A pasi a jelenlétemben nem csak böfög...

2023. március 31. 07:59 - csajokespasik

       

                Vannak bizonyos pasik, akik még mindig azt hiszik, hogy a bunkóság és közönségesség férfiasságot kölcsönöz nekik. Levélírónk félti a barátnőjét egy igazi kreténtől, és amúgy nem is érti, miért van egy rendes, jobb sorsra érdemes lány egy ilyen mellett.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy nagyon jó barátnőm, aki beszerzett egy nála 10 évvel idősebb férfit. Én rögtön azt hittem, hogy ez csak alkalmi botlás, kíváncsiság nála, és majd dobja hetek múlva, de már hónapok óta együtt vannak. Ha valóban boldog lenne vele, nem foglalkoznék a dologgal, de csak bebeszéli magának, meg talán a pasija is nyomja rá ezt, hogy ez így tök jó, ennél jobb nincs is, talán nem is érdemel mást. Mert egyébre nem tudok gondolni.
Sokszor megyünk hármasban valahova, nekem most nincs senkim, ráérek. Meg talán védelmező szerepben is fel kell tűnnöm előbb-utóbb...Ugyanis a szemem előtt zajlanak olyan jelenetek, amiket nem hiszek el. Például: nem sietünk sehova, a pasas mégis durván elkapja a karját és mint egy kisgyereket rángatja maga után, gyakran még egy szaftos „mozogj má’ csez**g”-et is elejt neki. Legutóbb a piroson rángatta át így egy zebrán...        

       

               A „humora” visszataszító, eleinte azt hittem, nem állandó nála, de ma már tudom, hogy igen. Goromba, nyers megszólalásai vannak. Volt, hogy a jelenlétemben szellentett és azt hitte nem hallom. Ehhez képest a böfögése már fel se tűnik, azt szinte már megszoktam, hogy hozzá tartozik a stílustalanságához. Ha a barátnője mond valamit, leugatja, és gyakran kezdi, vagy fejezi be a mondatait úgy, hogy „...normális vagy?” Vagy: „...ha egy kis eszed volna, akkor...” - az a gyanúm, hogy nem nekem szól a műsor, hanem kettesben, négy fal közt is ilyen vele, vagy még súlyosabb. Nem tudom, mivel tartja sakkban, vagy ha semmivel, ő miért ragaszkodik hozzá? Ez az ember egy büntetés. Még nem tettem fel neki a kérdést, hogy minek vagy ezzel, mert nem akartam beleszólni. De nem tudom ezt tovább tétlenül elnézni.
A barátnőm amúgy is egy meghunyászkodó típus, állandóan ő kér bocsánatot mindig mindenhol mindenért. Ezért féltem, hogy egy ilyen barom visszaél vele. Én sajnos nem tudok belehelyezkedni a nézőpontjába, mert 5 percet se járnék egy ilyennel. A csávónak, ahogy megismertem, semmi célja, se érdeklődési köre, alapvetően lusta és unalmas ( hacsak a bunkóságát nem tartja valaki érdekesnek), nincsenek barátai. A barátnőm introvertált, de intelligens, sok mindenről lehet vele beszélgetni, vannak barátai, volt több férfi is az életében (tehát nincs kiéhezve bárkire), csak nem pörög minden hétvégén, összehangoltabb életet él.          

 

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7618085192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.03.31. 11:14:06

Féltékeny vagy, mi?

látjátok feleim szümtükkel 2023.03.31. 16:31:53

A monda szerint isten sárból gyúrta a férfit és a nőt, de valahogy teljesen egyformára sikerdtek. Nézte egy kicsit, majd kivet egy darabka sarat a nő lába közül, és odatette a férfi lába közé. A fáma szerint ez a kis darab azóta is keresi a helyét. Lehet, hogy a barátnőnél az udvarló megtalálta a helyét?

antisocialnetworkagain 2023.03.31. 19:03:57

Kattintásvadász cím adás, kamu poszt. Kérem a következőt. Amúgy a nők is szoktak.

szeme közé, laposan! 2023.03.31. 19:20:04

Szerintem? 20+ cm, mellé elég vastag is, a barinődnek meg pont erre van szüksége. Csak nem tudja elmondani neked, mert azonnal rámásznál a faszira és akkor ő bukná.

fkv.119 2023.04.01. 01:44:37

Értelemszerűen a csaj nincs azon a szinten mint a csávó, aki ezt ki is használja. Ez van mindig, amikor a csajok a szintjük fölé lőnek. Azt hiszik nekik az jár, de hát a csávó se hülye, nem fog nyálromantikázni egy könnyen pótolható pináért. A csaj csak arra jó, hogy széttegye a lábát, és amíg teszi a dolgát, addig megkapja a nagy faszt, ha nyavajog, akkor lapát.

