Pár ital után azt hitte, már együtt vagyunk...

2022. december 28. 08:52 - csajokespasik

       

               Egy néhány órás találkozás és pár forralt bor után a pasi úgy érzi, azonnal cselekednie kell. Be is jelölte Posztolónkat és napi szinten hírt ad magáról, vagy épp kesereg, és ha a másik nem elég aktív, akkor számonkérő is.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Egy igen abszurd esetet írnék le, ami még tart. Egyik péntek este többen is összeverődtünk egy társaságban, mert volt egy közös program előtte, ami után sokan azon a helyen kötöttek ki. Aztán mellém ült egy srác, akivel már rögtön volt közös téma, az a bemutató, amin mindenki ott volt, de akkor nekem ő nem tűnt fel. Aztán valahogy a kapcsolatok felé terelődött a téma, és később írta, hogy szerinte én hoztam fel és jókat mondtam. Egyrészt nem emlékszem arra, hogy olyan valóban jókat mondtam volna, másrészt arra sem, hogy én hoztam volna fel. Aznap este már be is jelölt, és írt nekem. Néztem, ahogy írt, és sok mindent visszatörölt, de így is rám öntötte az életét, hogy hol lakott eddig és hova akar majd költözni, meg utazni, főleg csak ő vitte a beszélgetést.        

       

                Amikor nem bizonyultam elég gyorsnak, elkezdett piszkálni, hogy miért nem írogatunk egymásnak sűrűbben és én miért vagyok zárkózott / lassú? Mondtam neki korábban, hogy nincs pasim (ezt már bánom, hogy nem kamuztam be) és azt hitte, ez a nyomulás a helyes cselekvés egy igazi férfi részéről. A magánéletemről faggatott, hogy keresek-e valakit, és miért hagytam ott az előzőt? Hangsúlyoznám, hogy mindössze egyszer találkoztunk, pár órára, akkor és ott. Írtam neki, hogy azért, mert egy vadidegennel beszélsz egyszer, az még nem jelenti azt, hogy ezen a vonalon el kell indulnod, és e „kapcsolat” végső kiteljesedését a másik is meg akarja élni, persze: veled.
A lényeg, hogy pár óra és néhány forralt bor miatt, és hogy szóba elegyedtünk, ezek után úgy viselkedett, mintha már együtt lennénk: féltékenység, számonkérés, napi szintű érdeklődések, körítés mentes nyílt kérdések, faggatások. Kérdezte, mikor találkozunk? És megírtam, hogy kettesben nem akarnék vele találkozni, amin úgy megsértődött, hogy hosszan fejtegette, hogy de hát kell, mert ne hagyjuk veszni ezt a kapcsolatot, és az élet túl rövid, stb.. Kimértem word-ben az egyik válaszát és kétezer karakter hosszú volt.

Amikor kicsit bedühödtem és elegem lett, megírtam, hogy jelenleg nincs időm rá, és most év végére fel is torlódtak nálam a dolgok, de mintha a falnak írtam volna. Olyanokat is kérdezett, amik annyira intimek, hogy annak se mondanám el, akivel épp elkezdenék egy kapcsolatot. Nem erőszakos a stílusa, inkább önsajnáló pózt vesz fel, ha valamire nemet kap. Kicsit megijedtem, amikor azt írta, végre megtalált valakit, akit régóta keresett és érzi az összhangot... most ilyenek miatt nem akartam letiltani vagy nyíltan elküldeni. Mert még összefuthatunk ezek után is véletlenül, és ugyanott. Maradjon meg egy viszony, de ne közeli... Az is elhangzott, hogy mi valószínűleg lelki társak vagyunk. És egy ilyen lánynak nem szabadna egyedül lennie... Néha mintha kettős személyisége lenne. Nekem ő egyáltalán nem jön be, de nem is taszít, semleges... Az érdekelne, hogy egy ilyen embernek milyen lehet az élete? Ez már kóros? Van olyan nő, akinek ez bejön? Nyilván nem én vagyok az első, tehát egyszer már ezzel az ostrommal valakinél sikert érhetett el, azért ilyen kitartó - gondolom én. Ennyire nem érzi, hogy mikor sok belőle? Le fog állni egyszer, vagy tiltanom kéne már most?         

