A nyolc év házasság nem tett jót neki

2022. október 27. 07:36 - csajokespasik

       

                Levélírónk barátján a volt neje olyan alapos munkát végzett, hogy még a válás után is mély tisztelettel beszél egy olyan nőről, aki lerabolta. A jelenlegi barátnő nem kíván a beidomított szolgalelkűségével visszaélni, sőt, egyenrangú partnert szeretne, ezért próbálja most visszavezetni régi önmagához, de a múltat törölni elég nehéz feladat.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Barátom előttem 8 évig volt házas. Ugye, ez nem kevés idő. Én ugyanennyi idő alatt csak kerestem az igazit, váltogattam a kapcsolataimat. Ezt nem szégyellem előtte, de látom rajta, hogy zavarja, bár az exek ügye nálunk már nem téma. Viszont nem tudok mit kezdeni az állandó alázattal és önfeláldozási hajlamával. Ezt a behódolást a házassága alatt tanulta be, ahol véleményem szerint papucs volt. Ha valamit mondok, rögtön egyetért, szó nélkül ugrik és csinálja, bármiről lemondana, olyanról is, amiről tudom, hogy fontos neki. Valakinek biztos bejön a szolgalelkűség meg a kisnyúl szerep keveréke, de én sajnálom őt. A dolgok megbeszélésének sem sok értelme van, mert bármit mondok, ő rögtön egyetért.        

       

               Ami még súlyos, hogy gyakran az én reakcióimat várja, ha pl. társaságban vagyunk, nézi az arcom és kb. azt lemásolva ő is úgy reagál dolgokra. Mondtam neki, hogy én ezeket nem várom el tőle, ha nem csinálja, azzal nem veszít el, de én egyenrangú társban gondolkozom. És tudom, hogy ez az üzemmód neki se jó, csak megszokta 8 évig. A volt neje, ahogy beszélt róla - még akkor is tisztelettel - egy kizsigerelő, elnyomó boszorkány volt. Elérte nála, hogy még azután is, hogy lerabolta, tisztelje őt. Azért használtam a boszorkány szót, mert ezt az embert annyira megbűvölte, hogy kicsinálta egy életre. Csak két haverja van, nála idősebb, merev, szótlan emberek, így onnan se számíthat semmi építőre.
Persze így is elfogadom, mert tudom, hogy sérült. Lassan és finoman próbálom kinyitni neki a szabadságba vezető ajtót, hogy ő értékes ember és vannak jogai + lehetőségei... de ha tudnátok, hogy ez mennyire nehéz... Amikor szembesítem ezzel, kihúzza magát és átvált rövid időre egy nevetséges ál-macsó stílusra, ami nagyon nem áll jól neki, de nem is tudja sokáig tartani.

Mikor fogja azt érezni, hogy nem mindenért ő a hibás? Hogy a neje már nincs jelen az életében, és dobja ki a fejéből az összes emlékét. Most ha nem belém botlik, hanem más morális beállítottságú nőbe, ezt az állapotát kihasználja, és szegény megint visszakerülne a kalitkába, egy újba. Egy iszonyú kedves és jólelkű emberről van szó, aki sokáig elnyomásban volt. Ezért van az, hogy sosem mond nemet, mindig bólint, még akkor is, ha önmagára nézve hátrányos helyzetet teremt. Mit tudok tenni, hogy jobban önmaga merjen lenni? Akivel jobban együtt tudnék működni. Hogyan változtathatnék rajta? Mit mondjak neki, amit még nem próbáltam vagy nem jutott eszembe?          

 

 

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7517963742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.10.27. 07:52:13

Minden tiszteletem a tiéd, amiért próbálod megmenteni.
Pszichológus is kéne neki, előtte valahogy diplomatikusan rá kellene venni hogy belássa, szüksége van rá.
Jó úton jársz, éreztesd vele hogy nem kell macsóskodni, attól nem lesz férfiasabb ha műmájerkedik.
Talán a "megváltoztatás" nem a megfelelő kifejezés, ne is akarj ilyet csinálni és pláne neki ne mondd. Terápiára van szüksége, de te nem vagy terapeuta, annyi részt vállalj a folyamatból amit te társként tudsz, ne többet. Nem szégyen szakemberhez menni.
Faszikámnak ezt már válás közben, vagy előtt meg kellett volna lépnie. Piszok nagy mázlija van hogy talált utána egy ennyire odaadó nőt.
Coming out: én is kb ennyi év után váltam, még a hivatalos végzés előtt hónapokkal eldöntöttem hogy nincs kedvem bekattanni és elmentem pszichológushoz. Ez az első lépés hogy az ember szabaddá váljon egy toxikus kapcsolatból ÉS ne legyenek utóhatásai sem.

