Így kell önbizalomra gyúrni

2022. július 04. 07:37 - csajokespasik

       

               Ma megtudhatod, hogy amikor a nők pár rozéfröccs után a jó pasikról diskurálnak, sok minden elhangzik, de többnyire az izmos mellkasok kapják a legtöbb szavazatot. Levélírónk lassan 30 lesz, de még nem adta fel, hogy megtalálja élete párját, akivel a harmónia nem egy időnként eljátszott póz, hanem valóban jelen van.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem vagyok átlagos férfi. ...És ezt nem büszkeségből írom, inkább ellenkezőleg. Érzékenyebb vagyok az átlagnál, és eddig nem is volt sok barátnőm. De legalább azok, akik voltak, jó emlékek maradtak. Én már a suliban is kilógtam a sorból, a többiek folyton piszkáltak, mert nem voltam olyan „állat” mint ők, mert nem tartottam hőstettnek, meg nagyfiús dolognak a bagót, a gyatra, „épp hogy csak átvergődöm”-tanulmányi teljesítményt, a bolti lopást, a bandázást, a szülők iránti tiszteletlenséget, a csencselést, az ivást meg a lógást, vagy azt, hogy utcán durván beszólogatunk idegen lányoknak. Hát ez van. Más vagyok. Vártam, hogy végre felnőjek, és nyilván ők is felnőttek valahogy, legalábbis testileg, és ezt adják tovább a gyerekeiknek, ha vannak. A hibás fogalmak mentén nevelgetett porontyok pedig ugyanolyanok lesznek, mint ők, mert ami nekik „építő” volt, biztos az ivadékoknak is az lesz. Esélyük nincs. Felnőni felnőttek, csak felnőtté nem váltak. És ez így megy majd körbe-körbe.        

       

               Nehezen ismerkedem, de ha van valakim, maximálisan megbecsülöm. Barátok tekintetében válogatós vagyok, mégis elég sok van belőlük szerencsére. Vannak még jó emberek.

- Ismerőseim körében nagyon sok a túlzásba vitt kompromisszumos kapcsolat, amik károsak tudnak lenni, mert azt sulykolják, hogy minden kapcsolat fenntartása csak áldozattal és lemondással jár, így egyszerűen belenyugszanak abba, ami nem működik. Ha nem ismerik egymást, akkor önmagában az áldozaton és lemondáson kívül egy idő után más nem marad. Ha sok kompromisszumot kell kötni, az azt jelenti, hogy nem illenek össze.

- A „Barátság extrákkal” nekem azt jelenti, hogy könnyebb az ismerkedés, ha nem úgy állok hozzá, hogy ezen most minden múlik. Nekem annyira megkönnyítené a dolgot, ha barátkozásból indulna, mert rajtam se lenne az, hogy le kell nyűgöznöm gőzerővel. De onnantól viszont semmilyen egyéb lehetőség nincs kizárva. Neki sincs kötelezettsége, ahogy nekem sem. De nekem nagyon fontos, hogy előbb, mint embert ismerjem meg – és hagyja is, hogy megismerjem. Ezt viszonzom is. Én sem követelem, hogy az első randi után azonnal reagáljon, nem követelek semmit – ha nem ír, akkor az is válasz.

- Amikor a nők a jó pasikról diskurálnak pár rozéfröccs után, és osztályozzák, szétszedik majd idealizálva összerakják őket, sok minden elhangzik, de mindig a külalak győz és a rossz fiúk – ám az ezzel járó rosszfiús életmódot óvatosan lenyesik az ideáról, mert az már nem kéne. A többi másodlagos marad.

- Itt vagyok, lassan 30 leszek és néha már kezdem azt hinni, hogy egyedül fogok maradni, de még így is úgy látom, hogy mindig jobb, mintha kompromisszumba belemenve valaki már az elejétől maga után rángatna, hogy igénye szerint faragjon, aztán későn kapok a fejemhez, hogy kvázi manipulált elmével élek egy légkondis cellában. Ennyire nem rohanok kétségbeesve kapcsolatok után. Nem adom fel a reményt.

- Nem fogtam a sikertelenségem senkire, nem is a világra vetítettem ki egy hiányt, próbáltam megérteni és feldolgozni. Kamaszként volt némi testképzavarom, mert vékonynak találtam magam. Elkezdtem később edzeni, de feladtam, nagyon kevés fejlődés látszott - azt mondta valaki, hogy ha rossz az izomtapadásom, vagy mim, akkor edzhetek bármennyit, nem lesz látványos, kemény kis puklik lesznek a karomon és annyi, elégedjek meg a szálkásítással, mert ilyen az alkatom. Akkor inkább belsőre gyúrok, meg önbizalomra. Nem vagyok álomlovag, átlagos vagyok, érző szívvel és ilyen partnert is keresek.

