A csajom egy idősebb pasival messengerezik

2022. november 29. 07:39 - csajokespasik

       

               Ha a borongós november végi időjárás felkelti egy nőben a flörtvágyat, annak számtalan megnyilvánulási formája lehet. De ha a barátnőd más hapsikkal csetel, még ha nincsenek is megcsalási szándékai, azért legyen tisztában azzal, hogy a másik félreértheti a dolgot.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Másokkal hogy van ez, így november vége felé?
A barátnőm már most azzal nyaggat, hogy kivel és hol szilveszterezzünk, és ha ötlettelennek mutatkozom, azt úgy veszi, mintha valami nagyon durvát mondtam volna, mintha lelkének egy nagyon fontos része iránt lennék érzéketlen. Gőzerővel készül a karácsonyra is, de főleg csak az anyagi oldaláról közelíti meg az egészet. Lehet, ebben mások vagyunk, mert nekem a gyerekkori karácsonyaim nagyon jó élmények voltak, és nem csak az anyagiakról szólt, hanem körülvette egy meghitt hangulat. Borzasztó valahol, hogy a karácsony eszméje és mélyebb jelentősége helyett már csak arról van szó, hogy mennyibe fog fájni ...a végén tényleg csak Xmas marad belőle. Ő is ilyen, sorolja, hogy kinek, mit, mennyiért, hol? Bepörgeti magát.        

       

               A lényeg, amiért írok, hogy benne van egy kis lappangó flörtvágy, de olyankor azzal védekezik, hogy ez nem is flörtölés, hanem csak szereti, ha mások is visszaigazolják, hogy milyen ember is ő. Erre azt mondom neki, hogyha egy nálad 20 évvel idősebb, szakadt pasival naponta fél órát messengerezel, azt biztatásnak fogja venni, talán még el is csodálkozik, mit akarsz tőle, de hát látott már ilyesmit a világ... Ő azt mondja, velem is csetelne sokat, de mivel kijelentettem, hogy nekem nem okoz örömet az órákig semmiről csetelés, (de megértem, ha ebben a nők örömforrást látnak) így tartózkodik ettől. De legyen mégis tisztában azzal, hogy más pasas félreértheti a szándékait. Hiába mondja, hogy csak barátok, nem biztos, hogy ezt a másik is így gondolja. Egy kapcsolat lehetőleg csak két emberről szóljon, ne többről. Részemről nincs ebben birtoklási vágy, még ha ő el is várná tőlem. Most ha van jövőképe egy férfinak és határozott is a valóráváltásban, akkor az a baj, mert fúj, irányítani és birtokolni akar, - ha nincs, és csak úgy lóg a semmiben, akkor meg az a baj, mert fúj, csak a mának él, nem tervez előre. Ha izgalmas és pörgős valaki, az a baj, ha unalmas az a baj. Amit meg ő művel, az meg rendben van.          

 

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1917990134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.11.29. 09:24:51

Dzisngóbell, há. Ide is megjött.

Jöjjön ide a poszter, és ezt tessék kifejteni rendesen, hogy mikor, milyen szituációban, kivel élte át ezt itt lent. Mert ez így csak egy lózung, önbecsapás, hiszti. A posztból az derül ki számomra, hogy nem biztos, hogy jól választott és hogy a megfelelő partner mellett van. Inább ezen kéne rinyálni, hogy miért tűri el azt a megalázó helyzetet, amiben most van (barinő fén faszokkal üzizget naponta). És miért nem közösen szervezik a szilvesztert. Miért hallgat? Miért nem beszélget? Kér? Ilyenek.

"Most ha van jövőképe egy férfinak és határozott is a valóráváltásban, akkor az a baj, mert fúj, irányítani és birtokolni akar, - ha nincs, és csak úgy lóg a semmiben, akkor meg az a baj, mert fúj, csak a mának él, nem tervez előre. Ha izgalmas és pörgős valaki, az a baj, ha unalmas az a baj. Amit meg ő művel, az meg rendben van. "

God Harald 2022.11.29. 10:30:29

@Sztravinszka: hű basszus, mindjárt Szilveszter! Már nagyon várom…

Sztravinszka 2022.11.29. 10:43:40

@God Harald:
Én a Napfényes Otthont várom :) Floridában.

Lorrh 2022.11.29. 10:46:38

@Sztravinszka: én Balin húzom ki a telet, együtt csilleztünk a bódysylvyvel

Lesbőltámadó Szárítókötél 2022.11.29. 11:12:38

Megfejtés: A csaj jól néz ki, de önző és anyagias. A pasi kinézet alapján választott, és most nyíg, hogy a csaja önző és anyagias.

VOGAben 2022.11.29. 11:30:46

Több mint 25db felnőttkori Szilveszterezéssel a hátam mögött, egy kis házi statisztikával állok elő:
A legjobbak a spontán esetek voltak. Baráti-haveri kör szétszóródva a városban, turné jelleggel csapattuk, éjfélre azért mindig összejött a kemény mag. Ezek voltak a legfrankóbb esetek!
A túlszervezett bulik általában csalódást okoztak, főleg ha messzire kellett utazni az ügy érdekében. Ilyenkor általában idegen társasághoz csapódtam, eltűntem, mások is felszívódtak... Nem mindig érte meg.
Ilyen vén fejjel, már sok éve ismét egy baráti kávézó jelenti a bázist. Sok ismerőssel, beeső idegenekkel, kicsit visszahozva a régi spontán hangulatot. Ezen szervezkedni szerintem marhaság. Egy átlagos hétvége+ a petárdázás nyújtotta ostrom hangulat.
Ez az idősebb csókával zajló csevegés pedig bármit jelenthet. Bármi szart... A legjobb, ha olyan nőt keresel akinek nem ez jelenti a szabadidős tevékenységet. Húsvétig is összejöhet akár!

Lorrh 2022.11.29. 12:06:21

@VOGAben: nekem összesen nem volt még 25 szilveszterem. Csak egy szilvim. A bódisylvy.

body_andras 2022.11.29. 14:10:09

"csak szereti, ha mások is visszaigazolják, hogy milyen ember is ő"

ha gifet be lehetne szúrni, akkor most beraknám ide az ujjongó, ordító feka gyerekeket.

Sadist 2022.11.29. 18:06:17

Mi a kérdés? Ki kell rúgni, mint a szaros macskát.

Real_Time 2022.11.30. 18:34:40

Mások is belájkolják tehát az agyonra szelfizett fotóját és láss csodát (akár csak a modern nők 98%-a) ő ettől elégedett. Azt gondolják hogy minden egyes lájk egy házassági ajánlat, mi persze tudjuk hogy ez egy "jól megbasznám, de aztán lapozzunk" rövid kifejezése. Persze a lóvé meg a 180cm magasság az fontos a parazitáinknak, ezeken nem érdemes agyalni, el kell engedni az ilyen primitív életformákat.

God Harald 2022.11.30. 20:46:41

@Sztravinszka: Florida jó hely? Soha nem voltam ott.

fkv.119 2022.12.03. 06:35:00

@Lorrh: Azt összerakjuk az Eszteremmel, Szilvi + Eszter, és máris kész a Szilveszter. Csak hadd nézhessem.

Frh 2022.12.06. 15:24:54

Mi a kérdés? Ja, hogy az nincs. Francnak kell ilyen hülyeségeket ide írogatni. Minek vetted el az anyagias picsát?
süti beállítások módosítása