Három nap alatt minden megváltozott benne

2022. október 07. 07:42 - csajokespasik

       

               A barátnő még a szakítás után sem érti, hogy mitől tűnt el a pasija ilyen hirtelen, amikor minden olyan szépnek látszott. Rideggé vált, idegenként viselkedett Levélírónkkal, ráadásul azóta a Facebook aktivitása is nulla. Pedig nem volt veszekedés, se különösebb konfliktus.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

33 éves nő vagyok, a (volt) párom 34. Még fél éve sem voltunk együtt, amikor már mindketten úgy éreztük, megtaláltuk egymást, a nagyŐ-t, minden tökéletes volt, imádtuk egymást, folyton együtt akartunk lenni. Ő mindig arról beszélt, mennyire komolyan gondolja velem, hogy majd szeretne elvenni, olyan romantikus volt minden, hogy arra nem is gondoltam, ami végül is bekövetkezett. Az történt, hogy egyszer csak, úgy 3 nap leforgása alatt minden megváltozott benne. Azóta sem tudom, mitől. Egy másvalaki miatt, vagy csak bekattant, vagy történt valami a családjában, barátai közt. Rideggé vált, idegenként viselkedett velem, mintha az is idegesítené, hogy megérintem. Nem volt veszekedés, semmi különösebb konfliktus.        

       

               Többször kérdeztem tőle, mi a baj, változott e benne valami, esetleg az érzései változtak meg valamitől? De azt mondja, hogy nincs semmi. Közben folyamatosan frusztrált a dolog, mert egyszerűen látszik, hogy valami nem okés. Továbbra is távolságtartó volt, de nem mondott semmit, akárhogyan kérdeztem. Őt nem olyan férfinek ismertem, aki ne tudna beszélni az érzéseiről, vagy annyira zárkózott lenne, hogy ez akadályozná. Eddig mindent meg tudtunk beszélni, ő is, én is mindig nagyon nyitottak voltunk.

Fogalmam sem volt, hogy ilyen esetben mit kellett volna tennem még. A lényeg, hogy szakított velem. Azóta a facebook aktivitása is nulla. Már csak azért is érdekel, mert még mindig számít nekem valamit. Nem értettem, de ennek ellenére azt írtam neki szó szerint, hogy „mindig megbánjuk később, ha egy olyan valakivel szakítunk, akit nagyon szerettünk”. Ez nem fenyegetés, hanem állítás, méghozzá kétirányú. Mi változott vajon ilyen hirtelen benne? Nem vagyunk tinik, sem olyanok, akiket teljesen elhülyített volna a világ mai mozgása.          

 

 

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9117948696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.10.07. 08:35:07

Akkor ez most ilyen interaktiv izélkodás, hogy mi találjuk ki a történetet?

body_andras 2022.10.07. 09:03:34

Félrelépett csórikám, de pedig jól megmondtad, hogy "ezt megkeserülöd".
Annyira el voltál telve a boldogságodtól hogy eközben semmi problémát nem vettél észre.

Sadist 2022.10.07. 11:06:41

"33 éves nő vagyok, a (volt) párom 34."

Mindössze ennyi a lényeg. 33 éves nőként már bőven leszálló ágban vagy, egy 34 éves férfinek pedig még csak most jön élete csúcsa.
Talált egy jobbat, téged pedig leépített. Van ilyen.

God Harald 2022.10.07. 11:26:46

@Sadist: ahogy mondod! 33 éves nő már nem jó semmire. Elfonnyadtak a petefészkei, a méhe. Lóg a melle, főzéskor ha nem teszi be a protkóját, akkor belefolyik a lábasba a nyála. A férfi viszont 34 fölött jut a csúcsra. Leginkább ötvenesen a kardiológián, az EKG monitoron jönnek a csúcsok!

Lorrh 2022.10.07. 11:59:48

@Sadist: ostoba barom vagy. Te nem csak leszálló ágban vagy hanem már mélyen a föld alatt vagy szellemileg.

Lorrh 2022.10.07. 12:01:29

@Lorrh: bocsánat, túldicsértelek.

Sztravinszka 2022.10.07. 12:39:51

@God Harald:
A szint és számmisztikusokat tuti előbb-utóbb megüti a guta. Az a kurva sok frusztráció, amit ide betolnak, az tényleg max a kardiológiára vezet :)))

aendre81 2022.10.07. 12:43:30

Velem is történt már hasonló, én férfi vagyok és nők viselkedtek így velem, de ők barátok voltak, tehát nem párkapcsolat jellegű kapcsolatban voltam velük. Gyakorlatilag egyik napról a másikra kezdtek pontosan úgy viselkedni ahogy a posztoló írja. Pont ugyanez zajlott le gyanakvó pillantások, lekezelő beszédstílus, annak ellenére, hogy semmi okát nem fedeztem fel, semmit nem csináltam, ami magyarázat lenne. Olyan helyzet volt, hogy nem is tudtam, hogy mi ez és miért így nem is kérdezősködtem, azt hittem, hogy majd magától megoldódik. Aztán egyvalakit mégis megkérdeztem, a szokásos válaszok jöttek, hétköznapi problémákra hivatkozott, fáradt, sok a munka és biztos csak valamit magamra veszek, félreértek.
Egyszerűen ugyanazok, vagy nagyon hasonlóak zajlottak, mint a posztban említettek.
Egy valamit viszont fölfedeztem, tehát mielőtt ez a nagy változás beállt, azelőtt pár napig érdeklődőbbek voltak irántam, mint előtte és csak ezek után történtek a negatív változások.

