Lehetsz jó nő 40 felett is

2022. március 03. 07:22 - csajokespasik

“Én is tudnék korombeli férfiakat kritizálni. Szerintük ami egy nőn felesleg, az rajtuk gyönyörű és férfias, a sörhas pedig az erő szimbóluma volt mindig is” – Nem könnyű visszazökkenni a randik világába negyven után, de semmi sem lehetetlen, ha az ember tudja a forszát.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 43 éves nő vagyok. Úgy alakult az életem, hogy megint a társkeresés világában kéne feltalálni magamat és érvényesülni. Tudom, hogy a mai férfiaknak a nagyon vékony nők tetszenek, de hogy én a 175 centimmel és 58 kilómmal kinek vagyok a zsánere, még nem tudom. Arányosan vékony vagyok, adottság, de teszek sokat érte, hogy ez így maradjon. Most újból elkezdtem nézelődni tippek után, hogy mit tud egy korombeli tenni, ha sikeres találkozókat - és nem utolsósorban -, egy jó kapcsolatot szeretne. Régen találkoztam már másokkal, egy 4 éves kapcsolatom ment tavaly a süllyesztőbe sajnos.

Egészséges önbizalmam van, és ha nagyon szépnek nem is tartom magam, a koromhoz képest még elég jól nézek ki. Ezt onnan is tudom, hogy megnéznek az utcán. Meg a barátok megjegyzéseiből, bár tudom, hogy azokat fenntartásokkal kell kezelni.

Ha valaki olyan típusnak születik, hogy nem tudja a súlyát kontrollálni, az elég nehéz ügy, van ilyen ismerősöm, így magam szerencsésnek mondhatom ebben a kérdésben. Én ennél vékonyabb még ha akarnék se tudnék lenni.

Mindössze egy dolgot viselek nehezen: amikor másokkal hasonlít össze egy férfi, hogy szerinte miben kéne fejlődnöm ahhoz képest. Sokszor nem is értem, miért mondják el nekem. Hogy rosszul érezzem magam? Én is tudnék korombeli férfiakat kritizálni. Szerintük ami egy nőn felesleg, az rajtuk gyönyörű és férfias, a sörhas pedig az erő szimbóluma volt mindig is. Magukkal mindig jobban elnézőek. Egyik pasi ismerősöm közeledik a 60-hoz, de egyedül van, és mondom neki, hogy ott van xy nő, mire ő azt válaszolja, hogy „á, öreg nekem, mindjárt 40 lesz”. És ezt nem viccből mondja. Én meg hiába-hiába mondom neki, hogy apukám, kapj már a fejedhez, te mennyi is vagy??

Amikor a reális lehetőségek és a vágyak nem találkoznak, az sok mindent megnehezít. Tudom, hogy az idő múlásával ízlésünk nem változik, nyilván minden idősödő férfi 20 éves szexbombával találkozna a legszívesebben, de azt csak elképzeli, hogy ő majd a kedve szerint is fog viselkedni...Ez van.

Vannak határok, de idővel már látni kéne, hogy hol. Én anélkül tartom a szintet, hogy bohócot csinálnék magamból: nem használok sok sminket (azt a keveset is körültekintően), nem szedem ki nullára a szemöldököm, hogy ceruzával rajzolhassam vissza, nem festem be tűzvörösre a hajamat, szóval semmi olyat, ami inkább valaminek a pánikszerű elfedéséről szólna és elterelő hadműveletként – de inkább kétségbeesett önlejáratásként - hatna. Sok testképzavaros nő van, és ha akad szépséghiba, az nem azt jelenti, hogy rontja az összbenyomást. Talán ép kiegészíti.

Én sok pasinál elnéztem „szépséghibákat”, amik már talán többek is voltak annál, és a viszonzást szívesen veszem ma is, ha valaki olyat vél nálam felfedezni, ami annyira bontja szemében a tökéletes nő ideálját. Szerintem minden emberen az a legszebb, ha az elkerülhetetlenül múló időt és a saját korát méltósággal tudja viselni. Mindenkin van valami, ami valakinek bejön. Sok minden a belsőn múlik a mi korosztályunknál, és már nagyon sokat tesz valaki pusztán azzal, ha nem járatja le magát: nem megyek diszkóba, nem ülök éjfélig kocsmákban, nem beszélek nyávogva, nem sörözöm a járdán dobozból, nem szólogatok be, az utcán is viselkedem, legyen este akárhány óra, mert ezek nekem már egyáltalán nem állnak jól. Én viszont ezzel tisztában vagyok. Sajnos sok korombeli nem. De az ő dolguk. Majd tanulnak belőle, ha még nem érzik későnek.

 
159 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7317770590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.03.03. 07:48:17

Szerintem te társalkodónőt keresel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.03. 07:50:12

Még van ilyen, hogy diszkó? Meg kocsma?

Amúgy én korodbeli férfi vagyok, és a legvonzóbbnak a fehér nőkben ezt a színes, romantikus személyiséget találtam, a legvisszataszítóbbnak meg az elutasító, orrfelhúzós viselkedést.

Zárójelben jegyzem meg, nem kell lenézni a nálad alacsonyabb pasikra, jó?!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.03. 07:52:05

Kifelejtettem, hogy sörhasat én is szeretnék, szerintem tökre férfias, de nem akar nőni.
Igaz, nem iszom sört.

Lorrh 2022.03.03. 08:43:01

Mondjuk ez a gerenda meg szálka esete, hogy az öreg férfit megkritizálod amiért fiatal csajt akar. De a fiatal csajnak meg elnézed hogy dugatja megát öreg fószerekkel és elfogadja a pénzüket.
Ez az evolúcióbiológia: a férfi pénzzel, kapcsolatokkal, egzisztenciával fizet a fiatalosságért, feszes mellekért. Ciki, de az öregedő nőnek alacsonyabb a szexpiaci értéke mint az uolyan életkorú férfié. Lehet menni reklamálni darwinhoz.

_Amatőr_ 2022.03.03. 09:32:17

Szerintem nagyon sok negyvenes jó csaj van.
A probléma ott kezdődik, azt gondolják, nekik jobb férfi jár, mint az előző(ek). Csak azt kihagyják a számításból, hogy eljárt felettük az idő, esetleg beesett 1-2 gyerek is.
Ezért inkább egyedül vannak, gyereket nevelnek, kutyáznak/macskáznak.

Cirigli Jenő 2022.03.03. 09:57:13

Tetszik, ha van tartása egy nőnek!
“ Tudom, hogy a mai férfiaknak a nagyon vékony nők tetszenek, de hogy én a 175 centimmel és 58 kilómmal kinek vagyok a zsánere, még nem tudom…Régen találkoztam már másokkal, egy 4 éves kapcsolatom ment tavaly a süllyesztőbe sajnos.”

