Hidegen hagy a férfiak többsége

2022. augusztus 01. 08:20 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem tartja magát férfigyűlölőnek, de lefagy a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy a gyenge adottságoktól. Próbálta alább adni az igényeit, de úgy se ment. Viszont azt sem gondolja, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak, mert ez nem igaz, talán csak a kereséshez szükséges kitartás nincs meg.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Harmincas éveim végén járó nő vagyok. Másfél éve ért véget egy nagyon hosszú, de nem túl mély kapcsolatom. Ennyire volt mindkettőnknek igénye, és ez jó volt úgy, ahogy volt, sőt, még többet is nyújtott, mint ami egy ilyen semmitől elvárható lenne. Családban, gyerekben sosem gondolkoztam, számos ok miatt, és a biológiai órám őrült ketyegését sem hallottam soha, ami bármibe belekényszerített volna. Húszas éveimtől úgy gondoltam, hogy mindaz, amiről álmodozhatok és amire valójában vágyom, az egy párkapcsolat, amiben ketten vagyunk, és negyvenes éveim elejére álmodtam meg mindezt. De azzal nem számoltam, hogy ennyire ne találjak senkit.        

       

               Egy kezemen, de inkább két ujjamon meg tudom számolni, hányan ébresztettek bennem mély érdeklődést az elmúlt években, de elkötelezett férfiak lévén esélyem sem volt náluk, inkább csak felfigyeltem rájuk. Azt érzem, hogy teljesen hidegen hagy a férfiak többsége, semmit, de semmit nem tudnak megmozgatni bennem, a többségük untat, és kínosan feszengek a “csomagtól”, amit nyújtanak, vagyis amilyenek.

Kollégákat, haverokat, ismerősöket persze nagyon tudok kedvelni, tisztelni, jó kapcsolatot kialakítani velük, ezzel semmi gond nincs, szóval nem érzem magam férfigyűlölőnek. Azt sem gondolom, hogy az egekben lennének az elvárásaim, a nagyon átlagos minden szempontból nekem tökéletes, kivéve egy férfi intelligenciáját, értelmi képességeit… valahogy az az érzésem, ezen a téren buknak el a próbálkozásaim. Magyarul, lefagyok a hülyéktől, a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy gyenge adottságoktól. Próbáltam persze olyanokkal is, mert miért is ne, de nem ment. Azt sem gondolom, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális nők vagy férfiak, mert ez nem igaz, talán csak a kereséshez szükséges kitartás nincs meg, vagy az eltökéltség és a lemondás a kényelmes saját életről. Számomra nem kérdéses, hogy mennyivel több egy jó kapcsolat, mennyivel gazdagabb egy így megélt élet, mint egy magányos egyedüllét, még ha az tartalmasan is felépített.

Hogy aktívan keresek-e párt? Nagyon nem, mert nagyon nem megy ez a műfaj, inkább csak valami alibi piszmogás van néha, és számtalan kifogás, hogy most épp melyik nehéz élethelyzetem miatt nem alkalmas a párosodás. Sok mindent meg tudok oldani, át tudok látni, kitalálom a következő lépést, kivéve a magánéletemet. Teljes elakadás, leblokkolás, az idő meg ugye előre megy, nem hátrafelé. És csak a makacsságomat érzem, hogy de igenis, kell legyen egy harmadik férfi, akiért érdemes a saját korlátaimat áttörni. Mit látok rosszul szerintetek?          

 

 

71 komment
Címkék: vallomás pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1317895087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.08.01. 09:23:47

Nagyon hosszú, de nem túl mély kapcsolatod után kapsz itt egy régi vágású komment napalmot mindjárt.

Real_Time 2022.08.01. 09:41:07

Ha amúgy is hidegen hagy akkor kíméld meg őket szerintem azzal hogy nem kezdesz el keresgetni csak mert a nagykönyv úgy írja. WGTOW is van a világon, még ha nem is olyan nagy számban mint MGTOW.

ymel 2022.08.01. 12:05:17

A nők többsége hidegen hagy. Töknormális jelenség.

gigabursch 2022.08.01. 12:25:31

Lehet, hogy az összes potens, de mimikriző pasit elhajtottak azzal, hogy nem akarsz gyereket?
Én nem szavaztam volna a hölgyre...

