A haverom féltékeny a csajomra

2022. november 07. 07:22 - csajokespasik

       

               Posztolónk minden gyanakvás nélkül, sőt, a legjobbakban bízva mutatta be haverjának a barátnőjét, ám ami utána következett, az inkább kívánkozik pszichológiai folyóiratokba, semmint romantikus regényekbe.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem biztos, hogy ez a megfelelő fórum erre a témára, de nincs más ötletem, hova küldhetném. Témám inkább a barátság, nem a szerelmi kapcsolatok. Van egy régi haverom, legyen Imre. Nekem lett egy barátnőm, úgy három hónapja. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat, mivel Imre még nem csinált ilyet korábban. Találkoztunk, bemutattam neki, és úgy tűnt, szimpatikus neki a barátnőm, még azt is megjegyezte, hogy a többi fiatallal ellentétben (nálam fiatalabb) milyen normális nő, udvarias, kedves, lehet vele emberi hangon beszélni, nincs elszállva magától, milyen jó fej, milyen érett, stb..        

       

               Minden rendben lévőnek látszott. Ezért vágott mellbe, ami utána jött. Később hívtam egy találkozóra Imrét is, mire rideg hangon azt mondja a telefonba, hogy ha a „nőd” is ott lesz, akkor részéről felejtős... Meglepett, mert élőben teljesen normális volt vele, még azt is megkérdezte, bejelölheti e őt fészen, stb.. Nem gyanakodtam semmire! Ez volt az első eset, azóta ez zsinórban megy. Korábban ezt soha nem csinálta meg velem. Annyi még hozzátartozik, hogy nem tizenévesek vagyunk, hanem jóval idősebbek. Elnézem Imrének, mert elég nehéz gyerekkora volt, terhelt ember, így türelmes vagyok vele. Sokat segítettem őt, de nagyon a múltban él, kicsit kullancs, nehéz lerázni, ha feljön hozzám, mindig úgy számolok, hogy reggelig marad, és akkor se könnyű kitessékelni. A barátnőmet is beavattam ebbe, mert látta, hogy rágódom ezen, és azt mondta, félig viccnek szánva, hogy biztos belém van esve és azért féltékeny, de tudom, hogy ez nem igaz, mert volt már pár csaja, de ők se sokáig viselték el. Ha magányosnak érzi magát, biztos nem most fogok neki nőt felhajtani. Régóta nincs senkije, de ettől már ilyen skizónak kell lenni ? Hogyan segítsek rajta?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1617972158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.11.07. 12:08:44

Ideje Imrét is megcsinálnod egy kicsit, attól megenyhül.

body_andras 2022.11.07. 13:45:13

Viccet félretéve:
vannak ilyen fickók, akik sose nőnek fel. Középsulis - egyetemista korukban ráakaszkodik a "Legjobb haverra" (az emberre aki elviseli), rohadtul önző a viselkedése, de mégis jól lehet vele szórakozni.
Aztán amikor a haver becsajozik, nagyon hűvösen fogadja. Azt várná az ember, hogy ha már ekkora barátok vagyunk, legalább ismerd meg a csajt, de nem, ő inkább külön időt követel a napirendből.
Nekem is volt egy ilyen. Már szingli koromban is idegesítő volt néha, mert nagyon akaratosan mindig azt a programot erőltette, amit ő akart - sok régi cimbije ezért ghostolta már. Aztán amikor megismerkedtem a menyasszonykámmal, ellenséges volt vele.

dekás dezső 2022.11.07. 16:41:38

Azon felül, hogy féltékeny el tudok képzelni még ilyesmi magyarázatokat:
- saját sikertelenségét látja a te sikeredben, ezért az undokság - végülis ez is egyfajta féltékenység,
- totál belezúgott a csajodba és unszimpátiát színlel, belülről pedig emészti asszerelem, a reménytelen

God Harald 2022.11.09. 11:08:41

Imi!
“Na most szépen visszamész és megköszönöd a kellemes estét. Kimész, beszállsz a kocsiba, hazamész, kivered, és annyi, semmi több.”
süti beállítások módosítása