- Az a nő, aki engem elfogad cserébe egy olyan embert kap, aki nem az ő alakját nézi kizárólag. Akinek valóban a belső értékek a fontosak, és nem csak mondja, mert jól hangzik. Külső szempontjából egyáltalán nem vagyok válogatós, sőt: a feltöltött ajkakat, melleket, a hosszú combokat meghagyom másoknak, meg a social média csatornákon pózolók megszállottainak.          

 

 

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4417874493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

connector 2022.07.04. 10:33:32

Sportolni nem azért kell, hogy másoknak tetsszünk, hanem saját magunk és az egészség miatt. Növeli az önbecsülést és ismerkedési alkalom is. Olyan meg nincs, hogy valakin nem látszik az edzettség, de reálisnak kell lenni és nem kokszolástól felfújt izmokat várni 5 perc súlyzózástól. Az "azt mondta valaki" elég gyenge kifogás.

body_andras 2022.07.04. 13:16:16

@connector: én is testképzavar miatt kezdtem gyúrni járni. nem nézek ki jobban, de nagyságrendekkel jobban érzem magam és az erőnlét is az elvárt szintre került.
és ha már a nőknek akarunk tetszetni: értelmes nőnek az pont jó ha már fizikailag fitt és elégedett vagy magaddal. a felpumpált majom csak egy szűk rétegnek a "kedvence".

_Amatőr_ 2022.07.04. 15:38:10

Én is nagyon vékony voltam, amikor elkezdtem konditerembe járni.
Az évek alatt azért sikerült jópár kiló izmot magamra pakolni, szóval, a posztoló nagyon rossz tanácsot kapott.
Vagy csak gyenge kifogás az egész. ;)

Bandibacsi34 2022.07.04. 23:47:59

"Én már a suliban is kilógtam a sorból, a többiek folyton piszkáltak, mert nem voltam olyan „állat” mint ők, mert nem tartottam hőstettnek, meg nagyfiús dolognak a bagót, a gyatra, „épp hogy csak átvergődöm”-tanulmányi teljesítményt, a bolti lopást, a bandázást, a szülők iránti tiszteletlenséget, a csencselést, az ivást meg a lógást, vagy azt, hogy utcán durván beszólogatunk idegen lányoknak. Hát ez van. Más vagyok. Vártam, hogy végre felnőjek, és nyilván ők is felnőttek valahogy, legalábbis testileg, és ezt adják tovább a gyerekeiknek, ha vannak. A hibás fogalmak mentén nevelgetett porontyok pedig ugyanolyanok lesznek, mint ők, mert ami nekik „építő” volt, biztos az ivadékoknak is az lesz. Esélyük nincs. Felnőni felnőttek, csak felnőtté nem váltak. És ez így megy majd körbe-körbe"
Szerintem meg nekik lesznek utódai, hogy te meg kihalsz mert te vagy a gyenge lánvszem az evolúcióban(ajánlom az "Idiocracy" the című filmet:minél hülyébb(bizonyos határig a fogyatékosok, 35-45 csovesek azért nem) valaki, hogy annál jobban szaporodik, hogy minél felnőttebb annál kevésbé. Nem az a lényeg, hogy hogy mire vágyik egy nő, aki hanem hogy milyen a piaci pozicioja(pl wmn.hu/cikk/57900/ Amikor Egyiptomban az utcán sétálok, úgy érzem magam, mintha egy filmsztár lennék. Mindenki el akarja kérni a számomat: húszas, harmincas férfiak. Lengyelországban nagymamának számítok, öregnek, nyugdíjasnak. Otthon bezárnak egy skatulyába, ahonnan nem lehet kitörni” – mondja az ötvenes éveiben járó lengyel nő egy gurdakai (hurghadai) taxiban ülve, miközben a sofőr folyamatos, tört angolsággal előadott bókjait fogadja. „I love you” – mondja kitartóan, a nő pedig belemegy a játékba, incselkedik vele. Elmondása szerint az egész életét a munkájának szentelte, most pedig magányos, vágyik a figyelemre, a szeretetre, arra, hogy nőként kezeljék. Ezt itt, Egyiptomban – Európával ellentétben – meg is kapja anélkül, hogy bárki ítélkezne felette. Így belemegy a játékba, amiről kezdetben az a benyomá(...) El kell felejteni a romantikus és szentimentális hulyesegeket!!