_Amatőr_ 2022.10.27. 09:26:04

Nem értem, miért kellene megváltoztatni a fickót?
Nagyon sok férfi úgy éli le az egész életét, hogy mindig van egy nő, aki irányítsa: anyuci, tanító néni, barátnő, feleség.
Ezt szokta meg, így érzi jól magát.

shopgirl28 2022.10.27. 09:33:15

Mindkettőtöknek terápiát javasolnék. Külön-külön. Neked azért, mert meg akarod menteni.

God Harald 2022.10.27. 10:25:43

@_Amatőr_: na most elméláztam egy pillanatra. Egy szigorú tanítónéni kikérdezne…egy kicsit talán meg is keményedtem:)) Vagy inkább egy gyengéd szoptatós dajka terelgessen? Nem is tudom…lehet, hogy bipoláris vagyok?! Elmegyek egy terapeutához.

elismert felhasználó 2022.10.27. 11:02:04

Sok nő összetenné a kezét, ha végre szert tehetne egy ilyen háziállatra. Te meg....
Neked se jó semmi senem...

Real_Time 2022.10.27. 12:13:40

@elismert felhasználó: Nem tarja elég férfiasnak szerintem. Ez ugyanaz a helyzet mint a svéd feminista rendszerben, ahol az apu marad otthon a gyerekkel mert az anyu többet keres mondjuk vagy ilyesmi. Aztán láss csodát idővel megszűnik a szex közöttük, azután meg lehet a házasság is. Az ember meg teljesen megvan róla győződve hogy mindent jól csinált, nem érti mit hibázott el. Sajnos hasonló beállítottságokra kondícionálja a feminista mainstream média is a fiatal férfiakat is már, ahogy egyébként a tanárnénik is (mivel ott is csak szinte nők vannak). Aztán ennek hozadékaként születnek az ilyen írások, na meg az ÁSZ jelentések is :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.10.27. 12:52:05

@Real_Time: mi akadályozza a férfit abban hogy többet keressen a feleségénel?

Sadist 2022.10.27. 13:27:48

"Barátom előttem 8 évig volt házas. Ugye, ez nem kevés idő. Én ugyanennyi idő alatt csak kerestem az igazit, váltogattam a kapcsolataimat. Ezt nem szégyellem előtte"

Pedig kéne.

"Viszont nem tudok mit kezdeni az állandó alázattal és önfeláldozási hajlamával. Ezt a behódolást a házassága alatt tanulta be, ahol véleményem szerint papucs volt."

Nem a házassága alatt lett ilyen, alapból szubmisszív személyiségű és neki nagyon is megfelel, hogy más mondja meg, hogy mit csináljon, mit gondoljon, milyen véleménye legyen, mert így nem kell felelősséget vállalnia. És pont ezért kötött házasságot egy domináns nővel, mert rövidtávon mindkettőjüknek jó volt. Csak aztán ahogy az várható volt, asszonyka megutálta, hogy a férje egy csicska. Egyetlen nő se tud tisztelni egy olyan férfit, aki egyszer se képes kimondani neki azt a 3 betűs bűvös varázsszót.

"Egy iszonyú kedves és jólelkű emberről van szó, aki sokáig elnyomásban volt. Ezért van az, hogy sosem mond nemet, mindig bólint, még akkor is, ha önmagára nézve hátrányos helyzetet teremt. Mit tudok tenni, hogy jobban önmaga merjen lenni? Akivel jobban együtt tudnék működni. Hogyan változtathatnék rajta? Mit mondjak neki, amit még nem próbáltam vagy nem jutott eszembe?"