Nyilvános hagyatéki tárgyalást kellett volna tartani!:)

Intim Piri 2022.03.03. 10:11:58

Ismerek olyan nőt, aki 39 évesen pasizott be a férje mellett, és a 160 centijéhez volt vagy 70 kiló. Majd teherbe esett a férjtől, de a szeretőjének -aki amúgy szintén nős férfi volt gyerekkel, és szintén 40 fölötti - még így is kellett. Minden lehetséges, és még az ellenkezője is.
Nagyon rossz dolog a 40-es nőket öreglánynak titulálni, mivel mindenki másképp öregszik, és mást húza genetikai lottón. És simán lehet az is, hogy valaki egyszerűen jobb nő lesz 40 évesen mint volt 20 évesen.

Sztravinszka 2022.03.03. 10:15:40

@_Amatőr_: szerintem is ude kéne hívni az összes incelt rugdosódni egy kicsit az érettebb nőkön, más úgysem nahyon megy nekik. Ez a poszt meg nyílt felhívás keringőre. És éb még azt hittem, putyin a legnagyobb faszkalap.

Cirigli Jenő 2022.03.03. 10:26:23

@Sztravinszka: nem rugdosódnak, csak incelkednek velük!

_Amatőr_ 2022.03.03. 10:34:20

@Sztravinszka: Semmi keresnivalójuk nincs az inceleknek ezen írás alatt!A poszt azt mutatja, hogy egy jó nő még 40 évesen sem fog leállni egy lúzerrel.

Sztravinszka 2022.03.03. 10:34:30

@Cirigli Jenő: á, ez egy katasztrófa. Ez a szellemi mélyrepülés már úgyis globális méreteket ölt, ne csodálkozzunk semmilyen háborún.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.03. 13:22:08

Én viszonylag fiatalnak nézek ki kívülről, de tökmindegy, mert a bőröm alatti anyag már régen nem az igazi. Most a napokban néztem, hogy az ujjaim is egyre kacskábbak, mint szegény anyámnak mielőtt meghalt, akinek a kezén már minden ízület girbegurba volt. Lehet, hogy a sok forró vízzel való mosogatástól, lehet a genetikája volt ilyen, vagy a pult alól suttyomban lehúzott konyakok tették meg a magukét. Látom magamon a bőrömön megjelenő foltokat, a bőrömön pókháló-vékonysággal kirajzolódó ráncokat... érzem, hogy hasogat az epém, ha zsírosat eszem, meg fáj a derekam, néha akkor is, ha nem is ülök sokat előtte.

Bár kívülről még vonzónak tartom magam, de látom, hogy a két évtized nyughatatlanság nem múlt el nyomtalanul, és olykor néha mintha egy másik ember nézne vissza rám a tükörből. Ilyenkor szeretek ide kommentelni vagy inni egy teát és felidézni, hogy azért nem üresjáratban teltek a kétezres évek. Még megnézem azokat a nőket, akiknek látom az elismerő vágyat a tekintetükben mikor rám néznek, de a sötét szemük görbe tükréből már nem az a férfi néz vissza rám, aki egykor. Az egykori tűz helyett, amely elégetett annyi testet-lelket, csak egy kupac csendesen izzó parázs van, ami fényt nem sokat ad, legfeljebb meleget. Álmosan pislogok, kisétálok a fürdőbe, Batibat a spájzban sincs, mivel spájz sincs, és végignézek ezen az újabb megapoliszon, ahová az élet sodort, és végiggondolom, hogy van-e vajon még húsz évem, hogy láthassam a gyerekeimet felnőni, és ha igen, vajon milyen tanácsot adok majd nekik az életre vonatkozólag? Valószínűleg azt, hogy elsősorban addig kell kúrni, amíg ez jól áll az embernek, amikor már azt érzi, hogy a csábítás olyanná vélik, mint a középsugaras vizelet, akkor legjobb, ha az ember már másra fókuszál.

Infomaniac 2022.03.03. 22:50:06

Az első ket pont - diszkó, kocsma ellen tiltakozom, igenis joga van az embernek 40+ is jól éreznie magát ilyen környezetben is.

Cirigli Jenő 2022.03.03. 22:55:23

@Infomaniac: diszkóban negyvenesen??? Ahol huszonévesen is ciki volt?!:)

Infomaniac 2022.03.03. 23:02:48

@Cirigli Jenő: most gyűjtőfogalomként használom a diszkót, beleértve az éjszakai táncos szórakozóhelyeket.
De létezik konkrétan retro diszkó is, nagy vegyes korú vendégsereggel.
Ha neked ciki volt ez, sajnálom. Voltunk elegen, meg most is szoktak lenni elegen szórakozóhelyeken. Nem ciki :)

Infomaniac 2022.03.03. 23:06:27

@Cirigli Jenő: egyébként teljesen elfogadom, ha valaki nem szeret ilyen helyre menni. Csak ne rosszindulatú vagy tévesen felfogott társadalmi konvenciók miatt ne tegye.

Cirigli Jenő 2022.03.03. 23:33:00

@Infomaniac: azt hittem, hogy a hagyományos tinikkel teli diszkót mondod:)
Mi minden évben három napig hajnalig mulatunk a barátokkal a Balcsin. Retro parti a javából! Sört reggelizünk a medencében:)

Infomaniac 2022.03.03. 23:44:15

@Cirigli Jenő: olyan diszkók szerintem már nem nagyon vannak, vagy érthető okokból nem tudok róluk.
Viszont sok-sok szórakozóhely van, ahol minden korosztály elfér egymás mellett, saját szememmel láttam.

Infomaniac 2022.03.03. 23:54:31

@_Amatőr_: a recionálisabbak csak annyira jó pasit akarnak, mint amilyen jó nők ők. Persze lehet, hogy ilyen pasiból kevesebb van, mint azonos szintű nőből.
Ez esetben akár racionális választás lehet a macska inkább. Hozzávéve a szexshopok csodálatos kínálatát :D

_Amatőr_ 2022.03.04. 00:26:02

@Infomaniac: Én azt látom, hogy sok negyvenen túli nő megrekedt a Disney hercegnő szinten és még mindig a szőke herceget várják a fehér. Semmilyen engedményt nem hajlandóak tenni, így marad az általad említett macska - szexshopok kínálata kombináció.

Cirigli Jenő 2022.03.04. 00:29:45

@_Amatőr_: mit számít? Ki foglalkozik velük?

_Amatőr_ 2022.03.04. 00:31:22

@Cirigli Jenő: Például én! :)
Szórakozni kiválóan lehet velük, persze, otthonra nem kellenek ;)

Infomaniac 2022.03.04. 00:46:57

@_Amatőr_: Miben kéne engedményt tenni pl? Én nem ismerek társkereső nőket, pláne a hibáikat nem a társkeresésben.
Ha nekem van diplomám, akkor a pasinak ne kelljen lennie? Ha én tartom a formám, a pasi lehet elhízott? Ha én szorgalmasan tanultam és dolgoztam, ezért jó állásom van és jól keresek, akkor elég, ha a pasi csak feleannyit?

Ezekben részengedményeket lehet tenni, de nagyot nem.
Arról meg ne beszéljünk, hogy ha egyszerűen nem jön be a másik, nincs mit nagyon tenni..

