Amikor a kapcsolat csak félig jó...

2022. április 26. 07:52 - csajokespasik

Ha a csajod elviselhetetlen barátnőket meg kóbor macskákat visz neked házhoz, teljesen jogos, ha egy kicsit kikéred magadnak. Posztolónk észrevett a kapcsolatában egy ismétlődő spirált, és már nagyon unja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Csak hétvégén találkozunk a barátnőmmel, csinálunk valamit, főzőcskézés, programok, mindezt belesűrítve 2 napba. Emellett munka, tanulás, önképzés, aminek az időpontja gyakran beleesik a hétvégékbe is. Ehhez jön az is, hogy sok mindenben nem érdekli a véleményem: van egy negyvenes barátnője, akit senki sem bír, én sem, mert úgy viselkedik, mint aki nem akarja tudomásul venni, hány éves, mindenen hülyén vihorászik, ha dumál, mindenkit túlkiabál, a téma pedig mindig saját maga és a nem létező élete, hogy hány pasival csinálta, vagy csinálná...ismeritek ezt a fajtát.

De én azt látom, hogy a férfiközönség miatt élvezi, hogy így kiadhatja magát, igényli a figyelmüket. És egyszer el akarta hozzám hozni, én meg azonnal rávágtam, hogy csak a holttestemen át. Duzzogott, és biztos vagyok abban, hogy ez most egy olyan tüske benne, amit egyszer, majd a kellő pillanatban fel fog hozni, hogy a szememre vesse.

Nem rég esett meg, hogy valahonnan felszedett egy macskát, és hozta hozzám, azzal, hogy most nála nem lehet, gondoskodjak egy darabig én róla. Kész tények elé állítva engem. Mondtam, hogy nem, oldja meg, elvitte, meg tudta oldani, csak akkor kényelmesebb volt rám testálni inkább. Minden az ő elképzelése szerint.

Ő könnyebben befolyásolható, ezért kicsit féltékeny voltam korábban, mert amikor lehetősége volt egyedül eljárni bulizni, nem voltam nyugodt. Én úgy vagyok vele, hogy szerelem nélkül megcsókolni sem tudok senkit. Ő meg mesélt a múltjából durva dolgokat. Szóval ez így részemről jogos. Tudom, hogy neki vannak fantáziái, hogy miket szeretne még csinálni. Jelenleg a kapcsolatunk ezen spirál mentén működik:

- érzelmek, mindkét részről, de ritka találkozások

- sok nevetés, jó hangulat

- kis féltékenység a részemről

- sosem dicsér meg, nem tud örülni sikereimnek, nem érdekli, vagy félvállról veszi. Ebből:

érdektelenség, eleinte néha, majd hol sűrűsödik, hol nem

- hirtelen kimondja a véleményét, amin sokáig rágódom

- ha vita van, inkább én hunyászkodom meg

- aztán jön megint egy jó hétvége, komplikációktól mentesen.

Aztán így szabályosan körbe-körbe.

 
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2617816739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.04.26. 08:43:39

Ügyesen, szándékosan irritálóra megírt poszt, hogy a közönség háborogjon rajta.
Így tanítják a kreatív írás kurzuson.

"kreatív" ?? LOL :-))))))))))))

VOGAben 2022.04.26. 09:13:06

Irritáló itt minden. Ezzel a magának mindent megengedő nőtípussal egyet nem szabad: Komolyan venni. (Család stb. tervek szig.kizárva!) Az erősen szűrt sztorijaival tesztelget, közben meg a fél megyével etyepetyézik. Az örök tiniribi. Éppen olyan lesz később, mint a kivénhedt barinője.

antisocialnetwork 2022.04.26. 18:25:00

És mi lenne a kérdés kedves szerző? Mert ez az írás, senkit nem érdekel így ala natur.