Semmit. Neki ez az önmaga, ne akard megváltoztatni, mert úgyse fog menni. A lovat csak oda lehet vezetni az itatóhoz, de ha önmaga nem akar inni, akkor csak belefojtod, ha nagyon forszírozod.

Mindkettőtöknek terápia kell, neki a kóros behódolási hajlama, neked meg a megmentő komplexusod miatt.

connector 2022.10.27. 13:29:07

@Real_Time: A svéd nem feminista rendszer. 9 hónap gyes van (teljes fizetéssel), abból 3 hónapot az anyának kell kivenni, 3 hónapot az apának, a maradék 3 hónapról pedig közösen döntenek. Ha valaki nem veszi ki a neki járó 3 hónapot, az elveszik. Ezzel a rendszerrel nem éri meg diszkriminálni a nőket a gyermekvállalás miatt, mert nemcsak ők fognak kiesni a munkából, viszont az anya és az apa is csak 3-6 hónapot lesz távol, ami nem behozhatatlan hátrány.

connector 2022.10.27. 13:30:24

@connector: Minél kisebb a nők hátránya a munkaerőpiacon a gyermekszülések miatt , annál kisebb a férfi-női keresetk közötti különbség.

body_andras 2022.10.27. 14:18:48

@Sadist: Pontosítok (magamat is @body_andras: ) :
Ezt a fickót az anyja cseszte el, ill. passzív közreműködőként az apja. Az exnej már csak a karma gonosz tréfája volt.
Valószínűleg már ő is (a pasa) tudja hogy van ez a problémája, innen erednek a műmacsó kitörések.

Ki kéne tenni őt valahol az isten háta mögött, a semmi közepén, "nyaraljon" egy közműmentes kunyhóban az erdő szélén, térerő és technológia nélkül, vadászgasson, vágjon fát, erdészkedjen. Mondjuk skandináv területen.
A lényeg, úgy térjen vissza hogy már ne az anyunak megfelelés legyen az életcélja, hanem a Valhalla.

Sadist 2022.10.27. 14:48:48

@Real_Time: "Nem tarja elég férfiasnak szerintem. Ez ugyanaz a helyzet mint a svéd feminista rendszerben, ahol az apu marad otthon a gyerekkel mert az anyu többet keres mondjuk vagy ilyesmi. Aztán láss csodát idővel megszűnik a szex közöttük, azután meg lehet a házasság is."

A legnagyobb boss bitchek is olyan férfire vágynak, akit nem lehet csicskáztatni és kíméletlenül számonkéri a csaj bullshitjeit.

"Az ember meg teljesen megvan róla győződve hogy mindent jól csinált, nem érti mit hibázott el."

A nőknek halvány lila fingjuk sincs arról, hogy valójában mire vágynak. Norah Vincent (Isten nyugosztalja, szegény most nyáron halt meg) mondta azt egy interjúban, hogy korábban azt gondolta, hogy a tökéletes partner egy nő férfi testben. A kísérlete után elismerte, hogy nagyobbat nem is tévedhetett volna.

"Sajnos hasonló beállítottságokra kondícionálja a feminista mainstream média is a fiatal férfiakat is már, ahogy egyébként a tanárnénik is (mivel ott is csak szinte nők vannak). Aztán ennek hozadékaként születnek az ilyen írások, na meg az ÁSZ jelentések is :)"

Na igen, minden létező módon sározzák és mocskolják a férfiakat vagy bármit, ami egy picit is maszkulin, aztán meg vinnyognak, mint a fürdős kurvák, hogy hol vannak a ZIGAZI FÉRFIAK???!?!

Sadist 2022.10.27. 14:50:05

@Peni a Valdes: Ez elég ostoba és értelmetlen kérdés volt.

Sadist 2022.10.27. 14:56:42

@connector: "A svéd nem feminista rendszer."

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

"9 hónap gyes van (teljes fizetéssel), abból 3 hónapot az anyának kell kivenni, 3 hónapot az apának, a maradék 3 hónapról pedig közösen döntenek. Ha valaki nem veszi ki a neki járó 3 hónapot, az elveszik."

