél, de az első adandó alkalommal lépnél a fenébe, akármennyire szereted és igazad lenne. A nőknél kicsit más a helyzet, most ki akarja provokálni a válást, elfelejtve azt, hogy két gyerekes anyukaként lehet akármilyen szép, a kutyának sem kell hosszútávra, komoly kapcsolatra igazából. Az ismeretségi körömben 4 nőből 3-an így csapdázták be saját magukat, jók lesznek majd macskás özvegynek egy öregek otthonába.
Szóval igaza van az előttem szólóknak, ha nem vagy apatestű, akkor is nyomás a konditerem és kezdj el edzeni. Ne az asszony, hanem magad miatt!!! Megjön a test, az önbizalom, az idődet ne az alkesz haveroknál töltsd, hanem nyomás a terem, ismerkedj lányokkal is nyugodtan. Menj el munkahelyi bulikba és igen, készüljenek a fészbúkra fotók a csinos munkatárshölgyek társaságában is, s még véletlenül se titkold. Én már sosem titkolok ilyeneket és tudod miért?? Mert jönnek a kérdések, kikkel voltál, milyen volt, s te elmondod, sőt megmutatod, milyen csajok is vannak veled, sőt, megmutatod, hogy ma ezzel a csajjal edzettem együtt, ezzel buliztam, akkor olyan szemeket fog mereszteni, hogy csak na. Egy szót sem szólhat, nem csalod meg, sőt megmutatod, akár be is mutatod őket egymásnak, s hidd el némi duzzogás után a renoméd akkor is emelkedni kezd, ha nem villantasz kocka hasat. A másik. Normális hangnemben, de sose hagyd rá a vitákat, sose legyints, hogy majd megnyugszik. Mondd el a véleményed, a gyerekeid előtt is, sosem bántóan, ámde határozottan. Állj a sarkadra, legyél következetes, de ennek alapja a nem túlzott, reális önbizalom, amit egy pszichológus nem, de te képes vagy magadnak visszaadni. A gyerekeid is másképp fognak rád nézni, hiszen látnak majd egy apa-istent, akinek van véleménye, aki megvédi és támogatja őket. Ettől még lehet, hogy válás lesz a vége, de bizony, ahhoz is kell önbizalom, mert a nők ilyenkor mindent is szeretnének vinni, lakást, kocsit, bútort, még a lelkedet is, ha hagyod. A gyerekeket is megpróbálja ellened nevelni, de ez anyámnak sem sikerült, mert láttam apámat, tudom milyen, nem hatottak meg anyám kitalált hazugságai.
Másfelől. A gyerekek miatt nem érdemes valóban együtt maradni, nem hülyék. Tudják nagyon jól, hogy baj van, nem gyagyások, akárhogy is próbáljátok meg titkolni, vagy próbáljátok megvédeni őket. ennél sokkal hasznosabb, ha egy értékelhető apát látnak maguk előtt.
És persze, ha már a tükör előtt eldöntötted, hogy ki vagy és mit vársz az élettől, akkor néha vitákon kívül is szellemesen oda lehet bökni egy-két dolgot, ha a fejedhez vágja, hogy biztos nőzől, akkor még véletlenül sem tagadni, hanem elmondani, hogy nem tehetsz róla, de amióta kondizol, ragadnak rád a nők, nem bírod levakarni őket... :)) aztán csapj rá a seggére, csókold végig a nyakát, és szépen vidd be az ágyba...... Egy héten egyszer vidd el randizni, alakítsatok ki közös gyerek nélküli szokásokat, találjatok közös szeretni és utálni valót... Én 20 év után, több hasonló hullámvölgy után is bírom az asszonyt, bár néha be kell neki szólni viccesen valamit.... Na hajrá, legyél FÉRFI!