Cirigli Jenő 2022.03.04. 00:57:47

@Infomaniac: tartsd magad keményen! Nem azért taníttattunk!:)

_Amatőr_ 2022.03.04. 01:03:40

@Infomaniac: Nem egy az egyben megfeleltethető dolgokra gondoltam, jó példa erre a felsőfokú végzettség, amit te is felhoztál. Ma már több a diplomás nő, ergo nem jut mindenkinek diplomás férfi.
Vagy ott a kopaszodás kérdése, ami nyilvánvalóan a férfiakat érinti jobban.
Vagy ott a gyerek kérdés: a bíróság általában az anyának ítéli a gyereket. Ez azt jelenti, hogy egy anyának kevesebb szabadideje lesz, egy apának meg kevesebb pénze (ti. gyerektartás miatt).

Ha nincs meg a kémia, amire a nők előszeretettel hivatkoznak, nem lehet mit mondani, az egy teljesen szubjektív dolog.

Real_Time 2022.03.04. 07:02:41

@Intim Piri: Az ágyban jó eséllyel jobb lesz mint húszévesen, de kinézetre biztosan nem.

Real_Time 2022.03.04. 07:08:28

@Infomaniac: Nem kell semmi "engedményt" tenni, szerencsére az az élet megy tovább, és vannak fiatalabb nők is a szintén 40-es férfiak számára.

Chendrys19 2022.03.04. 08:20:59

@Infomaniac: Csak egyet felejtesz el. Amelyik férfi megfelel a leírt kritériumoknak (diplomás, jó állás, sportos), az válogathat a nők között... és megsúgom, hogy nem egy 40+-os, elvárásokkal teli nőt fog választani.

Egy férfi szemében messze nem dob annyit egy nő "szexpiaci" értékén a nő végzettsége és állása, mint fordítva. Ez az, amit a legtöbb nő hajlamos figyelmen kívül hagyni...

Infomaniac 2022.03.04. 09:05:06

@_Amatőr_: Most a 40+-osokról beszélünk, nem tudom, hogy már akkor eltolódott-e a diplomák aránya a nemek között. De oké, nekem elég a főiskolai végzettségű,mikor nekem egyetemi van.
Ha vannak hülye p-k, akik a kopaszokat diszkriminálják, amin nem lehet változtatni, ő bajuk..
Én nem a szabadon elkölthető jövedelemre gondoltam, hanem a megkeresettre, amiért megdolgozik.
És akkor nincs gond, ha értelmes dolgokra költi a pénzét a pasi, mint pl a gyerekei boldogulására.
Meg azért az ritkán van úgy, hogy a gyerektartás az összes költséget fedezi, költenie kell az anyáknak is szerintem, de mindegy..

_Amatőr_ 2022.03.04. 09:13:24

@Infomaniac: Én egy elég "férfias" szakon végeztem a 2000-es évek elején. A korábbi évfolyamokon jó, ha 1-2 lány volt. Az én évfolyamomon 99 lány és 25 fiú diplomázott.

Amit leírtál, teljesen rendben van, de onnan indultunk, hogy miért kellene engedményeket tenned. Pont most tetted meg. ;)

Infomaniac 2022.03.04. 09:15:22

@Chendrys19: és akkor mi a javaslatod?

Ha nincs a szintnek nagyjából megfelelő pasi, nekem jó alternatívának tűnik a szexshop, néhány szárazbarát, meg néha szexpartnerekkel szórakozás.
Azt látom, hogy 22-36 év közötti pasiknál van nem elhanyagolható kereslet 40+-os nők iránt erre...

Infomaniac 2022.03.04. 09:16:38

@_Amatőr_: én onnan indultam, hogy a mérték nem mindegy.

_Amatőr_ 2022.03.04. 09:22:11

@Infomaniac: Egy diplománál hogyan teszel mértéket? Az vagy van, vagy nincs.

Real_Time 2022.03.04. 09:25:41

@Infomaniac: Igen, ez a nagy különbség, ami itt a posztból nem derült ki. Tehát ha csak olyasvalakit keres (akár többet is) aki hétvégente kezelésbe veszi, akkor nem lesznek problémák. Ha viszont összebútorozni szeretne egy vele egykorú és viszonylag top hapsival, akkor viszont csak problémák lesznek.

Infomaniac 2022.03.04. 09:26:28

@_Amatőr_: hát hogy ha nekem van kettő, neki elég egy. Ha egy nőnek van egy főiskolai diplomája büfészakon, akkor a pasinak elég, ha felsőfokú tanfolyama van, vagy egy jó szakmája, pl. villany- vagy gázszerelő, sőt..

_Amatőr_ 2022.03.04. 09:32:35

@Infomaniac: Értem. És ki dönti el, mi a büfészak? Van erre valami nemzetközi szabvány vagy ajánlás? :)
Vagy ha valaki még nem a bolognai rendszerben végzett, az ötéves képzése hogyan aránylik a BSc-MSc diplomákhoz képest? ;)

Cirigli Jenő 2022.03.04. 09:57:49

@_Amatőr_: elméletileg nem létkérdés a másik diplomája. De azért büszke vagyok amikor az asszony országos szakmai publikációit olvasom. Meg gondolom ő is örül, ha néha kapok valamilyen elismerést, neadjisten nemzetközit. De elsősorban az emberi oldal a fontos.

_Amatőr_ 2022.03.04. 10:10:38

@Cirigli Jenő: Abszolút nem létkérdés.
Szerintem ez a diploma fétis egy régi berögződés, amikor a felsőfokú végzettség garancia volt egy magasabb életszínvonalra.
Ma már egy jó szaki sokkal többet keres egy diplomásnál, ha ügyes.

_krampampuli_ 2022.03.04. 10:54:19

Társkereső férfiként azt látom, így az ötödik ikszhez közeledve, hogy élőben lecsökkentek az ismerkedési lehetőségek, ha mégis adódik nagy ritkán, az számomra bizonyosan kudarccal szokott végződni. Introvertált vagyok, ez a tény bizonyosan közrejátszik, meg hát nem éppen egy Adonisz vagyok.
Az online társkeresés, no az egészen más. Csak nagyon korrektül fogalmazó, normálisnak tűnő nők adatlapjaira mozdulok mindig, de leginkább az a reakció, hogy egyáltalán nem kapok választ, vagy olyat, hogy abban aztán semmi köszönet nincs. Üdítően hat, ha néha igényesen megfogalmazott, korrekt elutasító választ kapok.
Mindezt úgy, hogy sportos alkatom van, aktívan sportolok is, független vagyok, gyermekem nincs, és jó életszínvonalon élek.
Tényleg azt látom én is, hogy a negyvenes társkereső nők általában nagyon magasra helyezik azt a bizonyos lécet. De már rég tudomásul vettem, hogy ez van. Egy bizonyos szint alatt persze én sem keresgélek, inkább élek egyedül.
A diploma-kérdést, mint szűrőt butaságnak tartom. Ismerek jópár felsőfokú végzettségű embert, aki még csak helyesen írni sem bír, és képtelen arra, hogy egy random témakörben egy jót tudjon beszélgetni.

