Nem tudtam elmondani neki, hogy megcsaltam

2010. július 08. 07:31 - csajokespasik

Ha valami eltörik egy kapcsolatban, az megszokott dolog, de jelen esetben a férfi partner kocsmázásai miatt történt a baj, amiket ráadásul hazugságok mögé bújtatott. Ilyenkor érdemes kokettálni egy éppen szembe jövő pasival. Minden szép és jó az új szerzeménnyel, csak egy a bökkenő: lelépett és a lány azóta sem látta… Most megtudhatod, hogy hiába akarja egy nő a józan párbeszédet, ha a link pasi köp rá. Ez az a jelenség, amit posztolónk stílusosan így fogalmaz meg: „Hang nélkül elkopunk egymás mellől.”

 

Bocsánat, hogy ilyen hosszú és unalmas, de elég friss a történet, és kikívánkozik belőlem, de közel sem biztos, hogy tetszeni fog nektek. Adott a lány, én, húszas éveim közepén, sok csalódással, de helyes önképpel. Nem vagyok különösen szép, de még csinos sem. A történet két férfi főszereplője legyen, mondjuk Patrik és Endre. Hosszú egyedüllét után megismertem Endrét, közös barátnőnk révén. Távkapcsolat, hétvégente találka, szép és boldog minden. Tényleg, gyönyörűen indult minden, csak aztán valami elromlott, eltörött, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Én azért igyekeztem, próbáltam idomulni, másképp viselkedni, lehet, hogy ez is gond volt többek között. Azonban feltűnően kevés ölelést és kedves szót kaptam, ha már nem csak édes kettesben voltunk, de ezt betudtam annak, hogy ő nem ez a típus.

Nem azt mondom, hogy Endre volt a hibás mindenben, inkább mindketten belefásultunk. Persze minek is beszéltük volna meg, pedig így kellett volna, inkább mindketten hagytuk, hogy elsétáljunk egymás mellett. Talán ha bármelyikünk többet érzett volna a másik iránt, akkor leültünk volna megbeszélni… Aztán nem is olyan rég, szembejött velem valaki, ő volt Patrik, mikor egyik barátnőmmel sétáltunk. Tüzet kért, és egy fél óra múlva már vele és a barátjával/munkatársával iszogattuk a sört egy vízparti kocsmában. Ezután minden hétköznapot velük töltöttünk. Patrikkal már az első pillanatban megvolt a közös nevező, a vonzalom. Csipkelődés, flört, egymás kóstolgatása. Ehhez egy idő után hatalmas, érzelmes ölelések is csatlakoztak. Eközben a hétvégéket még mindig Endrével töltöttem, Patrik és a munkatársa ilyenkor mindig hazautaztak, mert ők sem itt laktak, csak itt melóztak. De ezek a hétvégék is egyre rövidültek. Endre sem akarta velem tölteni minden percét. Barátokkal kezdett kocsmázni, ahová én nem voltam hivatalos, ennyit még elnézünk, csak nem úgy, hogy közben én úgy tudom, hogy ő a hétvégi házban alszik, hiszen úgy elfáradt napközben a ház körüli teendőkben.

Persze, én rosszul éreztem magam, mert nagyon erős érzelmek kezdtek fűzni Patrikhoz. Természetesen nem szerelem, de több mint barátság. Hát hogyne lett volna így, azokat a kedveskedéseket, amiket Endrétől nem kaptam meg, megkaptam Patriktól. Vele egy idő után eljutottunk arra a pontra, hogy meg kell beszélnünk, mi ez, és talán abba kéne hagyni, lehet, hogy nem kéne többet találkozni. Ő állította, ellen tud állni, és tudja, hogy ezzel én is így vagyok. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy eddigre Endrével eljutottunk odáig, hogy hetente maximum kétszer beszéltünk telefonon, ebből az egyik az volt, hogy péntek este mikor érkezik meg. Tehát tudtuk, hogy nem esünk egymásnak, már azért se, mert mi erős, érett felnőtt emberek vagyunk. A harmadik nap hajnalban pánikszerűen ugrottunk ki egymás mellől az ágyból, mikor még mindig borgőzösen felébredtünk. Teraszra kiülős, álmos beszélgetés után kézen fogva kísért a vonathoz. Ezzel mindössze egy bökkenő volt. Azon a hétvégén utaztak haza végleg. Az utolsó éjjelen búcsút vettünk egymástól, és azóta sem láttam Patrikot.