Sztravinszka 2022.10.07. 12:44:00

Kamuposzthoz is: ha gyáva volt megnevezni a szakítás okát, akkor örülj, hogy megszabadultál tőle.

Sztravinszka 2022.10.07. 12:47:33

@aendre81:
Barát nem viselkedik így, max havernők voltak, futó ismeretségek.

Frh 2022.10.07. 13:02:05

@aendre81: Arra gondoltak a nagyobb érdeklődésük korában, hogy majd jó leszel valami másra is, nemcsak baráti kapcsolatra. Aztán amikor rájöttek, hogy ez nem fog menni, már nem voltál érdekes és leépítettek. Tipikus önző viselkedés.

God Harald 2022.10.07. 13:33:55

@Sztravinszka: remélem, hogy nem! A munkahelyi számmisztikusaink (ez olyan pénzügyi számmisztika) miatt lehet, hogy én is ott kötök ki, nem szeretnék egy kórterembe kerülni gyíkemberekkel.:)))

Sztravinszka 2022.10.07. 13:57:57

@God Harald:
Megyek veled kétágyasba :)))

Real_Time 2022.10.07. 14:12:12

@God Harald: Nem, csak van nála fiatalabb is. Örülök hogy segíthettem.

Sadist 2022.10.07. 14:12:37

Milyen gyorsan összesodorta a szemetet a szél. Mindig jót röhögök az ilyen frusztrált prolik fröcsögésén, amikor valaki szembesíti őket a valósággal :D

God Harald 2022.10.07. 14:23:41

@Real_Time: én is örülök az éleslátásodnak! Most, hogy mondtad, már látom odaírva, hogy a faszi a csaj hajlott kora miatt dobbantott.:)))

God Harald 2022.10.07. 14:48:40

@Sztravinszka: ok!:))) Majd elmagyarázom neked, hogy miként jövünk rá arra, hogy a Föld banánalakú…és hogyan kell földrengést megelőzni birkavesével.

Sztravinszka 2022.10.07. 15:33:01

@God Harald:
A birkavesés sztoriért már 4x megdolgoztam, csak szólok :)))

God Harald 2022.10.07. 15:54:43

@Sztravinszka: ó párdon! Eléggé szét vagyok csúszva mostanában! Mondta is ma a gazdám, hogy vén szenilis hülye vagyok…és hogy lecserél három 16 éves thai kislányra!:)
Ok, akkor legyen a sztori: hogyan szereltem össze a hétvégén egy 70 kg-os fele üveg-fele bútorlap szekrényt bazdmegek használata nélkül.

aendre81 2022.10.07. 19:34:32

Azt hiszem, válaszolnom kell a kommentekre. Higgyjétek el, hogy ez a jelenség, mivel párszor már előfordult az életemben és pont a logikus, vagy logikusnak látszó magyarázat hiánya miatt neveztem el "jelenségnek". Ez valami teljesen más történet, mint a szokásosnak nevezhető olyan dolgok, hogy kiszeretett belőlem, többet akart barátságnál de csalódott, nem vagyok elég gazdag, menő alfa, megcsalt, megcsaltam és ezt megtudta, rámunt satöbbi, ez valami más... Egyszer úgy viselkedtek velem, mint egy szánalmas lúzerrel, egyszer mint egy erőszakos alakkal. Nekem ez a helyzet évekig tartó jó, baráti kapcsolat után alakult ki, gyakorlatilag a semmiből, azt, hogy előtte jobban érdeklődtek, azt már csak később raktam össze ahogy visszagondoltam a dolgok menetére. Mintha valami Jeffrey Dahmer féle dolgot tudtak meg volna rólam, a nagyon durva dolgot így értettem. (Ha valaki nézi a netflixen a Jeffrey Dahmer sorozatot, az tudni fogja.)

aendre81 2022.10.07. 19:47:14

Természetesen szó sincs ilyesmiről, csak a példával szemléltetni akartam ezt a jelenséget, amiről a poszt szerzője is ír. Én így érzékeltem, vagy talán inkább így tudnám leírni nektek, mert már évek óta tapasztalom ezt. Magyarázat nincs. Szerintem ez egy rosszindulatú pletyka, aminek esetleg még igazságtartalma is lehet, az igazság olyan 1-2% a többi kitaláció. És bizony ezek a profi pletykálkodók nagyon károsak tudnak lenni, és gyakorlatilag kideríthetetlen, hogy honnan indul a pletyka, vagy inkább a rossz hír terjesztés.
És kérlek, hogy ne haragudjatok rám, az esetleges rossz fogalmazásért, de messze nem vagyok profi a fórumozásban, a hozzászólásokban.