A normális az volna, ha mind a 9 hónapról közösen dönthetnének, nem pedig állam bácsi kényszerítené rájuk a 3-3 hónapot.

"Ezzel a rendszerrel nem éri meg diszkriminálni a nőket a gyermekvállalás miatt, mert nemcsak ők fognak kiesni a munkából, viszont az anya és az apa is csak 3-6 hónapot lesz távol, ami nem behozhatatlan hátrány."

Jó kommunistákhoz híven úgy teszik egyenlővé a sántát és az egészségeseket, hogy az egészségeseknek is eltörik a lábukat.

Sadist 2022.10.27. 14:59:15

@connector: "Minél kisebb a nők hátránya a munkaerőpiacon a gyermekszülések miatt , annál kisebb a férfi-női keresetk közötti különbség."

És miért is kellene azonosnak lennie a kereseteknek?

Sztravinszka 2022.10.27. 16:33:30

"Hogy a neje már nincs jelen az életében, és dobja ki a fejéből az összes emlékét. "

Elektrosokk terápiát javasolnék. Aztán majd vinnyoghatsz, hogy még nyáladzik is a szerencsétlen.

God Harald 2022.10.27. 20:48:18

@Real_Time: ez az Újszövetsége, vagy még az Ótestamentuma a szektátoknak?

MsIreneAdler 2022.10.27. 21:01:51

Nem értem miért kell a másikat ilyen mértékben személyre szabni. Ha ennyire nincs valaki megelégedve a másik alaptermészetével, akkor keresni kell mást.
Egyébként így látatlanban nem tudnám megmondani, hogy a pasi tényleg tejbetök-e. Az is lehet, hogy a poszterina a sok erőszakos bunkó pasas között már tutyimutyinak tart egy illedelmes, normális fickót, aki kedveli és szeretne a kedvében járni. Ezt is simán el tudom képzelni. Manapság amúgy is divat az erőszakos suttyóságot összekeverni a férfias határozottsággal.
Az meg, hogy normálisan beszél az exéről az azt jelenti, hogy ő egy intelligens ember, nem köpköd, fröcsög, ami elmúlt az elmúlt. Soha nem lennék olyan férfival, aki kutyázza a volt párját. Az oltári szánalmas.
Szóval nekem itt a pasi egész szimpi, remélem talál olyat, aki majd értékeli. A nő meg keresgéljen csak tovább...

MsIreneAdler 2022.10.27. 21:12:41

@Real_Time: ez oltári. Komolyan. Részleteiben is fárasztó ez a maszlag, de így egyben... Aki ezt összeírta látszik, hogy max magazinban és instán látott nőt. Illetve ezeket a tenyéren hordozott műpuncikat tartja az "összes nőnek".

Anatema 2022.10.27. 21:43:16

Azért kellesz te neki, mert épp olyan nőnek lát, mint a feleségét, vagyis ideálja vagy. Miért is?Mert épp úgy irányítani akarod: legyen szabad, önálló stb. mindezt "parancsra". Tök mindegy mi is a parancs, csak parancs legyen...mi lenne, ha simán elfogadnád, támogatnád?!

Burgermeister 2022.10.27. 22:16:50

Na most az van, hogy vannak szuletett papucsok! Ez az!!!

Real_Time 2022.10.28. 05:26:49

@MsIreneAdler: Szerintem meg inkább az van hogy kb. telibetalált) :) Egyébként ehhez kell egy politikai rendszer is. Azon túlmenően meg továbbra sem az a probléma hogy az egyik nem ilyen privilégiumokkal rendelkezik, hanem az hogy a másik nem viszont semmilyennel sem. És továbbra sem látom hogy a feminista egyenlősdi szervezetek közül bármelyik is lobbizgatna ezért. Szóval ennyit erről a nagy "egyenlősdiről", ideértve a béreket is.

Real_Time 2022.10.28. 06:03:47

@Sadist: Ha jól emlékszem a svédeknél egyébként nemrég tényleg lecserélték a libsi csürhét a kormányban, győzött a józan ész. Hogy ez aztán mekkora javulást hoz majd az már más kérdés.