Eldöntöttem, megbeszélem Endrével, igaz félreléptem, ezért minden vagyok, csak jó ember nem. Ez nem sikerült. Annak ellenére, hogy ő nem sejt semmit - nem is sejthet, mivel nem is láttam azóta, ugyanis csak a haverokkal találkozott, velem csak telefonon beszélt. Itt vagyok összezavarodva, mert jó lenne elmondani neki, hogy részemről mi volt a gond a kapcsolatban, meghallgatni, hogy szerinte mit rontottam el, azon kívül, hogy megcsaltam, de úgy érzem, erre nem lesz lehetőségem, ugyanis pár napja ismét nem beszéltünk. Valószínűleg hang nélkül elkopunk egymás mellől. És nem, nem estem két szék közül a földre, mert meg sem akarom/tam menteni már a kapcsolatot, csak le akartam zárni.

 

 
144 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr712137627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicknek (törölt) 2010.07.08. 11:23:00

@Tamarian: " Ő állította, ellen tud állni, és tudja, hogy ezzel én is így vagyok. " Nem tudom, de nekem ez nagyon olyan szagú... hogy érted, hogy szex és más semmi?

Father Justice (törölt) 2010.07.08. 11:23:06

@primula anderson: Abból, hogy Endre féltékeny lesz-e vagy sem, arra is következtethetett (volna?), hogy jelentett-e neki valamit egyáltalán. De sajnos nem, és a jelek szerint Patriknak is csak egy könnyed numerát. Ez a 'több mint barátság, de kevesebb mint szerelem' masszív önámítás, mikor fájó belátni, hogy csak röpke sunázásról volt szó.

Ezért helytálló a végső következtetése, mert tényleg nem esett két szék között a padlóra. Ő eleve a padlón ült végig, csak néha felbukkantak mellette különféle székek is.

A posztoló lány, akit levarrt Patrik 2010.07.08. 11:24:53

Nem tudom mennyire szokás a poszt beküldőjének is megszólalni a kommentekben, de most megteszem :) Néhány kommenten dőltem a röhögéstől, és baromira igazatok van

Nem akartam én féltékennyé tenni senkit, csak élveztem, hogy valaki hízeleg nekem, még úgy is, ha az csak a bugyimba akart bejutni. És nem hajtott el, nem is volt szó kapcsolatról, első pillanattól az utolsóig tudtam, hogy miről szól a dolog. Ahogy tuli _: mondta, egy kaland volt.

A történet beküldése óta Endre beszélni óhajtott velem, ő akarta lezárni a kapcsolatot, és ez meg is történt.

Úristen, mit magyarázkodok? :D

alumi 2010.07.08. 11:25:25

@Tamarian: annyiban vitatkoznék ezzel, hogy Endre csak a szokásos elsunnyogásos technikát alkalmazta. nem keresem, közönyt mutatok, és majd észreveszi magát.
ezt simán alkalmazzák több diplomás értelmiséginek mondott pasik is, akárcsak a kevésbé képzettek.
az ok az alacsony EQ szint. minimál konfliktus, minimál konfrontáció. magyarán nem ér annyit a csaj, hogy sokat vesződjön vele. de ha lenne egy alap érzelmi szintje, legalább annyit megtenne, hogy "figyu, bocs, ez nem fog menni".
mert amúgy bántaná a sunnyogás. így meg magasról tesz rá, mert nem érez.

ezek az emberek járnak tipikusan úgy, hogy később belezúgnak egy másik csajba (pasiba), mint vakló, a... és ha az pattintja, az istenért nem tudja megérteni.

alumi 2010.07.08. 11:27:55

@Father Justice: tök érdektelen sztori pont emiatt.
olyanféle, amire majd pár év múlva és jó pár komoly kapcsolaton, csalódáson túl azt fogja mondani, hogy "ja és volt pár múló kalandom is"

nicknek (törölt) 2010.07.08. 11:30:31

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: :)) Megkaptad a megfelelő megerősítéseket?:) Most milyennek látod magad, hogy lezártad a dolgokat?