Sztravinszka 2022.08.01. 13:08:10

Ez valami olyasmi lehet, mint a demiszexualitás, csak kicsit máshogy. Gyerekkori kötődési defekt.

Real_Time 2022.08.01. 13:28:38

@ymel: Jó persze lehet hogy itt ő is csak a szokásos felső 20%-ra gondol, akik már érdekesek lennének számára ugyebár. Ha erről van szó akkor viszont semmiben sem gondolkodik másként mint a többi 90%.

Olasz Bazsa 2022.08.01. 14:07:20

Minél több nőt ismertem meg, utána annál inkább nem éreztem magam rosszul egyedül. Gyakorlatilag alig találni olyan nőt, aki intellektuálisan bármit is hozzá tudna adni az életemhez. Nekem ráadásul a mingli életforma vált be. A kötelező
gyűrű->összebútor->gyerek->válás vonatot köszi kihagyom.
Valószínű, hogy női oldalon is megtalálható ugyanez, ugyanígy.
Kb nincs itt semmi látnivaló. Kérjük a következő posztot.

Magyar Gábor6817 2022.08.01. 15:59:45

Van egy csodás kutyám... Sokkal szórakoztatóbb vele az élet mivel a nők 99%-a olyan dögunalom, hogy borzalom. Se a humort, se az iróniát nem értik, és mindig minden mondatot patikamérlegen kell fejbe n előre megszerkeszteni nehogy véletlenül "megbáncsad"...

antisocialnetwork 2022.08.01. 18:01:10

Kedves Poszterina. Orvosnál járt már?

cavalry 2022.08.01. 18:42:58

Libidó az nincs. Mi a francnak neki férfi? Fél egyedül? Ez a hajó elment, túlkoros óvodás lett. 25 felett már pánik van.

Lorrh 2022.08.01. 19:14:21

ó hát én ezt a csajt ismerem! Pár éve nagyot ment a blogokon, egy súlyosan félművelt proli csaj aki szerint ő egy főnyeremény. Mert művelt okos intelligens nőies (van rajt amit fogni == kövér).
Elolvasott életében három könyvet, ebből két romána regényfüzet volt. És ő romantikus.
Várja a lovagot aki majd őt meghódítja.
Mert a mai pasik amúgy szarok.
Csak ő a helikopter.

Imádtam minden sorát amit örjöngött amikor párszor rávilágítottak mekkora ostobaságokat gondol a világról.

VOGAben 2022.08.01. 20:34:46

Sakk-matt. Én is pont így látom, innen a túlpartról. Amúgy nekem ez a nincs gyereke és (már) nem is akar pont megfelelne. Lassan önálló, felnőtt gyerekem van. Külön él. De gyanítom, hogy így is kevés lennék... Ismerek is hasonlókat. 40+- valamennyi évesek, átbulikáztak 20-25 évet és még izomból válogatnak. Persze pasi mindig akad, csak már nem marad meg. A múltkor megkaptam, hogy milyen egy felszínes tahó vagyok. Az igazat megvallva cseppet sem. A tapasztalások alapján fogalmaztam akkor és most is. Ezen nők már bőven megzakkannak míg elérnek ide. Az értelmes férfit riasztják, azokat akik meg megtehetik, hogy más polcról válasszanak totál hidegen hagyják. Egy kiszámítható életnek nem részeseik számunkra. Láttam párszor, ahogyan az ilyen sokat megélt elvtársnő végül oda rondított ahol évekig enni kapott. A hülyének is megéri! Ja, nem...

gigabursch 2022.08.01. 21:02:47

@Lorrh:
No, akkor most nem lettem előrébb...

