Elviseljem, vagy szokjak hozzá?

2022. május 05. 07:47 - csajokespasik

„Nem tudom vele hosszabban tervezni, ha az egész kapcsolat abból fog állni, hogy vagy elviselem, elnézek neki mindent, és ehhez kell hozzá szoknom” - A barátnő toleráns addig, ameddig tud, de sajnos olyan rohamai vannak a párjának, amik még a legtürelmesebb társ dolgát is megnehezítik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy barátom, akivel az elején abban nagyon jól megegyeztünk, hogy külön menjünk szórakozni, mindenki a maga barátaival, és ne vegyüljünk. Nem azért, de nekem értelmiségibbek a barátaim, mint neki, az ő haverjai, hogy így mondjam, nagyon egyszerűcskék, felszínes témák foglalkoztatják őket. Neki akkor jó volt ez, most meg mindig jönni akar velem. Így lett, de megbántam, mert második alkalommal csúnyán összeszólalkozott egy barátommal valami politikai dolgon. Azóta datálható, hogy ő is elhidegült tőlem, merthogy nem neki adtam igazat. Oké, hogy vannak ellentétek, de miért nem tud uralkodni magán valaki a másik barátai közt, amikor ilyen dolgokról van szó, amiket senki se lát át tisztán, és vagy hiszünk a híradóknak, vagy nem. Ennyi.

A lényeg, hogy neki a családjában nem rég történt egy rossz dolog, ami miatt még jobban elhidegült tőlem. Sajnáltam őt, de a vigasztaló szándékomat tolakodásnak vette. Egyik nap azt mondta, visszaköltözik a családjához, és mi szakítunk, a másikban meg azt, hogy soha ne „koptassam le”, nem akar szétválni. Jelenleg igazából csak a testvérével van jóban, a nevelőapjával rég nem, így sok mindent megértek nála, sokat dolgozik, kiáll azért, amit igaznak vél, és nem könnyű vele. Másik oldala ennek az ellenkezője, van, amikor gyerekes dolgokat mond, vagy valami komolyabb témát elviccel. Mivel nem ilyen alapvetően, tudom, hogy inkább akkor viselkedik így, amikor zavarba jön. Az ízlése is különös, van pár nagyon rossz tetkója és sajnos elég látható helyen, de ez legyen a legkevesebb, ami zavar. Neki előttem – állítása szerint –, nem volt még hosszabb és komoly kapcsolata, talán ezért is viselkedik így, mert még nem volt olyan nő az életében, akivel komolyan tudott élni. Én viszont nem tudom vele hosszabban tervezni, ha az egész kapcsolat abból fog állni, hogy vagy elviselem, elnézek neki mindent, és ehhez kell hozzá szoknom.

10 hónapos kapcsolat, ő 25, én 28.

 
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr917824227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2022.05.05. 17:22:37

"Lassan kijövünk ebből az esős, szeles, szeszélyes áprilisból, és midőn kipattan a természet, és újult erővel tör előre az élet, úgy dobban, lüktet a szív, és engedi magát elmámorosító , bódult, elvarázsolt állapotba." Laci 6,5 éves alkoholista

szeme közé, laposan! 2022.05.05. 21:09:56

A kulcsszámok, a 25 és a 28 mindent elmondanak. Lesz még meglepi az életben, ha sokáig vacakolsz döntésekkel. Sem a melleid, sem a segged nem lesz feszesebb, hogy hasonló fizikumú kanokat szedj fel (ezt csak a tetkókról feltételezem, hogy gyúrós az úr, és neked ez számít), viszont később egyre több dologhoz kell majd idomulnod, pont az előzőek hiánya miatt.

VOGAben 2022.05.05. 21:28:26

Azért egy csinos 28 évesnél, még komoly urak szoktak nyomulni! Szóval sejthető, hogy vannak ott gondok, nem is kicsik.

Real_Time 2022.05.05. 21:59:11

@antisocialnetwork: Akkor a Laci az hozzászokott. De főleg ahhoz hogy ezt csak részegen lehet elviselni :D

Burgermeister 2022.05.06. 05:40:49

@antisocialnetwork: Bizony, bizony, bugnak mar rendesen. Szerencsenkre.

body_andras 2022.05.06. 08:41:10

A fiatalembernek pszichológushoz kéne mennie, nem kell félni nem fog harapni.
Az meg, hogy "nekem értelmiségibbek a barátaim, mint neki", nem őt jellemzi, nem is a két fél sleppjeit, hanem a posztoló nagys'asszonyt.

Andy73 2022.05.06. 10:23:46

A kornak ideális esetben éppen fordítva kellene lennie. Csak a vonzó harmincas férfiak többnyire már foglaltak, sokszor már családjuk is van, akár több gyerekkel. Azért talán még kifoghatsz te is egy hozzád illő értelmiségit, de valószínűleg kompromisszumos megoldással. Tetkó nélküli, társaságban is vállalható, de lehet, hogy kevésbé jóképű, vagy kevésbé sportos, stb. Azokra korábban kellett volna nyomulni. De a diploma nem minden, talán anélkül is találhatsz jobbat. De persze nemcsak a nők válogatósak...

Andy73 2022.05.06. 10:44:09

@Andy73: ha nem tudsz vele hosszabban tervezni, akkor ne rabold az idejét. Te sem leszel fiatalabb, már most is idősebb pasi illene hozzád. Csak köztük még kisebb a választék, legalább a függetlenek között.

bordon 2022.05.06. 13:04:06

Zaklatott, bizalmatlan, szociálisan összeférhetetlen, kapcsolataiban hektikus, önértékelési és önérvényesítési problémákkal küzdő sráccal van a hölgy. A szar tetkók önsértés, önkárosítás jelei, amolyan nekem úgyis mindegy, nincs esélyem az életben, leszarom a külsőm dolog ez.

10 év múlva, ha leteszi a lelki terheit a pasi, akkor lehet belőle egy normális ember. Ha ezért tesz is. Most élhetetlen vele a kapcsolat.

28 éves nőnek már nem sok ideje van találgatni, mert a petefészkei lassan beszáradnak.

bordon 2022.05.06. 13:06:42

@bordon: A pasit rá kell állítani a lelki gyógyulás útjára, az eltart majd pár évig. Ennek a folyamatnak a végén a hölggyel már valószínűleg nem lesznek együtt. 28 évesen már nem kellene megvárni azt, hogy a pasi évek alatt összeszedje magát. Segítség kell a férfinak, de nem szabad magát feláldoznia a nőnek, ne legyen mártír.

Lorrh 2022.05.06. 16:50:28

@bordon: még jó 10 évig nem száradnak be, szóval te pasiként jobb ha nem szorongsz ezen.
süti beállítások módosítása