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 10:13:52

@Peni a Valdes: Pontosan. Az életem párjával, gyerekeim anyjával, szeretkezek, Bettyt a bisztóból meg megkúrtam. Ez aztán igazán nem rakétatudomány.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.22. 10:20:49

@Kubszrok Hadnagy: és gondolom Betty esetén elsősorban a saját kielégülésef számít

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 10:26:15

@Peni a Valdes: Én nem tudom, Bettynek mi számit. Nem az én illetékességi területem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.22. 10:30:39

Fontos hogy legyen valami amiben jó vagy, plusz mindig légy te a férfi, a határozott. Ezzel engem pl bármikor fel lehet izgatni. Viszont fontos hogy ez természetesen jöjjön, és ne erolkodve

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 10:39:10

Na tessék, role model minden FÉRFINAK:

mandiner.hu/cikk/20211222_kulfold_madagaszkar_uszas_helikopter

Kurva nagy összegben lefogadom, hogy otthon neki nincs sárkány..

jegeskaveee. 2021.12.22. 10:42:13

Te nem vagy hibás, minden rossznak a feleséged az oka...
Ennyi idősen otthont keresel, a barátaidnál érzed otthon magad, de elválni nem szeretnél. Az imádott gyerekeiddel azért foglalkozol néha, vagy csak a barátaidnál hupákolsz?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.12.22. 10:52:46

@Kubszrok Hadnagy: tiszteletre méltó.
Viszont én jó pár olyan kapcsolatot láttam,jó pár olyan férfit láttam akinek nem volt apu teste és mégis sárkány volt vele az asszony. Aki sárkány az mindig sárkány. Én pl nem voltam sárkány se a kisportolt udvarlommal se azzal aki nem volt az. És edzeni jó dolog, én pl imádtam terembe járni, de ezt onmagunkert kell tenni, és nem a másikért.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 11:08:16

@Peni a Valdes: Mi az az aputest egyébként? Én pl pont úgy nézek ki mint az Apám, csak sajnos közelsem vagyok annyira kemény, mint ami ő volt ennyi idősen. (Saját lábán jött ki a tóból, miután a feje köhőz ért a fejes után, pedig már ötven felett volt akkor. Igaz utána hetekig kórházban feküdt.) De hát pont erről beszéltem. Degenerálódunk.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 11:16:38

@Peni a Valdes: Pocak az van nekem is, mindig is volt, valamennyi még akkor is, amikor versenyeztem.

exilis 2021.12.22. 11:31:39

20 éves hülye gyerekek írogatják ezt a gyúrós témát, nem kell vele foglalkozni.

exilis 2021.12.22. 11:44:22

Visszatérve a szexhez. Manapság minden férfi tudja mi az a csikló, ráadásul minden férfiúi önbecsülés alapja, hogy ki tudjon elégíteni egy nőt, magyarul - most hagyjuk a kétbites értelmi fogyatékosokat, az átlagról beszélek - minden férfi képességeihez mérten mindent megtesz, hogy kielégítse a nőjét, pusztán azért is, mert akkor tudja magát igazán férfinak érezni, ha ez sikerül. Nem véletlen sikongatnak a nők az ágyban, ez a férfi férfiasságának megerősítését szolgálja. Egy férfinak a férfiasság az önbecsülés alapja. Ezért is nyílik ki a bicska a zsebemben, amikor úgy állítják be a férfiakat, mint akik csak saját élvezetükre gondolnak, pedig ez nettó hazugság. Fordítva viszont, a szexuálisan totálisan elmaradott nő mindennapos.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 12:08:31

@exilis: Az igaz ami igaz, fasszal nyilván mindenki odateszi magát, mert valóban ad az egónak ha Betty sikong. De mondjuk puncit egész életemben kizárólag komoly kapcsolatban nyaltam, és ez már így is marad. Amúgy meg milyen bicska nyilik ki a zsebedben? Szerintem te a manikűrollóra gondoltál, cicabogár.

