Társas magányból a boldogságba

2022. augusztus 08. 07:31 - csajokespasik

       

               Önmagában az együtt töltött idő hossza nem teszi elfogadhatóvá, ha a pasi bunkó és a maga részéről csak úgy elvan. Levélírónk sikeresen szabadult egy stagnáló, lefelé tartó kapcsolatból, még épp időben. Párja azzal kívánta volna visszahódítani az utolsó pillanatban, hogy öreg már, és senkinek nem fog kelleni.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Biztos ismeritek azt a hasonlatot, hogy ha a békát egy fazék vízbe rakják és lassan melegíteni kezdik, akkor lassan megfő, de ha hirtelen dobják a meleg vízbe, akkor kiugrik belőle. Hát én az előbbi helyzetben voltam. Közel egy évtizeden át éltem egy férfival, akivel szinte már csak lakótársak voltunk. Őszintén, ott tartottam, hogy már az se érdekelt volna, ha félremegy, mert legalább történik valami. Szembesülve a múlttal, most már tudom, hogy a megszokás, a magánytól való félelem és a gyávaság miatt maradtam vele. Társas magány, ahogy mondani szokták. Nem ígért se házasságot, se gyereket, se semmit, neki így megfelelt.

- Nekem kéne most tennem valamit, hogy javítsak ezen? – kérdeztem magamtól, és szinte azonnal jött a válasz a semmiből, hogy itt nem nekem kell.        

       

                De abban én voltam a hülye, hogy eddig hagytam így. Akkor kaptam észbe, amikor már nagyon megalázó és lekezelő dolgokat mondott rám, akár mások előtt is. Akkor azt mondtam, ennek nem kell így lennie, nem kell eltűrnöm, így semmi értelme még 10 évig. 36 vagyok, még bármi lehet az életben – apropó, azt is mondta, hogy öreg vagyok és senkinek nem fogok kelleni - ezzel a szép mondattal akart volna békülni. De viccnek szánta, a maga módján.

Aztán két nap alatt elköltöztem tőle, vissza anyámhoz (a téli palotámat éppen takarították, úgyhogy oda nem tudtam per pillanat...: D. Aztán némi pihenés után elkezdtem ismerkedni, de már itt rájöttem, hogy a siker érdekében teljesen ki kell törölnöm magamból a múlt rossz emlékeit, de főleg az elutasítástól való félelmet. Megismertem egy velem egyidős férfit. Elvált, de nem zavart, ahogy az sem, hogy van egy gyereke.

Ő sokáig nem kezdeményezett, így nekem kellett, úgymond: vallanom. Voltak közös ismerőseink, így volt egy kis közös téma. Amikor megtört a jég és vallani kezdtünk, elmondta, hogy napokig gyötrődött, hogy jobb benyomást tegyen rám, nagyon be akart vágódni, vett új ruhákat és ilyesmi. Ő is közelebb akart kerülni hozzám. Amikor ez kiderült, nagyon hamar az ágy következett. Aztán volt még egy jó jel, ugyanis ezzel egy időben kapott egy nagyon jó állást, így talizmánként is meg akart tartani, ahogy ő mondta. Együtt vagyunk azóta, és ez már lassan egy éve tart.          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9817903009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.08.08. 11:04:22

Tegnap ittam egy banánturmixot hársmézzel, nagyon finom volt.

látjátok feleim szümtükkel 2022.08.08. 11:37:54

Régi mondás, hogy a zsák megtalálja a foltját. Kérdés, hogy a folt is tudja ezt?

Sadist 2022.08.08. 20:18:47

@body_andras: Hogy szoktad csinálni? Milyen tej-banán aránnyal?

Rubasov et. 2022.08.09. 00:55:24

Na ez most fix, hogy kitalált, még úgy is, hogy ügyeltek arra, hogy a lóláb "csak" térdtől lefele lógjon ki. A 36 éves nő, legalább nem egy szőke, napbarnított, sportos, jóképű és vele egyidős milliárdos mellett találta meg a boldogságot.
Hol van a lóláb? Ott, hogy egy (frissen) szingli, az élettől még mindig a Disney-csodát váró nő inkább kiskutyát/macskát vesz, minthogy összejöjjön egy válás miatt leharcolt apukával.

Real_Time 2022.08.09. 06:12:40

@Rubasov et.: De nem volt egy RogánTóni na, nem ígért semmit, se gyereket, se házasságot, se CSOK-t, se családi autót/házat. Márpedig a posztoló meg egy nő, így neki ezeket alanyi jogon biztosítani kell. Vagy legalábbis ígérni mindenképpen. Vagy legalább egy távfűtéses lakást azért ígérhetett volna. Elvégre arról is sok idióta elhiszi, hogy annak a fűtése változatlan áron marad, szóval nem egyedi az ötlet :D

body_andras 2022.08.09. 09:29:56

@Sadist: 1 banán, tej ahogy épp jólesik 300-500ml körül, két kanál megcukrosodott méz. Isteni!
Ma is megittam, aztán jöttem dolgozni. Akkor kaptam észbe, amikor már villogtak rám a bömbik, teljesen elszálltam a turmixtól. Nem zavart, ahogy az sem, hogy a még bennem levő banán fortyant egyet-kettőt. Együtt vagyunk azóta, a banán, a tej, a méz meg én, és ez már lassan két napja tart.

Sztravinszka 2022.08.09. 10:12:09

@body_andras:
Banánturmix natúr joghurt nélkül a fasorban sincs. Esetleg minimális fahéj és vanília fagyi.

body_andras 2022.08.09. 13:44:57

@Sztravinszka: Köszönöm a meghívást, nagyon kedves.

God Harald 2022.08.10. 09:06:14

@body_andras: nyomjad a gázt rendesen! Olcsó az üzemanyag…amíg van.:)
süti beállítások módosítása