Father Justice (törölt) 2010.07.08. 11:31:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hol olvastad el, minek kellene megfelelned? Ha itt: incredimazing.com/static/media/2007/11/01/dae0e79bccc8005/perfectwoman.jpg , akkor felejtsd el!

A 25-ös pont ugyanis hibás. Annyira hajlékonynak nem kell lenni azért. :)

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: Ez nem magyarázkodás, csak közben te is jobban megérted a történéseket. Itt szakavatott szakértők segítik a szurkolást! Viszont ha belátod, hogy csak kaland volt ez Patrikkal, akkor felesleges mögé érzelmeket gyártani utólag. Jó volt mindenkinek, lazán, könnyedén, senki nem járt rosszul vele. Next!

A posztoló lány, akit levarrt Patrik 2010.07.08. 11:32:01

@nicknek: Nem látom magam se többnek, se kevesebbnek, ellenben jobban érzem magam. Tudod, elmúlt a görcs, hogy hú, mindent meg kell beszélni, mert az úgy a jó.

A posztoló lány, akit levarrt Patrik 2010.07.08. 11:33:25

@Father Justice: Nem látok érzelmeket mögé :D Én magamról beszéltem, mert szomorú, ám tipikus módon bennem sajnos csak megindult valami, mert vagyok ilyen hülye.

Tamarian 2010.07.08. 11:36:00

@nicknek: Már olvasáskor sem értettem ezt a mondatot; kiről szól, (E. vagy P) és minek is tudnak ellenállni? De lebuktattál... ;)))

@primula anderson: Az egysejtűséget úgy summa mondtam, nem feltétlenül a képzettségi fokot akartam meghatározni. De az korrekten érthető, ahogy mondod. A summát meg úgy gondoltam, hogy az ilyen se pasinak, se barátnak, de még szomszédnak sem kéne. Ha van audio- és esztétikai környezetszennyezés, akkor az ilyen egyedektől elszenvedett károsodásnak mi is lenne a neve? ;-)

nicknek (törölt) 2010.07.08. 11:38:16

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: Ok:) Ennek örülök... ezek jó jelek... a többi meg majd jön:) Azért szerintem több lettél... tapasztaltál. Egy kérdés foglalkoztat? Endre és Patrik előtt mennyi ideig nem pasiztál?

Tamarian 2010.07.08. 11:38:29

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: Á, bogárka, nem vagy hülye. Nő vagy. Úgy vagyunk kódolva, hogy erős késztetésünk van érzelmekkel körülbélelni-megokolni, ha valakit a lábunk közé engedünk. Ez kifejezetten _nem_ testi hiba ;-)

A posztoló lány, akit levarrt Patrik 2010.07.08. 11:44:23

@nicknek: Valamivel több mint egy évig.

@Tamarian: Megnyugtattad háborgó lelkemet :)

Kham 2010.07.08. 11:49:16

Ezek az Endrék már csak ilyenek: folyton csak a kocsma, a zipzáros paplan, a hosszúhaj, a villanygitár meg a hévimetál. Aztán egy idő után már az sem, mert belefásulnak a dagi rokkercsajokba, a heti kétszeri telefonokba, a hétvégi ház körüli gazolásba, a metákatonái életérzésbe, a folytonos ingyensörbe aztán ez lesz a vége:
www.youtube.com/watch?v=Gmep5XDTwgo

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 11:49:58

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik:

"@nicknek: Valamivel több mint egy évig."

Elvből vagy jelentkezők hiányából kifolyólag?

