Túl sok a követelés 4 hónap után

2023. május 05. 07:44 - csajokespasik

       

               „Azt is megjegyezte, hogy nem vagyok túl nagy intim mérettel ellátva, ami igaz, de az elején is tudta ezt. Akkor nem mondta, nem volt gondja vele” - A csaj maximális figyelmet követel, mindennek róla kell szólnia, és ha nem így történik, jön az érzelmi zsarolás meg a fura beszólások serege. Akinek semmi nem jó, többnyire egyedül marad.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Köszi, ha elolvasod.
Négy hónapja vagyok együtt egy lánnyal. Beszéltünk valamiről, ami történt velem, és azt mondta, hogy ha valami van, őt kéne először felhívnom...Előtte is már egyszer nem hívtam vissza azonnal, hanem egy-két óra múlva, mert más dolgom volt, és azt mondta, ez neki jelzés. Hogy miről, azt nem fejtette ki. De pár dologra következtetek abból is, amikor olyanokat mond, hogy sokszor még kapcsolaton belül is „elfonnyadhat a másik”. Meg azt mondja, miattam lesz depressziós . Mindig minden figyelem az övé. Van, hogy valami olyan jelentéktelen, hogy nekem fel sem tűnik, lehet, ennyire naiv vagyok.        

       

               Azt is megjegyezte, hogy nem vagyok túl nagy intim mérettel ellátva, ami igaz, de az elején is tudta ezt. Akkor nem mondta, nem volt gondja vele. Szerintem én inkább átlagos vagyok. Én még mindig nem vagyok azon a ponton, hogy ezekbe a játékokba belemenjek és én is elkezdjem oltogatni, hogy pl. van egy nála idősebb barátnője, aki eléggé beleviszi a rosszba...
Még ott sem tartunk, hogy összeköltözésben gondolkodjunk, akkor mik ezek nála? Nem korai? Ha hosszabb távban gondolkodunk, pár év alatt össze tudnánk spórolni egy új lakás önrészére, de nem tudom, hogy bírnám-e vele addig.
Én jobban keresek egy kicsivel nála, és ezt is bűnként olvasta rám. Megoldásképp felvetettem, hogy ha elégedetlen, menjen ki külföldre dolgozni, de egyből azt vonta le ebből is, hogy szabadulni kívánok tőle.
Ő, mintha direkt csinálná, néha megjegyez más, idegen nőkön valami pozitívumot, felhívja a figyelmem, milyen jól áll nekik valami, meg milyen jól néznek ki, nézzem meg, és mit gondolok róla? Ez se igazán világos előttem.
Ha valamikor el is hagy, mert jobbat talál, akivel megelégszik - és aki elviseli, meg belemegy ezekbe a játékokba -, tudnia kéne, hogy aki állandóan a tökéletest keresi, az idős korára is csak azt fogja keresni, így mindig magányos marad. Gondolom az elvárásai magasan átlagosak: legyen helyes, gazdag, nagycerkás, sikeres és féljenek tőle az üzletfelei - nekem ezekről a jellemzőkről inkább az Amerikai pszichó főszereplője ugrik be, semmint valaki nagyŐje. Szóval, nem minden felnőtt nő felnőtt ...          

 

 

8 komment
Címkék: követelés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2118117186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2023.05.05. 11:06:49

"Szóval, nem minden felnőtt nő felnőtt ... "

Bingo! A javuk nem az. A műszaki felsőfokúak, vagy az orvosi egyetemet végzettek a kivételek talán.

Az ilyen csesztetős zakkantakat el kell hajtani!!! Ezeknek a férfi= ATM, szórakoztató biodíszlet automata, farokkal. (Lecserélhető jelleggel term.)

antisocialnetworkagain 2023.05.06. 17:03:37

Ezek után van még kérdésed? Hát látszik, hogy nem vagy tökös. Bár ezt már a csaj is megmondta.

Motorogre 2023.05.06. 18:16:21

Jézus segíts ? Már lakástakarék is eszedbe jut - de még a holnap is bizonytalan a csajjal. A posztból kimaradt, hogy miért is vagytok együtt ? Érzelem, közös kecó, egy evezősklub ? És miért jó ez neked (már amikor nem rossz) ?

body_andras 2023.05.06. 19:42:44

Igazából teljesen mindegy hogy mekkora a poszter lomposa, a csaj egy fröccsöntött narci szociopata. Ha félméteres ébenfekete cukornádat látna, azzal is baja lenne.
Jól bejáratott forgatókönyv szerint teszi pokollá az életed, én se értem mi a frásznak tűröd el.

Billy Hill 2023.05.06. 21:13:19

Off: Azért nem hívod vissza 1-2 percen belül, mert nem vagy call centeres vagy telefonközpontos...

Több ilyen embert is ismerek (100 százalékuk nő, de ez lehet, hogy túl szubjektív értékelés), össze vannak nőve a mobiljukkal, és mindenki mástól is elvárják, hogy folyton azon lógjanak, és azonnal rendelkezésre álljanak.

On: Skip.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.08. 13:00:45

@Billy Hill: Férfi is van ilyen. 90 perces órát tartok a 400 fős nagyelőadóban, ezt tudja, mégis azon pörög, hogy miért nem válaszolok azonnal az üzenetére. "Legalább egyszívecskét nyomhattál volna, hogy láttad." Hülyegyerek.

Lorrh 2023.05.08. 13:08:56

@Lesbőltámadó Szárítókötél: aztán te mi a francot akarsz egy ilyen ostoba pasitól? Neked mi előnyöd a hozzádörzsölőzésből? na de tényleg

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.09. 13:18:23

@Lorrh: Semmit. Ismerkedés legelején történt, és a kapcsolatnak a továbbiakban nem volt alkalma bimbózó fázisba lépni.
süti beállítások módosítása