Még egy idősebb nőt sem bírtam meghódítani...

2022. november 11. 07:34 - csajokespasik

       

               Levélírónk úgy véli, elátkozták, mert bármit tesz, egy kapás se jön össze mostanában neki. Elmélete szerint a nők kiszagolják, hogy mire használható egy pasi és mire nem, így ő eleve hátrányos pozícióból indul, mert úgy érzi, párolog belőle a férfierő.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A problémám ott kezdődik, hogy régen, az általános iskolás időszakom alatti családi traumáim, és a későbbi csalódásaim miatt nehezebben ismerkedem. A gimnáziumban már valamennyire összeszedtem magam, de átlagos vagyok ma is, minden szempontból. Azt, hogy átlagos vagyok, már mások is mondták, úgyhogy ezen a téren nincsenek nagy illúzióim. Jól fociztam, így az összes barátom csapattag volt, ez kötött velük össze lényegében, és ők a mai napig megvannak. Néha irigylem a sikerüket, és szégyellem, hogy én nem vagyok olyan csajozógép, mint ők, akiknek minden könnyedén megy, nem baltáznak el semmit, nem görcsölnek közben.        

       

               Kissé nehézkes nőkhöz közelednem, ami abból a szempontból mára jobb, hogy korábban eszembe se jutott közeledni, mert úgy véltem, ők se nagyon akarják, és csak hülyét csinálok magamból. Ez egy pszichés dolog, ami kivetült sok reakciómra. Aztán az élet mindig olyan szakra vagy melóhelyre vitt, ahol mindig férfiak vettek körbe, így ismerkedni sem tudtam volna, kihasználva azt a közvetlenséget, amit egy zártabb, egymásra utalt csoport nyújthat.

Egy kicsit kondiztam otthon, kezdetleges eszközökkel, de nem lett látványos eredménye. Sok férfias karakterűnek tartott dolog elkezdett nem érdekelni. Amikor már az önkielégítés sem villanyozott fel, kicsit aggódni kezdtem, hogy 28 éves koromban már leépül bennem a vágy, kiégek, és a legkisebb esélyem sem lesz barátnőt szerezni. Merthogy állítólag ők megérzik egy férfinál a minőséget, és hogy mire használható és mire nem.

Olyan barátnőim voltak eddig, bár nem sok, akik kiszagoltak nálam valamit, és pont a hátrányaim váltak számukra vonzó tényezővé. Mind irányítani akartak, és alázatossá tenni. Köztük volt egy kifejezetten vonzó lány is, de ő is elhagyott korán. A többibe nem tudtam beleszeretni, mert egy mondatukból vagy gesztusukból levágtam, mire megy ki a játék. Én meg a sok hátrányom ellenére mégis romantikus fajta voltam.

Próbálom nagyon odatenni magam, de félek, hogy a szerencsétlenség sorozat valahogy a génjeimben van. Nem tudok nyomulni a nőkre, és ők se adnak esélyt. Arra sem, hogy jobban megismerjenek engem, így elveszettnek érzem magam. Alapvetően kedvelnek az emberek, de van egy kedvezőtlen kisugárzásom, amitől örökké megmaradok a „kedves lúzer” szintjén. Ehhez átlagos kinézet és közepes fizu társul.
Azt javasolták, bár szerintem humor volt, hogy vegyek cukimuki kutyát és azzal lehet ismerkedni, mert séta közben odajönnek a nők hozzá és már lesz egy beszélgetési alap. ...de csak emiatt állatot vállalni nem fogok.
Az online társkeresőkön a férfiaknak ma már kevesebb az esélyük, a nők nem akarnak találkozni, nem csak szerintem, de a barátaim szerint is...ahhoz, hogy sikered legyen, műtermi fotók kellenek, és persze egy jó testi alapanyag. Egyszer fordult csak elő velem, hogy egy negyvenes nővel találkoztam, úgy véltem, szívesen van velem, sokat nevettünk, azt hittem, bejövök neki, végül lerázott. És akkor arra gondoltam, ha már egy ilyet se tudok felszedni, vége mindennek.          