Tamarian 2010.07.08. 11:57:56

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: Az jó ;-)
De komolyan; az ennyire gáz pasikkal ne is kezdjél. Ha van arról fogalmad, mit is szeretnél egy kapcsolattól, milyen is az, ne érd be gyökerekkel. Partnert keress. Egyenrangút, aki akként is kezel.
Eh.. mit dumálok. Csak tetszik, hogy lazán veszed és humorral. :)

A posztoló lány, akit levarrt Patrik 2010.07.08. 12:04:49

@Kedves Nard: Talán mindkettő. Vagyis inkább az, hogy tökéletes Endréket találtam eddig mindig. Akik az elején úgy viselkednek, hogy fehér ruhát és fátyolt vizionálok, aztán csak a kocsma, meg a hevimetál marad, ahogy Kham is mondta. Vagyis kicsit ki kellett pihenni ezeket. Aztán én szerencsétlen, hova jutottam?

@Tamarian: Köszi :)

nicknek (törölt) 2010.07.08. 12:09:33

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: a humor jó, mert nagy kisugárzás is társul hozzá... az meg megszépít mindent... még engem is:D

Tamarian 2010.07.08. 12:13:01

@nicknek: Szerintem te szééééép vagy..;-)

@A posztoló lány, akit levarrt Patrik: (Látod? :))) )

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 12:30:48

@Father Justice: :-)) Úgy vagyok ezekkel az elvárásokkal, hogy mindenféle önigazolás nélkül pont lekakkantom, ennek csak a mértékén szoktam elgondolkodni indokolt esetben.:-)

Tamarian 2010.07.08. 12:32:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azért jó azt látni, hogy éppen kitalálod a másik gondolatait..;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 12:38:02

@Father Justice:

Nekem az a "Nemár megint abba a hülye plázába menjünk..." rész tetszett :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 12:51:33

@nicknek: ugyan, nem vagyok kezdő királylány, fele vagyon alatt pályázatot sem adok be.:D

@S0und: így van, harmadnap pedig ki kell nyomni a telefont.:-)

@Tamarian: minden pénteken ezt csinálod?:-)

Tamarian 2010.07.08. 13:08:29

@Kedves Nard: XDD
Micsoda bosszú lenne az ilyen fiktívposztertől... :))

nicknek (törölt) 2010.07.08. 13:12:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: és persze adja írásba:)) Ha minden kötél szakad, akkor miért ne tegyék a kötelet is a nyakába:))

phaszfej 2010.07.08. 13:13:35

együgyű cseléd felszínes élete

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 13:19:26

@Kedves Nard: te is előre tudod, na persze.:-))

@Tamarian: meglepetés nincs is?:-) Nem tanulom meg, nekem nem kell ilyen képesség.:-))
Idéznék egy majdnem két évtizedes párbeszédet:

Anyám: Azt az izét tedd már bele a miafenébe.
Én: A mit és hova?
Anyám (kiabálva): Nem igaz, hogy ilyen tehetetlen vagy, semmit nem tudsz megcsinálni!:D:D
Én röhögök, anya kiakad, majd röhög, mindenki el.
De hogy mi a halált kellett volna csinálni, azt még most sem tudom.:D

Rebelde 2010.07.08. 13:19:34

akik lecsúnyázzák magukat, nem szoktak ám bénán kinézni, sőt:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 13:23:07

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Ajánlom Eddie Murphytől a Raw című előadását. :) Abban kifejti véleményét a nőkről :)

@Rebelde:

Sőt, lehet hogy tényleg azok :) Amúgy megfigyeltem irc-s pályafutásom során, hogy az iszonyat okádék külsejű nők nickneveiben mindig szerepel a cica,a cicamica, a baba, és egyéb CUKY szó. Minél több ilyen van benne, annál rútabb :)

Tamarian 2010.07.08. 13:28:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D Ezek a dialógok óriásiak. Én is őrzök néhányat. És már sajátokat is ;D
Meglepetés... nem oltja ez le a szelet, hidd el. :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 13:29:34

@phaszfej: ezt olvastam, a végén meggyilkolták a faszit.:-)

@Kedves Nard: köszönöm, de erre csak fegyveres kísérettel leszek kíváncsi.:-)

Rebelde 2010.07.08. 13:44:17

@Kedves Nard:

nekem az a tapasztalatom, hogy aki nagyon negatívan értékelte a külsejét azzal nem volt semmi probléma, sőt jól nézett ki, ez persze izlés kérdése is, hogy ki mit tart szépnek
aki meg dícsérte magát ha kell ha nem, az meg nem volt egy szép sütemény

szóval én nem vennék rá mérget, hogy ez a lány valóban csúnya:)

lyesmith 2010.07.08. 13:52:59

Mégis mit vársz, mi fog történni ha elmondod?