Real_Time 2022.10.07. 22:03:13

@God Harald: Képzeld, talált egy fiatalabbat amelyik gyárilag vonzóbb mint a poszter, és mivel megtehette így váltott és ehhez a posztert nem kellett az öregek otthonába se küldeni. És ha már itt tartunk a nők is hasonlóképpen liánoznak ha van van jobb nekik. Az hogy te dobozban élsz az a te dolgod.

God Harald 2022.10.07. 22:40:09

@Real_Time: tehát ha valaki nem hajlandó egy, a nők rémtetteit elítélő közös nyilatkozatra veled, az dobozban él? Ez valami abszurd humor akar lenni?

MsIreneAdler 2022.10.07. 23:39:31

@aendre81: szerintem ezekben az esetekben ott egy hirtelen felbukkanó harmadik. Sokkal könnyebb a másikat bunkónak beállítani, majd ridegen viselkedni vele, mint a szeme elé állni és színt vallani. Hiszen így megcsalást rögvest a másik számlájára lehet írni, nem kell ilyen lelkiismeret meg becsületesség izékkel foglalkozni. Barinőnek/havernak el lehet ríni, hogy "én nem akartam de hát a Béla/Teri olyan szörnyű volt, hogy nem tehettem mást"

Egyébként van egy olyan érzésem, hogy itt azért elég sokan örülnének egy leszálló ágban lévő harmincasnak, de még egy negyvenesnek is :)

Real_Time 2022.10.08. 07:12:33

@God Harald: Az inkább abszurd humor ahogy mosolyogsz a RedPill dolgokon vagy épp a szintelméleten, de egyébként semmilyen épkézláb dologgal nem tudsz előállni ami cáfolná ezeket. Hiszen minden csak úgy történik. Sok ilyen embert ismerek akikkel csak úgy történnek a dolgok, aztán mikor rábasznak valamivel akkor meg csak állnak értetlenül. Ma már nem erőssége az embereknek a gondolkodás, ez a technikai fejlődés egyik nagy hátránya talán. Szóval nem kell velem egyetértened, de a trollkodás az nem cáfolat semmire sem.

Sztravinszka 2022.10.08. 07:50:54

@Real_Time:
Félelmetes az egyvágányos gondolkodásotok.
Mi van, ha az új, 36 éves szexakrobata kolléganő mászott rá a pasira és vitte egyből? Nyilván a valóság nehezen szűrődik be a dobozodba.

God Harald 2022.10.08. 08:21:14

@Real_Time: elnézést, nem a vallásotokat nevettem ki! Hanem azt a kényszerességet amivel gyakoroljátok. Én alapvetően a vallásszabadság híve vagyok, csak a térítésnek nem vagyok híve. Régen is volt olyan, hogy valakit lapátra tett a barátnője és ettől befordult. Csak akkor a ti egyházatok még nem volt megalapítva. Egyik ismerősöm így lett Jehova tanúja. Közös bennetek az elkötelezett térítési szándék.
A tudományok elég szerteágazóak. Mindenben nem lehetünk jók. Te oktatod a bogyóidat, én meg maradok a gépészetnél.:)))

Mesterséges Geci 2022.10.08. 10:48:38

Mondjuk depressziós vagy épp bipoláris az úriember és most épp a béka segge alatt van lelkileg.
Ilyenkor nem nagyon van mit tenni, ha tényleg ez a helyzet. Idővel elmúlik.

Mesterséges Geci 2022.10.08. 10:50:54

@God Harald: kár, hogy XX vagy... :D
Ez a redpill és hasonló mániák kötődnek vajon a scientology történetéhez?

God Harald 2022.10.08. 10:59:36

@Mesterséges Geci: mi az, hogy xx?
Nem tudom, nem mélyedtem el ilyen elvont tanokban:)

Sadist 2022.10.08. 12:22:30

@Real_Time: Kétismeretlenes egyenletmegoldást nem lehet olyanoknak megtanítani, vagy akár csak elfogadtatni igaznak, akik egyjegyű számokat sem tudnak összeadni.
Sajnos még ahhoz is túl ostobák, hogy az ehhez kapcsolódó ősrégi popdokut végignézzék.
www.youtube.com/watch?v=FB1oMfs8nWY

Real_Time 2022.10.08. 12:22:38

@Sztravinszka: Az már legalább egy cáfolat lenne látod :) Kérdés hogy akkor is felszívódna-e így.

Reactor 2022.11.06. 22:48:51

@God Harald: Senki nem "térít" senkit sehol. A férfiak döntő többsége mindettől függetlenül, saját magától jut erre a következtetésre bizonyos számú év után, senki nem duruzsol a fülükbe ezekről, úgy a 95%-uk a "redpill" vagy "MGTOW" fogalmát se ismeri. A szerencsésebbek megússzák karcolásokkal, a pechesebbek pedig igen komoly lelki sérüléseket is összeszedhetnek. Nyugodj bele, hogy maguktól is rájöhetnek minderre, senki nem téríti vagy kényszeríti őket rá, hogy ezt és ezt gondolják.
süti beállítások módosítása