 

 

71 komment
Címkék: remény vallomás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1017975656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time 2022.11.11. 08:52:00

Ez a probléma: "így elveszettnek érzem magam" meg ez "Próbálom nagyon odatenni magam". Kényszercselekvés, keress valami olyan hobbit ami ténylegesen foglalkoztat. Sportolni is kell persze továbbra is,csak nem amiatt amiért most sportolsz. Facebook, Instagram, TV kikapcs, problem solved.

Szalay Miklós 2022.11.11. 19:07:18

Hogyan működik a szerelem, szeretet és barátság:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml

Ajánlom különösen a 4-es pontot, a szerelem tényezőiről, itt:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml#p12

+ Ez is érdekes lehet. Egy összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak:

egyvilag.hu/temakep/052.shtml

Lúdvérc 2022.11.11. 19:28:08

Nem a génjeidben van, csak az elmédben, és le is írtad az okát: családi traumáid vannak, melyek meghatározóak egész életünkre a párkapcsolatoktól a barátságokig.
Olyan nőket vonzol, melyek felerősítik ezeket a traumákat.
Pszichológus, terápia.
1-3 év és rendben leszel, de minél tovább halogatod, annál szarabb lesz, annál több kudarccal.
Próbálj ki párat, mert sajnos sok hozzá nem értő praktizál és olyannál maradj, akiben megbízol, aki empatikus és és autentikus számodra.

Mesterséges Geci 2022.11.11. 19:28:43

@Szalay Miklós: és a kurva anyád hogy működik, tetves spammer?? (Gyk: ez a patkánynak sem nevezhető kártevő hosszú évek óta szennyezi a magyar netet azzal, ahogy a saját szemétdombját reklámozza)

szeme közé, laposan! 2022.11.11. 19:47:39

“ Mind irányítani akartak, és alázatossá tenni.” Nem is tudnának mást, ez van a génjeikben. 7300 generációra visszamenőleg ez tökéletesedett bennük, semmi esélyed.

God Harald 2022.11.11. 20:20:34

A nőkre nem nyomulni kell… Az azért szép volt, hogy ha már egy ilyet se tud felszedni, akkor mindennek vége! Vannak olyan negyvenes nők, akik nagyságrenddel jobban néznek ki, mint sok huszonéves. Erős túlzás egy poszter kaliberű szerencsétlentől egy ilyen kijelentés.

#szájbergyerek# 2022.11.11. 22:32:37

Ebből nem szabad messze menő következtetéseket levonni. Nem minden "idősebb nő" van oda az ifjú titánokért.
Talán azt hitted könnyebb felszedni egy nőt csak mert "idősebb" és meglepőtél hogy nem.

Real_Time 2022.11.12. 06:10:49

@#szájbergyerek#, @God Harald: Ti még a poszternál is naivabbak vagytok basszátok meg. Itt most arról lenne szó hogy ez a nő a társkeresőn keresgetett negyven plusszosan, akárhogy is nézzen ki. Nem a poszter regisztrálta fel rá, és nem is a poszter hibája hogy ott kell keresgetnie még ennyi idősen, aminek szintén van egy oka rendszerint. Nem derült ki hogy bukik-e a fiatalabb kanokra, de az is lehet hogy ugyanúgy egy harmincas kandúrt akasztott le magának, attól még hogy a posztert lerázta. Naiv dolog lenne azt hinni hogy egyes egyedül csak a poszterrel levelezgetett, még volt vagy ötven másik is. Nőkről beszélünk, ne magatokból induljatok ki. Pont ennek a rohadt nagy naivitásnak köszönhető, hogy ma egy kibaszott matriarchátusban élünk Európában. Ha ez nem így lenne akkor a Putyin papa nem mert volna itt semmiféle hadműveletet indítgatni most, hanem együtt kávézgatnának a másik demences amerikai vén barommal az öregek otthonában.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.12. 08:20:18

Eccerű, a nők - és persze nem csak ők, de nekik evolúciósan szuperérzékennyé fejlődött a szaglásuk - kiszagolják a lúzereket. Egy lúzer nem jó férjanyag, de még laza partnerként sem lehet villogni vele.

