Mindketten tudjuk, hogy ez nem lesz hosszú

2022. március 16. 07:19 - csajokespasik

Vajon ki hibázik? Az, aki elnyomja a másikat a kapcsolatban, mert csak az ő akarata érvényesülhet, vagy az, aki hagyja magát? Az elnyomónak nyilván minden úgy jó, ahogy van, de ha a másik félnek is megfelel ez, nincs is több kérdés...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ha két ember teljesen más habitusú, az működhet hosszútávon?

Mi több, mint 2 éve vagyunk együtt, ha beleszámítom a szüneteket is, amiket ő kért. Az már kiderült, hogy mások az igényeink, és ha valamire nem vagyok hajlandó, szívóskodik. Például ő állandóan bulikba akar menni. Volt, hogy idegenekhez is becsatlakozott. Ez iszonyú veszélyes, mondom, erre azt válaszolja, hogy kényszerbeteg kispolgár vagyok... Neki teljesen normális, ha heti 2x elmegy valahova és hajnalig marad. Én csak néhányszor tartottam vele, de hamar leléptem, mert nekem a zaj, a tömeg, meg az egymás szájába kiabálás sok.

Ezt úgy reagálta le, hogy nem szeretnék vele mutatkozni. Elmondtam neki, hogy nem, csak nem bírom a hangos szórakozóhelyeket, meg azokat, akik nagyon elengedik magukat és nem számít, miből mennyit vedelnek vagy szívnak. Ennek semmi értelme. Nekem nem ez jelenti a kikapcsolódást. Ha azt kérem kompromisszumként, hogy menjünk bárhova inkább, ami szintén jó hely, de nem zsúfolt, akkor megsértődik. Egyszer sem mehetünk máshova. Egyszer sem. Úgyhogy inkább elengedem őt, menjen ahova akar.

Volt, hogy egyszer a táskáját meg a kabátját lopták el egy ilyen marha jó helyen, én mentem érte, de ez sem szegte kedvét. Szerintetek: ki hibázik? Az, aki nem veszi észre a kapcsolatban ezeket, elnyomja a másikat és csak az ő akarata érvényesülhet, mert neki úgy jó minden, ahogy van? Vagy a másik fél, aki nem hánytorgatja ezeket sűrűn, mert tudja, hogy ha megemlíti a párjának, akkor veszekedés lesz, inkább belenyugszik.

 
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7917781350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2022.03.17. 05:00:42

Most ki kicsoda a történetben? Vagy ez nem a cs & p ? Már nem is lényeges? Vagy ezek barátok? Vagy miről szólt a költő?

VOGAben 2022.03.17. 08:40:42

Az ellopott táskából gondolnám, hogy a bulikázós fél lesz a nő. Mert egy manus nem jár táskával szórakozni, főleg éjjel nem.

#szájbergyerek# 2022.03.17. 09:03:27

"erre azt válaszolja, hogy kényszerbeteg kispolgár vagyok"

Már csak ezért is megérte volna elküldeni az anyja csipájára.
Meg ha "szünetet" akar, akkor vissza ne jöjjön.

A leírtak alapján - feltéve, hogy nem kamu az egész poszt - nem ugyanabban az univerzumban éltek.
Nem is értem, hogyan jöttetek össze és maradtatok együtt két évig.
Esetleg úgy, ha abból másfél év "szünet" volt.

Sir Gombóc 2022.03.17. 09:42:58

Ez nem kapcsolat. Tipli!

kenyércsücsök 2022.03.17. 11:34:38

@#szájbergyerek#: Hát, pedig - bár a "kényszerbeteg" jelző hülyeség - van benne valami. Mintha nagyanyámat hallanám: "Elmondtam neki, hogy nem, csak nem bírom a hangos szórakozóhelyeket, meg azokat, akik nagyon elengedik magukat és nem számít, miből mennyit vedelnek vagy szívnak."
A poszter szerint nyilvánvaló, hogy mindenki korlátlanul vedelni és szívni megy egy szórakozóhelyre.

szaletli 2022.03.17. 11:35:35

Ha két ember teljesen más habitusú, az működhet hosszútávon?
Igen. Csak nem ebben az esetben.
süti beállítások módosítása