Sztravinszka 2022.08.01. 21:46:19

@VOGAben:
Nem mondod! Odaszart a nő a munkahelyén az asztalra??? Micsoda nők vannak!
Meg az sem világos, hogy most kellene ez a gyerektelen nő, vagy nem? Valahogy ellentmondásos, amit írsz. Csak azért kérdezem, mert mégiscsak társkereső oldal, hátha valakit érdekelnél...

VOGAben 2022.08.01. 23:03:41

@Sztravinszka: Jézus dehogy! Nem a munkahelyén, hanem otthon. Abban az otthonban ami neki/k készült stb. Amúgy az teljesen természetes, hogy a nőt és a férfit az ellenkező nem java hidegen hagyja. Nincs olyan, hogy mindegy. Az ilyen esetekben azért mindig ott lappang az, hogy okés nem akart gyereket, aztán időnként mégis csak bánkódni kezd, eljut a brutál deprisszióig is akár... szóval nem egyszerű. Igen? Ellentmondásos a gondolatom? Mint a nők zöme alapból. Ma még jó társasházban/egyébben, holnapután már uncsi, más kell. Sorolhatnék még 100 firlefrancot, kocsit bármit. A legjobb: 28 évesen még gyűlölte a Balatont, 38 évesen meg már imádja. Na menjél má' haza! A poszt béli nő már csak azért sem kellene, mert ugyan ez az egy kritérium klappol de a seregnyi más változó meg boríthat mindent. Nekem megvannak a biztos "lelőhelyeim", bőven elég számomra. Én már csak szórakozom, 45 felé már ez is sok néha. Na meg ez a háromszor vagy többször nősülés nem az én sportom. A setét előélet meg eleve kizáró ok. És ugyebár ez az évek múltával...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.08.02. 01:51:31

No most már biztosan jobban utálja a férfiakat. Adtatok neki rendesen.

Sztravinszka 2022.08.02. 06:52:36

@VOGAben:
Kezdem magam szerencsésnek érezni, h nekem nincsenek ilyen lesújtó tapasztalataim a férfiakról, bár tény, hogy rohadt válogatós vagyok. Na, azért azt javaslom, ne ülj fel az előítéleteidnek, ne lásd indokolatlanul ilyen sötéten, negatívan egy ismeretlen nő múltját. Jó szórakozást a lelőhelyeiden!

pinky, the brain 2022.08.02. 07:54:40

Sajna nagyon jól látod...

Real_Time 2022.08.02. 08:24:28

@Sztravinszka: És gondolom azt hiszed hogy csak te vagy "rohadt válogatós" :) Valójában ez úgy néz ki hogy te vagy az 1%-nyi nő, a többi 99% pedig pontosan ugyanilyen válogatós. De ez már húsz évnyi kommentáradatból igazán átmehetett volna mostanra.

Bandibacsi34 2022.08.02. 08:33:58

Errol az jut eszembe, mikor Mussolini megtamadta Görögországot es jol elvertek a csapatait. Mikor Hitler megtudta, jót nevetett es azt mondta: "Megvan ennek az a pozitiv hatasa, hogy ezentúl legalabb az olasz igényeket az olasz képességekhez szabják!"

Andy73 2022.08.02. 08:37:47

Te is írod, hogy a számodra vonzó férfiak általában már nem függetlenek, ami nem csoda ebben a korban, hiszen már nem vagy fiatal. Az eleve furcsa, hogy csak a negyvenes eveidre álmodtál magadnak tartós kapcsolatot, hiszen ekkor a legtöbb kapcsolatot már a gyerekek és a közös múlt tart össze, a nők már túl vannak a csúcson, de persze már a férfiak többsége is, csak ők valamivel később öregednek. Két kategória azért maradt számodra. Az egyik az elváltak azon része, amelyik már nem akar gyereket, második családot. A meg hasonlóan egyedülállók közül pedig azok, akiknek nemcsak a személyed, hanem az anyagi körülményeid is vonzóak. Magyarul kap veled egy szép lakást, esetleg jó kocsit is

Andy73 2022.08.02. 08:45:34

@Andy73: az anyagi rész persze az elváltakra is vonatkozik, hiszen sok férfi legatyasodik a válás után, akik számára vonzó lehet, ha te jó körülmények között élsz.