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 12:59:58

@Peni a Valdes: Csak ha örömböl megy, nem vagyok vadember:-)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.22. 13:30:06

@Kubszrok Hadnagy: valóban fasza a csávó fizikailag, bár ha a tenger nem túl hideg (Madagaszkár mellett most kb 25 fokos), és nem nagyon hullámzik (normális ember max 3-4es hullámot visel el órákig hányás és koordinációs zavarok nélkül), én senkinek nem ajánlom, hogy sötétben ússzon 12 órát. Sok okból sem. Először is, sötétben baromi könnyű eltévedni, és a GPS korában egy maréknyi emberen kívül ma már senki nem képes csillagok alapján tájékozódni. Aztán ha felhős az ég, akkor baszhatom én is az ezirányú ismereteimet :)
Másodszor, a fizikai megerőltetés gyorsan kimeríti a tartalékokat, az úszás közben az ember szájába sós víz kerül, stb. tehát a kiszáradás és izomgörcsök veszélye nagyon is valós.
Harmadszor pedig, ha a célban nem várnak minket a szükséges mentőfelszereléssel, izotóniás itallal, takaróval, stb. akkor jól meghalhatunk a parton is. Rengeteg ilyen tengerész sztori van.

Tehát a helyes viselkedés normális emberek számára ilyen helyzetben a ruháktól való megszabadulás, a szájba jutó sós víz elkerülése és időnként egy kis körbe-körbe való úszkálás, hogy a hypotermia ne álljon be.

Amúgy ennek minimális jelentősége van, ugyanis a döntő dolog fejben dől el, mint ennek a miniszternek is. Katapultált, utána pedig úszott. Végig kontrollban, észnél volt. A legtöbb embernek nincs lélekjelenléte a stresszhelyzetekben. Lát egy cunamit vagy felborul egy hajó, és egyből elkezd sikoltozni meg letaposni a többit. Illetve az utóbbi időben megjelent az a fajta is, aki megáll filmezni. Pl annak ellenére, hogy cunami esetén elméletben mindenki tudja, hogy magaslatra kell futni, az emberek két irányba mennek: 1 amerre a többiek, vagy 2 össze-vissza.

Pl az én első tájfunomat (Frank) sem felejtem el, ami egy védtelen helyen ért. 2008 volt, én meg éppen egy szigeten voltam, talán Bantonon vagy Corcuerán, és szokás szerint valami bárban fűztem a csajokat. Péntek reggel még arról volt szó, hogy észak-északnyugat felé fog menni a vihar, én meg úgy voltam vele, hogy nem fogok otthon ülni és verni, megyek csajozni :) Szépen lehorgonyoztam, és le se szartam, hogy az előrejelzést megváltoztatták, és Frank nem fog északra kanyarodni, hanem nyugatra tart. Délelőtt már iszonyúan fújt a szél, én meg aznaposan próbáltam a hajómat szárazföldre vonni a hullámzásban. Pár óra múlva totál elkapott minket a vihar, széttépte az egész környéket, és mindenki pánikolt, de akkor rájöttem, hogy engem nem zavar annyira a halál, úgyhogy átöleltem egy lányt, és úgy maradtunk az éjszakára...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.22. 13:52:23

@Kubszrok Hadnagy: csak nyugodtan, az értelmes kritikával és a negatív történetekkel sincs bajom. A hippiket meg ezeket a posztmodern, szexellenes "feministákat" (akik igazából a nőkkel basznak ki a legjobban) én sem bírom. A problémám azzal van, ha valaki a világban úgy jár, hogy keresi a hippiket, hogy elvegye a bongjukat, meg ezeket a szexellenes idiótákat. Az én világképemben ezeket ki kell kerülni, nem szabad túl sokat foglalkozni velük, mert: 1. úgysem lehet változtatni rajtuk, 2. dugni sem lehet velük, tehát összességében semmire sem jók. Az élet meg nem arra van szerintem, hogy idegeljük magunkat a szar, megváltoztathatatlan dolgokon.

