A jó lovag szerzett nekem egy rossz estét

2024. május 02. 07:51 - csajokespasik

       

               „Nem azért van pár elvárásom, mert sok sérelem van bennem, hanem azért, mert ezek nélkül csak kallódás minden kapcsolat.” – A rossz jelek néha azonnal megmutatkoznak. Posztolónknak vannak elvárásai, és úgy érzi, önvédelemből van néha ezekre szükség, hogy elkerüljük a későbbi koppanásokat.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
32 éves nő vagyok. A társkeresés nehézségei általában a férfiaknál merül fel panasz szinten, pedig a nőknek sincs mindig könnyű dolguk. Nekem nincsenek nagy elvárásaim, de van egy pár: például egy részeg hapsi látványa számomra lelombozó, de nőben se szép persze. Az alkoholos befolyásoltság alatt tett vallomásoknak sincs különösebb súlya. Elvált, gyereket nevelő férfival sem kezdenék, noha erre lett volna már lehetőségem, nem éltem vele, nem tudnék alkalmazkodni a gyerek napirendjéhez, meg a láthatáshoz, egyebekhez.        

       

               Volt, aki azt írta magáról, hogy félig budapesti, félig vidéki. Ez nem tudom, hogy jött össze. És hogy van még barátnője, de külön élnek. Na jó.
Én mindig hosszú távúban gondolkozom. És azt vettem észre, hogy ez pár férfinak nem imponál. Nem azért van pár elvárásom, mert sok sérelem van bennem, hanem azért, mert ezek nélkül csak kallódás minden kapcsolat.

Egy nem rég történt esetet még leírnék: első randi, srác hívott az ő társaságába. Zsúfolt hely, este 9. Megérkezem, megtalálom, bemutatkozik, nem áll fel, és mivel nincs már náluk ülőhely, odavakkantja nekem a jó lovag, hogy „keress egy széket és gyere”. Elindulok jó kislány módjára keresni egy széket, ám a lábaim önállósulnak, elindulnak az ajtó felé, kilépek és hazamegyek. ...Ezek a nők olyan izék tudnak lenni néha, nem? : ))          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4318394919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2024.05.02. 13:41:08

De szép lovagregény! A paraszt lovag és a büszke lovagina találkozása a zsúfolt lovagteremben:))) Kár, hogy nem lett közös lovaglás a naplementében. Egy hokedlit és egy icce bort kérhetett volna neked a fogadóstól!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.02. 16:31:55

Tudom, hogy kissé elment már felettem az idő, és nem értem a modern világot. Csak úgy a pontosítás kedvéért.:
A pasas az első találkozást/randit úgy szervezte, hogy rögtön a haveri körébe invitált egy szórakozóhelyre 21.00-ra?

Még szerencse, hogy vannak igényeid, mert mi lenne, ha nem lennének. Még az is lehet, hogy neki is vannak, mondjuk önvédelemből, és ez egy beugró próba volt. Ha ezekre a feltételekre nemet mondasz, akkor megfeleltél, és elkezdi komolyan venni a bimbódzó kapcsolatot, ha elfogadod, akkor egy prosztó képet fest magáról, hogy magadtól lelépj. Ha pedig még így is maradsz, akkor lesz belőled egy egyéjszakás kaland, ha úgy adódik, talán egyúttal a többiek számára is csoportosban. Az osztályzatot add meg magadnak te.

VOGAben 2024.05.02. 21:29:15

Igényes Irénkének egy rémálom az élete. Tanulság: Aki bunkókkal ismerkedik az nem kap a segge alá széket(sem).