Sztravinszka 2022.08.02. 09:29:37

@Real_Time:
Nem tudom, nem ismerem, nem is érdekel a többi nő. De én tényleg extrém válogatós vagyok. Eltörött 1 bögrém, aminek a zöld árnyalata pontosan passzolt a fürdőszoba spenótzöldjéhez. 8 boltot bejártam, mire tegnap megtaláltam a ugyanazt, mert nem emlékeztem, hol vettem pár éve. Kitartó keteső, kutató vagyok, mindenben. Bogaras szinte. A férfiakkal is így voltam, de végül megtaláltam. De ez már bogarasság szerintem.

gigabursch 2022.08.02. 09:32:41

@Lorrh:
OK.
Egy időben olvastam a blogját.

Real_Time 2022.08.02. 10:44:18

@Sztravinszka: A bögrevadászat az bogarasság, a válogatás viszont teljesen természetes, úgy hívják hogy hipergámia szaknyelven. Az nem kell hogy érdekeljen hogy a többi nő hogyan gondolkodik, de talán segít megérteni hogy honnét erednek ezek a 80/20-as arányokat emlegető úgynevezett "nőgyülölő" kommentek. Hát részben innét egyébként de van egy másik modernkori probléma is. Ennek a válogatásnak is megvan a saját természetes korlátja, amiről viszont újabban sok nő nem hajlandó tudomást venni. Ettől még persze megvannak mindnyájunk esetében ezek a korlátok, így náluk is. Ez összességében adja ki az itt is sokszor olvasható negatív hangnemű kommenteket,tapasztalatokat.

Sztravinszka 2022.08.02. 10:47:16

@Real_Time:
Nehari, de annyira más aspektusa érdekel ennek a blognak, hogy erre nem tudok/akarok reagálni.

Sztravinszka 2022.08.02. 11:33:32

Poszternek még annyit: ha a kommentek reprezentatívak a magyar férfiakra nézve, akkor érdemes külföldiek felé nyitni, jobbak az esélyei a kulturális különbségek okán.

God Harald 2022.08.02. 12:08:58

“ hétfő délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbája lesz”
A blog posztíró munkatársai csatlakoztak a tegnapi országos morgató próbához. Ez sikeresnek bizonyult, a felvázolt életút általános morgolódást váltott ki. Próba lefújva!:)

Real_Time 2022.08.02. 12:36:18

@Sztravinszka: Ja hogy ennek van más aspektusa is? Hát jó neked, én valahogy mindig ugyanazokat a köröket olvasom csak ki belőle :)

#szájbergyerek# 2022.08.02. 13:54:45

Az n+1. nőnemű lény, aki különlegesnek hiszi magát, aztán mégsem kellett senkinek.

Lehet, hogy megvan a diploma, másoddiploma, doktori stb. és akkor már meg is van a magyarázat arra, hogy aki ezekkel nem rendelkezik, csak egy buta proli lehet. Azokhoz meg ugye nem ereszkedik le őnagysága, még akkor sem ha jóképű és kockahasa van. Ilyen kellene csak Dr.-rel a neve elején, aki csak őt akarja, gyereket meg ugye nem.

Persze nem azért, mert túlértékelnéd magad, esetleg válogatós vagy, hanem mert szeretnéd ha apádnak egy tanult, intelligens, jóképű stb. és gazdag veje lenne. Ha már unokája úgysem lesz ugyebár.

blur7 2022.08.02. 14:44:04

@blur7: "Igazából arra kellett rájönnöm, hogy nem szabad túl nagy igényeket támasztani és túl sok elvárással belevágni egy kapcsolatba. Én éppen ilyen szellemben keresek társat. Kitárom a szívem ablakát, és hagyom berepülni a férfi-madarakat. Csak mondjuk ne legyenek ezek a madárkák se alacsonyak, se alulkvalifikáltak, se unalmasak, se tekintélyelvűek, se papucsok, se zsarnokok, se érzelgősek, se érzéketlenek, sem pedig perspektíva nélküli egzisztenciák.
Na, ha már csak ennyi is teljesül, én leszek a világ legboldogabb - és esküszöm az égre - a földkerekség legjobb felesége!"

