Aki nem érzi magát férfiasnak, így kompenzál

2023. február 06. 07:38 - csajokespasik

       

               „Attól nem fogja elveszíteni valaki a férfiasságát vagy az erejét, ha megnyílik nekem, megbízik bennem és elmondja, hogy mi nyomasztja” – Posztolónk pasija nem érzi magát testileg elég férfiasnak, így felvett pár irritáló szokást. A barátnő így viszont egy olyan kelléknek érzi magát vele, ami ahhoz kell, hogy valaki teljes értékű Férfiként tekinthessen magára.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Az érdekelne elsősorban, hogy az ma mennyire gyakori gond egy párkapcsolatban, ha a másik nem tud, vagy nem akar lelkileg megnyílni? Persze, lehetnek időszakok, amikor egyik, vagy másik, vagy épp mindkét félnek nehezebb az élete, akkor jobb hallgatni. Én még ekkor is úgy vagyok vele, hogyha ő meghallgat, én is meghallgatom. Ilyen egyszerű. 22 éves vagyok, a párom 24., benne alapvetően van egy olyan vonás, hogy nem érzi magát férfiasnak, ezért csinál néha olyat, amivel úgy érzi, ellensúlyoz. A testalkata extra vékony, nekem nagyobb a csípőm és picit magasabb is vagyok nála. Ő úgy láthatja, ez nem egy szerencsés pozíció, de engem egyáltalán nem zavar, hogy milyen, hiszen vele vagyok, tehát elfogadtam, ez csak őt zavarja. A helyében örülnék a vékonyságnak, de hát én nő vagyok.        

       

                Amúgy rendszeresen edz otthon, de semmi nem látszik rajta, ez a vékony típusúaknál egy olyan dolog, amivel meg kell barátkozniuk, el kell fogadniuk. Egy extrém kövér se tud lefogyni hagyományos eszközökkel. Ezzel vigasztaltam, de nem fogadta el. Sajnos támadásnak veszi a biztatásom is, mert erővel kompenzál ilyenkor.
De ha a viták alatt szakítással fenyeget többször is, az szinte már ki is van mondva. Nem fogja magát jobban elfogadni, ha a válaszreakciója erősködés.
A másik ilyen nála, hogy sétálni egyszerűen nem lehet vele, mert ő rohan mindig, mint aki mindig késésben van, ilyen az alaptempója. Ha szólok, lelassít, de nem tart sokáig. Többször van, hogy amúgy nem rohanunk sehova, és pont állunk a mozgólépcsőn lefelé haladva, és hallja, hogy jön a metró, erre ő tolakodva, mint egy őrült megindul, rohan le, mintha az élete múlna rajta, hogy elkapja, pedig pár perc múlva jön a következő. Ha nem kapja el, akkor velem veszekszik, hogy miattam. Én már előre szólok, amikor látom az arcán, hogy tűzbe jön a lassító metró hangjára, hogy nem fogok utána rohanni, égesse magát, ha akarja. Mondom, hogy nem kell ez, sehova nem sietünk, megyünk hazafelé. De neki mindenáron le kell vadászni, ez egy olyan férfi dolog. Ugyanezt már villamossal és busszal is eljátszotta, mert el kell kapni, ha már ott van, várni rá nem lehet. Most ha épp, teszem azt, csúszik a járda, vagy valami van rajta, akkorát esik, hogy úgy kell összeszedni. Én meg ilyenkor úgy érzem magam, mintha egy idegbeteg mellett sétálna egy normális, és kívülről talán így is nézünk ki másoknak.

A másik baja, hogy én hétköznap este 9-kor már lefekszem, ő még ebbe is beleszól, hogy a gyerekek fekszenek le olyan „korán”. Én meg úgy tudom, hogy egészségügyileg ez az optimális. A lényeg, amit mondani akarok, hogy attól nem fogja elveszíteni valaki a férfiasságát vagy az erejét, ha megnyílik nekem, megbízik bennem és elmondja, hogy mi nyomasztja. Az, ha a vele született alkatán magában rágódik, semmit nem segít. Őszintén, nekem ő most olyan, mint aki nem akar igazából semmi komolyat, de elengedni sem akar, mert mindenképp kell mellé egy női jelenlét, akitől pluszban, vagy teljesen Férfinak érezheti magát, és aki elnézi ezeket a dolgait.          

 

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7418042288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.02.06. 09:46:28

este 9-kor lefeküdni aludni? ezzel nekem is bajaim lennének.
Szépen kimunkált igényes poszt végre. De mi a kérdés?

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.02.06. 10:03:38

A poszterina párja nem férfi. Ha férfi lenne, akkor a saját kocsijában virítana arrogánsan dudálva a dugóban és nem egy nővel hisztizne a metró aluljárójában.