A politikával / ideológiákkal kapcsolatban meg úgy vagyok, hogy épp elég elviselnem a családomon belül. Nem elég, hogy nem érdekel, meglehetősen lohaszt és stílustól függően idegesít is, szóval abból nem tudok többet elviselni. Holnap repülünk a feleségem családjához, és előre viszek magammal egy doboz Xanaxot, mert arra még hajlandó vagyok, hogy a feleségem elvigyen jövőre választani, de arra nem, hogy karácsony címén három napig elmerüljek abban, hogy mit kéne csinálni ennek a mindanaói mosdatlan disznónak a kurva anyjával, illetve hova kéne dugnia a bögyörőjét, illetve hogy a luzoni elit visszavág-e. Értelmes dolgok helyett december 30-án megkoszorúzzuk José Rizal házi emlékművét a birtokon, ahol állítólag meg is szállt százharminc éve. Amikor meg majd kérdeznek, hogy én mint európai szakértő, mit gondolok erről az egészről, akkor a feleségem fogja majd a kezemet, és igyekszik csillapítani a hullámokban rám törő öklendezést.

Ilyen hülyeségeket kell kitalálnom, hogy segélyszállítmányt viszünk a szigetekre (most söpört végig a Fülöpökön az Odette, elpusztítva több sziget teljes infrastruktúráját), hogy elmehessünk ebből a rémálomból, és végre egy hajón dughassunk a szerelmemmel :)

Kubszrok Hadnagy 2021.12.22. 13:56:05

@Puerto Prince: Ehhez nyilvan Te sokkal jobban ertesz, mint en, aki tökhülye a tengerhez. A peldat csak azert hoztam, mert itt kristalytisztan kivilaglik, milyen egy alfahim. 1, nem raktaros ugye, 2, kiuszik, nem rinyal (sikeresen megoldja a problemajat, akarmi legyen is az, de legalabbis megprobalja..) Ez az a minta, ami belülünk, europaiakbol ( a magyarok is azok) sajnos egyre inkabb hianyzik.

Na de most befejezem itt az eszosztast, mert az en problemam meg az, hogy gyalazatosan haladok a meloval, es itt az eves bonusz a tet.. Szoval addig nem irok-olvasok itt egyetlen karaktert sem a tovabbiakban, amig a problemat amivel mar a harmadik napja szopok, ki nem kalapalom. Ha esetleg nem 'talalkoznank', mindenkinek Boldog Karacsonyt!

MsIreneAdler 2021.12.22. 18:27:35

@Kubszrok Hadnagy: egyetértünk, én is csak ennyit mondtam, hogy vannak. Illetve onnan indultunk hogy azt merészeltem írni, hogy szerintem (!) az izmos pasik nem feltétlenül jobbak az ágyban, aztán oda jutottunk, hogy egyeseknek a bicska nyílik a zsebben... Azért ez nem semmi. Na mindegy, jó szopást és boldog karácsonyt :D

@exilis: oké, oké megjegyeztük, nő rossz, férfi jó... csak ne idegesítsd fel magad :)

Camelotr 2021.12.22. 21:41:36

@Reactor: HeideggeR és Martin...

Camelotr 2021.12.22. 21:42:40

@Reactor: Ja és Kanttal nem voltak kortársak. Ráadásul leginkább is egy követ fújtak.

Reactor 2021.12.22. 21:45:28

@Camelotr: Igazad van, elírtam. Elnézést kérek.
Nem voltak kortársak, ez igaz, de azért voltak lényegi különbségek a filozófiáik között. Mindegy, felhozhattam volna Nietzsche-t is akár...