Ami a negyvenes nőket illeti, nekik már meg vannak számlálva az éveik a húspiacon. Amelyik még jól tartja magát - és több ilyen van, mint hinnéd -, az az előtte álló éveket nem egy lúzerre akarja fecsérelni. Amelyik meg kevésbé jól tartja magát - nos, az vsz. neked sem kellene.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.12. 08:27:22

@szeme közé, laposan!:

"ez van a génjeikben. 7300 generációra visszamenőleg"

Megvan az 10,000 generáció is.

Mellesleg ez a nők óriási és feloldhatatlan dilemmája. A férfi kifelé legyen erős és domináns, otthon viszont legyen papucs. Na, ez együtt nemigen jön össze, kivéve persze a kapcsolat első szerelemmámoros heteit, max. hónapjait.

gigabursch 2022.11.12. 09:17:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Pontosan!

Amúgy a szerző túlságosan görcsös lehet...

Real_Time 2022.11.12. 10:50:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az hogy sok negyvenes a húspiacon keresget az pont hogy nem jó szaglásra vall, de mindegy. Annak a szaglásnak húszévesen kellett volna működnie, most már hiába is szaglászik a "nemlúzerek" után. A poszter meg legfeljebb annyiból lúzer hogy neki az lenne a világ közepe ha nője van. Persze neki is mint sok más férfinak se ártana egy bizonyos szaglást kifejlesztenie.

Sztravinszka 2022.11.12. 10:56:27

@Real_Time:
Teged olvasni olyan, mint a hétfőnkénti szirénapróba. Lármás, hangos, idegesítő, és megakasztja a figyelmet :))) de bizonyára rohadt hasznos.

A poszt a lúzerkéről szól, nem a negyvenes nőről.

Lorrh 2022.11.12. 11:03:10

@Sztravinszka: hehe ez jó leírás volt! De képzeld őbenne mennyi baj van ha állandóan szirénáznia kell.
Amúgy a matriarchátusos dologban van igazsága, hogy puhányak lettek a férfiak, de sajnos a világtörténelem meg azt mutatja, hogy a vadállati tesztoszteron túltengés sem hoz élhető világot.
Mindenki valami általa vágyott aranykorba vágyik ahol az erkölcsök és szabályok pont az ő zsinórmétékével vannak milliméterre szabva. Ez is naivitás.

fkv.119 2022.11.12. 11:08:11

@Mesterséges Geci: Akkor miben is különbözik tőled, kampósorrú Matyika?

Mesterséges Geci 2022.11.12. 11:44:41

@fkv.119: mindig tudtam, hogy a náci fajtád nem az eszéről híres, de hogy ennyire buta legyél, az még a fajtád tagjai közt is rekordnak számít.

elismert felhasználó 2022.11.12. 12:10:59

@Sztravinszka:
Nálunk sosincs szirénapróba...Mindig is tudtam, hogy rossz helyen lakom.
:(

Millerdraft 2022.11.12. 13:09:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Köszönöm a tökéletes megfogalmazását a válasznak. A posztoló egy lúzer fasz aki nem elég, hogy szarul néz ki még csöves is mint a kukorica (ne legyenek kétségeink, ha gazdag lenne annyi nője lenne amennyit csak akar).
Egy negyvenes nő meg pont ezt nem akarja, vesztegetni az idejét egy szegény fasszal aki biztonsági őr valamelyik plázában vagy targoncás egy külvárosi raktárban.

God Harald 2022.11.12. 14:34:47

@elismert felhasználó: nem a te hibád. Nekem sincs a lakhelyemen, viszont van a munkahelyemen. Meg vannak tűzoltási gyakorlatok. Az ám a jó móka!:)

Lorrh 2022.11.12. 15:53:42

@God Harald: Hát a petrolkémiai iparban legyen is. Nálunk a víztározó üzemeltetésben ritkaság.