 

 

42 komment
Címkék: msn ital ostrom

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2318011832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.12.28. 09:49:08

Beszarás. Posztert zaklatják és tiltás helyett az érdekli, milyen a zaklató élete. Igen, ez kóros.

Real_Time 2022.12.28. 10:31:08

@Sztravinszka: Nyilván nincs meg 190 centi magas, így egyértelműen egy "zaklatóról" van szó. Lehet hogy a poszterina sem topmodell, ezért elgondolkodik az ajánlaton, csak hát a hollywoodi álomvilág nem teljesül teljesen, így a hipergámia sem kerül kielégítésre.

Sztravinszka 2022.12.28. 10:52:31

@Real_Time:
Féltékenység, számonkéres, faggatás... néhány az egyszeri találkozás után megvillantott repertoárból. Mégis mitől kéne itt beájulni? Poszterina nem úgy tűnik, mint aki az ajánlaton gondolkozik, inkább tanácstalan, hogy hogyan rázza le sértés nélkül.

Chendrys19 2022.12.28. 10:53:49

@Real_Time: Nem a magassággal van itt a baj, hanem azzal, hogy emberünk egy tipikus needy béta...

body_andras 2022.12.28. 10:59:23

"most év végére fel is torlódtak nálam a dolgok"

:]

Real_Time 2022.12.28. 11:04:15

@Sztravinszka: Hát írja meg neki amit iderittyentett. Ha nem érti akkor meg tiltás. Vagy ehhez is pszichológus kell már, vagy mi fasz?

Sztravinszka 2022.12.28. 11:06:41

@Real_Time:
Szerintem megszánta a blogot és beküldött valamit, a legizgalmasabb sztoriját :D

vanderkaay 2022.12.28. 11:33:27

@Sztravinszka: "Féltékenység, számonkéres, faggatás... néhány az egyszeri találkozás után megvillantott repertoárból."

Ezek pontosan ugyanúgy jelen lehetnek egy olyan pasi repertoárjában aki a poszterinának bejön, csak mivel őt nem akarja egyből lekoptatni ezek nála majd csak később derülnek ki. Volt már itt n+1 olyan történet hogy pedig minden olyan szépen indult aztán egy idő múlva a Béla/Gizi elkezdett féltékenykedni stb. Ettől persze még a sztoriban leírt csávó viselkedése elég szánalmas

Billy Hill 2022.12.28. 13:35:21

Kifejezetten érdemes leépíteni. Valami durva módon.

Lorrh 2022.12.28. 16:07:48

@Billy Hill: Dulván lökje le a földle

God Harald 2022.12.28. 16:27:08

@Lorrh: Ó! És dobjuk megint a padlóla?

Sadist 2022.12.28. 16:56:02

Csak a szokásos.
qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-f3106fdb5b26d6908892ed8f8dea7269-lq

Ha a pasas magas, jóképű, kisportolt, pénzes pinabubus volna, akkor most a csaj oda meg vissza volna, hogy a faszi ennyire érdeklődik iránta.

God Harald 2022.12.28. 17:07:28

@Lorrh: meg a FOLTISSZIMA FINGUSZ.

Sztravinszka 2022.12.28. 17:09:26

@Sadist:
Te vagy bordon szoktátok írni, hogy ilyen alfákért sorbaállnak a nők, nem kell lemenniük kutyába egy átlagmanciért. Ja, ha poszter bombanő lenne, tudná mit tegyen bélával. Meglene a rutin.