Camelotr 2021.12.22. 21:56:27

@Reactor: Nem akarok tőled semmit, nem azért írom, de Kant meg Heidegger közt nincs lényegi törés. Mindkét fickó gondolatait csípem amúgy. Ja és ez tényleg nem csajozós fűződuma :-D

Reactor 2021.12.22. 23:05:49

@Camelotr: :DDDDD hát magam is pasas vagyok, szóval aligha hiszem, hogy fel akarnál szedni :D
Igaz, nem is hiszem hogy lenne olyan csaj, akit filozófiai diskurzusukkal lehetne levenni a lábáról...

Örömhernyó 2021.12.22. 23:51:33

@Kovács Tibor111: A párterápiát nem javaslom. Egy külföldi ismerősömmel esett meg, amikor a felesége elhidegült, a poszthoz hasonlóan próbálta kiidegelni a férjet, elmentek párterápiáta. Ami ott elhangzott, azt később mind munícióként használta fel nő a faszi ellen. Ja, a nő nem dolgozott, de a két kisgyerekkel ő maradhatott a lakásban, apuci meg bérelhetett magának egy lyukat. Pedig nem volt eleresztve anyagilag. Ja, facebookon az asszony mártírkodott, hogy őt otthagyta X két gyerekkel, vége, nincs tovább.
Arról nem posztolt, hogy, hogy idegelte ki a pasast pár évig.
Utolsó esélyként a párterápiát megpróbálni teljesen felesleges. Ennek már vége, csak most megy a találgatás az asszonynál, hogy hogy dobja ki a pasit.

A posztoló készüljön fel arra, hogy a gyerekeit ellene fogja fordítani a hárpia. Ez ellen megoldás, hogy nyíltan kell beszélni a gyerekekkel négyszemközt. Elmondani nekik, hogy az anyujuk változott meg, nem a posztoló. Hogy bármi történik, szereti őket, a párkapcsolatok gyakran végetérnek, a szülő-gyerek viszony más, ott nincs válás.
El kell kezdeni élni. 40-es férfiként a csúcson van az ember, a nők meg ebben a korban kezdenek megbolondulni sajnos. Érzik, hogy itt a vége számukra. Váltani kell, berendezni az új életet egyedül vagy egy másik partnerrel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.23. 06:23:52

@Örömhernyó: szerintem az ember tartozik a kiskorú gyerekeinek, illetve magának is azzal, hogy megpróbálja megmenteni a házasságát, különben minek házasodott össze? Ez férfiakra éppúgy igaz, mint nőkre. Mindent meg kell tenni az épeszű keretek között, legalább azért, hogy nyugodt lelkiismerettel válhasson el az ember.

Örömhernyó 2021.12.23. 11:33:56

@Puerto Prince: A gyereknek az a legrosszabb, ha szem és fültanúja a szülei hajtépésének. A férfitól elvárni a lelki bántalmazó feleség mellett maradást pont olyan elmebeteg dolog, mint a nőtől elvárni az alkoholista, erőszakos, pénzét elverő férj mellett maradást.
A válás egy csodaszer sok esetben. Életeket menthet, életeket adhat vissza. Van 70-80 évünk a Földön, nem kellene ennek nagy részét egy rossz ember mellett szenvedve leélni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.23. 18:03:53

@Örömhernyó: amúgy ha láttál már alkoholistát családi közelségből, az általában nem úgy néz ki, hogy már akkor alkoholista, mikor megházasodik, hanem fokozatosan veszíti el a kontrollt. Ráadásul pláne vidéken az ivás nem egy mértékletességgel űzött, társadalmi kontroll alatt álló tevékenység, hanem a férfiasság egyik fokmérője, és a közeg megállás nélkül tolja beléd az italt. Pl ahol én felnőttem, a nehézipar meg a bányák bezárása miatt minden férfi folyamatosan és megállás nélkül ivott. Most akkor honnan tudja az egyszeri asszony, hogy mikor váljon el? Megüti a gyereket? Az én gyerekkoromban minden gyerek kapott pár pofont vagy rendesen elverték a seggét. Megüti az asszonyt? Nekem gyerekkoromban volt, hogy a hatodikról repült ki a tányér, mert az asszony főztje nem ízlett a csávónak. Szóval ezek folyamatos problémák, amikben benne élve nagyon nehéz húzni egy vonalat, hogy eddig és ne tovább. Ez az egyik.

