Drukkolok, hogy minél hamarabb szakítson vele

2022. szeptember 09. 07:53 - csajokespasik

       

               „Ha ezt meglépem, annak az lesz az ára, hogy a volt pasijával és az egész baráti körével a barátságunknak örökre annyi, onnan el kell tűnnöm” – Posztolónk egy elhanyagolt nő megmentésére vállalkozna, mert már látja, hogy kapcsolatának lassan vége. Ismeri a rivális fickót, és tudja róla, hogy nem a hűség mintaképe, így türelmesen vár.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egyik ismerősömnek gyönyörű barátnője van, mindig kapja a gratulációkat, ám mindketten más személyiségűek, ő inkább hangulatember, szeret bulizni, és akkor már töményt is, pár cigivel. Mivel beszéltem a lánnyal is, ő nem ilyen. Nem szereti a zsúfolt helyeket kitöltő, hangos, primitív zenét, és abban ordibálni, ha beszélgetni akar. Romantikusabb, a pasi passzívabb és inkább hagyja magát, mi több, elvárja, hogy a másik találja ki a vágyait.

A lány talán még szerelmes, de a pasi szerintem nem, max. szereti őt, azzal a fajta szeretettel, amivel akár egy életet is le lehet élni valakivel. Az a lány többet érdemel, de ő nem tudja megbecsülni őt.        

       

               Erőfeszítéseket sem tesz, ahhoz, hogy igazán működhessen a dolog és mindenkinek jó legyen. A srác állandóan unatkozik, és ha unja magát felpezsdíti az életet maga körül, mit érdekli, hogy mások mit szólnak hozzá, csak neki jó legyen. Önző , pedig a lány most élete egyik legnehezebb időszakát éli, támogatásra szorulna, de a párjának mondott emberre nem számíthat, erre már ő is rájött.

A pasiját rég ismerem és tudom, hogy az eddigi barátnői közül egyik sem ért sokat a szemében , akit közel engedett magához. Nem is tartott velük sokáig. A kérdés, hogyha a csaj szakít vele, lenne esélyem nála? Mert jóban vagyunk és szerintem nem lenne ellenére. Volt, hogy mélyebb dolgokról is beszéltünk és ő mondta, hogy a pasijával ilyenekről sajnos nem tud.

Tudom, ha ezt meglépem, annak az lesz az ára, hogy a volt pasijával és az egész baráti körével a barátságunknak örökre annyi, onnan el kell tűnnöm. Nem azért, mintha a srácot ez annyira érdekelné, valószínűleg nem zavarná, túllépne rajta, de a magam részéről csak úgy tudnám elképzelni a kapcsolatot, hogy vele teljesen megszakítok mindent.

+ Volt már olyan bárkinél, hogy hosszútávú kapcsolat alakult ki esélytelennek látszó (vagy épp egy ilyen hátterű) viszonyból?          

 

 

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr217927395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2022.09.09. 08:41:16

Lehet, hogy a pasijával nem tud mélyebb dolgokról beszélgetni, de ő mélyebben kormolja ki, mint ahogy te tudnád. Csak szárazbarát vagy. Esélyed sincs.

body_andras 2022.09.09. 09:03:36

Ne kívánd felebarátod asszonyát!

Lorrh 2022.09.09. 10:04:42

Volt már olyan bárkinél, hogy hosszútávú kapcsolat alakult ki esélytelennek látszó viszonyból?

NEM! NEM! SOSEM!

Mesterséges Geci 2022.09.09. 11:38:59

@Lorrh: igen. Igaz, ma már a pokolba kívánjuk egymást, habár még mindig együtt élünk. Úgy húsz-huszonöt éve.

Rubasov et. 2022.09.09. 14:58:07

"A kérdés, hogyha a csaj szakít vele, lenne esélyem nála?"

Rövid leszek: NEM. És ezzel a hozzáállásal más csajoknál sem.
Te csak beszélgetni fogsz így mélyebb dolgokról, de sosem fogod azokat megtapasztalni.