Andy73 2022.11.12. 17:26:01

Az, hogy átlagos vagy, nem baj, hiszen az emberek többsége az, ézért hívjuk átlagnak. A gond csak akkor van, ha az átlagosnál sokkal szebb(jobb nőknél próbálkozol, vagy ha csak átlagosnak hiszed magad, de valójában nem vagy az. Az is lehet, hogy sok tekintetben tényleg átlagos vagy, de van néhány tulajdonságod, amelyekkel taszítod a kiszemelt nőket. Ha a baráti kör nem tud segíteni az ismerkedésben, akkor egy pszichológus lehet, hogy tudna javítani a helyzeten, a te hozzáállásodon, ahogy mások is írták.

Andy73 2022.11.12. 17:33:43

A kutya egyébként nem csak az ismerkedésben segíthet. Még ha csak állat is, egy érző lény, amellyel foglalkozni kell, de meghálálja a gondoskodást, ragaszkodik a gazdájához. Vagyis sok olyan dolgot, érzelmet és kötődést megtapasztalhatnál, amely jól jöhet egy emberi párkapcsolatban, a nőknél is.

fkv.119 2022.11.12. 19:19:12

@Mesterséges Geci: Mit tudsz te, zsidó fajú hülyegyerek, az anyád megbaszásán kívül...

Mesterséges Geci 2022.11.12. 19:44:53

@fkv.119: pl azt, hogy egy ritka buta náci vagy az összes nickeden.

fkv.119 2022.11.12. 20:04:23

@Mesterséges Geci: És azt is vágod hogy te egy hülye zsidó vagy az összes nickeden, te köcsög Brendel Matyikazsidó?

God Harald 2022.11.12. 20:18:32

@fkv.119: szüntesd be sürgősen a zsidózást!

Mesterséges Geci 2022.11.12. 20:23:46

@God Harald: máshoz nem ért. Ja, de... cigányozni is remekül tud. Szegény buta...

fkv.119 2022.11.12. 20:45:43

@God Harald: Ezt Matyikának akartad mondani hogy sürgősen fejezze be a nácizást!!! Ha nem kezdi el, nem kapja vissza, ilyen egyszerű, csak egy hülye kampósorrú Matyika nem fogja fel...

fkv.119 2022.11.12. 20:46:12

@Mesterséges Geci: Buta a kurva anyád, te szegény szerencsétlen zsidógyerek...

God Harald 2022.11.12. 20:53:28

@fkv.119: nem, ezt neked mondtam, a szart ideokádó netnácinak.

fkv.119 2022.11.12. 20:57:41

@God Harald: Akkor mondd a kurva anyádnak, te szart ideosó zsidógeci! Neked is a kurva anyád mint Matyikának, látom egy fajból valók vagytok. Hacsak nem egy újabb Matyizsidó nick vagy te is, faszszopó!

fkv.119 2022.11.12. 20:58:58

ideosó >> ideFosó, nehogy megakadjon a zsidó agyad az értelmezési nehézségtől, ahogy a szefós családodban ez megszokott.

Real_Time 2022.11.13. 07:32:48

@Sztravinszka: És mitől lenne a poszter lúzer? Nem felel meg a feminista rendszernek vagy mi? Csak mert egy negyvenes nő lerázta? Abból a nőből tíz év múlva Nők40-el nyugdíjba vonuló potenciális politikai szavazóbázis lesz legfeljebb, a csávóból meg még bármi lehet. Én úgy vettem ki az írásból hogy harminc vagy az alatt van, tíz év múlva akár három gyerekes apa is lehet belőle, akkor meg már ő lesz az etalon fasza csávó nektek. A véleményetek kb. ilyen dolgoktól függ, meg az időjárási frontoknak megfelelően változik, de jelzáloghitelt semmiképpen sem érdemes rá felvenni.

God Harald 2022.11.13. 09:31:52

@Real_Time: egy ilyen szerencsétlen fazon soha nem lesz etalonja nőknek.

Sztravinszka 2022.11.13. 09:37:17

@Real_Time:
Aggasztóan romlik az állapotod.
Ne szégyellj segítséget kérni.

Lorrh 2022.11.13. 10:11:06

@God Harald: csak a tűz - víz ellentétére utaltam.

