Azt hiszi, jobban szeretem a privát szférámat, mint őt

2022. október 04. 07:39 - csajokespasik

       

               Mennyi lábadozási idő jár egy hosszú, magányos időszak után? Levélírónk hálás, hogy kirángatták korábbi állapotából, azért viszont aggódik, hogy a társ nélkül töltött időszak alatt kialakult szokásait nem tudja csak úgy levetkőzni és emiatt lesz dobva.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem gondoltam volna, hogy pár év egyedüllét után ennyire nehéz egy párkapcsolatot fenntartani. Tudom, hogy itt főleg én vagyok a hibás, de ezért is írtam ide: - mivel tudok tovább lépni?

Megismertem egy 25 éves lányt, ő kezdeményezett, én úgy álltam hozzá, hogy lesz ami lesz, ha csak barátság marad, az se rossz. Aztán ő olyanokat írt, amik az intimitás határát már átlépték, olyanokat, amiket már nem tudtam félreérteni, és nekem sem volt ellenemre a dolog. Összejöttünk. Viszont én alapból olyan ember vagyok, akinek fontos a privát szféra, kell egy külön idő, és mivel hosszú éveken át nem volt barátnő, kialakítottam magamnak egy életvitelt, aminek ritmusa és megkötése van.        

       

               Szokatlan az, hogy most már rajtam kívül mással is kell foglalkozni, törődni, időt áldozni rá. Sokszor éreztem, hogy nincs szükségem senkire, viszont ez az új helyzet sok mindent átértékelt bennem, és ha arra gondolok, hogy elhagy, akkor az rossz érzés, hiányt és lemondást jelent, vissza a megszokásba. Abból a szempontból, hogy kirángatott ebből, sokat köszönhetek neki. Pedig olykor a szex is rajtam múlik, amiből ő azt vonhatná le, hogy nem kívánom, pedig kívánom őt, imádom a szép arcát, a melleit, a lábait, szeretem hosszasan kényeztetni, csókolózni vele hajnalig. Tudom, hogy ő az a nő, akire egész életemben vártam. Most pedig az alakult ki, hogy minden olyan, mintha nem tudnám értékelni őt és az egész kapcsolatot. Próbálom visszahozni a tüzet, és kezd rosszul esni, hogy szinte csak ő ugrál körül engem, úgy tűnik, jobban rajong értem, mint én érte, pedig nem így van, csak nálam volt ez a hosszú magány, ami nem múlt el nyomtalanul. Mindezt még nem osztottam meg vele, mert szégyellem és gáz, és ha elmondom, félek, nem bajlódik velem többet. Mert látom, hogy ezek miatt gyakran értetlenül áll velem szemben.          

 

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4717946224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.10.04. 07:55:26

Már megint egy ennyire elnagyolt, általános szinten mozgó fércmunka, semmi részlet, semmi valóságos részlet. Kinek van erre szüksége!?

body_andras 2022.10.04. 08:33:47

@Lorrh: Szinte látom magam előtt, ahogy Lapkiadó Tulajdonos úr a kúria kandallója előtt, selyem köntösében, pipával a szájában hajítja a kéziratot a koloniál dohányzóasztalra, mondván: "Mi ez a fércmunka?"
A részletekre nem kell sokat várnod, hamarosan érkezik a pontozásos értékelés, a posztoló recskaszokásainak kiértékelése.
Egyébként ha valós a sztori, egy pszichológussal könnyen megoldható, mondhatja is a csajnak hogy drágám, pszichológushoz megyek, aztán megbeszéljük.

Lorrh 2022.10.04. 08:53:14

@body_andras: " Lapkiadó Tulajdonos úr " ő egy alispán, vagy főszolgabíró... ?

body_andras 2022.10.04. 09:01:01

@Lorrh: Vitéz Főnemes,
BTW rád gondoltam.

God Harald 2022.10.04. 09:53:12

“mondhatja is a csajnak hogy drágám, pszichológushoz megyek, aztán megbeszéljük.”
Igen, ez a helyes beszéd! Múlt héten én is ezt mondtam az asszonynak…aztán tegnap meg is beszéltük.:)

Rubasov et. 2022.10.04. 10:23:57

Ez a poszt jó példa arra, hogy a szint valóban nem minden. Hozzá kell tennem, hogy ilyesmit nem állítottam soha, csupán azt, hogy ez szükséges, de nem elégséges feltétel.