Chendrys19 2022.03.04. 11:12:08

@Infomaniac: Persze, mivel azok a 22-36 év közötti pasik még nem érték el a szexpiaci értékük csúcsát, ezért több esélyük van az idősebb nőknél, mint a velük egykorú vagy fiatalabb csajoknál... esetleg egyszerűen Béta Bélák. Akárhogy is... egyik esetben sem lesznek sokáig az idősebb nő oldalán, vagy mert amint tehetik Ők váltanak egy fiatalabbra, vagy mert előbb-utóbb a nő dobja őket a töketlenségük miatt.

De nincs gond... sok árva cica/kutya vár gazdára a menhelyeken.

Infomaniac 2022.03.04. 12:14:13

@_krampampuli_:
Amikor én regisztráltam ilyen levelezős társkeresőre, megfogadtam, hogy mindenkinek válaszolok valamit kedvesen. Két nap után fel kellett adjam, annyi idő a világon nincs. Szóval ne vedd magadra, kérlek. Ha igyekszik is az ember, lehetetlen.

Nálad csak egy problémát látok a leírtakból, ami sokaknak biztos nem az: hogy nincs gyermeked. Felmerül a kérdés, hogy annyira éretlen voltál, vagy annyira elviselhetetlen partner vagy, hogy nem akartak neked szülni, vagy te vagy annyira kompromisszumképtelen, ilyesmik..

Értem a diploma-szűrő tökéletlenségét, de mivel IQ-teszt-alapú társkeresés nincs még, ez van, ami kicsit korrelál a szellemi színvonalhoz.

Infomaniac 2022.03.04. 12:15:28

@Chendrys19: még mindig csak a nyilvánvalókat írod, új szempontú javaslatot nem...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.04. 12:16:02

@Infomaniac: De, sajnos tényleg nem akar nőni. Igaz, hogy odafigyelek az egészségesnek mondott étkezésre meg a mozgásra is az elmúlt néhány évben, de ettől függetlenül nem tudok meghízni. Pedig egy igazi kapitány nem látja a farkát, amikor a tengerbe pisil :)))

Chendrys19 2022.03.04. 12:49:28

@Infomaniac: Nem csak azért lehet valaki 50 évesen gyermektelen, mert az éretlensége, az elviselhetetlensége vagy a kompromisszumképtelensége miatt senki nem akart szülni Neki. Lehet teljesen tudatos döntés következménye is...

De hogy új szempontú javaslatot is tegyek... mondhatnám, hogy engedd el az ilyen jellegű igényeidet, és arra koncentrálj, hogy kivel hogyan érzed Magad. De ezt a hipergám női ösztöneid úgysem fogják engedni...

_krampampuli_ 2022.03.04. 12:53:29

@Infomaniac:
Értem én, hogy ti nők nagyon sok megkeresést kaptok társkeresőn, amelyekre képtelenség volna igényesen válaszolni. Mindenesetre én azt tenném, hogy hogy írnék egyetlen általános, szolidan megfogalmazott elutasító választ, aztán: ctrl+c, ctrl+v. Azt nem hiszem el, hogy olyan sokan írnak rátok, hogy fejenként nem bírtok rájuk szánni 20 másodpercet. A semminél nagyságrendileg több volna.
Gyermekem amúgy azért nincs, mert a feleségem meddő volt, aztán meg elváltunk. De lehet, hogy elviselhetetlen is vagyok, elismerem. Vannak elveim, melyekhez ragaszkodom. Nem vagyok én jobb másoknál.

Infomaniac 2022.03.04. 13:10:57

@Puerto Prince: stop a nyavajgással (ez j vagy ly?), örülj neki

Chendrys19 2022.03.04. 13:13:47

@_krampampuli_: Pedig nyugodtan elhiheted, hogy egy átlagos nő is napi több tucat megkeresést kap. Egyszer mutatta az egyik "nőismerősöm", hogy a Tinder-en három nap alatt közel négyezer jelölése volt...

Amúgy ha kapsz egy elutasító választ, akkor azzal beljebb vagy? A végeredmény akkor is ugyanaz. Különben is, az is egy válasz, ha nincs válasz...

Egyébként az elutasító válasz hiányáról részben azok a férfiak is tehetnek, akik nem bírják azt elfogadni, és próbálják tovább győzködni a kiszemelt nőt... ahelyett, hogy "megnyomnák a Next gombot".

Infomaniac 2022.03.04. 13:17:09

@_krampampuli_: pedig hidd el, én nagyon sok választ megírtam, de egy idő után maga alá temetett a feladat.

Ertem, ez egy teljesen valid szituáció, ezt minden normális nő megérti. Persze nyilván azok, akik nem felületesek, mert nem adatlap, meg első randi téma.

Cirigli Jenő 2022.03.04. 13:20:10

@Chendrys19: nem értek hozzá, de a Tinder az nem egy gyorsbaszó app? Mert ha igen, akkor az nem társkereső.

Infomaniac 2022.03.04. 13:20:11

@Chendrys19: igen, illetve azok a pasik, akik teleszemetelik a levelesládát, holott egyértelmű az adatlap, bemutatkozás és keresési beállítások alapján, hogy nem esnek bele a preferenciákba semmilyen módon. Csak lusták elolvasni meg átgondolni.

Infomaniac 2022.03.04. 13:22:29

@Cirigli Jenő: nem csak, szerintem kinőtte magát. Sokan kapcsolatot keresnek rajta, vagy lesz, ami lesz.
Mert amúgy könnyen kezelhető platform és pont a felesleges levelezések zömét ki lehet vele iktatni, ahol nincs kölcsönös szimpátia.

Real_Time 2022.03.04. 13:29:12

@Infomaniac: Én beszüntetném az összeset.

Cirigli Jenő 2022.03.04. 13:31:47

@Infomaniac: hát én hálistennek nem kerestem soha, de ez a lelketlen, személytelen online csekklistázás nekem olyan mint a munkahelyi terv és gyártásellenőrzéseim. Ott rendben van, de a szabadidőmben nem szívesen csinálnám!:)

Chendrys19 2022.03.04. 13:52:42

@Cirigli Jenő: A Tinder-en, a netes társkeresőkön és a sarki fűszeresnél is ugyanazok az emberek vannak. Aki el akarja titkolni, hogy házas, az "élőben" is hazudni fog, aki feleséget keres, az a Tinder-en is e szerint válogat...

Amúgy szerintem egy komoly kapcsolat nem úgy alakul ki, hogy a felek az első randin kimondják "Akkor mi mostantól egy pár vagyunk, és jóban-rosszban, míg a halál el nem választ!". Ez totál életszerűtlen. Az ember randizik másokkal - igen, párhuzamosan több emberrel is, mert az élet rövid -, közös élményeket gyűjtenek, jól érzik magukat együtt, aztán majd alakul...

Lorrh 2022.03.04. 14:06:16

@Puerto Prince: rossz hír hogy teljesen lehetetlen tanácsot adni a gyerekeinknek. Kurvára más világ lesz húsz év múlva és mi végtelen gyorsan amortizálódunk, a tudásunk semmit nem fog érni akkor majd.