Az ilyen kapcsolatot egyszerűen be kell fejezni.

nicknek (törölt) 2010.07.08. 13:54:17

Akkor összefoglalom: aki szép az nem szép... aki nem szép : szép:)

Tamarian 2010.07.08. 13:56:19

@nicknek: T-féle kiegészítés N elméletéhez: aki szép és humoros, az nagyon szép, aki nem szép, és humoros, az szép ;-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 13:58:19

@Kedves Nard: @Rebelde:

Akkor en is hozzateszem a magam tapasztalatat: a csunya nok sajatja, hogy a beszelgetes soran (foleg netes kommunikacio) eloszeretettel vetnek fel szexualis temat, hogy ezaltal felhivjak magukra a figyelmet.

Tamarian 2010.07.08. 14:00:09

@Frigyesur: Ööööööööööööööö........ Akkor itt minden posztoló rusnya lenne?????????? :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:04:11

@Tamarian: Öööö... diplomatikusan hallgatok?! :D De tenyleg ugy lattam, hogy szexualis kvalitasaikat, lelkesedesuket es egyebeket az esetek donto tobbsegeben rondak szoktak emlegetni. A szepek tudjak, hogy mashogy is ervenyesulhetnek.

énis 2010.07.08. 14:06:14

@Father Justice: "Ha tudja magáról, hogy nem csinos, de később netán szeretne az lenni, nagyobb eséllyel lép majd az alakformálás számára legmegfelelőbb ösvényére,"

hát, hogy is kérdezzem... te hülye vagy? Mi köze a csinosnak az alakformáláshoz???? :-O

Tamarian 2010.07.08. 14:08:31

@Frigyesur: Vagy önbizalomhiányosak. Egyébként igen... Mondjuk a "belső, nem látható értéked a fontosabb" tan sajátos értelmezése ez -> Szép nem vagyok, de úgy tudok dugni, mint egy pánikrohamos strucc... :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 14:11:40

@Frigyesur: francba, lebuktam.:-) A vidravizionálás vajon szexi?:-)

Father Justice (törölt) 2010.07.08. 14:14:04

@énis: Sokkal több, mint neked az intelligenciához, ha egy ilyen egyszerű mondatot sem tudsz értelmezni.

nicknek (törölt) 2010.07.08. 14:18:33

@Tamarian: akkor nem írok egy posztot sem:) Mondjuk nem is szeretnék, mert már a kommenteket is meg tudnám írni hozzá, úgy meg nem izgi:)

énis 2010.07.08. 14:18:42

@Father Justice: ja, hogy te intelligens vagy, így bármilyen szót használhatsz, akár keverheted is a jelentésüket? ..értem..

Father Justice (törölt) 2010.07.08. 14:23:37

@énis: Az alakformálás ebben a kontextusban azt jelenti, hogy a szétfolyt debella nőstény érzékeli, hogy mozogni, sportolni kellene valamit. Az ilyen (érdemi) alakformálás révén garantáltan csinosabb is lesz. Ha nálad viszont akár azt is jelentheti, hogy a +20 kg zsírtömeg átkerül deréktájékról combra, akkor valóban igazad van. Attól nem lesz csinosabb.

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:23:56

@Tamarian: Es a csunyasagbol nem fakadhat onbizalomhiany? :) Mondjuk a szexualitasnal pont nem a belso ertekek fontosabbak, es pont nem azok a jok, akik azt allitjak magukrol. Persze en errol a temarol semmit sem tudok, artatlansagom mian. :)))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Csak annyira, mint ok. :D

www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:26:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ;) Erre mit is mondhatnek. Tokeletes bombazok mellol az ember a blogos kommentalasba menekul nyilvanvaloan. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:28:59

@Rebelde: Tapasztalat Rebikem, idaig minden hiperszupervadmacska fotojatol megijedtem. :D Tudom, minek neztem meg. :D

Rebelde 2010.07.08. 14:29:03

@Father Justice:

attól, hogy valakin nincs súlyfelesleg még nem biztos, hogy csinos, ebben igaza van:))

Father Justice (törölt) 2010.07.08. 14:32:24

@Rebelde: Ha nem súlyfelesleg miatt nem csinos a hölgy, akkor is csinosabb lesz, ha elkezd aktívan, célirányosan mozogni. Ott van pl. Bydy Sylvyke, aki combközéptől felfelé jól néz ki, viszont csapott vádlija (a saját szóhasználatával élve "őzikelába") van, amit fókuszált gyakorlatokkal lehetne formásítani. Ettől összességében még csinosabb lenne. Teccikérteni?

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 14:32:26

@Frigyesur: megnyugodtam: a vidráknak semmi köze a szexhez, ebből egyenesen következik, hogy nem vagyok ronda. *megtörli a homlokát*:D

Rebelde 2010.07.08. 14:32:39

@Frigyesur:

én nem szoktam szexről beszélni a neten, akkor én olyan szép vagyok, hogy a nap rám se mer nézni, mert fél, hogy leesik az égről:)))))

Tamarian 2010.07.08. 14:35:00

@nicknek: A Törvényt alkalmazva viszont ha viccesen írod, akkor szép is lehecc :)
A kommentekkel együtt lassan tényleg meg lehetne írni egy CSP könyvet séróból :-)

@Frigyesur: Fakadhat, de azt általában természetesnek veszik. Holott. Ellenben az már kevésbé emészthető a köz számára, ha valaki látható kecsei ellenére van önbizalom híján. Pedig ugye valójában az számít, amit az egyed gondol önmagáról, álljon az racionális vagy irracionális alapokon.:)
A szexualitást a nem látható értékekhez kupacoltam ez esetben, és ha már mélyedünk, akkor a jó szexhez szerintem kell egy csomó olyan tulajdonság, ami multifunkciós lévén oda is hat. Persze lehet a következő leágazás, hogy kinek milyen a jó szex ;-)
Ha az érintetlenek számára akarnám megvilágítani a problémakört, valahogy így tenném; van méhecske, akinek az számít csak, hogy színes legyen a virág. Van olyan, aki azt akarja, hogy finom is :))

Netuddki. 2010.07.08. 14:35:23

Mi a franc ez? Alkeszek titkos nemi élete?

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:35:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azert en jobban aggodnak a hallucinaciok miatt, mint a kulsom miatt. :D

@Rebelde: Miert, nem vagy szep? Sajad csapdadba estel Reb: ha nem tartod magad szepnek, akkor az vagy, ahogy ez SW-t ertelmezni nem tudo hozzaszolotol azt megtudtuk, ergo igazam van. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 14:36:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Fláj gnóm.

@Rebelde:

Sebeők jutott eszembe konkrétan, meg Császár "Copkiller" Előd :)

Rebelde 2010.07.08. 14:39:14

@Father Justice:

értelek:)

arra gondoltam, hogy ha klasszik homokóra alkatú valaki, akár pár kilo többlettel is csinosabb mint, egy ülődeszka típus:)

nicknek (törölt) 2010.07.08. 14:39:23

Tehát azok tudnak jól szexelni akik nem beszélnek róla, hogy milyen jók, azoknak van önbizalmuk is, ahhoz hogy tudják nem szépek és ha ezzen még jót is röhögnek, akkor nagyon szépek:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:39:36

@Tamarian: Nem hiszem, hogy az szamit, amit magamrol gondolok. Mert mig az indokolatlan onbizalom nevetseges, addig az indokolatlan onbizalomhiany akar szerenyseget is jelenthet (nyilvan nem fedi le egymast a ketto, de van egy ilyen felhangja).