Lorrh 2024.05.03. 07:32:57

@F.M.J.: tényleg úgy gondolod hogy ez a pasi egy ennyire szofisztikáltan bonyolult, pszichológiailag kitalált játszmát vezetett? Hogy ha eljön a csaj akkor kuka, de ha nem jön el akkor érdemes küzdenie mert lehet hogy még szűz és akkor övé lesz örökre a hölgy becsülete és örök hűsége?
ahh de szép.
Ja nem is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.03. 10:50:02

Elképzelem, hogy a társaság női tagjai mind hozzád hasonlóan a férfi tagok első randis meghívottjai voltak. Időtakarékos megoldás egyszerre több nőt letesztelni.

:DDD

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.03. 12:14:05

@Lorrh: Felesleges cinikusnak lenned. Senki sem feltételezi manapság egy 32 éves nőről, hogy érintetlen, de attól még lehet igényes. Ha pedig azt állítja magáról, hogy az, akkor meg érdemes úgy is viselkedni. Ami a leírásból kiderül, az csupán annyi, hogy az aljánál különb, de legjobb esetben is buta, naiv (32 évesen, na persze), vagy a saját igénytelenségét próbálja számon kérni máson. Gondolom az élet egyéb területén is hasonló. Nem ő rontotta el az akármit, de ha mégis, az a körülmények miatt volt, amiért más a felelős.

Jól megfigyelhető társadalmi jelenség, hogy azok az emberek, akik képtelenek őszinte és mély kapcsolatot kialakítani az ellenkező nem egyik képviselőjével, az narratívát épít velük kapcsolatban a saját fantáziája alapján. Azt hiszik, hogy ők rohadtul mindent is tudnak a másik nemről, és bármikor tudják őket saját elképzeléseik szerint manipulálni.
A valóság viszont az, hogy mindkét nemnél előfordul mindenféle. Egyáltalán nem ritkaság, ha valaki kellő tapasztalatok után ilyen módszereket alkalmaz. A műveltség például tesztelhető olyan viccek mesélésével, amik értése feltételezi bizonyos alapművek ismeretét. Persze van aki jókor nevet, de az azért látszik, hogy hogyan. Ugyan ilyen módszer az igényesség ellenőrzése is. Nyilván a kérdés sosem az, amire formálisan a válasz érkezik, de ezt fel lehet ismerni. Ha nem, az is egy válasz. De persze ez működik az élet más területein is. Amikor például megkérdeznek bizalmasan valamit, hogy mit tudsz valamiről, ami bizalmas. A kutyát sem érdekli az infó, csak az, hogy mennyire vagy megbízható. Stb. Meglep, hogy ez téged meglep.

Lorrh 2024.05.03. 13:00:41

@F.M.J.: " mindkét nemnél előfordul mindenféle" Így van.
Ezek meg kitalált ostoba történetek és ezekből levonni pszichológiai következtetéseket.... ahhh... ezt minek minősítenéd?

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.05.03. 13:14:17

@Lorrh: Nem tudom hogy vagy vele, én szórakozni járok ide. Elképzelt (de amilyen hülye a világ, akár létezhető) helyzetekről próbálunk elmélkedni a blogger felvetései szerint. Akár sakkozhatnánk, vagy snooker-ezhetnénk is, de azt ugye így virtuálisan elég nehéz. Nem hinném, hogy komoly pszichológiai következtetésekről lenne szó. Az életben minden intelligensebb ember játszmázik, mert aki nem, azokból lesznek a prédák. Kapcsolatban (legalább az elején), munkahelyen, közlekedésben, piacon, bárhol. Ezeknek a játszmáknak az egyik színteréről esett szó. Mi vele a problémád?

Lorrh 2024.05.03. 14:52:30

@F.M.J.: semmi, boldog karácsonyt! :-)

Rubasov nertárs 2024.05.03. 17:17:57

"A jó lovas katonának de jól vagyon dolga! Eszik, iszik a sátorban, semmire sincs gondja! Hej élet, be gyöngy élet ennél szebb sem lehet! Csak az jöjjön katonának aki ilyet szeret!"
Énekelte meg Kodály Zoltán a Háry János c. művében. A többi a magáé lovagina.
süti beállítások módosítása