A másik meg az, hogy én alapból nem azt mondtam, hogy egy embernek kötelessége végigszenvednie az életét, vagy hogy ez jót tenne a gyerekeknek. Azt mondtam, hogy az a kötelessége, hogy akinek gyereket csinált, azt próbálja meg megmenteni, akár önmagától, akár igen, szenvedélybetegségtől, stb. Az alkohol egyébként pár hét alatt kiürül a szervezetből, a szociális életen, életvitelen változtatni viszont sok idő munkája, és bizony elkel benne a támogató közeg. Ha valakivel jó volt együtt lenni 9 évig, majd az utóbbi években meghülyült, akkor szerintem van valamennyi esély arra, hogy meg lehessen menteni a dolgot. Nem azt mondom, hogy ítéletnapig kell próbálkozni, de mondjuk a csávó mondjuk dönthetne úgy, hogy ad a dolognak 1 évet, és ha azalatt nem jut semeddig, akkor elválik. De nyilván ha a nő évek óta egyre súlyosabban basztatja, nem lehet egyik kedden odaállni, és közölni, hogy eddig és ne tovább, mert nem egyik napról a másikra alakult ki a gond.

VOGAben 2021.12.23. 19:41:28

Itt már döntött az asszony. Nem sok mindent lehet tenni. Talán tényleg csak normálisnak maradni és akkor nem tehet ki a közös lakásból, ha nincs más alternatíva. Könnyen ugatok, mert tőlem az akkor 5éves gyerekünkkel elhurcolkodott az ex, a mai férjéhez. Nem volt közös vagyon, egyszerű volt. Ez a része... Lett közös gyerek is. Közben a már 18 múlt fiam tanul még, így a tartásdíj fix teher természetesen. Régi történet. Azért azt még ideszúrnám, hogy az első szülött gyerekét is képes volt kiutálnia otthonról, most egy barátnője családjánál lakik a gyerekem, közel az iskolájához. Nem túl fényes körülmények között. Mivel már felnőtt ezért meg sem lettem kérdezve, hogy ehhez mit szólok stb. Na ez fájt, nem is kicsit. Hangot adtam a véleményemnek aminek az lett a következménye, hogy a szavaimat kiforgatva ellenem hangolta a "gyereket". Ebben profi. Sajnos későn ismertem fel, hogy egy ordas nagy hazugságra épült a kapcsolatunk. Ha akkor nyílt lapokkal játszik, akkor nem ő lenne a gyerekem anyja... Az persze mindenki más hibája, hogy neki menekülnie kellett anno a múltja elől, és én voltam a balfácán ugródeszka. Tüske a köröm alatt, ez az ami végigkíséri az életem. Sajátban élek és nyaralok, nem egy sunyi kis hazug nőtől lesz teljes az életem továbbra sem. A leckét megtanultam. Jó nagy áron. A hozzám kb illő, 35-45 korosztályból az elmúlt másfél évtized alatt sem sikerült olyat lelnem akit nyugodtan birtokon belűlre engedtem volna. De nem is kell már. Jó nekem a laza kapcsolat, számonkérések nélkül.

Almandin 2021.12.23. 20:38:45

@Puerto Prince: Mi bajod van szegény José Rizallal? Utánaolvastam, okos és szimpatikus ember volt:
hu.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Rizal

Örömhernyó 2021.12.24. 05:51:52

@Puerto Prince: Az a helyzet, hogy az alkoholisták többsége mindig is alkoholista volt genetikailag, csak nem ivott. Én is ilyen vagyok, genetikusan alkoholista vagyok, amikor ittam, nem naponta ittam, nem ekörül forgott az életem, hanem csak ritkán ittam, de amikor ital került a kezembe, elkapott a gépszíj. Shark eyes vagy gerbil eyes, ahogy a művelt francia mondja. Az első korty úgy hatott rám, hogy nem is volt kérdés, hogy az az este filmszakadással fog végződni. Akkor minden más háttérbe szorult, a csajozás, a társaság, minden. Igaz, ezek az epizódok pár órásak voltak (plusz a rettenetes másnapok, harmadnapok), de az életemben negatív fordulópontot jelentettek.

