Érdekes indoka van, miért nem akar hozzám költözni

2022. december 29. 07:39 - csajokespasik

       

               „Mondja, hogy az életében semmi nem sikerült, sokszor kezdte a nulláról, mégse ért el semmit. Egyik exe, az akkori legnagyobb szerelme is megnősült nem rég, valamiért ezt is felvette a csalódások listájára ” - ...és ha az említett ex pasi mégis lefoglalózza annak idején, a barátnő pechszériája most valóban folytatódott volna, nem csak elméletben kattogna rajta.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,
A barátnőmet (31) nem tudom rávenni, hogy költözzön hozzám. Az anyjánál él, állítólag segítenie kell neki, de találkoztam vele, egyáltalán nem rokkant. Más lehet az ok, talán az, hogy nem akar kötődni máshoz, és feladni az addig biztonságosnak gondolt életet.
Próbáltam az ő nézőpontjába belehelyezkedni, tudom, hogy a faterja már nincs velük, az anyja meg abban a házasságban szép lassan elfogyott, felőrölte. Csak a cigi meg a tévé maradt neki. De ha nem jön el onnan, ezt a sorsot fogja megismételni. Nincs rá jó hatással. Nagyon érzékeny nő, még a szokatlan megjegyzései ellenére is ( egyszer azt mondta, szerinte a férfiak jobban tudnak szeretni, mint a nők... - igaz, vagy sem, ezt azért nem a nők szokták hangoztatni. Meg azt is mondta, hogy a szebbik nem valójában mindig is a férfi volt, hiszen a régi törzsi kultúrákban is mindig a férfi csinosította, festette ki magát, meg öltözött be, hogy megkapja a falu legtermékenyebb nőjét).        

       

               Az önostorozása is rendszeres, de azt legalább megszoktam már: mondja, hogy az életében semmi nem sikerült, sokszor kezdte a nulláról, mégse ért el semmit. Egyik exe, az akkori legnagyobb szerelme is megnősült nem rég, valamiért ezt is felvette a csalódások listájára (találkoztam párszor az emberrel, mert barátok maradtak, és nem tudom, mit evett rajta, mert egy primitív, nagyhangú csávó, aki képeket mutogatott nekem a telefonján, ahogy a mit tudom én milyen rendezvényen autók mellett pózol. Közben lelkes tűz lobogott a szemében, ahogy ecsetelte a paramétereket, meg hogy húúú mennyivel tud menni egy ilyen... Engem sose érdekeltek a kocsik ennyire, egy eszköz, ami elvisz ide meg oda és kész. Az első benyomásom rögtön az volt róla, hogy egy rossz arányokkal felnőtt örök kiskamasz, aki úgy is beszél, fordítva hordja a baseball sapkát, hozzá neontűzpiros edzőcipő, és félhomályban is felpattintja a napszemüvegét, mert azt hiszi, még 17, akinek a stílustalanság a stílusa, és minden hülyeség jól áll. Sajnálom a nejét, de annak viszont örülök, hogy nem az én csajomat kötötte le, mert akkor az általa előszeretettel emlegetett pechszéria azzal a fickóval valóban folytatódott volna.)
A barátnőm sűrűn hangoztatja ezt a dolgot, hogy ő nem szerencsés, bár anyagi gondjai nincsenek, van egy szerető párja (én) és most az, hogy én vagyok neki, egy dolog, de még így sem mondom, hogy semmilyen más opciója nem lehet már. Nem akarok mást, csak hogy nyíljon meg, legyen őszinte (önmagával is) és kezdjük máshogy.          

 

 

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6818012750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.12.29. 08:51:03

"Engem sose érdekeltek a kocsik"
Itt a baj!
Nem vagy férfi.
A csajod ezért vágyódik az exe után.

body_andras 2022.12.29. 08:55:38

@Lorrh: már bocsánat, az exe egy nagyranőtt óvodás.

Lorrh 2022.12.29. 09:00:57

@body_andras: nyilván! Én meg csak cikizem a posztolót, aki meg egy vékony reklámszatyor.