Jó tanács: mivel tapasztalatlan van, ezért tapasztalatot kell gyűjtened ez az elsődleges. Van ehhez egy rossz, meg egy jó hírem is. A rossz hír az, hogy a tapasztalatszerzéshez 2-vel kell magad alá választanod, ami átlagjózsiként sajnos a 3/10 nőket jelenti. Jó hír az, hogy a fiatalon még meghatározó fizikai szintet kemény munkával lehet növelni. Ezért mihamarabb gyere ki a friendzone-ból és pattintsd ki magad annyira, amennyire természetes fehérje forrásokból lehet. Emellett ném ruhatár frissítés lehetőleg legalább egy 8/10 haver segítségével, plusz egy jó fodrász. 7/10 külsejű max. 25 éves férfiként a fiatal korosztályodbeli átlaggiziket már könnyedén le fogod tudni varrni zsinórban.

Szívesen.

Sadist 2022.09.09. 17:04:10

"A kérdés, hogyha a csaj szakít vele, lenne esélyem nála?"

Nyilván még tinédzser, esetleg nagyon kora huszonéves kiscsikó vagy zéró tapasztalattal. A válasz: nem, abszolút semmi esélyed. Ha tényleg annyira "gyönyörű", mint írod (gyk. korlátlan válogatási lehetősége van), akkor szerinted miért pont egy extrovertált, egomán, érzelmileg elérhetetlen faszfejjel dugatja magát? Azért, mert a hüllőagyát az extrovertált, egomán, érzelmileg elérhetetlen faszfej bizsergeti, nem az érzelmes, gondoskodó és nagyokat lelkiző puncis fiúcska.

Téged is megetettek azzal a hazugsággal, hogy a nőknek az odafigyelő, kedves, gondoskodó, romantikus jófiú kell. Az majd csak 30 után, amikor rohamtempóban kezd hangosodni a biológiai órájuk ketyegése és még mindig nincs mellettük egy normális, megbízható férfi, mert a 20-as éveiket végigbulikázták és pörögtek a körhintán.

Ne akard megmenteni a saját ostoba döntéseitől! Ha türelmes vagy, akkor majd 10 év múlva nagy valószínűséggel megdughatod, viszont amikor felveti a hosszútávú kapcsolat lehetőségét, akkor erősnek kell lenned és gondolkodás nélkül kell elhajtanod a picsába.
Addig meg inkább fejleszd magad, sportolj, tanulj, hogy legyen egy jól fizető, normális munkád, anyagilag megalapozd az életed, a hosszútávú párkapcsolatot meg nyugodtan felejtsd el! A nők többsége full idióta, ha hosszútávú döntésekről van szó.

antisocialnetwork 2022.09.10. 05:53:58

Ismét egy idióta iromány egy ismerősről. Hol lehet jelentkezni ilyen történet kitalálólónak?

fkv.119 2022.09.10. 11:24:57

@elismert felhasználó: Kb. A nők nem beszélgetni akarnak, hanem egy nagyfaszú pénztárcát.

fkv.119 2022.09.10. 11:29:12

@Sadist: "Téged is megetettek azzal a hazugsággal, hogy a nőknek az odafigyelő, kedves, gondoskodó, romantikus jófiú kell. Az majd csak 30 után, amikor rohamtempóban kezd hangosodni a biológiai órájuk ketyegése és még mindig nincs mellettük egy normális, megbízható férfi, mert a 20-as éveiket végigbulikázták és pörögtek a körhintán."

Akkor se. Ilyen pipogyák majd akkor kellenek nekik, amikor már felcsináltatták magukat, löttyedt a testük, és már befigyelt 2-3 purdé, akiket valamiből el is kéne tartani, de mivel eszük semmi, a jópasiknak meg már nem áll fel rájuk, akkor jöhet a maradék is...

Andy73 2022.09.10. 13:10:37

Próba szerencse. Ha úgy érzed, hogy boldogtalan a hapsijával, te boldogabbá tudnád tenni, és még szóba is áll veled, akkor mindezt neki mondd el. Hátha sikered lesz. Lehet, hogy tényleg egy társra vágyik, ahogy sok nő, nemcsak egy önző macsóra. Ha mégsem jársz szerencsével, akkor sem dől össze a világ. Akkor kereshetsz mást is, de a passzív várakozásnak nem sok értelme van.

sure_shot 2022.09.10. 16:05:25

Amíg nem próbálsz rá nem tudod meg. Persze kockázatos, mert lehet hogy mindent buksz, beleértve álmaid nőjét + mielőtt kiközösítenek kapsz egy rendes oltást és talán pár saller is beszalad.

