Randi stressz nélkül

2022. július 01. 08:09 - csajokespasik

       

               „Sokszor kerültem már abba a kényelmetlen helyzetbe korábban, hogy az, akivel taliztam, vérkomolyan vette az egész szitut, és szinte kötelességemnek éreztem a feltételeket keresni és azoknak megfelelni mindenképpen” - Levélírónk felfedezte weboldalunk egyik hasznos funkcióját, és mivel ő nagy reményeket fűz hozzá, így megosztja Veletek is.        

 
       

               Ti kértétek, mi létrehoztuk! Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a barátság extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog!

Nem story lesz, úgyhogy ha nem rakjátok ki, nem baj, csak felfedeztem most valamit a CsP oldalán, amit nagyon jónak tartok. Nem is ezt kerestem konkrétan, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen „barátság extrákkal” be van építve akármelyik társkereső rendszerbe is. Azért írom meg, mert talán mások is így vannak ezzel, és hasonlóban gondolkodnak.

Röviden: olyan randihelyzetről van szó, ami nem randinak indul, így szellősebb a játéktér. Nekem ez elsősorban afféle barátkozást, laza, kötetlen ismerkedést jelent, amiből bármi lehet. Legalábbis én így vettem le. Mindezt be lehet állítani az oldalon.        

       

               Nem a könnyűvérűeknek szól, nem is a szexuális kicsapongást támogatja, ez a megoldás nekem inkább annyit jelent, hogy nincs „randifeszkó”, nincs az a tudat, hogy most vizsgázom és meg kell felelnem valakinek, minden kötelezettségtől mentesen zajlik. Nekem ez azért jobb, mert sajnos bennem nagyon hamar kialakul a megfelelési kényszer, erről nem tudok leszokni.

Sokszor kerültem már abba a kényelmetlen helyzetbe korábban, hogy az, akivel taliztam, vérkomolyan vette az egész szitut, és szinte kötelességemnek éreztem a feltételeket keresni és azoknak megfelelni mindenképpen. Nem is lett belőle semmi, magától kihunyt az egész. Ezért tetszik ez a funkció, mert megbontja a találkozók zártság érzetét (és valamilyen szinten tényleg zárt, hiszen ketten indítottuk el a dolgot, és ugyanúgy ketten próbáljuk kihozni belőle, amit ki lehet - és így egy zárt dolog marad az egész. Már az elejétől tartozik valamivel az egyik fél a másiknak, legalábbis én így éreztem mindig). Viszont, ha lazán indul, minden hamarabb és simább úton derül ki. Más a légköre az egésznek. Nem mindenkinek van nagy baráti társasága és ha van is, ott nem szívesen ismerkedik, így ez is egy érv.

 

A találkozót megelőző előítéletek és ábrándok, elvárások is átértékelődnek így, ami megint egy jó kiindulási pont.

Én azt nagyon nem szerettem, amikor már az első randin faggattak, pl. hogy hány emberrel levelezek még, és ha azt mondom, rajta kívül eggyel sem, azt nyilván nem hiszik el. De válaszolni muszáj valamit, mert olyan a helyzet. Se tagadni, se mentegetőzni nem akarok egy találkozón, csak jól érezni magam. Amúgy mire féltékeny valaki, amikor még együtt sem vagyunk?

Úgy vagyok vele, hogy előbb ismerjem meg, és talán a tulajdonságai összességébe fogok majd beleszeretni. Volt már ilyen. Az, hogy passzolunk-e, így is kiderül, és nem tartozik senki magyarázattal a másiknak. Ha lesz belőle valami, jó, ha nem, akkor így alakult. A lényeg, hogyha valaki ezt beállítja, az annyit jelent, hogy ő is abszolút így gondolja, igényel egy kötetlen helyzetet.

Adri          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5917872509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása