Három teljesen haszontalan tanács

2024. június 11. 07:39 - csajokespasik

       

               Állítólag a közös erotikus film nézés javíthat az együttlétek minőségén... Mint ahogy pár más megállapítást, ezt is cáfolja Levélírónk, aki szerint sok jótanács inkább fordítva igaz. Az a baj ezekkel, hogy nem lehet egyszerűen csak nőkre és férfiakra szabni őket, hiszen mindenki teljesen máshogy működik.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Kaptam már életem során pár haszontalan tanácsot, mire figyeljek oda egy férfivel kapcsolatban. A három kedvencemet megosztom:
„ 1. Figyeld meg, hogyan bánik az anyjával, mert úgy fog veled is.” Értsd: ha vele rondán beszél, követelőző, meg ilyesmi, akkor az red flag. De kinek zökkentőmentes a viszonya az anyjával?? Ennek alapján az emberek zöme kiesne. Tehát menjek el gyakran az anyjához vele és várjak ki egy konfliktushelyzetet és nagyon figyeljek. ...Ez nem annyira életszerű. Az anyjával azért más kapcsolatban van az ember. Ennek alapján lehetne azt is, hogy hogyan bánik a bolti pénztárosnővel, postással, egyebekkel, ezekből is le lehetne vonni bármit, ha nagyon akarunk.        

       

               „2. Ha szigorú önmagával, akkor te mindig a többszörösét kapod” (ez nem tudom, mire vonatkozik, elvárásokra talán?) Nekem olyasmiket mondtak, hogy „nem érdemellek meg téged + te jobbat érdemelsz”, ezek nem ellenem irányultak és nem fokozódtak. Ha valaki meg nem veszi észre, hogy kellően nincs megbecsülve, azon amúgy se segít semmi más.

3. „Ha ellaposodott a szexuális életetek, nézzetek pornót közösen” - Ó, a kedvencem! Volt egy eset, amikor az egyik barátom nagy rajongója volt a műfajnak, és ha nem is mindennap fogyasztotta, engem is próbált megtéríteni, hogy nézzük együtt, ...de valahogy röhejes és perverz helyzetnek tűnt, nem bírtam volna ki nevetés nélkül: ott csorgassuk a nyálunkat színészekre? másokra? és közben essünk egymásnak? vagy utána? vagy hogy?

Szerintem sok jótanács inkább fordítva igaz. Mindenkinél megvan az a gyenge pont, és az a valami, amivel fel lehet húzni. Nem szeretem, amikor pusztán csak nőkre és férfiakra vannak lebontva a tanácsok, mert mindenki teljesen máshogy működik.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8718425471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.06.11. 20:11:17

Andy73 kiváló ismerője a hosszútávú kapcsolatok dinamikájának és rejtélyeinek, ő talán ki tud segíteni abban, hogy ellaposodott kapcsolatban pornó alatt vqgy után kell kefélni.

A többiek csak katasztrófa turisták itt :))

Andy.73 2024.06.11. 21:27:28

@Sztravinszka: Szigorúan a pornó alatt kell kefélni, hogy valami érdekeset is lehessen látni közben.Nyilvánvalóan egy lapos kapcsolatban lapos tévén kell nézni.

God Harald 2024.06.12. 00:40:52

@Sztravinszka: magyar vagyok, nem túrista!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.12. 06:31:54

"De kinek zökkentőmentes a viszonya az anyjával??"

De kinek zökkentőmentes a viszonya a párjával??

"Ennek alapján lehetne azt is, hogy hogyan bánik a bolti pénztárosnővel, postással, egyebekkel, ezekből is le lehetne vonni bármit, ha nagyon akarunk.".

Lehet és kell is.

látjátok feleim szümtükkel 2024.06.15. 13:24:18

Ellaposodik a szex? Irány a hotel széna, oszt zsups! Ne féljen a posztoló, nem lesz lapos. Az ősemberé sem volt az.
süti beállítások módosítása