Real_Time 2022.07.05. 05:52:58

@Bandibacsi34: Milyen érdekes ugye, keletebbre férfiként sem a jól megszokott nagyarcú "mer én jó nő vagyok" típusú hülye picsákba botlik az ember.

bordon 2022.07.05. 06:50:27

@Real_Time: Kelet-Ázsiában azért nagyon nagy az arca a nőknek és a szende külső meg a vinnyogó cserfes kislány álarc mögött pénzéhes, kizárólag a férfi társadalmi státuszát néző nők lapulnak. A keleti férfiak pont annyira vagy még jobban panaszkodnak a helyi nőkre, mint a nyugati férfiak a nyugati nőkre. Csak hát ez nem jut el a nyelveket nem beszélő nyugati ember fülébe. A keleti kapcsolatok sokkal inkább a pénzről szólnak, de ott ez a természetes, a szerelmi kapcsolat a kivétel. És utóbbit le is nézik az ázsiaiak, ha a férfi statusza nem megfelelő, akkor a nőt igénytelennek tartják.

@Bandibacsi34: Azt tegyük hozzá, hogy az öregecskedő nyugati nőjre hajtó egyiptomi, indiai, török, tunéziai, marokkói, jordániai stb. férfiakat az a lehetőség vonzza, hogy EU-s tartózkodási engedélyt szerezhetnek a nőre akaszkodva (ilyen szempontból egy buta lengyel vagy magyar nő pont olyan jó nekik, mint egy német vagy osztrák). Vagy ezek a helyi Baszanovák legalább ingyen szexet kapnak egy olyan országban, ahol ezekre a helyi férfiakra a helyi nők rá se néznének, mert csórók, alsóbb osztálybeliek, tanulatlanok, nincs rendes egziszteniciájuk.
Ismertem én olyan magyar, fiatal, jegyben járó, szemre teljesen normális tanárnőt, aki egy tunéziai nyaralás alatt csatakosra kúratta magát valami helyi léhűtővel. Aztán amikor véget ért a két hét szerelem, akkor a szemeit kisírva repült vissza Magyarországra. A helyi csávó meg ráhajtott a következő turnusban érkező másik buta magyar picsára. Megujjazta egy sikátorban, amitől a buta magyar picsa elolvadt, hogy ez aztán az igazi férfi, nem a tirpákfejű magyar pasija, aki várja otthon a panelban.

Dugtam olyan fiatal magyar ápolónőt, aki görögországi nyaraláson összejött valami turisták körül sürgölődő helyi csávóval. Még hónapok múlva is arról álmodozott, hogy majd együtt lesznek azzal a Jorgosszal és megy vissza hozzá jövő nyáron.

A kommentedben leírt lengyel néni mondjuk Lengyelországban azonnal hívná a rendőrséget, ha egy fiatal, helyi lengyel pasi ráhajtana az utcán. Ezek a nők ott adják be a derekukat, ahol a szomszédaik, rokonaik nem látják őket, nyaraláson, ahol a nagy nulla életükből kitörnek és azt hiszik, hogy nagyon önmegvalósítanak.

Ez pont olyan szexturistáskodás, mint amikor a német nyugdíjas bácsi elrepül a Fülöp-szigetekre és kibérel egy kislányt vagy kisfiút egy hónapra. A hazájában nem merné meglépni, külföldön meg megy a züllés.

@poszt
A posztoló kialakított a saját fejében egy képet arról, hogy milyen a normális férfi. Nyilván ez a kép erősen hasonlít autista önmagára. Én is voltam ilyen kis jótanuló, szorgalmas, magát roppant mélynek gondoló fiú. A nőket annyira nem hatotta ez meg. Ez egy olyan önfényezés, ami csak önmagunk vállonveregetését jelenti. Nem kell elzülleni, de magunkat piedesztálra se kellene emelni, csak mert nem iszunk, nem bulizunk. Azt várni, hogy majd a nők is elaléljanak attól a képtől, amit magunkról kialakítottunk, teljesen felesleges, ők a saját szemükkel látnak, saját szempontjaikkal.

Posztoló leírja az elején, hogy "Nem vagyok átlagos férfi." Majd a végen leírja, hogy "Nem vagyok álomlovag, átlagos vagyok". Szóval tök áltag, aki magát néha felpontozza olyan szempontok alapján, amik csak neki fontosak.