László Szentesi 2022.12.28. 18:07:04

Engem egyszer egy kiscsaj kezdett zaklatni, alig 20 évvel volt fiatalabb nálam. Munka miatt váltottunk néhány levelet, amiben persze megértő voltam és ez fogta meg. Nem vagyok egy szépség, nem is értettem, meg 200km-re lakott tőlem, semmi értelme nem volt. Jött, hogy csak beszélgetni akar, és több oldalas litániákat írt a gondjairól, de gyakorlatilag minden nap, és kikérte a véleményem. Aztán egy-két hét alatt már nagyon elegem lett belőle, gondoltam lekoptatom, írtam neki, hogy nagyon szimpatikus nekem, de ne raboljuk egymás idejét tovább, nekem erre nincs energiám és időm. Erre írt, hogy de hát barátok vagyunk, én meg, hogy nem vagyunk barátok, de persze tetszik, és poénból odaírtam, hogy oldjam az elutasítást, hogy ha nem lennék ennyivel idősebb, már rég kértem volna róla egy meztelen fotót. Erre már írt is vissza, hogy fürdőruhás kép nem jó? Mondtam, hogy nem, nem jó, nekem ez így nem megy, értse meg. Nagy csönd 10 percig, majd megdöbbenésemre meg is érkeztek a meztelen szelfik, amiket akkor lőtt magáról. A lényeg, hogy nem sikerült lekoptatnom, a meztelen képeket meg azért érdekesnek találtam, és lett egy privát camgirl-öm pár hónapig, amíg be nem csajoztam, de utána is rendre keresett, és csak hónapok múlva tudtam megszabadulni tőle. Tiszta beteg dolog, máig nem értem neki ez mire volt jó.

body_andras 2022.12.28. 18:09:17

@László Szentesi: A férfi közösség nevében: excommunicato! Még ilyet...

God Harald 2022.12.28. 18:23:44

@László Szentesi: a meztelen képeket érdekesnek találtad…de mennyire??? Felállt tőle?
Ez az online életünk nagy vívmánya: boldog boldogtalan punás képeket küldözget magáról idegeneknek. Amit aztán még jópár idegen rendszerint megcsodál szerte a nagyvilágban.

Real_Time 2022.12.29. 05:52:30

@God Harald: Ami nekik persze kurvára nem probléma ha megcsodálja a fél világ, mivel pont az a lényeg hogy fizessenek neki amiért a webcam előtt vetkőzik. A kurvák legalább megdolgoznak a pénzükért, de ennek a sok parazita wecampicsának büdös a meló minden formája.

antisocialnetworkagain 2022.12.29. 06:58:04

Teljesen, nem érdekel, hogy nem tudja lekoptatni a béna srác a neki nem tetsző lányt. És finoman fogalmaztam.

ne hazudj józsi 2022.12.29. 07:35:19

Kezdem érteni, mit jelent a szűzkurva kifejezés. :D

ne hazudj józsi 2022.12.29. 07:37:31

Egyébként ha valós a történet, akkor egyszerű a magyarázat: a srácnak van némi személyiségzavara, esetleg a szocializációja nem volt túl sikeres.

ne hazudj józsi 2022.12.29. 08:13:31

@Sztravinszka: ez zaklatás??? Nem tudod mit beszélsz. Ez nem zaklatás, ez max. egy kissé értetlen srác, meg egy ostoba vagy gyáva nő cicaharca.

Lorrh 2022.12.29. 08:48:45

@Real_Time: na de erre a baromságra miért van a férfiaknak kereslete hogy fizetnek érte???
Szerintem ezeket a barmokat is ítéld ám el!
Mert kereslet nélkül nincs webcampicsa.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 09:14:14

@Lorrh:

Bizony, bizony. A prostikat is elítélik a férfiak, pedig csak egy létező keresletet elégítenek ki - a szó legszorosabb értelmében. :)

Eközben prostihoz járni csak bocsánatos bűn...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 09:23:56

@Lorrh:

"erre a baromságra miért van a férfiaknak kereslete hogy fizetnek érte???"

1) Egyre több a potenciazavaros f3rfi a fiatalabbakéközött is, az idősebbekről nem is beszélve. Ezek egy hús-vér nő mellett csütörtököt mondanának, marad a pornó, arra még ki tudják verni.

2) Anyuci már uncsi, de nem akarják felrúgni az életüket egy IRL kapcsolattal. Marad a pornó.