Megszégyenülés, vállalhatatlan viselkedés, barátságok megszakadása, semmi se volt elég nagy pofon, mert a genetikádat nem tudod levetkőzni.

Pszichedelikumok segítettek ezt felismerni, szembesítettek azzal, hogy ki vagyok. Változtattam, de nem változtam genetikailag, ma is alkoholista vagyok, csak nem iszom.

Aki összejön valakivel, aki később iszákos lesz, az valószínűleg már akkor alkoholista volt, amikor megszületett, csak később nyúlt pohárhoz. Ennek vannak jelei, de a nők ezt nem látják, a férfi maga se tudja magáról, hogy mit hordoz a génjeiben.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.24. 07:00:54

@Almandin: nekem semmi bajom nincs vele, az életrajzi filmjét még a Fülöp-szigeteki filmajánlómba is bevettem anno. De nekem pl Szentgyörgyi Albert is szimpatikus, aztán őt sem koszorúzom meg.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.24. 07:11:17

@Örömhernyó: különben ne tegyünk úgy, mintha nők nem lennének alkoholisták, dehogynem. Rengeteg zugivó van.

A genetika egy faktor, a szociális helyzet egy másik. Igenis van szerepe annak, hogy az egész műszak inni hív meló után, majd amikor kirúgnak benneteket, a kilátástalanságban is együtt isztok tovább.

Én is hajlamos vagyok alkoholizmusra, de már én sem iszom évek óta. Konkrétan filmszakadásos eseteim nem voltak, sőt általában gyorsan spicces lettem, és akkor abbahagytam az ivást, hogy ne zavarjon a szexben. A nagy hőségben viszont az alkohol iszonyatosan pusztít, szóval trópusi másnapok... hát igen, sajnos ismerem

2021.12.26. 13:40:28

Poszter, ez most komoly?! Ide irogatsz be ahelyett, hogy baromi gyorsan keresnétek egy párterapeutát az asszonnyal?
A nőd is és te is nem kicsit vagytok kikészülve, vedd észre és lépj ha még nem tetted meg! Nem ártana együtt pszichológust keresni, mert szélsebesen robogtok a válás és az alkoholizmus felé és ez a kettő még csak a jobbik eset.

2021.12.26. 14:10:28

@Örömhernyó: Örömtelen egy ember lehetsz. Mellesleg nem egy olyan esetet láttam közeli barátok és családtagoknál ahol a 40-es pali lelépett az állítólagosan házsártos asszony mellöl, otthagyva mindent, lakást, kocsit - kivett egy luxusalbit és nekiállt a (férfiak szerinti) NAGYBETŰS életnek - huszonéves csajokkal dugás, ivás, haverozás, a gyerekeit alig látogatta, buli az élet. <-- ehhez csak gratulálni tudok, szerintem ez kapuzárási pánik és egy fel nem nőtt férfi durcáskodása, mer' az asszony így mer' az asszony úgy.
Az asszony pedig -amennyire láttam, lelkileg belehalt a válásba, - hagyta hadd menjen a férje - nem gáncsoskodott, nem tett keresztbe, a gyerekeket engedte bármikor, tartásdíjat nem fogadta el, pedig a bíróság megítélte, a férj sorozatosan rúgta fel a megállapodásokat, a volt asszony pedig nem csinált belőle ügyet. Egy idő után már nem is érdekelte miket hazudozik össze a volt férje, hogy miért NEM tud a gyerekeire időt szakítani, vagy miért hozza hamarabb haza őket mint a megbeszélt időpont.

