Az exem még összejár az anyámmal

2022. augusztus 25. 07:46 - csajokespasik

       

               Ha a volt barátnő jóban marad az édesanyáddal, abban semmi rossz nincs egészen addig, amíg el nem kezd az életedről tudósítani az exednek. Posztolónknak most nincs szüksége zártabb párkapcsolatra, mert egyelőre az újdonság izgalmára utazik.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lassan 1 éve, hogy a barátnőm és én szakítottunk. Sok esélyt adtunk magunknak, de sok volt a különbség is: ő nem szeretett emberek közt lenni, így programot szerveznem körülményes volt vele. Hallgatag és zárkózott volt a barátaimmal. A szex kifulladt köztünk. Azt, hogy szakítsunk, nem ő mondta ki, de tudtam, hogy benne is ez jár, ő mégis úgy viselkedett, mintha én lettem volna a hibás mindezért.

A jelenlegi barátnőmről nem tudom, hogy van-e tudomása, de sejtem, hogy igen, ugyanis az a helyzet alakult ki, hogy az anyámmal mindig is jó viszonyt ápolt az exem, ami a mai napig megmaradt köztük. Van, hogy találkoznak, és néha ott is alszik nála. És akkor már nyilván szóba kerülök én is.        

       

               A volt barátnőm nehezen fogad el valakit, de ha egy valakit mégis, ahhoz ragaszkodik. Ezt tudom, de azt direkt mondtam anyámnak, hogy nem érdekel, mi van vele, nem akarok róla tudni semmit, de ők összejárhatnak, ha akarnak, nem zavar, mi végeztünk.

Ami a jelenlegi kapcsolatomat illeti, úgy beszéltük meg, hogy szexkapcsolat lesz, minden elköteleződés nélkül – nekem most erre van szükségem. És eddig tartottuk is ezt. Viszont most a tetteiből és bizonyos ráutaló dolgokból azt látom, hogy kész lenne egy szorosabb viszonyra. Hogy aktív része legyen az életemnek. Nálam viszont semmi nem változott, az van, hogy a szex olyan vele, mint eddig még senkivel, és ha rendes kapcsolatba bonyolódunk, ez az intenzitás és minőség lassanként el fog szivárogni köztünk. Most nagyon élvezem, hogy heti egyszer találkozunk, és minden olyan őrjítő, intenzív és izgalmas, új és várakozással teli, és utána reggel én lépek, vagy ő tőlem. Aztán újra találkozunk.          

 

 

8 komment
Címkék: anyuka expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9417915729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.08.25. 08:51:48

" Most nagyon élvezem, hogy heti egyszer találkozunk"
a MOST-on a hengsúly!
A csakszex kapcsolat is kifullad. Minden megváltozik az idővel.
Még a kősziklák is elporlanak a tenger hullámai alatt.

God Harald 2022.08.25. 10:56:56

Jobb mint ha te járnál össze a volt anyósoddal!
Attól, hogy te nem tudtad kikúrálni, anyádnak még sikerülhet…

exilis 2022.08.25. 15:23:37

Oké, van egy nőd akivel jó a szex. És?

Olasz Bazsa 2022.08.26. 08:23:43

Ehhhehe :) Jó a beetető szex mi? Hamarosan megkapod, hogy "ideje lenne összeköltözni, mert ez így nem kapcsolat" Ez a jelenlegi nő komoly kapcsolatot akar tőled. Azt tudod, hogy honnantól számolja a csaj a kapcsolatotokat komolynak? Hát onnantól, ha már annyira becsicskulsz, hogy leadod a havi fizetésed is. Sok szerencsét!
Ui: Kedves blogger! Már majdhogynem kajálható lett volna, de ez az "anyukámnál alvó ex" túl beteg lett. Még ide is.

Lorrh 2022.08.26. 09:00:00

@Olasz Bazsa: bizony nem túl beteg! Válásom után anyám kitagadott és az exemmel karácsonyozott meg náluk aludt amikor feljött vidékről.
Az élet a legnagyobb filmrendező.

Olasz Bazsa 2022.08.26. 09:07:11

@Lorrh: Bakker. Nem gondoltam volna, hogy ilyen a való életben is van. Az én válásom közös vagyon és közös gyerek híján elég kispolgári és unalmas volt. 'hálistennek.

connector 2022.08.26. 10:54:00

@Olasz Bazsa: Én is csak az anyóst tartottam meg, a fiát nem:)
süti beállítások módosítása