3) Nyúl Bélának eleve csak a pornó marad.

szeme közé, laposan! 2022.12.29. 10:23:49

Miért írod, hogy érdekel egy olyan ember élete, aki amúgy nem érdekel?? Nem érzed az ellentmondást a szavaidban? Amúgy meg valószínűleg rád férne egy alapos kúrás és ezt érezte meg az úriember, szóval lehet, inkább élned kéne a lehetőséggel, hátha előnyödre válik.

Sztravinszka 2022.12.29. 10:35:59

@ne hazudj józsi:
Nehogy már felments bélát a gusztustalan, határokat nem ismerő, személyiségzavaros nyomulásáért. Arra már gondolni sem merek, hogy te is így nyomulsz, ezért a felmentés.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 10:40:08

@szeme közé, laposan!:

Lehet, higy a pasira is ráférne egy vagy inkább több jó koitálas.

Ami meg a poszterinát illeti, vsz. azért nem ejti a pasit, mert úgy gondolja, egyszer még jó lehet valamire.

Nem is értem, miért beszél zaklatásról. Ha túlságosan nyomulónak érzi a pasit, monygya meg nekillye világossan, hogy vegyen vissza. A férfi alapvetően addig megy el, amíg egyértelmű ellenállásba, elutasításba nem ütközik - ez evolúciósan is benne van a természetükben.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 10:42:50

Vagyis a férfi már azt is bátorításnak tekinti, ha nem utasítják el a közeledését, "nyomulását".

Negrogo 2022.12.29. 10:44:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Itt azert a fizetesen van a hangsuly. Millios nagysagban talal ingyen pornot az ember de a "fizetost" is le lehet tolteni okosba ingyen es stb. A porno nezes ok, mi tobb szerintem termeszetes, h jelen van az ember eleteben meg kiegyensulyozott kapcsolat es szex hattereben is de azt en se ertem ki az aki ezert kepes fizetni?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 11:04:12

@Negrogo:

"azt en se ertem ki az aki ezert kepes fizetni?"

Szerintem azért hajlandó fizetni mondjuk egy camgirlnek, mert úgy érzi, hogy ezzel személyre szóló "kiszolgálast" kap. A camgirl olyankor csak neki vetkőzik, vonaglik stb.

Az meg csak jó, hogy akadnak, akik fizetnek a pornófilmekért, imagesetekért, mert különben eleve el sem készülnének, hogy aztán mi ingyen letöltsük őket.

Real_Time 2022.12.29. 12:44:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ennél egyszerűbb a helyzet szerintem: nem mindenki dolgozik heti 30 óra herevakaró munkát, és van egy halom ideje szórakozni meg ismerkedni járni. Ellenben viszont van pénze, így az egyszerűbb utat választja. Ja és persze bőven van nős férfi is így, főleg hogy a modern házasságokban az asszonynak már öt év után folyamatosan "fájni kezd a feje".

dekás dezső 2022.12.29. 15:07:03

Tiltsd le a petsába, egerésszen másfelé. Egy mondattal elzavarhatnád a búsba ezt a retardált balfaszt, vagy tesséjk a tettek mezejére lépni, vége az évnek.

ne hazudj józsi 2022.12.29. 15:49:38

@Sztravinszka: komoly bajok vannak veled. Fordulj orvoshoz!

ne hazudj józsi 2022.12.29. 15:51:55

@Sztravinszka: most esett le: ezt a kamusztorit te küldted be. Nincs pasid, bem is lesz, ezért itt vergődsz.

God Harald 2022.12.29. 16:17:06

@ne hazudj józsi: nem mondtad, hogy hanyas! Így nyomulsz, vagy nem így nyomulsz?:)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 16:17:47

@Real_Time:

"asszonynak már öt év után folyamatosan "fájni kezd a feje"."

Ja-ja. :DDD

Sadist 2022.12.29. 16:52:09

@László Szentesi: Ha nem volt dagadt vagy ronda, mint a lőtt seb, azért illendő lett volna legalább egyszer megdugni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 17:43:51

@László Szentesi:

"Tiszta beteg dolog, máig nem értem neki ez mire volt jó."

Én sem értem, miért nem fogadtad el a felkínált cseresznyét.
süti beállítások módosítása