Sztravinszka 2022.08.02. 15:04:30

@#szájbergyerek#:
Jaj ez nagyon átlátszó. Nincs diplomád és emiatt kisebbségi komplexusod van, amit a nőkön versz le. Mondjuk megértem, többségnél alapelvárás, a többi szarsággal együtt. Egy magabiztos férfit hozzáteszem, nem érdekel, hogy van-e diplomája.

Andy73 2022.08.02. 15:52:16

@Sztravinszka: igen, a német nők is a külföldiek felé nyithatnak egy bizonyos életkor után. Találhatnak jóképű fiatalembert is, a harmadik világból, aki így kaphat vízumot, letelepedési engedélyt. A nyugati nyitás már nem olyan egyszerű, de egy nyugdíjas német vagy holland pasi még képbe jöhet a poszterinanak.

Sztravinszka 2022.08.02. 17:20:51

@Andy73:
Nem tudom hol élsz, még soha nem volt egyszerűbb a nyugati nyitás. Láthatóan nem vagy képben. Persze az averziódat a külföldiek iránt megértem...

Andy73 2022.08.02. 21:04:17

@Sztravinszka: a nyugati nyitás egyszerű, a csinos magyar lányok, fiatal hölgyek mindig is kaposak voltak. A középkorúak viszont már kevésbé, ők már csak az idősebb nyugati urak figyelmeben bizhatnak, erre céloztam.
A külföldiekkel semmi bajom, mindig is voltak külföldi kollégáim itthon is, meg persze akkor is, amikor külföldön éltem, több évig.

#szájbergyerek# 2022.08.02. 21:59:16

@blur7:
Kb. ilyen lehet a posztoló is csak kevésbé modoros. :)

Sztravinszka 2022.08.02. 22:02:11

@Andy73:
Téged olvasva... mint anyóka a belvárosi cukrászdában, legyen Vörösmarthy tér, apró villájával becsületes harcot vív a 102 napos, szikkadttá fonnyadt, apró minyonkával.. szép rózsaszín volt ez annak idején, higgyenek nekem.

Szánalmas vagy ezekkel a közhelyes, sztereotíp reagálásaiddal, de valahol tényleg a múltat idézed,

God Harald 2022.08.02. 22:11:28

@Sztravinszka: kicsit feszült vagy mostanában! A magyarságban a részvétel a fontos:)))

Sztravinszka 2022.08.02. 22:13:26

@God Harald:
Amíg részt nem veszek benne :)))

Andy73 2022.08.02. 22:19:12

@Sztravinszka: hogy mi van? Persze bizakodhat egy nő negyven felé, vagy még utána is, hogy eljön a herceg fehér lovon, aki pont rá várt, nem sokkal idősebb nála, de még független, pedig minden szempontból tökéletes, de nem egy fiatalabb nőt keres, mert kifejezetten az érett nőket kedveli, és ő sem akar gyereket, csak öt.
Ha ezt akartad hallani, olvasni, akkor tessék.

#szájbergyerek# 2022.08.02. 22:26:26

@Sztravinszka:
Talán te vagy a poszterin vagy miért esel itt nekem mint tót az anyjának?

Mindig is gyűlöltem azokat, akik valamilyen vélt "intelligenciájuk" okán lenéznek másokat.

Sajnos ez a benyomás alakult ki bennem a költőnőről az írása alapján, még akkor is ha neked ez nem tetszik.