God Harald 2022.11.13. 10:18:45

@Lorrh: a tűzivíz projektemben kisimultak az ellentétek.:)

Real_Time 2022.11.13. 12:24:04

@Sztravinszka: Aham, főleg tőletek ha jól sejtem :D

God Harald 2022.11.13. 13:22:11

@Sztravinszka: van egy olyan érzésem, hogy Sebaj Fóbiás nem fog segítséget kérni!:)))

MsIreneAdler 2022.11.13. 18:55:31

@Real_Time: azért azt a mondást nem mostanában találták ki, hogy akinek se pénze, se fasza, az ne menjen a kuplerájba :). Nekem a poszterről ez jut eszembe. Se nem néz ki jól, pénze se nincsen, de várja a csodát. Az emberek nem maguk ellenségei. Aki talál magának jobbat, nem fog leállni a poszterrel csupán felebaráti szeretetből. Mint ahogy, ha egy férfi választhat mondjuk Angelina Jolie és Scmidt Mária között, nem az utóbbit fogja választani, de szólj, ha tévedek. Tudom, tudom, annyira jó ezen háborogni, meg siránkozni és habzó szájjal szidni a másik nemet, de ez nem visz sehova. Pedig két dolgot is lehet tenni: lejjebb adni vagy megfelelni azok igényeinek, akik tetszenek. Persze ezek a megoldások kellemetlenebbek és több energiába is kerülnek, mint a gyűlölködésbe átcsapó önsajnálat.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.13. 20:04:03

@Millerdraft: „ezt nem akarja, vesztegetni az idejét egy szegény fasszal aki biztonsági őr valamelyik plázában vagy targoncás egy külvárosi raktárban.”

Mert? Az a külvárosi targoncás valószínűleg háromszor annyit keres, mint a negyveneske.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.13. 20:08:30

@God Harald: Honnan tudod, hogy 10 év múlva is szerencsétlen lesz? A feltett kérdésre persze nem válaszoltál, hogy mitől lúzer.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.13. 20:11:42

@MsIreneAdler: „akinek se pénze, se fasza, az ne menjen a kuplerájba :)”

Captain Admin!

„ha egy férfi választhat mondjuk Angelina Jolie és Scmidt Mária között, nem az utóbbit fogja választani, de szólj, ha tévedek.”

Tévedsz! Az előbbit sem fogja választani. Hihetetlen, hogy vannak emberek, akik még mindig ezzel az élettelen műnővel példálóznak.

God Harald 2022.11.13. 20:45:43

@The Cortez: Sebaj Fóbiás nem tőlem kérdezte! Szerintem is csak egy szerencsétlen fazon. Ahogy ezt magáról is állítja. Nincs itt semmi relytéj!:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.13. 20:51:03

@God Harald: Ha így is van, az nem jelenti azt, hogy mindig az marad.

Real_Time 2022.11.13. 20:57:53

@MsIreneAdler: Ezt viszont a poszter sem titkolta, sőt már az íráson átjött hogy túllépett rajta, ez van és kész(persze 28 évesen). Ezen csak ti rugóztok még mindig, én egy kérdést tettem itt fel, hogy akkor mitől akkora lúzer, mikor előtte még az egész élet? Melyik a nagyobb lúzer, a negyven plusszos vénkurva aki még mindig a nagy kapásra vár, vagy az aki fiatalon eddig csak pofára esett?

MsIreneAdler 2022.11.13. 22:05:04

@The Cortez: dehogy ő találta ezt ki. Már nagyapáink mondogatták.
Természetesen nem Jolie a lényeg... helyettesesítsd be bármelyik általad non plus ultrának tartott nővel. Mária maradhat ellenpólusként, remélem:)

@Real_Time: persze, ki fog derülni, hogy mi lesz. Az lenne jó, ha ezekből a negatív tapasztalatokból tanulna és sikerülne neki kijönnie ebből a kezdeti lúzerkodásból. Pl, hogy ne úgy közeledjen egy nőhöz,hogy "felszedek egy ilyet"... :)

Lorrh 2022.11.13. 22:25:10

@MsIreneAdler: mennyire érdekes, hogy nem tud válaszolni, akkor beleköt a példába. Képtelen elvonatkoztatni és megérteni a kérdésed. Mennyire élettelen emberek ezek.