Nem mondom, hogy nem kell, de kell hozza egy elso szuro: az pedig a masik szamara kivanatos kulso. Legalabbis ellenkezo esetben kisse megalkuvas szagu a dolog. Masfelol nem minden a technika, sot...

A mehecskes hasonlatot koszonom. :DDD Meg sosem beszeltek nekem a viragokrol es mehecskekrol. :))) (Telleg nem.)

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:42:45

@Tamarian: Persze az egyeb kvalitasok fontossagara-nem fontossagara is van egy idavago Rights Said Fred dalom :)))

www.youtube.com/watch?v=2ZdmqNAYkmI&feature=related

Daaaaaaalban mondom eeeeell :DD

(Talan megis tobbet kellett volna aludnom. *fejet vakar*)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.08. 14:44:24

@Frigyesur: életvezetésileg teljesen helytelen hozzáállás lenne: a külső sokkal fontosabb, abból még szerelem is lehet első látásra:D:D A vidráktól pedig majd elmúlik, probléma egy szál se.:-))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 14:45:01

Erről a témáról eszembejut az a mondás, hogy:

"Nem vagyok egy Alain Delon, de úgy nyalok mint Lassie!" :D

nicknek (törölt) 2010.07.08. 14:49:48

@Kedves Nard:D Nekem meg: "Ha valami megvan az a baj, ha nincs, akkor meg az":D

Rebelde 2010.07.08. 14:52:16

@Frigyesur:

pont, hogy azt írtam, hogy a te mondandód alapján szép vagyok, a szépségem pedig elszédíti a napot is:))))

de, hogy árnyaljam a képet beírom a nevem mellé, hogy cukybaba, ja és akartok beszélni a szexről?:))))

Frigyesur (törölt) 2010.07.08. 14:59:53

@Rebelde: Azt en ertem, de nyilvanvaloan arra celoztal (mert en tudom, hogy te gonoszoszsagos vagyol), hogy nincs igazam. Pedig de.

Kytia 2010.07.08. 15:06:15

Hellómindenki!

Én eztet nem értem. Miért akarja átbeszélni a nemkapcsolatot valakivel, akivel amúgy leszarják egymást? Elkoptak egymás mellől, egyiket sem érdekelte különösebben a másik, és ez így van jól. Ennyit lehetett ebből kihozni. Ehhez képest mit elemezgetne?
A megcsalás sem volt megcsalás, hát még kapcsolat sem volt!!

Rebelde 2010.07.08. 15:14:41

@Frigyesur:

igazad van frici, amit írtam is, viszont jó téged csipkedni:))

Kytia 2010.07.08. 15:18:59

@Kedves Nard: Akkor a sztoriban Patrick volt Lassie, hisz' ő hazatért.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.08. 15:22:51

@Rebelde:

Valóban gonosz vagy Rebelde! :) Ezt én többször is észleltem!

TyToo 2010.07.08. 15:32:45

Tedd össze a két kezedet, hogy ilyen egyszerűen letudtál egy szakítást. Jobb lett volna ha megy a sírás-rívás, meg veszekedtek?

nicknek (törölt) 2010.07.08. 15:33:17

Kytia:))) jó a humorod, te tuti szép vagy?!:)

Kytia 2010.07.08. 15:59:45

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Há' mimás?:D

@nicknek: Ez kérdés volt? Nem. Nem tuti. Néha magamnak is kétségeim támadnak.:))) Egyébként egy ismerősöm egyszer ismerkedett neten. A haverja is megnézte, mit levelezett egy csajjal, és azt mondta, aki ilyen jófej (mármint a lány), az biztos nagyon ronda. Ez az idióta meg ezt leírta a lánynak. Az meg úgy megsértődött, hogy nem írt többet. Szerintem tényleg ronda volt.:)

JoSé 2010.07.08. 16:04:59

hali ho

váó.. hát nem semmi ez a sztori :D

"Nem vagyok különösen szép, de még csinos sem" nagyon kicsi az önbecsülésed,de ha igaz még akkor se mondj ilyet. szerintem ez így volt rendjén.. az elhanyagolós pasi nem érdemel meg téged, viszont a másikkal próbálj meg kapcsolatot létesíteni még ha kisebb keresésbe is fog telni-azaz ne csak várj, és ülj a seggeden :P. De én semmiféleképp nem kezdenék el magyarázkodni senkinek ha az leszar engem magasról..