God Harald 2022.12.29. 12:40:17

@Lorrh: na azért menő autókkal pózolni felnőtt emberként ugyanolyan főbenjáró bűn mint zokniban dugni, vörösbort kólával inni vagy carbonara tésztát tejszínnel csinálni.

elismert felhasználó 2022.12.29. 15:05:55

@God Harald:
Sznob vagy. A magyar embör az császárszalonnával, tejszínnel, trapista sajttal és orsótésztával készült "verzióját" is carbonaranak hívja. Arról nem is szólva, hogy az orsó tészta nem al dente durum, hanem szarrá főzött négytojásos valami.
Ami a lényeg: Finom legyen bazzeg!!!

God Harald 2022.12.29. 15:22:32

@elismert felhasználó: nem vagyok sznob, csak volt a családnak olasz ága:)))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 20:03:43

Attól, hogy rajong az autókért, még nem lesz sem bunkó paraszt, sem nagyra nőtt óvodás.

A posztolót nem érdeklik az autók, ezért jobbnak érzi magát. Engem a foci nem érdekel, de ettől még nem tekintem magam különbnek azoknál, akik szeretik.

Real_Time 2022.12.29. 20:28:31

Ez a "férfi kifesti magát" pedig a büdös életben sem volt soha. Ez max mostanában lehetséges a homoszexuális férfiaknál, de leginkább a nőkre jellemző. A szépséget nem a három kilónyi vakolat egyik nem esetében sem.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.29. 20:44:10

@Real_Time:

Szerintem az afrikai primitív törzsekre gondolt. Náluk a férfiak tényleg kimázolták magukat háború előtt vagy ünnepi alkalmakkor. De tudtommal nem udvarlás céljából.

dekás dezső 2022.12.30. 07:34:18

Te is tudod, hogy a nő akivel hetyegsz nem rád bukik igazán. Csak pótlék vagy az életében - egy kis pihenő, amíg nem jön a következő nagyhangú suttyó. Még jó hogy nem akar hozzád költözni, így meg tudja futni a kontroll nélküli köreit és nem kell az elcuccolással kínoskodnia amikor jön a nagy ő.

body_andras 2022.12.30. 08:41:26

@God Harald: 1. igaz, bár a menő autó nem baj, a pózolás már ciki (különvélemény: bizonyos német márkákkal még köcsög is vagy);
2. zokniban dugni egészséges, segíti a női orgazmust;
3. attól függ, milyen bor;
4. ez is igaz, tejszínnel már nem illik carbonarának hívni, akkor se ha finom a végeredmény.

@elismert felhasználó:
mentségére szóljon, az orsótészta spagettik millióit menti meg a főzés előtti törés gyalázatától.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: megnézném, viking harci festéssel ki merészelne lebuzizni.

VOGAben 2022.12.30. 11:00:57

45 évesen nekem pont egy ilyen lenne való. Nincs nagy arca, a hiányos önbizalma bírja a tutujgatást, mi kell még... Szerintem ez a típus nem is akar gyereket-családot. Nem kér belőle. Ma már kimondhatná de nem. Nem egy bezzeg anya is ebben a cipőben járt, aztán megitták a Gramoxont/ kiléptek a hetedikről stb. Faxnak kell alakoskodni!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.30. 11:26:26

@VOGAben:

Pár hét alatt nagyon ráunnál egy olyan állandóan nyafogó, önállótlan nőre, mint amilyet itt kívánsz.

Ha tutujgatni akarsz valakit, akkor szerezz be egy ragdoll macskát. :DD De meg ne sértődj, nem ilyen szándékkal írtam.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.30. 11:38:06

@body_andras:

Esetleg én.
A munkahelyemre bejött egyszer egy karcsú, csinos, szépen sminkelt nő, és elkezdett hőbörögni. A lecsillapítása céljából mondta neki, hogy högyem, mire kikérte magának ő nem nő. Én csak azt tudtam válaszolni ne haragudjon, de ezt én nem tudhattam, amikor le nőztem. Szóval jobb ha meggondolod azt a viking sminkelést.:D

VOGAben 2022.12.30. 11:55:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Naná! Az ilyen még egy frankó nyaralást is hazavágna... Meg előjönne a babakocsira pillantva kitőrő sírógörcs és társai. Dehogy kell nekem macsek! Pedig bírom és a kutyákat is. De tegnap a Balatonnál kirándulva kiakadtam cseppet a kedves kutyaszarató "tömegen". Nyáron nem teheti, tehát ilyenkor hurcolja le a strandokra-partokra, látszólag direkt az ebét, odafosatni. 30-40-es párok, gyerek ohne, vénlányok anyukákkal, 2-3 kutyával sokan. Egy haverommal azon röhögtünk, hogy nem is a kutyákat, hanem ezeket a kutyabuzi kreténeket kellene sóspuskával jól phicsánlőni. Röhej, hogy egy ilyen úri kutyának jobb élete van ma, mint emberek tömegének. Édes fa....