Amúgy szerintem a legtöbb férfit pont nem érdekli, hogy van-e a nőnek diplomája.
Ez a diplomás nők nünükéje, mert azt hiszik ettől "értékesebbek". (Pedig nem)

És akkor most elmondhatod hogy nem csak komplexusaim vannak, hanem biztos forrásból tudod hogy a farkam is kicsi. ;)

God Harald 2022.08.02. 22:50:23

@Sztravinszka: el kell menni szabadságra! Csodát tesz…egy hétig voltam és Buddha lettem:)))

Sztravinszka 2022.08.03. 00:51:26

@#szájbergyerek#:
Komolyan lövésem nincs miket irkálsz nekem, de ciki valahogy az egész, mintha összetévesztenél valakivel.

Sztravinszka 2022.08.03. 00:55:39

@God Harald:
Persze, jövünk-megyünk szabira, tegnap éjjel végre sikerült repjegyet foglalnom, alig várom. Milánó csodás volt, renhlgeteg Balcsi, most Brüsszel jön sokadszorra. Kína kovid miatt sajnos elmaradt pár éve, de még Hamburgot nagyon megnézném.

Real_Time 2022.08.03. 05:13:04

@blur7: Látom ott sincsenek meg a férfiak megint :) Az a baj hogy ilyen nőkkel lehetne manapság Dunát rekeszteni. Nagyon büszke a munkájára hát istenem, színház meg a művészet az ténylegesen egy fontos dolog így a hatodik világválság idején. Amúgy már rájöttem hogy hol lehet hasonlóakkal találkozni: általában az állatorvosi rendelő előtt szoktak sorban állni.

#szájbergyerek# 2022.08.03. 07:12:09

@Sztravinszka:
Az a ciki hogy terelsz, pedig nem vagy juhászkutya. :)

Lorrh 2022.08.03. 08:13:28

@Sztravinszka: hhogy nincs lövésed?? Ezt te írtad neki " kisebbségi komplexusod van, amit a nőkön versz le"
Ez elég offenzív és durva kirohanás volt, nem?
Mit nem értesz azon hogy ha megtámadsz egy embert akkor annak ez nem tetszik????

Sztravinszka 2022.08.03. 08:17:32

@Lorrh:
Ez egy ténymegállapítás volt. Mindenféle felindulás nélkül. Nem tudom, ezen mi olyan meglepő.

#szájbergyerek# 2022.08.03. 08:58:34

@Sztravinszka:
Aham. Sikerült a kommentemből kiragadnod egy hangyaf4szni részletet amiről vélelmezel valamit és azt "tényként" adod elő. :)
Mert ha te megállapítasz valakiről valamit az már "tény".
Aztán meg nem érted mi ezzel a baj.

Andy73 2022.08.03. 09:07:24

@Real_Time: a színház meg a művészet is fontos, és nem csak a nőknek. A gond nem ez, hanem az, hogy az életkori sajátosságokkal nincsenek sokan tisztában, középkorúan is azt hiszik, hogy fiatalok, aztán csodálkoznak, hogy egyedül maradnak. Persze idősebb korban is lehet párt találni, de egyre nehezebb, főleg a nőknek, esetleg az idősebb elvált férfiak vagy a hasonlóan problémás függetlenek maradnak nekik.

#szájbergyerek# 2022.08.03. 09:10:18

@Lorrh:
Majd jön és megállapítja "tényként", hogy ezen felhúztam magam, beszélek össze-vissza tehát nem releváns amit írok és amúgy sem érti, miért írok ilyeneket neki. ;)

Lorrh 2022.08.03. 09:44:16

@#szájbergyerek#:
@Sztravinszka:
T-É-NY???? tttt éééé nnnnyyyy ?????

#szájbergyerek# 2022.08.03. 09:49:11

@Sztravinszka:
Aztán meg jössz a szokásos "ténymegállapításoddal", hogy "aztat bárki mondhassa hogy nekije van. hazucc!"
OMG

Sztravinszka 2022.08.03. 09:52:45

@#szájbergyerek#:
Kutyuli....terelőkutyuli.... nyughass má'....