A barátság extrákkal dolgot most nagyon reklámozza a blog, mert a promótált társkeresőben ez most megjelent opció. Értjük... De a barátsag extrákkal az pont nem azt jelenti, amit itt sugallni próbálnak. Nem az elején szögezik le, hogy kötetlenül ismerkednek egymással, hanem régebb óta ismert barátok gabalyodnak össze és dugnak néha.

Medgar 2022.07.05. 08:57:03

Az evolúció nem játék. Ki fogsz halni.

CoolKoon 2022.07.05. 13:14:04

@connector: Hát igen, az régen rossz, ha valaki nem saját elhatározásból edz, hanem azért, hogy másoknak tetsszen (ez hosszú távon lényegében fenntarthatatlan). Viszont olyan tényleg van, hogy valakinek olyan a testalkata, hogy szálkás, és az olyannak tényleg sokkal több erőfeszítésébe telik hogy izmot szedjen magára (bár az az "izomtapadás" tényleg úgy hülyeség ahogy van).

CoolKoon 2022.07.05. 13:16:47

@Bandibacsi34: "Ezt itt, Egyiptomban – Európával ellentétben – meg is kapja anélkül, hogy bárki ítélkezne felette." - Muhaha de milyen áron :P

bordon 2022.07.05. 16:30:11

@CoolKoon: Az is egy vicc, amit a wmn.hu/cikk/57900/ cikk állít, hogy Európában a nyugger nő megszűnik nőnek lenni, csak nagymamaként kezelik. Mintha ez a hagyományos társadalmakban nem így lenne. Járnak a buta fehér nők kúratni magukat fejlődő országokba, mert számukra csak az a férfi, aki le akarja őket húzni pénzzel, meg akarja szerezni az EU-s vízumot általuk. Én riszpekttel vagyok az ilyen dzsigolók iránt, mert ők megfordítják a játékot, amit a nők szoktak játszani, a lehúzásos kedveskedéses behálózós sugardaddy kapcsolatot. A fejlődő országban fehér nőkre vadászó helyi gigolo meg borítja ezt a játékot és ő forgatja meg az európai nőket.
Egy európai férfi gáznak érezné, ha ilyen látványosan átlátszóan hízeletne egy nőnek 5 perc ismeretség után. Meg a fehér nők a saját hazájukban fel is jelentenék azt a pasit, aki olyanokat lépnmeg, mint egy egyiptomi, török, tunéziai, indiai faszi.

]{udarauszkasz 2022.07.05. 16:30:14

Olyan sportot kell uzni,amit elvezel. Ha bringazni szeretsz,akkor azt,ha kajakozni,hegyet maszni,focizni,futni, bringazni stb akkor azt.
El kell felejteni a csajok miatti kenyszerbol sportolast,mert akkor csak ruhelleni fogod vilag eletedben,aztan 40 eves korodra eltunyulsz. Viszont,amit 25-30 evesen szivesen csinalsz,azt szivesen csinalod 45 evesen is.
Jut eszembe,egyszer a Mosoni Dunan kajakoztam, szembejott velem egy olyan szinten szalkas,izmos ven foszer,hogy en evezhezek barmennyit,en soha nem fogok ugy kinezni. De az a no,aki egy ferfit egy izomtomegge degradal,akinek ezen felul csak a penztarcaja dagad,az kb annyit is er...

Almandin 2022.07.05. 21:11:20

Nem tudom, miért gondolja a posztoló, hogy "a nőknek" csak a rosszfiú és a nagyon jó külsejű férfi jön be. Lehet, hogy a mai fiatal nők nagyobb része ilyen, de én pl. sose vonzódtam rosszfiúkhoz. Sőt, nekem pont a megbízható, tisztességes, társához ragaszkodó férfitípus jön be. Külsőre pedig nem egyszer vonzódtam átlagos külsejű, nem túl jóképű férfiakhoz. Voltak köztük alacsonyak vagy középtermetűek is, volt, aki kopaszodott vagy túlsúlyos volt. Ha vonzódtam a nagyon jóképűhöz, az is azért volt, mert a személyisége vonzott elsősorban. Sokaknak unalmasak lettek volna az én kedvenceim. De én se vagyok átlagos, engem is sokan unalmasnak gondolnának, mert nem egy extravertált partiarc vagyok. Ez amúgy engem nem érdekel, mert a lényeg, hogy legyen egy szerető párom és néhány jó barátom, nem a mennyiség a fontos.
Ami a posztban még megütötte a szememet, az az, hogy panaszkodik a posztoló, hogy kevés barátnője volt, emiatt sikertelennek érzi magát. Tehát ott van a kutya elásva, hogy ő nőcsábász akart volna lenni. Ha nem lett volna sose nője, akkor még megérteném a panaszait, de egy olyan férfi, aki ragaszkodóbb, nem panaszkodik a kevés partnerre, mert nála nem a mennyiség számít. Állítom, sok elégedett férfi él ezen a világon, akinek egész életében csak egy-két nője volt, de velük hosszan, boldogan élt. Nekem is jobban tetszik egy visszafogottabb életű férfi, mint egy nagy szoknyavadász. De úgy látszik, a mai világ beleplántálta a pasikba, hogy csak akkor érnek valamit, ha a fél várost lefektették. Sokaknak amiatt van kisebbrendűségi érzésük, ami miatt egy harmonikus lelkivilágú ember nem aggódik.