VOGAben 2023.04.01. 08:55:58

Az önkéntes megmentő, aki mindig pofára esik c. kesergő. Mit hisz a kedves poszter? Milyen egy jobb sorsra érdemes nő? Mindenkinek olyan lesz az élete, amilyet választ magának. Nagyon mélyről is érkeztek emberek, akikről ma sokan fel sem tételeznék a kiindulásuk körülményeiket. Az említett nőnek ez az igényszintje. Vagy csak irtózik a nyálas-modoros alakoktól. Az is lehet, hogy nem is érdekli az egész, csak legyen valakije... Én sem tudok a másik fejével gondolkodni, főleg ha abban a másik koponyában csak rózsaszínű zselé, vagy egy pókhálós odú a tartalom. Aki egy türhő bunkót, vagy egy szagosodó ribancot választ, az meg is érdemli. Mit fáj ez egy kívülállónak? A nők közötti barátság amúgy is csak átmeneti. Hónapokban, esetleg néhány évben mérhető katyvasz valami. Elenyésző a tartós, működő barátság közöttük. Max. pár%. Az irígykedés és egyéb métely tevékenység önbeteljesítően öli ki az életükből az ilyesféle kapcsolatokat. A segélykérőt mentjük csak, a többi boldoguljon, ha nem életképes akkor...

God Harald 2023.04.01. 10:16:53

Tök jó a narrátornak: élőben nézi végig a nagy klasszikusokat! Bűn és bűnhődés, Büszkeség és balítélet, Üvöltő szelek, Kőbunkó…

HgGina 2023.04.01. 13:46:19

Kéri az ostort. Megkapja.

Motorogre 2023.04.01. 15:09:36

Nosza: kérdezd meg !

Almandin 2023.04.02. 11:57:53

@fkv.119: Egy ilyen bunkó, mint magasabb szintű valaki? Na ne viccelj...ez egy utolsó primitív, agresszív bunkó.
Bár abban van valami, hogy a nő se lehet valami művelt és jó modorú példány, mert különben nem állt le volna egy ilyennel. Van nekem is hasonló férfi ismerősöm, elképesztően bunkó, én azt hittem volna, hogy soha nem volt nője, de kiderült, hogy régebben volt. Ezek a saját köreikben megtalálják a párjukat. Lumpenproli férfiak lumpenproli nőkkel párosodnak. Nyilván az utóbbiak se vonzóak egy műveltebb, kulturáltabb férfinak.
Ha pedig a nő valóban jobb kategória, mint a férfi, akkor nagyon magányos lehetett és végül ráfanyalodott egy ilyenre. A legrosszabb, hogy nemcsak bunkó, hanem agresszív is. Lehet, hogy a nő hamarosan menekülni fog tőle, mert veri.

Almandin 2023.04.02. 11:59:02

@Happiness: Nekem is gyanús nárcizmusra a fickó. Sőt, pszichopátiára is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.02. 18:18:19

A böfögést még csak-csak el lehet diszkréten intézni, de a fingást ha visszafojtod (Kunhalmi Áginának és Bangónénak: visszafolytod), abból vagy bélgörcs, vagy még nagyobb fingás lesz.

Todom persze, a nők nem szoktak fingani, és orgonaillatút szarnak.

@God Harald:

"Üvöltő szelek"

Na, az főleg. :DDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.02. 18:21:07

A felsorolt egyéb megnyilvánulásokból ítélve persze ritka nagy farmer lehet a pasi. Az igaz viszont, hogy ebben a kapcsolatban a zsák megtalálta a foltját.
süti beállítások módosítása