MsIreneAdler 2022.10.28. 07:30:32

@Real_Time: a nők nagy része nem így él (még Nyuat-Európában sem) ahogy a pontokban a megbántott fiú leírta. Fogalmatlanságát ékesen bizonyítja azzal, ahogyan a nőket a munka világában elképzeli :).
Semmiben sem különböznek ezek a kisarkított, elferdített és általánosító kijelentések a feministák túltolt agymenéseitől.

Real_Time 2022.10.28. 08:07:31

@MsIreneAdler: Szerintem meg pont hogy kurvára többről van szó mint hogy egy "fiú" mit látott. Ez ugyanolyan baromság minthogy ez most szép nőkre igaz csak... Nem kérlek, ezek elhibázott politikai döntések sorozatai, amik nagyon is átgondolásra érettek tekintettel arra hogy 2022-t írunk.

connector 2022.10.28. 10:20:05

@Sadist: Azért, mert a azonos munkakörben azonos teljesítményért ugyanaz a bér jár(na).

body_andras 2022.10.28. 10:49:27

@connector: Nem mintha nem értenék egyet, én pl olyan iparágban dolgozom ahol ez pont adott, senki nem szenved hátrányt és azonos pozícióban megkapja ami jár.
Sok helyen viszont nemcsak a munkakört, teljesítményt és felelősséget díjazzák, hanem a fizu egy részét tekinthetjük "hűbérnek" is, amit a pasi megkap, de az is csak akkor ha biztosak benne, hogy számíthatnak a maradására. A csajok ezt nehezített pályán érhetik el, mert több benne a kockázat, bár szerintem a mostani tendenciát elnézve, hamarosan nekik is simán összejön, hiszen eszük ágában se lesz 40 alatt szülni - fölötte meg ha akarnak, se fognak tudni.
Az üzleti szférában alaphelyzetben nem áll a munkáltató érdekében az emberek minden gondjával törődni - ők termelő eszközök, és azért fizet amivel hatékonyabban, többet, több ideig, stb tud termelni. Ebből a szemszögből a nő drágább és megbízhatatlanabb eszköz. A nőket védő politika kontraproduktívan még kockázatosabbá tette az alkalmazásukat.

MsIreneAdler 2022.10.30. 11:17:03

@Real_Time: elhibázott politikai döntések...franc, hisz a nők vannak többségben politikai pályán...ja, nem :)
Ilyen 97 pontos "mennyivel jobb a ..." bullshites szart rittyentek neked bármiről. Komolyan. Nők lapja horoszkóp rovat szint. Sajnálom, de ezt gondolom.

Real_Time 2022.10.30. 20:41:48

@MsIreneAdler: Persze hogy férfiak, az egész feminizmust is azok engedték kiterjedni anno. Az a nagy hálálkodás meg szép új világ amire számítottak, hát az viszont szemmel láthatóan elmaradt. Tehát igen, ideje lenne újragondolni a dolgokat.

Sadist 2022.10.31. 14:57:55

@connector: "Azért, mert a azonos munkakörben azonos teljesítményért ugyanaz a bér jár"

1. Azonos munkáért azonos bér jár kb. a szabad versenyes kapitalizmus kialakulása óta, valamint törvény is tiltja a nők irányában negatív nemi diszkriminációt.
2. Ne csúsztass és maszatolj, a férfiak KERESETE azért több, mert ők nem vízalatti kosárfonást és kortárs feminista balettet tanulnak, hanem hasznos dolgokat, mint villanyszerelés, programozás, mérnöki tudományok, többet dolgoznak, többet túlóráznak, több felelősséggel és/vagy veszéllyel járó feladatokat vállalnak, amik jobban meg vannak fizetve.

Sadist 2022.10.31. 15:03:32

@Real_Time: "Szerintem meg inkább az van hogy kb. telibetalált) :)"

Persze, hogy telibetalált, azért fallbackel azonnal a szokásos "ez mind hülyeség, legfeljebb a nők egy nagyon szűk rétegére igaz", valamint "ez csak egy sértett kisfiú rinyálása" c. "ellenérvekhez" ahelyett, hogy objektív, tényszerű adatokkal cáfolná az állításokat.

