A kapcsolati szünet nem félrelépésre való

2023. június 08. 07:40 - csajokespasik

       

               A pasi azt hiszi, hogyha azt az időszakot, ami a szakítás és kibékülés közt van, egyszerűen csak szünetnek titulálja, máris megbocsáthatóbb az, hogy ez idő alatt mással vigasztalódott. Ha ennyi sem győzné meg az ex barátnőt, előveszi a régi szövegét, miszerint ők spirituálisan összetartoznak.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Szakításunk és a kibékülésünk közt kb. fél év telt el. A barátom akarta a szakítást is, és most a kibékülést is ő kezdeményezte. Nekem az újrakezdés azért nem tetszik igazán, mert az, hogy ő keresett fel, olyan, mintha nem talált volna jobbat. Mert azt tisztességgel elmondta, hogy a szünet alatt (ja, ő nevezte már utólag „szünetnek”) összejött neki egy nő. De már szakítottak. Persze, hogy egy ilyen után jó vigasztalódni egy ismert valakivel. Még ekkor is azt mondja, hogy én nem értem meg őt, mintha azt várta volna, hogy én kérjek bocsánatot valamiért. Azt mondta, hogy ez nem megcsalás, hiszen szakítottunk.        

       

               Amúgy albérleti gondok miatt mentünk szét, nem egy harmadik fél, vagy szexuális dolgok miatt. Részéről korábban is csak kimagyarázható dolgok voltak, mint kisebb problémák: pl. ha elmentünk együtt egy buliba és ott beszélgetett lányokkal, én a szóhasználatából, meg a testbeszédéből azt vettem le, hogy flörtöl, de ez még mindig nem volt megalapozott gyanú, hisz mást nem tett, mondhatnám azt is, hogy én láttam csak bele.
Ő most újra elővette a régi szövegét, ami ilyen spirituális maszlag, hogy nekünk együtt kell mindenáron maradni, mert érzi, hogy összetartozunk, mert közös a sorsunk, mert egymásnak lettünk teremtve ...és ez a duma még nem is lenne baj, de ismerem őt, agyalós típus, idővel majd eltöpreng azon, hogy mi lett volna, ha mással lenne most együtt? Tehát újrakezdés, vagy sem?          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3618141638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2023.06.08. 09:16:05

Albérleti gondok miatt mentek szét... Végem van. Ez a nő valami raktárban dekkolt eddig a lomok között?

Lorrh 2023.06.08. 11:05:04

@VOGAben: én megértem. Egy budijuk volt és minden reggel 57 percet ült ott a pasi és karimáig rakta a kagylót. Meg örökké melléhugyozott és az odakészitett wc papir gurigák tocsogtak a pisában. Büdös volt, na!

antisocialnetworkagain 2023.06.09. 15:18:01

Spirituális albérlet. Most kinek nincs hol laknia? Csak albérleti, harmadik fél, vagy szexuális dolgok miatt lehet szétmenni. Fsz ki van ennyi idiótát így péntekre. Jobbat nem sikerült összehozni?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.09. 19:39:33

"Nekem az újrakezdés azért nem tetszik igazán, mert"

Ha nem tetszik, akkor ne kezdd újra vele, hanem küldd el a πcsába.

Kotit 2023.06.09. 20:29:19

"De hát szakításban voltunk..."

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.09. 20:36:02

@Kotit:

És vagyunk is, szóval húzd el a beled, drágám!

fkv.119 2023.06.11. 13:13:11

"A kapcsolati szünet nem félrelépésre való"

Hát mire?

"tisztességgel elmondta, hogy a szünet alatt (ja, ő nevezte már utólag „szünetnek”) összejött neki egy nő. De már szakítottak. Persze, hogy egy ilyen után jó vigasztalódni egy ismert valakivel"

Azért kellett a szünet. Téged parkolópályára rakott, hátha a másik jobb lesz, de nem nyelte le, ezért lapát, és vissza a 2. számú jelölthöz, hozzád. Nem túl bonyolult, ti csajok is ezt csináljátok, miért fáj ha visszakapjátok? Nem csak a jónők válogathatnak, de a jópasik is!

"Amúgy albérleti gondok miatt mentünk szét, nem egy harmadik fél, vagy szexuális dolgok miatt."

Azt csak te hiszed. Vagy ezt kamuzták be neked. Olyan mint a "túl jó vagy nekem...".

"Ő most újra elővette a régi szövegét, ami ilyen spirituális maszlag, hogy nekünk együtt kell mindenáron maradni, mert érzi, hogy összetartozunk, mert közös a sorsunk, mert egymásnak lettünk teremtve"

Magyarul: tedd már szét a lábad, ne kelljen 2x mondani...

Diorella Queen 2023.06.11. 20:18:05

@fkv.119: Manapság már a pasasok nem a szétrakott lábakra hajtanak, hanem sokkal inkább keresgélnek olyan nőket, akiken jól elélősködnek, ha lehet minél tovább.

Diorella Queen 2023.06.11. 20:19:07

Albérleti gond meg nyilván az lehetett, hogy a pasasnak sosem volt pénze legalább a felét kifizetni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.11. 23:29:52

@Diorella Queen:

Itt - és a többi ál- vagy valódi levél olvastán - mindig arra gondolok, hogy jó lenne meghallgatni a másik felet is.

Nem is arra gondolok, hogy a levélírók direkt hazudnak, de egész biztos nem pártatlanok és elfogulatlanok. Persze ez nem is várható el tőlük.

fkv.119 2023.06.16. 18:18:46

@Diorella Queen: Véletlenül se fordítva, ugye? :DDD Vajon az aranyásóról férfi vagy női élősködő jut az emberek eszébe? :DDD
süti beállítások módosítása