Real_Time 2022.12.30. 12:49:35

@látjátok feleim szümtükkel: Ami azt illeti a mostani feminista rendszerben meg tudom érteni teljesen, hogy sokan inkább nővé operáltatják magukat. Lehet egyszer meglépem én is, aztán aki nem hiszi el hogy nő vagyok az kapja be a faszomat :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.30. 12:50:48

@VOGAben:

Na igen, számukra gyerekpótlék a kutya. Ahogy írod, gyerek nincs, nem is volt, mert azzal csak a zűr van, míg egy kutyával sokkal kevesebb a gond.

Re.: úri kutya
Egyszer jártam egy jónevű ügyvéd lakásán, volt egy vizslája. Esküszöm, az a kutya olyan intelligensen, szakértőn tudott nézni, a testtartása is olyan előkelő volt, amilyet még soha nem láttam sem azelőtt, sem azóta. Talán neki is megvolt a jogi diplomaja.

Még régebben egy ismerősünk lányát készítettem fel fizikából az egyetemi felvételire. Akkoriban volt egy félhosszú szőrű, már elég idős, de még mindig gyönyörű macskánk, aki mindig végig figyelt az órákon. Ő tudott olyan okosan nézni, hogy szinte elhittem, hogy ő is érti a fizikát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.30. 12:57:44

@Real_Time:

Már az átoperálás sem szükséges. Ha jól emlékszem, Svájcban van az, hogy egyszerűen bemégy az illetékes hivatalba, és egy egyszerű nyilatkozattal nővé nyilváníttatod magad. Szakáll, bajusz sem akadály, ahogy természetesen s méretes pénisz sem. Nem kell orvodi vagy egyéb igazolás sem, onnantól hivatalosan is nőként leszel nyilvántartva.

God Harald 2022.12.30. 13:36:35

@body_andras: na igen, anno a Gárdóban meg utána a Bartókban a tablettást kólával ittuk. De mivel drága volt, négydecinként csak egy decit.:)
Zokniban persze lehet kefélni, de ahhoz kell bundásliga frizura meg pornósbajusz is!

luis5 2022.12.30. 13:43:37

@Lorrh: ez baromság. Ffi létemre hidegen hagynak az autók bár jó kocsim van de nem mesélem el h huu ilyen még olyan mert nem izgat.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.30. 15:50:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Már hogy ne lenne kevesebb a kutyával a gond, mint egy társsal. Hiszen a kutyát bármikor el lehet altatni örökre, meg sem kell neki ahhoz öregedni, a társat max kirúgni lehet csak, ha hagyja magát. Ha nem megy a kirúgás, akkor viszont marad a nyűg.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.30. 15:52:46

@luis5:

Van egy régi mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. Akinek nincs nagy botja, az megtoldja egy autóval, lakással, yachttal, nagy bankszámlával, stb.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.30. 15:54:29

@látjátok feleim szümtükkel:

"Hiszen a kutyát bármikor el lehet altatni örökre"

Egyre kevesebb állatorvos vállalja egy egészséges állat elaltatását.

body_andras 2022.12.30. 17:31:40

@God Harald: ilyen nívós készlet mellé befér egy patinás scholl papucs is!

VOGAben 2022.12.30. 23:04:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Csodálatos állatpéldákat tudok. Apai nagymamám barátnőjééknél mindig kiszuperált BM németjuhász kutya volt a "Pajti". Sosem bántott! Volt sógoromnál a Dobermann szuka elsőre úgy bújt hozzám, mint egy cica! Nem tudom, mi ez de értek a nyelvükön. DE az hogy én egy lakásban aszaljak egy állatot, hát az nekem nem fasza! Ilyen vagyok. Az én szabadságvágyom nagyobb annál, hogy egy állathoz igazodjak. Sajnálom!

body_andras 2022.12.31. 19:42:27

@God Harald: azt nagyvonalúan a festett lábkörmű és szemöldökű Mancinak ajánlom.

God Harald 2022.12.31. 22:32:56

@body_andras: az egy olyan mitológiai figura, mint a rézfaszú bagoly?:)
süti beállítások módosítása