Almandin 2022.07.05. 21:36:00

@Bandibacsi34: Valóban, nálunk is azt lehet látni, hogy minél műveletlenebb, primitívebb valaki, annál több gyereke van (tisztelet a kivételnek). Tényleg nagyobb a szaporodása a primitíveknek, ők gyakran megélhetési gyerekgyártók. Vannak intelligens, tanult nagycsaládosok is, de a többségük nem valami okos.
De nem kellene a posztolót elkeserítened, az ő típusa is talál általában társat (ő is írta, hogy voltak kapcsolatai). Neki inkább az a baja, hogy nincs ELÉG nője.

Almandin 2022.07.05. 21:38:20

@bordon: Ez a prostitúció egy fajtája. Nyilván az okosabb nők ezt átlátják. Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki egy pár napos ismeretség után összeházasodjon egy arabbal egy helyi ügyvéd előtt, nyilván arab nyelvű és nem lefordított szerződést aláírva. De hülyék mindig voltak, vannak, lesznek.

Almandin 2022.07.05. 22:12:00

@Medgar: Mindenki ki fog halni. Miután meghaltál, nem számít, vannak-e a Földön utódaid, mert nem érzékelsz semmit. Ha igen, akkor van túlvilág, és nem a földi leszármazottakkal fogsz foglalkozni odaát. Az emberi faj fenntartását elvégzik elegen.
A nagy történelmi személyiségek, feltalálók, művészek esetében se az számít, maradt-e leszármazottjuk. Nem eszerint értékeljük őket.
Az emberi faj pedig rohamléptekkel fut a kihalás felé. Sikerült úgy elszennyezni a bolygót, hogy évezredeken belül kampó lesz a fajnak, de ha a világpolitika folyását nézzük, nem zárható ki, hogy akár már 5-10 év múlva se leszünk itt.

]{udarauszkasz 2022.07.06. 04:55:13

@Almandin:
Hat belem a vilag nem plantalt semmit,az biztos. Illetve inkabb azt plantalta jo alaposan,hogy a szineszkedes,megjatszas sehova se vezet, enyhe aspergereskent sose tudtam mas szemelyiseget eroltetni magamra,az alap szemelyisegem meg nemigazan jon be sokaknak. Igy aztan a siker hianya boritekolhato volt. A baj az az,hogy a felesegem se toleral mar annyira,mint regen....

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.07.06. 16:00:43

@bordon:
"Ez pont olyan szexturistáskodás, mint amikor a német nyugdíjas bácsi elrepül a Fülöp-szigetekre és kibérel egy kislányt vagy kisfiút egy hónapra. A hazájában nem merné meglépni, külföldön meg megy a züllés."

Ez a Fülöpökön nem jellemző. Gyerekprostitúció inkább az Indokínai-félszigeten van (Thaiföld, Laosz, Kambodzsa).

Alkalmi szexet pedig öreg, randa férfiakkal nem sűrűn vállalnak be a pinayok sem, hacsak nem kapnak valami azonnali, kézzelfogható kompenzációt cserébe.

Almandin 2022.07.06. 21:32:08

@]{udarauszkasz: Biztos, hogy aspergeres vagy? Sokan beképzelik ezt, mert olvasnak róla és egy-két tünet stimmel. Ezt meg kellene erősítenie egy szakembernek is. Másrészt sajnálom, hogy romlik a házasságod, de írtál már a nejedről, nekem egy lelki terrorista nő képe bontakozott ki a leírásodból.
süti beállítások módosítása