Cirigli Jenő 2022.03.04. 14:10:22

@Chendrys19: annak idején ez nálam úgy működött, hogy különböző helyeken találkoztam nőkkel, szórakozóhely, munka, oktatási intézmény. Aztán ha tetszettek, akkor beszédbe elegyedtem velük. Volt amiből futó kaland lett, volt amiből hosszabb-rövidebb kapcsolat és/vagy szerelem. Megint másból romantikus krimi. Egyből meg házasság. Sokféle lányok-asszonyok voltak, pár alkalommal ők elegyedtek szóba velem. Mindegyikben volt valami szép, szexi és izgalmas. Az interjúztatást nem szeretem, munka terén is ameddig lehet kerülni fogom!

_krampampuli_ 2022.03.04. 14:10:46

@Chendrys19:
"Amúgy ha kapsz egy elutasító választ, akkor azzal beljebb vagy?"
Igen, beljebb. Ebben az esetben ugyanis az az érzésem szokott lenni, hogy lám: megint emberszámba vettek. Ennyi.

"Különben is, az is egy válasz, ha nincs válasz..."
Persze, ez igaz. Ám annyi igényesség azért van bennem, hogy egyszerre egynél több nővel nem ismerkedek. Ennyi tiszteletet mindenkinek megadok. Tehát ha arra várok egy hónapig, hogy vajon jön-e elutasító válasz, az ugye nettó elvesztegetett idő. Így is megközelíthetjük.

Cirigli Jenő 2022.03.04. 14:18:30

@_krampampuli_: én egyetértek veled! A mennyiség a minőség rovására mehet.

Real_Time 2022.03.04. 14:22:24

@Chendrys19: Rossz hírem van, a tinder és társai kamuprofilokkal vannak tele. Ezeknek más céljuk mint a felhasználók (ezen belül a férfiak) anyagi lehúzása a mézesmadzag belógatásával. Ennyi, semmi több.

szaletli 2022.03.04. 14:23:20

@Lorrh: Ahogy Móricka Darwint meg a biológiát elképzeli (: (: (: Legközelebbi rokonaink, a csimpánzok igen nagy ívben kerülik a fiatal nőstényeket. A nyugodt, tapasztalt egyedeket részesítik előnyben. A fiatal nőstények a gyenge hímeknek jutnak. Az embernél egy bizonyos civilizációs szint felett a gyenge, bizonytalan, állandó önigazolást kereső hímek közti marakodás ökölharcban már nem nagyon tud megnyilvánulni, ezért különféle szimbólumokkal próbálják a többiek felé jelezni az elsőségüket. A fiatal nő például ilyen szimbólum. Mindössze annyi a szerepe a másik életében, hogy jelezze a többi hím felé: "a bácsi az oldalamon nem olyan vén, lepukkadt fasz, mint amilyennek látszik". A nyugodt, magabiztos hímek meg olyan nőt választanak, amilyenhez kedvük van, mert pont leszarják, hogy erről a sivalkodó szerencsétleneknek mi a véleménye. Nyugodt, magabiztos hímekből szerencsére elég sok van, onnan lehet őket megismerni, hogy nem az ő hangjuktól harsog az internet. A negyven feletti nyugodt, magabiztos nők pontosan olyan piacképesek, mint bármilyen nyugodt, magabiztos ember bármilyen életkorban. Szerencsére mindenki megtalálja a párját, ha elég türelmesen keresi, így aki szomszéd kedvéért akar nőt, az válogathat azok közül, akik létezésük minden aspektusában a szomszédnak akarnak megfelelni.

Lorrh 2022.03.04. 14:24:03

@Infomaniac: IQ teszt nem mutatja ki az elviselhetetlen pszichopatákat. Azok sokszor pont intelligensek. Tudják hogy kell nyom nélkül feldarabolni a párjukat és sósavval elmaratni.

Lorrh 2022.03.04. 14:26:01

@szaletli: "A negyven feletti nyugodt, magabiztos nők pontosan olyan piacképesek,"
Ezt én sosem vitattam. Sőt! Egyet is értek!

Chendrys19 2022.03.04. 14:34:45

@Real_Time: Hááát... nekem elég sok "kamuprofillal" sikerült találkoznom az elmúlt két év alatt.

Chendrys19 2022.03.04. 14:42:28

@_krampampuli_: Ha sikerült felkeltened a másik fél érdeklődését, akkor nem kell hónapokig várni arra a válaszra...

Így is hozzá lehet állni... csak nagyon nem hatékony. Mi van akkor, ha elkezdesz találkozgatni valakivel, majd az illető mondjuk az ötödik alkalpmmal közli, hogy mégse szeretne folytatást? Közben simán eltelhet egy-két hónap is...

Nincs abban semmi, ha a kezdeti szakaszban az ember párhuzamosan több nővel is találkozik - uram bocsánat, még szexel is -, és kiválasztja a számára legjobb alternatívát. A nők is pontosan ezt csinálják. Csak hát ehhez ugye megfelelő szintű férfinek kell lenni...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.04. 14:45:53

Nekem a Tinder pozitív élmény volt. És ez független attól hogy ott ismertem meg a vőlegényem.

Real_Time 2022.03.04. 14:49:02

@Peni a Valdes: Persze, mivel te nő vagy. Melyik nőnek nem pozitív élmény az egótuning?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.04. 14:57:31

@Real_Time: na na én azért nem az egotuning hercegnő voltam.

kenyércsücsök 2022.03.04. 15:33:53

@Lorrh: "Ciki, de az öregedő nőnek alacsonyabb a szexpiaci értéke mint az uolyan életkorú férfié."
A jól karbantartott negyvenes nők szexpiaci értéke nem alacsony, könnyen találnak maguknak dugópajtit, a gond inkább a családalapítással lehet. Bár megjegyzem, hogy biológiai órája a férfiaknak is van: www.webbeteg.hu/cikkek/urologia/3489/a-ferfiaknak-is-ketyeg-a-biologiai-orajuk
azért a nők szívnak nagyobbat ezen a téren.

kenyércsücsök 2022.03.04. 15:38:02

@Real_Time: Ezt úgy írod, mintha alanyi jogon járna.

_Amatőr_ 2022.03.04. 15:54:33

@Peni a Valdes: Nekem is férfiként abszolút pozitív élmény a Tinder. Több komoly kapcsolatom is összejött onnan.

Lorrh 2022.03.04. 16:02:55

@Peni a Valdes: wowww, már vőlegénységnél tartunk!!??? megyazidőőőőő.
gratuláció! Hangos ovuláció!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.04. 16:15:02

@Infomaniac: elipszilonos.

Szerinted nem szexi a sörhas-mackó pasi?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.04. 16:15:40

@Lorrh: @Peni a Valdes: az esküvőre remélem, elhívsz. Mi vagyunk az igazi barátaid, ezt be kell látnod

Infomaniac 2022.03.04. 18:10:43

@Chendrys19: Egyetértek, ugyanazok az emberek, ugyanúgy különféle célokkal, vágyakkal. Csak annyi, hogy a sarki fűszeresbe nem járnak sokan, online meg igen.

Infomaniac 2022.03.04. 18:16:58

@Real_Time: van kamuprofil is, meg vannak normális nők is. Szűrni kell.

Infomaniac 2022.03.04. 18:35:39

@Chendrys19: igen, az idő kincs.
Én nem feltétlen így szándékoztam, de aztán rájöttem, hogy 5-ből 2 eltűnik, 1-nek nincs ideje találkozni, 1 mégiscsak egy szerencsétlen, 1 meg nem tudja, mit akar..
Muszáj hatékonyan tölteni az időt.

MsIreneAdler 2022.03.04. 18:36:18

@Peni a Valdes: gratulálok:)!!! A nászajándék alap! Pont nemrég gondoltam rá, hogy menni kéne egy jó kis lagziba!

@Infomaniac: szűrni...ejjj ejjj. Hát nem tanultad meg itt: semmit ne kelljen már csinálni. Kopogjon be a pontjó nő, aztándugás után húzzon is haza :)))

Real_Time 2022.03.04. 19:02:52

@Infomaniac: A tinderen? Hát persze, havi 10 rugóért szűrhetsz kedvedre, vagy azt gondoltad talán hogy ingyenes? :D A legdrágább társkereső, a legnagyobb bevétellel, aztán a legnagyobb kamu eddig a dating piacon, mindössze csak jó a marketingje.

Infomaniac 2022.03.04. 19:49:16

@Puerto Prince: nem szexi. Abban az esetben megfelelő, ha van egy jó alapizomzat alatta, ami még látszik.

Infomaniac 2022.03.04. 19:53:15

@MsIreneAdler: ezt nem itt tanultam, hanem az életből, kérlek.
De aztán volt, hogy én is felvettem ezt a hozzáállást, néha ez kell.

Infomaniac 2022.03.04. 19:58:53

@Real_Time: van olyan ex-pasim, nem is egy, aki sosem fizetett, aztán mégis mindig csomó randit hozott össze általa.
Én egyszer kíváncsiságból kipróbáltam egy hónapra a fizetős változatot.

Real_Time 2022.03.04. 22:14:41

@Infomaniac: Ezért nem is véletlen az "ex-pasim" kifejezés. örülök ha segíthettem(ismét).

Chendrys19 2022.03.04. 22:36:18

@Real_Time: Az életben semmi sincs ingyen. Vagy így, vagy úgy, de mindennek meg kell fizetni az árát...

Amúgy akinek egy hónapban 10ezer forint gondot jelent, annak elsősorban nem a párkereséssel kellene foglalkoznia.

_Amatőr_ 2022.03.04. 23:02:32

@Real_Time: Sosem fizettem Tinderen és volt olyan időszak, amikor több, mint 1300 matchem volt.
A fizetős funkciók abszolút feleslegesek.

Infomaniac 2022.03.05. 02:15:56

@Real_Time: mármint miben segítettél?
Hogy olyan pasikkal is összesodort az élet, akik értettek a csajozáshoz akár online, akár offline? Ez baj lenne?
Vagy szomorú dolog kéne az legyen mindenképp, hogy exek. Van, hogy ez öröm és pont jó úgy.

Infomaniac 2022.03.05. 02:21:04

@_Amatőr_:
Egyrészt igazat adok, hogy az a társkereső pont az, ami használható ingyenesen is teljesen jól, másrészt az 1300 match, az durva, khmkhm, elég szerteágazó lehet az ízlésed... hogy finoman fogalmazzak..

Real_Time 2022.03.05. 05:59:51

@_Amatőr_: Ja, ha jól sejtem nő vagy. Majd akkor írj inkább ezügyben ha ugyanez sikerült férfiként is, köszi.

Lorrh 2022.03.05. 09:08:23

@_Amatőr_: Nekem férfiként volt egy nap alatt 3710 meccsem! Én nyertem!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 09:37:05

@Peni a Valdes: @MsIreneAdler: azért nagyon kemény, hogy az esküvőről egyből a lóvé jut eszébe! :DDD

Mikor lesz a jeles nap, Peni?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 09:37:54

@Lorrh: az ember nem figyel oda, és a konyhába menet már le is szült! Egy unokát!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 09:40:40

@Lorrh: nekem nem tudom hány meccsem volt, a végén már nem is számoltam

_Amatőr_ 2022.03.05. 10:02:21

@Infomaniac: Külső tulajdonságokban nincs különösebb preferenciám. Ami szép, az szép. :)
A többi meg úgyis beszélgetés során derül ki.

_Amatőr_ 2022.03.05. 10:04:18

@Real_Time: Azt hittem, a hozzászólásaimból már rég kiderült, hogy férfi vagyok. Tévedtem. :)

_Amatőr_ 2022.03.05. 10:06:02

@Lorrh: Habár ez nem verseny, azért gratulálok!
Na, nálad még nem jöttem rá, mi a nemi identitásod! :)

_Amatőr_ 2022.03.05. 11:49:08

@Peni a Valdes: Inkább tippelnék férfira, de néha meg női szerepben nyilatkozik.
Teljesen összezavar :)

Lorrh 2022.03.05. 13:13:00

@_Amatőr_: transzgender cisz-terna vagyok.

@Peni a Valdes: neked is kosármeccsed volt sok? vagy röpizel?

_Amatőr_ 2022.03.05. 13:29:37

@Lorrh: Szerintem egyszerűen csak szórakoztató vagy! :D

MsIreneAdler 2022.03.05. 16:53:44

@Infomaniac: itt azért a néhánál picit gyakoribb ez a hozzáállás :)

@_Amatőr_: hiába próbálod összezavarni az eltérő tapasztalataiddal @Real_Time: -ot. Ő nem dől be ezeknek a mendemondáknak, hogy vannak olyan férfiak, akik sikeresek a virtuális térben (is) a nőknél :) Ja és @Lorrh: szerintem pasi, sokkal pasisabb, mint nőcisebb. Egyébként mindegyikőtökhöz képzelek egy hangot, az övé férfihang, szóval ennyi:)

@Puerto Prince: nekem meg a buliiiii jut eszembe tánc hajnalig :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 18:32:03

@MsIreneAdler: én meg a tánc régi ismerősök vagyunk, jóideje nem köszöntünk már egymásnak

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 18:32:59

@Peni a Valdes: Szóval mikor lesz az esküvő? Nyáron?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 20:00:44

@Puerto Prince: máskor. De szólok nem lesznek kiéhezett koszorúslányok, se hajnalig tartó tánc

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:11:21

@Peni a Valdes: egyik sem az én terepem már. Mostanában inkább kérdésekkel bombázom a körülöttem ülőket és szép szavakat mondok az igaz szerelemről

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.05. 20:14:06

@Puerto Prince: értem, akkor te vagy a rég nem látott nagybácsi

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.05. 20:27:11

@Peni a Valdes: így is mondhatjuk, bár jobb a szájszagom

MsIreneAdler 2022.03.05. 22:07:54

@Peni a Valdes: na, azért nem olyan Karády Katalinos a hangom. :)

@Puerto Prince: ó, te papó, te....:D

Senki nem szeret itt bulizni??