Sadist 2022.10.31. 15:07:04

@MsIreneAdler: "Ilyen 97 pontos "mennyivel jobb a ..." bullshites szart rittyentek neked bármiről."

Oké, akkor légyszi rittyents egy ilyen bullshitet arról, hogy az emberi történelem során hány nagyságrenddel több nő halt vagy sérült meg fegyveres konfliktusokban!

connector 2022.10.31. 15:09:31

@Sadist: Még egyszer: AZONOS MUNKAKÖRBEN

Sadist 2022.10.31. 15:44:59

@connector: Retardált vagy? Azonos munkakörben azonos bért kap a munkavállaló függetlenül a nemétől, úgyhogy nyitott kapukat döngetsz. A férfiak és nők KERESETE (income) közötti különbség pedig 100%-ban visszavezethető a fentebb írt okokra.
Ha mégis olyat tapasztalnál, hogy két munkavállaló ugyanolyan végzettséggel/képesítéssel, ugyanannyi tapasztalattal, ugyanannyi ideje, ugyanolyan munkakörben, ugyanannyi munkaórában dolgozik, csak és kizárólag a nemükben van különbség és mégis valamelyiküknek több a fizetése, akkor nyugodtan fordulhatsz az illetékes hatósághoz, mert a munkáltató törvénysértést követ el. Hint: nem fogsz ilyet tapasztalni, pont azért, mert a munkáltatóknak egyetlen ilyen munkaügyi per és/vagy bírság is úgy hiányzik, mint üveges tótnak a hanyatt esés, ezért mindent elkövetnek, hogy elkerüljék.

MsIreneAdler 2022.10.31. 18:08:41

@Sadist: ez csak azt bizonyítja, hogy a férfiak gyakrabban vesznek részt fegyveres konfliktusokban. Pl szülésben meg azért nem halnak meg a férfiak (ami jelzem picivel gyakrabban van, mint csata) ,mert nullaszor szül egy átlag férfi :) De ha már demagógok vagyunk, csináljuk rendesen: megkockáztatom, hogy az elmúlt évben itt Magyarországon több nő halt meg szülésben vagy annak szövődményeiben, mint férfi, akit fegyver ölt meg. Tehát nőnek lenni veszélyesebb :D Tadaaam, ki is hoztam, amit akartam, már csak 96 ilyen szart kell kiagyalnom, de minek...:))). Ha pedig nem értesz egyet ezzel, majd én is itt hujjogok, hogy "betalált". Nem lehet így gondolkodni, ezt értsd már meg. Nem vagyunk külön faj, nincs olyan, hogy ami az egyiknek rossz, azzal a másik jól jár. Értelmetlen és béna dolog felsorolni miben más a másik nem. Pl vergelődhetnék itt napestig, hogy ti tudtok állva hugyozni, én meg nem, de értelme nem sok lenne :). Mint ahogy a roppant tényszerű adatokat tartalmazó 97 pontnak sincs. Komolyan ezt gondolom, ez egy megkeseredett srác pici véleménybuborékjából kipukkanó általánosító baromság.

Sadist 2022.10.31. 19:07:35

@MsIreneAdler: "Nem vagyunk külön faj, nincs olyan, hogy ami az egyiknek rossz, azzal a másik jól jár."

Már hogyne volna.

"Értelmetlen és béna dolog felsorolni miben más a másik nem. Pl vergelődhetnék itt napestig, hogy ti tudtok állva hugyozni, én meg nem, de értelme nem sok lenne"

Nagyon el vagy tévedve a lényeget illetően. Nem az a baj, hogy a két nem között vannak különbségek, hanem hogy a feminácik letagadják, hogy egyáltalán létezik bármi, pusztán a nemükből származó előnyük vagy priviliégiumuk. Sehol nem olvashatsz olyat férfiaktól, hogy nem is tudnak állva pisálni, ez csupán a péniszirigy, sértődött kislányok rinyája.

Reactor 2022.11.06. 21:09:04

A házasság kinek tesz jót egyáltalán? Na? Szabad a gazda?

Úgy van - a válóperes ügyvédeknek. Sőt, jobbára csak nekik.
süti beállítások módosítása