és igen ha az embernek hiányzik valami pl.jelen esetben gondoskodás a párjától akkor máshova megy azt megszerezni.. emberi vonás :P

nicknek (törölt) 2010.07.08. 16:05:13

@Kedves Nard: akkor mégsem:)) Ez most amúgy baj, hogy beszél róla? Tuti nagy az étvágya, szűrjük le ezt belőle:)

Kytia 2010.07.08. 16:08:32

@nicknek: @Kedves Nard: Most nem is beszéltem róla. Meg szerintem tegnap sem. Nekem fel sem tűnt!! De, ha mégis igazatok van, akkor biztos az éhes disznó esete.:) Ha meg nem is rólam beszéltek, akkor bocsi.:)))

alumi 2010.07.08. 16:15:36

Lui is randa, mindig csak szexelni akar.:)

nicknek (törölt) 2010.07.08. 16:18:05

@Kytia: nekem ez még belefér... de félre ne merd érteni:D

Kytia 2010.07.08. 16:24:09

@primula anderson: Én nem akarok mindig szexelni, csak beszélni róla.:)) Ezek szerint... De nem az van, hogy amelyik kutya ugat az nem harap, vagymi?

@nicknek: De jó! Dugunk?:) Na jó, csak vicceltem, nehogy félre merd érteni. A végén még kiderül, hogy mindenki azt hiszi, szexmániás perverz vagyok.:D

nicknek (törölt) 2010.07.08. 16:38:57

@Kytia: ugyan köztünk semmi nincs... ezt most képzeld el:DD

@primula anderson: ma nincs meccs?:))

Tamarian 2010.07.08. 18:50:47

@Frigyesur: Hátha még olvasol :)
Szóval éppen, hogy az számít, amit magadról gondolsz. Mert úgy viselkedsz, aminek látod, annak láttatod magadat. Ha indokolatlan az önbizalomhiányod, akkor képtelen vagy úgy érzékelni dolgokat, ahogyan azok valójában vannak, esetleg képtelen vagy olyan teljesítményre, amit amúgy simán megugranál. Mert belül te magad húzod fel a gátat. Aki szerény, az egy már létező teljesítmény értékét vitatja ilyen vagy olyan okból kifolyólag, de ez megmarad a frázis szintjén. Szóval igen komoly vonzatai vannak az önértékelési problémáknak.

A szexszel kapcsolatban meg kimaradt az "olyan belső tulajdonság is szükséges..." szóval belső. És nem technikai fogásokra gondoltam ;-) Odaadás, önzetlenség, képesség az önfeledtségre... meg még néhány ilyen. Ami amúgy is meghatároz valakit, mint embert.
A kívánatos külső meg aztán abszolút személyre szabott. Hogy kinek mi... Minek alapján kezdek el valakit ellenállhatatlannak tartani,pfffffff....... Szóval a hogy-néz-ki-megalkuvás-szagú az egy külső, harmadik embertől származó vélemény. De ettől még persze lehet olyan is.:-)

Nekem is az első voltál. Se gyereknek, se felnőttnek még nem méhecskéztem :)))

himpellér 2010.07.14. 14:21:53

Mi a gond? Sunáztál egy jót, oszt kísz.

vadmacska1995 2010.07.14. 22:22:15

Nézd, mindenki követhet el hibákat, főleg akkor ha a pasija sokat van távol tőle. Szerintem ez így nem oké hogy hetente kétszer telefonáltok azt jól van. Szerintem beszélj vele, vagy ha már arra se méltatod a kapcsolatot akor legalább szakíts vele.
süti beállítások módosítása