A posztot kifejezetten üdítő volt olvasni, mert itt jó eséllyel mindkét fél nem csak ösztönből, hanem érzelmektől vezérelve is jött össze a másikkal. Nagy probléma nincs egyik féllel sem, a poszterrel is csak a hosszú agglegény élet.

Azért persze egy kis szintelméletet bele lehet csempészni itt is, és a posztnak ez egy kulcsmozzanata:

"Megismertem egy 25 éves lányt, ő kezdeményezett,..."

ez azt jelenti kedves poszter, hogy köztetek lévő smv difference valahol 1 és 2 között van. Ez pedig jó hír abból a szempontból, hogy nyugodtan előhozakodhatsz neki a farbával, nem kell félned, hogy lekoccol a csaj, annál is inkább mert a maga 25 évével még kattog a vekker, úgyhogy ha az átlag kettő helyett három-négy évet kell várnia a családalapításra még az is belefér neki.

Rubasov et. 2022.10.04. 10:25:16

@Rubasov et.:

"még kattog a vekker,..."

még nem kattog a vekker,...

Lorrh 2022.10.04. 10:53:38

@Rubasov et.: "nem csak ösztönből, hanem érzelmektől vezérelve"

ösztönök érzelmeket generálnak, ez a kettő uaz.

Van még az ésszel párkapcsolódás, meg az anyagi/akármi érdek kapcsolat. De lehet e két utóbbi is azonos.

antisocialnetwork 2022.10.04. 18:35:40

Ne ríjjá bz+ . Kell a pnci vagy nem? Hanyas vagy ?

lenoardo999 2022.10.04. 19:24:58

Nem kell sokáig töprengened, még egy-két hosszabb lábadozás és jönnek a nyugodt nyugdíjad évek.

Sztravinszka 2022.10.06. 07:51:13

Fene se tudja, rossz helyre jöttél tanácsért.
De állítólag a párkapcsolat lemondással jár, az agglegényélet feladásával, esetedben. Fájni fog? Igen, ha posztot írtál.
Basszus én is úgy szeretnék egy olyan életet, ahol minden simán megy, semmi se fáj, nincs lemondás. Másszak vissza az inkubátorba?

God Harald 2022.10.06. 08:57:44

@Sztravinszka: igen, lemondással jár. Van ismerősöm aki a harmincas éveiben elég vidám dzsentri életet élt. Bulik, csajozás, bérnők… Aztán most a negyvenes évei derekán összejött egy többgyermekes elvált nővel, aki kb vele egyidős. Aztán szakítottak, mert ismerősöm szeretne gyereket, a csaj meg érthető módon nem. Hiába van pénzed, egy bizonyos kor fölött több kompromisszumra kényszerül az ember.

Frh 2022.10.07. 13:28:58

Az a furcsa, hogy tudja mi a baj, de nem tesz ellene semmit. Pszichológus? Megbeszélni fél a csajjal. Igen egy kapcsolatért tenni is kell, mert elkényelmesedtél!

God Harald 2022.10.07. 14:50:48

@body_andras: annyi azért nincs a sztoriban:)

Lorrh 2022.10.07. 15:45:58

@God Harald: itt kb egyikben sincs semmi mégis tolják a posztokat, mintha nem lenne holnap

Lady Scarlett 2022.10.09. 17:18:41

Poszter az a gondod, hogy hiányzik az egyedüli életed?! Ez nem olyan nagy gond, hogy ne lehetne megoldani, ha szereted a csajt.
2-3 hetente szabad hétvége mindkettőtöknek. Akár megbeszélve, akár egy hobbi amihez utazni kell. Pénteken mész, vasárnap jössz.
Ha jobban érzed magad egyedül, akkor nincs jövője a kapcsolatnak és ne vesztegesd a lány idejét.
Senki nem tud kibújni a saját bőréből. Ne akkor pattanj meg amikor már ott szaladgál 2 kisgyerek körülötted.
süti beállítások módosítása