Cirigli Jenő 2022.03.06. 00:27:27

@Puerto Prince: hát akkor elég fárasztó lehetsz! Mint az öregek általában!:)))

Real_Time 2022.03.06. 08:50:08

@MsIreneAdler: Hát nem igazán győzött meg, ha még 1300 match után is egy társkereső blogra írogat valaki. Tulajdonképpen akkor még szarabb a helyzet mint ahogy én azt gondoltam, vagy csak be kellene látni hogy az a tinder egy kalap szart se ér.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 09:21:30

@MsIreneAdler: én szeretek!

Csak a végén dugni is szeretek :)
Szóval ha jöhet Anna is, biztosan benne vagyok mindenben, meg tánc is lesz. Különben ha jó passzban van, tud mutatni pár binasuan tánclépést, és vállalom, hogy aznap estére felfüggesztem absztinenciámat :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 11:01:33

@Peni a Valdes: van bizony, bár a kiskosztüm jobban áll neki

@Cirigli Jenő: csak egy kicsit harapós, az idő az oka

Infomaniac 2022.03.06. 16:25:44

@Real_Time: ebben van igazságod, de remélem, azért valami összejött az 1300-ból.. De az nem a tinder hibája, ha aztán nem úgy alakult. Az emberek alakítják a viselkedésüket, nem a platform.

MsIreneAdler 2022.03.06. 17:00:21

@Peni a Valdes: na igen, gyerekkoromban rengeteg dalt hallgattam tőle. Mióta nem dohányzom, egyébként jobb a hangom is! Szóval légyszi képzeld egyel magasabbra, jó;)?

@Real_Time: akinek van társa, az is írogathat ide, nem :)?

@Puerto Prince: azért hogy beleéltük magunkat, de ugye vágod, hogy nem lettünk meghívva :)! Szívesen tanulnék táncot és innék is. Nekem nem kellene felfüggeszteni semmit :)

@Infomaniac: na azért. Már azt hittem mindenki be van savanyodva itten!

_Amatőr_ 2022.03.06. 18:47:36

@Infomaniac: Kiválóan látod a helyzetet!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.06. 20:08:47

@MsIreneAdler: jó hát kezdjük ott, hogy az évszakot sem tudjuk, hogy mikor lesz :) Honnan tudjam, hogy ráérek-e

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.06. 21:48:23

@MsIreneAdler: régen még bejártam az éjszakai városba mászkálni...

Cirigli Jenő 2022.03.06. 22:54:11

@Peni a Valdes: én régebben gyakran elszaladtam futni!

Real_Time 2022.03.07. 07:03:19

@Infomaniac: Megint tévedésben vagy. Bírom hogy minden szart elhisztek. Egyrészt elég sokszor az a match csak az egyik oldalon jelenik meg, ilyenkor jön a sírás hogy "nem válaszol". Nem bmeg mert nem is lát, vagy kibaszott kamuprofil. Az is jellemző hogy egy-két üzenetváltás után szétdobja a párokat. Az algoritmus meg eleve diszkriminálja a férfiakat, pont azokat tehát akikből a fejlesztők élnek. Nyugodtan reklámozzátok csak, biztosan örülnek neki a fejlesztők. Mindössze annyit kéne megérteni, hogy az App nem arra való hogy bárki társat is találjon. Profit, ennyi az egész.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 07:15:35

@Cirigli Jenő: márciusban?? :D

Nem, én ezt a 40-50% páratartalmat keveslem :)

Infomaniac 2022.03.07. 08:15:36

@Real_Time: Ne próbáld kérlek elmagyarázni, hogy milyen az a platform, amit két éve kb. napi szinten használok, köszi.
A match azért match, mert mind a két fél látja. Ha kamuprofil, akkor persze nem csoda, ha nem válaszol. A többi meg bunkó, ez van sajnos.
Lehet, hogy voltak technikai gondok régebben, én ilyesmit nem tapasztaltam. Ha láttam is szétkapcsolást, azt biztos direkt csinálta a másik. Vannak ilyen emberek, ezt meg kellett tanuljam. Amúgy én direkt nem úgy kezdtem, hogy az appot letöltöttem, hanem böngészőből használtam telefonon is, lehet, hogy így kerültem el a technikai gondokat.
A férfiak diszkriminálása meg abból fakad, hogy több a pasi, vsz az összes ilyen platformon, erről sem a platform tehet.
Magyarázd el kérlek, hogy hogy tud az algoritmus férfiakat diszkriminálni. Nőt nővel matcheltet, vagy hogy? Abszurdnak tűnik a feltételezés.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 08:18:50

@Infomaniac: vannak statisztikáink, hogy mennyivel több férfi van tinderen, mint nő?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 09:28:51

@Real_Time: @Puerto Prince: Szóval 9:1. Nos igen, ez sok mindent megmagyaráz.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.07. 09:33:12

Én igyekeztem stratégia alapján tinderezni

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.07. 09:43:43

@Puerto Prince: csak velem egykategoriaju vagy eggyel jobb illetve rosszabb férfiakat húztam jobbra. Figyeltem arra is hogy ha match van az ne legyen kellemetlen, meg hogy a match meg nem jelent sokat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 10:33:15

Amikor én futtattam pár kört a Tinderen, Bumble-ön meg asszem volt még más swipe-os szarság is, három módszert alkalmaztam, ugyanazzal a három fotóval. Az egyiken kapitányi egyenruhában álltam a helmnél, kinézek a képből, a háttérben trópusi szigetek. A másikon fürdőruhában, karomon egy köteles mentőgumival ugrok csukafejest a hajóról. A harmadikon egy gyümölcsökkel teli tálat tartok, csibészes kacsintásra húzott szemmel. Ez utóbbi a feleségem ötlete volt, én egy kiskutyát akartam etetni.

Na mindegy, a lényeg, hogy az egyik verzióban 90%-ot jobbra húztam. A másik verzióban 50%-ot. A harmadikban 10%-ot. Asszem ezerig csináltam, Budapesten meg Veszprém megyében kb. Nevetséges módon amikor 50%-ot húztam jobbra, akkor több matchem volt, mint amikor 90%-ot. De arányaiban még a 10% jobbos húzás is több matchet adott, mint a 90%. Másrészt nem hiszem, hogy a te stratégiádat sokan követnék, mivel engem simán jobbozott nem kevés 18-20 éves csaj is. Ekkor olyan 38 voltam...

Aztán felregisztráltam a feleségem képeivel is. Igyekeztem jól bemutatni. Volt benne kép nyugati ruhával: pocin összekötött inggel meg farmerral. Volt egy irodai, kiemelt élű kiskosztüm, sejtető vádli, magas sarkú cipő. Meg még egy kép egy eperrel a szájában.
Itt is ugyanazt csináltam. Teljesen mindegy volt, milyen módszert választottam. Kb. mindegyik jobbos swipe match lett. Lehet, hogy ebben az is szerepet játszott, hogy az ázsiai nők sok pasinak külön bejönnek, nem tudom. Egy nap alatt az egész használhatatlan lett. Tucatjával, ha nem százával írtak rá pasik, Pontyos Pistától Emó Edén át Manager Marciig.