Real_Time 2023.02.06. 12:06:01

Egy pár éve már nem futok a metró után, de elvileg idén tavasszal újra el lehet majd kezdeni ezt a férfias sportágat :)

body_andras 2023.02.06. 14:32:36

@Lorrh: Ha 7-től 8-ig gyúrsz, 9-ig betolod az after tápkieg. csomagot és a vacsit, lefürdesz, akkor igen, baromi jó ötlet 9kor lefeküdni aludni. Vagy ha sikerül a gyereket 9-ig ágyba tuszkolni, akkor is érdemes élni a lehetőséggel hogy alhatsz egy jót (feltéve, hogy aznap dolgoztál és gyereket is neveltél, tehát baromi fáradt vagy). 9 után azért érdemes fent maradni hogy a barátaiddal kocsmázz, bulizz, stb, erre pedig nem kerül sor minden nap, ha rendes felnőtt életed van (heti 1-2 vagy havi 1-2, kinek mi jött össze).
Csakhogy(!) ez a csaj azért menekül a 9 órás szundira, hogy ne kelljen szexelni ezzel a sráccal. Szóval a "nem zavar a vékonysága" kicsit kamu, azért gyúr a szerencsétlen mert fosik hogy egyedül marad, poszterina meg azért marad még vele mert nincs azon a szinten hogy csettintésre odareppenjen hozzá egy alfa.
A gyúrás azért nem megy neki mert vszeg nincs se edzésterve, se normális táplálkozása, és legfőképp azért, mert nem tud időben lefeküdni és egy jót aludni kondi után.

Chendrys19 2023.02.06. 14:40:26

@body_andras: Hát... ha főállásban dolgozol.... vásárolsz, főzöl, mosol, takarítasz magadra... sportolsz... önfejlesztessz... és még valami egyéb hobbid is akad... akkor pont nem fekszel le este 9 órakor, mert egyszerűen nem tudsz addigra végezni a feladataiddal.

Amúgy a szex elől menekülős rész jogos... 22 éves korban minden este gyűrni kellene a lepedőt.

God Harald 2023.02.06. 23:02:42

Még szerencse, hogy Ropi nem autóval izgágáskodik! De az a javára írható, hogy nem lelkizik a csajjal!

tip 2023.02.07. 11:42:42

Menjetek szét, nem illetek össze. Azonkívül a srác nem férfi. Szakítással nem fenyegetőzünk; egyáltalán semmivel nem fenyegetőzünk. Ha nem megy a kapcsolat, akkor lezárjuk. Ovisok fenyegetőznek.

Almandin 2023.02.07. 20:51:05

Szerintem ennek a férfinak súlyos önértékelési zavara van. Ráadásul nem tud megbízni a párjában, ennek valószínűleg az az oka, hogy az extrém vékonyság miatt kamaszkorában rengeteget gúnyolhatták. A nőknél se voltak valószínűleg sokáig sikerei. Lehet, hogy a posztoló az első kapcsolata. A nagyon sovány és a nagyon kövér embereknek sokkal nehezebb partnert találni, mint a normál súlyúaknak, vagy a kicsit sovány, vagy kicsit kövér embereknek. Erre utal az állandó testedzési kényszere is, hogy valószínűleg nem tudja elfogadni önmagát se. Az állandó rohanási kényszer se utal egészséges lelkiállapotra. Van benne egy nagyfokú belső nyugtalanság, amit így vezet le. Ennek amúgy lehet egy pajzsmirigy-túlműködés is az oka, valamint kezeletlen mániás depresszió, szorongásos zavar is. Nem ártana neki szakember, mert valószínűleg azt hiszi, hogy ő nem érdemel meg senkit, ezért fenyegetőzik szakítással is. Előbb-utóbb mindenkit elmar majd magától. Ez a típus nem ritkán előbb szakít, mert annyira fél az elhagyatástól, hogy inkább elébe megy.

Almandin 2023.02.07. 20:52:58

@body_andras: Az emberek bioritmusa eltérő. Itt egy hajnali pacsirta és egy éjszakai bagoly párkapcsolatáról lehet szó. A megoldás az lehet, hogy a bagoly megtanul pár órával előbb, a pacsirta pár órával később lefeküdni és felkelni, ennyit igazán lehet alkalmazkodni egymáshoz.

larvar0 2023.02.08. 09:41:57

Hogy ki mikor megy ágyba, az teljesen egyénfüggő. Az, hogy valaki bevonul a hálószobába, ma már nem jelenti, hogy azonnal aludni is fog. Telefont baszogat, TV-t néz, sorozatokat néz, olvas stb.

A posztoló pasija pedig nem igazi férfi. Egy igazi férfi nem áll le vitatkozni, érvelni egy nővel. Ledugja és megy a dolgára.

Addig vékony a pasi, amíg fiatal. 35 éves kor felett majd hirtelen felszed 10-15 kilót.
Metró után futni meg nem vall normális emberre. Van egy ilyen nagybátyám, aki szalad metró után. Tolakszik, csattog a cipője a műmárványon, liheg az aktataskájával a kezében. Nincs késésben, irodavezető volt, míg dolgozott, hozzá alkalmazkodott mindenki. De szerinte ez a normális, hogy egy tömegközlekedési jármű után rohant. Mert lekésni nem szabad! Megjegyzem ezt csak Budapesten, a lakhelyén csinálta, mindenen felbaszta magát, amikor Budapesten talalkoztam vele. Vidéki városokban, Szegeden, Debrecenben, Veszprémben soha nem sietett ennyire, nem idegeskedett.

Ugorgyunk. Ez álproblémázás. Ott kell hagyni az ilyet a picsába ez csak rosszabb lesz.

Terpi 2023.02.08. 10:53:58

Én is lefekszem hétközben 9-kor. Na és? 5 -kor kelek. Naná, hogy lefekszem 9-kor.

Chendrys19 2023.02.08. 11:17:11

@Almandin: Azért mert valaki rendszeresen sportol, még nem jelenti azt, hogy kényszeres. Csupán szeretne önmaga legjobb verziójává válni, ami az emberek nagy részéről nem mondható el...
süti beállítások módosítása