CCnick 2022.09.10. 20:41:33

dugd meg aztán vagy lesz valami vagy nem

Millerdraft 2022.09.11. 03:37:44

Miért van az, hogy csak a kommenteket írják hús-ver normálisan gondolkodó emberek? Idióta posztokra remek a valóságot tükrözi kommentek születnek.

CCnick 2022.09.11. 08:57:59

@Millerdraft: a kommenteknek nem kattintásvadászat a célja.

bordon 2022.09.11. 11:33:40

Fel a fejjel! Lehet, hogy hosszútávú kapcsolat ebből nem lehet, de le lehet dugni a csajt egy gyenge pillanatában.
Régebben azt mondtam volna erre, hog, haver, barát, ismerős, rokon, munkatárs nőjét nem szabad megkívánni.
Aztán az élet megtanítja az embert, hogy nem szabad befékeződni, nem szabad ilyen álerkölcsi gátlásokat (felebarátok csaját ne kívánd stb.) magunkra nézve kötelezőnek tekinteni.

Amúgy ha a csaj pasija félrekúr, nem becsüli, lazán áll hozzá, nem hűséges típus, a csaj is beadná a derekát, akkor nehogy már a posztoló fékezze be magát ilyen erkölcsi problémázásokkal.

Tessék ledugnin csajt. Nem kell nyilvánosan felvállalni a kapcsolatot, ha a csaj nem akarja, akkor pláne nem. Aztán ha szakít a pasijával, akkor pár hét után már nem gáz, ha együtt mutatkozik a posztolóval.

Sadist 2022.09.11. 13:16:49

@CCnick: "dugd meg aztán vagy lesz valami vagy nem"

Mondjuk egy jó kis rendőrségi eljárás.

Sadist 2022.09.11. 13:20:25

@bordon: "Lehet, hogy hosszútávú kapcsolat ebből nem lehet, de le lehet dugni a csajt egy gyenge pillanatában."

A francokat lehet, a csaj egyértelműen a dark triad jegyeket maguknak tudó faszokra nedvesedik, a poszterhez hasonló tutyimutyi, lelkiző jófiúval még full részegen se dugna.

jegeskaveee. 2022.09.11. 13:22:42

@antisocialnetwork: Jelentkeznék én is, valószínű különbet tudnánk írni.:)))

CCnick 2022.09.11. 20:08:27

@Sadist: Már dugni is törvénysértés? Asztaqrva.

Sadist 2022.09.11. 20:31:09

@CCnick: Igen, ha a nő nem akarja.

CCnick 2022.09.11. 20:41:39

@Sadist: Nem azt mondtam, hogy erőszakolja meg.

Rubasov et. 2022.09.12. 10:58:23

@bordon:

"Fel a fejjel! Lehet, hogy hosszútávú kapcsolat ebből nem lehet, de le lehet dugni a csajt egy gyenge pillanatában."

A csaj valóban dugható egy gyenge pillanatában, csak nem a poszternek.

Rubasov et. 2022.09.12. 11:05:43

@sure_shot:

"Amíg nem próbálsz rá nem tudod meg. Persze kockázatos, mert lehet hogy mindent buksz, beleértve álmaid nőjét + mielőtt kiközösítenek kapsz egy rendes oltást és talán pár saller is beszalad."

Ez kb. olyan jó tanács, mintha azt mondanád neki vesd le magad a 10.-ről hátha te leszel a történelemben az első aki túléli.
A friend-zoneból az adott csajnál nincs kiút. A saller, a baráti kapcsolatok egy jelentős részének elvesztése viszont garantált. Ezért adtam azt a tanácsot amit. El kell felejteni a csajt, a vele való lelki szemetesládázás helyett a szintnövelésbe kell energiát fektetni.

Lorrh 2022.09.12. 15:11:12

@Rubasov et.: Ha jön a dagály, akkor nő a szint. Apálynál meg csökken.

2023.04.24. 01:12:38

@body_andras:
Ha nem fele barátja sem, akkor semmi baj sincsen... Akár megvehető rabszolgának is az asszony is meg a lánya is, ha tovább olvassuk a mesekönyvet...
süti beállítások módosítása