#szájbergyerek# 2022.08.03. 09:59:21

@Sztravinszka:
Azt a mindenit micsoda riposzt.
Na most aztán tényleg elszégyelltem magam. :D

Andy73 2022.08.03. 10:32:53

@Sztravinszka: Még egy gondolat, aminek örülni fogsz. Mivel az ideális párkapcsolatot csak a negyvenes éveid elejére álmodtad meg, semmi gond, addig még teljesülhet az álmod.
Rosszul csak azt látod, ha azt hiszed, hogy sokan gondolkoznak úgy mint te. A legtöbb ember családra vágyik, gyerekekre, és ezért sokkal korábban kezdi a komoly párkapcsolat kialakítását, főleg a nők. De ahogy mondják, zsák a foltját, te is megtalálhatod még a neked való párt, mert nagy a világ, Budapest is elég nagy, ahol feltehetően te is élsz.

Andy73 2022.08.03. 10:49:44

@Sztravinszka: Az előző komment a poszterinának szólt. Ha te már megtaláltad az igazit, még jobb. Miattam ne aggódj, én már éppen 25 éve, azóta együtt vagyunk, és három gyerekünk van. Ezt a blogot csak kiváncsiságból olvasom, hogy milyen problémái vannak manapság az embereknek, és hátha tudok tanácsot adni nekik.

God Harald 2022.08.03. 21:54:19

@Sztravinszka: hát Brüsszelben még nem voltam, bár Belgiumban többször is. Milánó valóban csodálatos, tavasszal barangoltam ott, meg még pár észak olasz városban. Brescia, Bergamo…fantasztikus hangulatuk van. Persze nem volt az igazi, mert hivatalos úton voltam. Kínát sajnálhatod, azt látni kell! Hamburgot mindenképpen nézd meg! Ezerarcú város.

Sztravinszka 2022.08.04. 12:47:17

@Andy73:
Köszi a kommentet és a törődést.

Sztravinszka 2022.08.04. 12:50:54

@God Harald:
Óóó. Akkor talán tudsz tanácsot adni. Azt terveztem hogy: Peking, Shaghai, Csangsa, Guilin. Utóbbi a cél, mindenképp szeretném látni. De Pekinget érdemes megnézni? Ezek óriási távolságok, még szárnyas vonattal is.
Hamburg mindenképp meglesz, csak nincs közvetlen járat, úgy rémlik.

Sztravinszka 2022.08.04. 12:56:34

@God Harald:
Óóó. Akkor talán tudsz tanácsot adni. Azt terveztem hogy: Peking, Shaghai, Csangsa, Guilin. Utóbbi a cél, mindenképp szeretném látni. De Pekinget érdemes megnézni? Ezek óriási távolságok, még szárnyas vonattal is.
Hamburg mindenképp meglesz, csak nincs közvetlen járat, úgy rémlik.

Brüsszelből klassz csillagtúrákat lehet csinálni, Köln, Párizs, London, most Luxemburg lesz.

God Harald 2022.08.04. 13:30:48

@Sztravinszka: ezekből csak Sanghajban voltam. Az nagyon állat! Reptérről be mágnesvasúttal 500 km/h:) De állítólag Pekinget látni kell. Csak ne a legszmogosabb időszakban!:)
Hamburgban autóval voltam. Ha ott jársz, ugorj be Lübeckbe. Csudaváros!
Luxemburgban sokszor voltam, nagyon szeretem. A főváros is szuper, meg a Hét Kastély Völgye fel Vianden-be.

Sztravinszka 2022.08.04. 14:07:54

@God Harald:
Jaj nagyon köszi, puszpuszpusz, vagyis örök hála, pont ilyesmikre voltam kíváncsi.

God Harald 2022.08.04. 15:20:35

@Sztravinszka: nagyon szívesen. Luxembourgban hétköznapokon reggel és késő délután nagy dugók vannak, mert a környező országokból rengetegen járnak oda dolgozni! Hamburgban a kikötőre kell egy nap. A kikötő mellett esetleg érdemes megnézni a Miniatur Wunderlandot.

Sztravinszka 2022.08.04. 15:43:49

@God Harald:
:) köszi, megjegyeztem mindent
süti beállítások módosítása