God Harald 2022.04.27. 10:01:56

Rászolgálsz a dícséretre? Vannak sikereid?
Mondjuk közös sikereink vannak: gáz, olaj, csirkefarhát, rezsicsökkentés. Már csak a Kőbányaira, Koccintós Pistára és a Várda keserűre kell hatósági ársapkát húzni!
A nagypofájú nyerítő kancát meg ne diszkrimináld! Mi az, hogy a holttesteden át? Hullamerevséggel már baszhatod…

szaletli 2022.04.27. 10:54:59

A "Szóval ez így részemről jogos" egyszerűen priceless (: (: (: (: A posztoló hagyja a fenébe ezt az egészet, kapcsolat soha nem lesz belőle, csak nyafogás meg nyűglődés, ehelyett fáradjon el egy pszichológushoz, beszélje át vele, hogy pontosan mi jogos, aztán keressen magának valaki mást.

Lady Scarlett 2022.04.27. 19:43:58

Poszter - akárki is vagy - ennél a sztorinál vagy találj ki jobbat, vagy ha neadjsten igaz amit lekörmöltél: Vedd fel a nyúlcipőt és zárd le ezt a "kapcsolatot" vagy mit. Aztán jelentkezz be egy life coach-hoz, önismereti terápiára, pszichológushoz, akárkihez, de kezeltesd magad.

Real_Time 2022.04.28. 07:25:18

@God Harald: Nana, egy helyen már azért elzárták a csapot. De legalább a Greta Thunberg is megpihenhet egy kicsit, a Putyin majd hozzájárul a klímacélok eléréséhez. Maguktól ezek úgysem csinálnának semmit. Mióta zöldenergia lett az atomenergia is, azóta megnyugodtam. Csinálok majd egy kísérleti reaktort a konyhában én is, a legális házi pálinkafőzés után csak szabadon. Egyetlen gondom hogy állítólag fűtőanyagot is csak az oroszoktól lehet beszerezni, na meg az elhasznált fűtőelemeket is Majakba kéne leadni, így háborús időkben ez esetleg nehézkessé válhat. De lényeg hogy orosz gázra nem lesz már többé szükség.

Reactor 2022.04.28. 22:33:59

@Real_Time: Hát igen, Putyin pajti többek között már Bulgáriával is kibaszott :D ilyenkor az az ostoba Maxval bircaman is mélyen kussol. Kicsit alábbhagy majd az oroszimádata, ha tábortűznél kell főznie, és paplan alatt vacognia.
Az a Naomi akárkicsoda klímatagadó ezerszer károsabb Greta Thunbergnél. Gretának igaza van, a globális felmelegedés hihetetlen nagy probléma, de nem úgy kell kezelni, hogy állítsunk le mindent, oszt menjünk vissza a barlangba. A szén-dioxid begyűjthető, megköthető a levegőből, errefelé kell tapogatózni. A kibocsájtás csökkentése nem oldja meg a problémát, csak kissé odébbgörgeti.
Én támogatom az atomenergiát (elég levágós sz'tem), de a magma erőműveket is igen jónak tartom. Ahol nincs se nap, se szél, ott ez még mindig plauzibilis lenne. Ráadásul Magyarország össz-vissz 193 méterrel van tengerszint felett, tehát SZVSZ olyan sokat ásni nem is nagyon kéne. A technológiánk nincs meg hozzá? A norvégoknak megvan, simán megvehetjük a licenszet. Pénz nincs rá? Nem kell Kiskunvalagra meg Fosófalvára is egy sokadik stadiont felhúzni, és akkor majd lesz.
De még ha lenne is magma erőművünk, gázra akkor is szükség lenne, az elektromosság nem tudná 100%-ban kiváltani a petrolkémiát. Arról nem is beszélve, hogy az elhasznált elektromos energiából megintcsak hő lesz, nem más...
MsIreneAdler-t vagy Neytiri1-t kéne megkérdezni, nekik nagyon jó gondolataik szoktak lenni mindenről.
süti beállítások módosítása