MsIreneAdler 2022.11.14. 08:56:26

@Lorrh: mert igazam van, ezért kell másba belekötni :). Mindenki jót, jobbat akar magának. Gonosz dolog, de ha pl én megkaphatom álmaim férfiát, nem fogom beérni Lúzer Lajossal, sajnálom. Ez eddig tiszta sor. A bökkenő ott van, hogy sokan nem jól pozicionálják magukat a párkapcsolati piacon és ehhez az általuk kitalált bőven felülértékelt önmagukhoz keresnek párt. Mikor pedig nem találnak, nem magukba néznek, hanem elkezdik hibáztatni a másikat. Ehhez pedig bőven találnak segítséget a neten, de akár az ismerősi körben is. Mindig könnyebb a valóságot hozzánk alakítani, mint szembenézni vele.

Mesterséges Geci 2022.11.14. 09:10:31

@MsIreneAdler: ez a lúzerezés olyan jellemző... az igazi lúzerekre.

MsIreneAdler 2022.11.14. 10:46:44

@Mesterséges Geci: egy mesterséges geci lelúzerezett...asszem ezt nem élem túl :)))

Mesterséges Geci 2022.11.14. 12:57:21

@MsIreneAdler: tévedés. Te állítottál ki bizonyítványt magadról. Tudod: már a névadód is lúzerkedett, már Doyle is megírta.

MsIreneAdler 2022.11.14. 14:34:57

@Mesterséges Geci: nekem nem probléma, ha lúzernek tartasz. Sosem állítottam az ellenkezőjét.
Mellesleg én egy szóval nem írtam, hogy a poszter lúzer...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 20:51:39

@MsIreneAdler: De Captain maga volt a se pénze, se fasza ember.
Értettem a példát, és igaz, de ez a Jolie-zás már szánalmas, meg az Anistonozás is :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.14. 20:54:22

@Lorrh: Természetesen megértettem a kérdést, csak rávilágítottam, hogy mennyire szar a példája. itt inkább az az érdekes, hogy megint a főtroll ugat be másoknak, hogy élettelenek, amikor ő ezen az oldalon egyszer férfinak, egyszer nőnek, egyszer gyereknek, egyszer nőnek adja ki magát, ha meg kérdést tesznek fel neki, akkor mélyen kussol.

MsIreneAdler 2022.11.14. 21:23:50

@The Cortez: ennyire nem ismertem a kapitányt, szerencsére :)
No de akkor most már áruld el, kivel példálózzak, ki a jó nő, hogy ne legyek béna!

Lorrh 2022.11.15. 13:38:50

@The Cortez: mélyen kussolni ősi román szokás.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.11.15. 14:30:01

@MsIreneAdler: a felnőtt lét része hogy reálisan mérjük fel a dolgokat.

MsIreneAdler 2022.11.15. 19:24:35

@Peni a Valdes: abszolút egyetértünk. Attól még lehet (valóravált)álompasim, nem :)?

@The Cortez: na jó, akit igazán gyönyörűnek gondolok, az Gal Gadot, de őt szerintem annyira nem ismerik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.15. 20:24:53

@MsIreneAdler:

Szerintem elég sokan ismerik, de szerintem akkor már inkább Charlize Theron vagy a fiatal Michelle Pfeiffer.

Burgermeister 2022.11.15. 22:13:27

A poster balfaszaköbön.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.11.16. 06:37:25

@MsIreneAdler: ha azt adja amire vágysz, akkor boldogság. Ha csak nyelsz.....hát akkor nem

#szájbergyerek# 2022.11.16. 17:31:16

@Real_Time:
Szerintem poszter az ilyen "idősebb nő"-t könnyen dughatónak gondolta aztán meg koppanás van mert mégsem ment vele szobára. Ebből levonja a szerencsétlen azt a következtetést, hogy hát akkor ő nem elég "jó".
Mert hol van az leírva hogy mindenki bejön mindenkinek és akkor már b@sznak mint a nyulak?

fkv.119 2022.11.22. 11:43:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha már Michelle, akkor legyen Wild! :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.22. 13:46:14

@fkv.119:

Ám legyen, ezen nem veszünk össze. :DD
süti beállítások módosítása