Ezzel a módszerrel meg lehet tartani egy nőt?

2022. május 17. 07:49 - csajokespasik

       

               Ha a gyermekét egyedül nevelő nő életének része kívánsz lenni, el kell fogadnod, hogy nem mindig te leszel az első helyen. Ha ezt a szabályt betartod, máris kellő teret engedtél párodnak. Bár Posztolónk szépen játszik, mégis kételyei vannak.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hogy az elején kezdjem, régebben szeretője voltam egy nőnek, aztán én léptem ki abból a viszonyból, ugye, nem kell magyaráznom ennek a negatív aspektusait. Aztán másfél éve van egy szilárd párkapcsolatom. Ez sem egyszerű, de legalább tiszta helyzet, elvált, és van egy gyereke. Nem követelőzök, tudom, hogy a lánya az első. Amikor nem rég találkoztunk volna, mondta, hogy allergiás a gyerek, otthon van vele, nem tudja, mikor találkozunk. Én megértettem, nem erőltettem, és kiskapukat se kerestem, hogy azért mégis oldjuk meg valahogy.        

       

               Olyan is előfordult, hogy csak úgy felszaladtam hozzá, de nem akartam bemenni, mert szülinapja volt a lányának, én meg vettem neki egy kis apróságot. Ez nem áldozat, csak egy gesztus, be se akartam menni, adja inkább oda neki, de aztán mégis behívott és egy jó nap kerekedett belőle. Nem zavar, hogy gyereke van, és ezt éreztetem is vele.

Ha kell neki valami – volt, hogy nem volt nála pénz – én fizetem, vagy más helyzetben közösen megvesszük. Ha később meg akarja adni, nem engedem. Ha egyedül szeretne lenni, nem akadályozom, szeretem annyira, hogy bármit kérhet. Ő nagyon gondoskodó, de nem szeretem, ha sajnál, akkor nem érzem férfinak magam.

Szeretném, hogy tisztázza az érzelmeit velem kapcsolatban, mert kicsit szorosabbra is vehetnénk a dolgot, de nehéz kiszedni belőle, hogy mit is szeretne. Tudom, hogy nem mindig jó az őszinteség, de az előző kapcsolatomhoz képest ez egy minőségi változás, és szeretném megtartani őt - ezekkel, amiket leírtam, és ezzel a hozzáállással jó úton járok ?         

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1617833187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.05.17. 09:49:18

Erről a posztról üvölt a lelketlenül megírt bérmunka. Ilyen rosszat még eddig itt nem olvastam.
Ez már a gödör alja szerintetek?

body_andras 2022.05.18. 10:57:09

@Lorrh: gyanús hogy az előzőre jött egy "Nézzük meg a másik oldalt" sztori.

Ha igaz a mese (tegyük fel, éljük bele magunkat) akkor a női főszereplő valószínűleg nem akar fölösleges kockázatot sem magának, sem a hapsinak. A gyereknek is idő kell amíg megszokja hogy valaki legyeskedik anyu körül.
A csávónak azt kéne először belátnia hogy ő nem élvez prioritást (ezt részben tudja is), tehát amit akar nem fogja olyan ütemben kapni ahogy szeretné.

szeme közé, laposan! 2022.05.18. 16:45:19

Egyetlen tuti módja van annak, hogy megtarts egy nőt: igazi FÉRFI leszel! Sőt: IGAZI FÉRFI! Ezután minden menni fog magától, hidd el! Fel fejjel!

antisocialnetwork 2022.05.18. 18:29:51

Ez most a tegnapi gyerekes téma rebootja? Irjanak már rendes csajos-pasis témát, nem ilyen tv2 színvonalas amatőr szinészekkel eljátszatott, ál valóság show-t. Ez skandalum!

Motorogre 2022.05.18. 18:52:51

A poszter 55, a nő 50, a lánya 25 éves ?? Erre lehet receptet találni .. csak keresni kell

Reactor 2022.05.19. 06:02:46

Megtartani? Örülj, hogy megszabadulsz tőle.

Real_Time 2022.05.19. 06:51:43

@szeme közé, laposan!: Én meg lefordítom: tehát legyen pénz, minél több. Gyerekes nőknek kézenfekvő lenne egy laza kapcsolat, csak hát akkor nem lehet az embert sehogy sem lehúzni, ezért keres az összes nő kizárólag "komoly" kapcsolatot. A gyermektelenek esetében is ugyanez a helyzet, szóval elő a bankszámlákkal, én csak egy sört kérek :)

Billy Hill 2022.05.19. 12:12:47

"Aztán másfél éve van egy szilárd párkapcsolatom." vs "mert kicsit szorosabbra is vehetnénk a dolgot." Most akkor ez egy szilárd kapcsolat, ami nem elég szoros...?
süti beállítások módosítása