Azóta tudom, hogy felesleges arról vitatkozni, hogy jó-e a Tinder és társai, mert az élmény teljesen más mindenkinek. Nekem személy szerint sokkal jobban bejöttek a kitöltős dating oldalak, ahol bárkire ráírhatsz, és sokkal több infót megoszthatsz magadról.

A kalandozásaim vége felé, leginkább Japánban, alkalmilag rá voltam szorulva a netes ismerkedésre. Ezek persze régi történetek, de sosem találtam olyan ízgazdagnak, mint az élőbeni ismerkedést. Meg hát legyünk őszinték, mindenki azt a kurva telefont nyomkodja egész nap, még fele olyan siker mellett is sokkal jobban megéri

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.07. 10:44:54

@Puerto Prince: én egyszerű felsőben voltam a képeken. Nem húzott mindenki jobbra, de nem is bántam

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 11:29:05

@Peni a Valdes: te férjet fogni mentél oda, én meg kíváncsi voltam, hogy hogyan lesz ebből dugás. Hát nehezen. A csajoknak sem könnyű. Igazából esélytelen mindenkinek nem hogy írni, de még a baromságait elolvasni is. Ezután jön az, hogy kivel találkozol egyáltalán élőben. Én a feleségemnek jött üziket olvasva kb. a felét kapásból kukáztam, mivel mit akar a tíz évvel idősebb, vidéki Pontyos Pista egy szexi, ázsiai nőtől, most komolyan? De a csajok sem voltak jobbak, mivel olyan kis puncik írogattak nekem, hogy szép a hajód, meg micsoda ruha, hol készült a fotó, akik szó szerint a gyerekeim lehettek volna. Bár nem voltak, ez látszott a magatartáson és a szorgalmon is, mivel a mizuka van kérdésre adott kopipésztes válaszaimat egyöntetű lelkesedés övezte eleinte, de amikor világossá vált, hogy nem fogom őket elhívni sehová, a lelkesedés alábbmaradt. Mintha a bimbózó szerelemre hirtelen tavaszi fagy jött volna.

Hasonlóképpen próbálgattam felmérni, hogy az emberek mennyi megalázást tűrnek el, illetve honnan ered ez a sok netes társkeresési frusztráció, ezért néhány emberbe kifejezetten belegyalogoltam, mondjuk a feleségem profiljával írtam csávóknak, hogy nem találkozom olyan fehérekkel, akik alacsonyak, szegények meg öregek, kicsi a pöcsük, meg nem romantikusak meg nincs kisportolt testük. Erre minden épeszű ember egyvalamit válaszolt volna, mégpedig azt hogy akkor baszd meg, de nem, a lelkes tinderesek elküldték a faszukat, elmesélték, hogy jó munkahelyük van, van egy lakásuk valahol, meg a kocsijuk márkáját és évjáratát. Akinek ilyesmi nem volt, az arról beszélt hogy a belső értékei milyen fontosak.

Az egész alatt egyetlen egy normális srácot találtam, aki értelmes és izgalmas volt, valamint szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen nő beszélget vele, és mit akar tőle.

Egyetlenegyet.

Úgy százhúszból.

Aki ráadásul nem is nézett ki észbontóan jól.

Aztán voltak a nők, az angyalkák, ugye? Akik tették a szépet, vagy legalábbis rendszeresen próbáltak flörtölgetni a maguk módján, de ők is sokkal jobban tűrték a megalázást, mint gondoltam. A nagy női beképzeltségről és tartásról szőtt kamaszkori elképzeléseim óráról órára bomlottak le. Mondtam nekik, hogy csinálok egy hajóutat az Adrián, de ne csodálkozzanak, ha mások is lesznek, meg hogy én nem randizom szárazföldön meg ilyen hülyeségek. Minden második csaj odáig volt, hogy a csávó végre nem egy unalmas első randit javasol. Azt hittem, rosszul látok, de nem, nagyon sok ilyen hülye picsa van. Most néztem meg a Tinder Swindlert, és abban is kb. ez volt. Első randi privát repülőn? Egy tésztaképű átlagpicsának? WTF? :D Amikor a gyerekkori meséit magyarázta, már hangosan nevettem, és hívtam Annát, hogy jöjjön már, nézzük meg együtt ezt a szart. És tényleg... ha azt mondod Irodista Ilonának Debrecenben, hogy te mész yachtozni az Adriára, nem az az első kérdés a kétbites agyában, hogy eddig vajon miért nem jutottam el ilyen helyekre, hanem az, hogy jujj de izgi, mikor indulunk? xDDD

(Amúgy bocs, ha valaki rám ismert a tinderes élményeiből... sajnálom, de látnom kellett, mekkora hülyék vagytok)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.07. 11:47:04

@Puerto Prince: szerencsére engem ezek a foszerek elkerültek.... hajó meg Adria...

Infomaniac 2022.03.07. 12:29:26

@Real_Time: megnéztem. Semmi érdemleges új info nincs benne, de te úgy vezetted fel, mintha legalábbis a chemtrailre mutatna bizonyítékot. Így működik, de arról hol tehet a tinder, hogy mennyi férfi és nő regisztrál rajta?
Az árazáshoz meg annyit, hogy ugyanannyit fizetett a velem kb egyidős haverom és én is, amikor kipróbáltuk. Tehát max korra diszkriminál.

Infomaniac 2022.03.07. 12:37:11

@Puerto Prince: likeolom, hogy ilyen tudományos igényű kísérletező vagy.
Azt nem részletezted, hogy mi lehetett a különbség a 3 profil között azon kívül, hogy hány %-ot húztál jobbra. Szóval nem állt össze a konklúzió nekem belőle férfioldalon.
Az tiszta, hogy nőnél nincs mit levonni belőle.
Jó nő, de legalább elfogadható külsejű megy jobbra, lyuk-lyuk alapon...

Real_Time 2022.03.07. 13:15:03

@Infomaniac: Azt is számold hozzá persze hogy a női profilok 50%-a kamu. De nyugodtan bátoríts mundenkit, akik örömmel fizet a semmiért. Ennyi erővel küldhetne az én számlámra is

Infomaniac 2022.03.07. 13:50:49

@Real_Time: most olyat adsz a számba, amit sosem mondtam. Pont azt írtam, hogy ingyenesen is jól használható. Nem érdemes fizetni érte, max kisérletképp. Ha jó pasi az illető, és pár normális mondatban elő tudja adni magát, és jó képeket tud válogatni, akkor azért, ha meg nem igazán, akkor azért nem érdemes.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.07. 14:01:36

@Infomaniac: minimális különbség volt, a fotók tematikája ugyanaz.

Amúgy a konklúzió szerintem mindkét nemnél ugyanaz: az emberek elenyésző része gondolja végig, hogy mit is akar a tindertől tulajdonképpen
süti beállítások módosítása