2 év múlva a pasas magától akart visszakúszni a családi fészekbe. Csakhogy addigra már késő volt. Az asszony már nem kért belőle és nem azért mert lett volna valakije. Hanem mert azok a hazugságok és kicsavart dolgok amik miatt a férj lelépett, végérvényesen megölték a bizalom csíráját is. A pali azóta is minden eszközzel azon van, hogy valahogy visszajusson a családjába, de ahogy elnézem őket, ez kb. a lehetetlen kategória. Az asszony amúgy a válás óta egyedül van, csinos és kedves nő, de bárki érdeklődne utána azonnal hajtja el, nem foglalkozik férfiakkal, csak a gyerekeinek él. Ennek már több mint 5 éve. Többször kérdeztük az asszonyt, hogy miért nem randizik, azt mondta rá, soha nem fog még egyszer randizni, se párkapcsolatban élni, se férjhez menni.

Annyi bizonyos, hogy ebben az esetben egyáltalán nem az asszony volt a bajok fő forrása, legalábbis szerintem. Még anno maga a bíró is értetlenkedett, hogy az asszony miért NEM ragaszkodik a tartásdíjhoz és hogy a megállapodás inkább a volt férjnek kedvezett (már ha leszámítjuk a lakást meg a kocsit), de hát végülis a gyerekek otthona volt, a pali meg kb. luxusalbikat tudott bérelni...

Maradjunk annyiban, hogy könnyebb az asszony megjegyzéseit hisztinek, meg házsártosságnak, meg szipirtyóságnak titulálni, mint elfogadni ha komoly gond van. A fel nem nőtt palik ilyenkor azt hiszik lelépnek, válnak és majd jól bosszút állnak a "terrorizáló" exfeleségen - aztán idővel rájönnek mekkora faszok.

Infomaniac 2021.12.27. 15:34:23

Kedves Poszter!
(Már ha tényleg létezik)
1: Hidd el, hogy nem elvált szülők gyerekének legalább olyan rossz lenni, ha inkább el kéne válni. Lehet, hogy anyám még élne. Nem azon múlik a gyerek boldogsága, ha a szülők normálisak egymással amúgy. De majd megtudom, ha a fiam meg tudja majd fogalmazni őszintén, hogy mit gondol a szülei szétválásáról. Az vsz, hogy jobban megszenvedné, ha együtt maradtunk volna.
2. amit itt írtak, tényleg ne csússz bele a piába, hanem okosabb ha kicsit fogalkozol a külsőddel, sportoságoddal, szellemi fejlődéssel. Nem is értem, miért baj, ha a feleségedet érdekli a világ és beszél róla, jobb, mintha semmi sem érdekelné.
3. Ne segíteni próbálj, meg okoskdj, mert az valóban sok nőnél kicsapja a biztit, csak hallgasd meg, legyél empatikus, hajthassa a válladra a fejét megnyugtatásképp, és esetleg, szigorúan saját véleményként és nem univerzális igazságként tálalva oszd meg a meglátásodat.
4. én nem vagyok hajéandó olyan negatívan látni a világot, mint a kommetelők jó része, szóval szerintem fogalmazd meg magadban, mire van szükséged egy kapcsolatban, ill. konkrétan től és irány egy párterápia, utána még mindig megláthatod, merre.

Lorrh 2021.12.27. 16:55:53

@Lady Scarlett: a kapuzárási pánik a nőknél is valid állapot, lehet persze itt előadnod a férfigyűlöletet, de tökéletesen ugyanez a női verzióban is létezik.
Simán nekiáll 40..50 pluszosan ribanckodni.
Kérem a gender sovinizmust mellózni, meg az "A férfiak", mag a"A nők" ostoba egyszerüsítő primitivizmusát meghaladni.
süti beállítások módosítása