A szexben türelmet kért tőlem

2010. augusztus 10. 07:24 - Panni CsP

Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és összefüggéstelen anomáliáin és cseppet sem lesz bölcsebb, csupán tapasztaltabb. Új lány tűnik fel a színen, akivel eleinte minden szép és jó, majd a csaj váratlanul bejelenti, hogy már elment a kedve a dologtól.

 

Barbi után egyéjszakás kaland jött egy debreceni lánnyal, Andival. Ő merőben más személyiség volt, mint B., - akkor nem értettem, miért nem lett belőle több, mint az a fergeteges éjszaka. Régóta tetszett az egyik kolleganőm Niki is. Neki pasija volt és én ezt tiszteletben is tartottam, elkezdtem vele inkább haverkodni. Írtunk egymásnak napi 4-5 levelet. Sokat utaztunk együtt a céges buszon, beszélt az 5 évvel fiatalabb pasijáról. Közben a levelekből látszott, hogy valami nagyon nem stimmel kettejük között. Niki nagyon tetszett, abból amit tudtam róla, akkoriban olvastam a Vonzás hatalma című könyvet, amely a Titok gyakorlati leírásáról szól, hát gondoltam kipróbálom és bevonzom őt partnerként. Akkor már a haveromnak adtam tanácsokat ezzel kapcsolatban, ami neki be is jött. Mi ezt önbizalom növelésnek hívtuk :)

Rengeteget edzettem, sportoltam, új ruhákat vettem, éltem és sok mindenre figyeltem, amire addig nem. Apránként változtam, és ahogy változtam, úgy kezdtem el vonzani Nikit is. Együtt ebédeltünk, utaztunk a céges buszon, jól éreztük magunkat, de engem visszatartott az, hogy a legjobb barátnője a cégnél dolgozik és a férje Niki pasijának a testvére. Megijedtem, de örültem is, amikor megtudtam, hogy a barátnő egy másik pasihoz költözött. Azt gondoltam ehhez köze van mindannak, amit én szeretnék... Nikivel való kapcsolatot. Egyszer ketten maradtunk a céges buszon, és a Népligetig megtörtént, amit szerettem volna: az első csók... Másnap azt mondta, nem bánta meg, de itt most álljunk meg. Mondtam: ok.

Többször mentünk együtt ide-oda, de nem erőltettem semmit. Közben jött egy netes randim is egy másik lánnyal, Szilvivel. Nikin nem láttam, hogy próbálna elszakadni a pasijától, így elindultam más irányba is. Majdnem fél évnyi barátkozás és ismerkedés után... eljött az én napom, Niki akit alig pár napja elvittem majdnem hazáig, szakított a pasijával vasárnap.... Szerdán találkoztunk és kirándultunk este, hosszasan csókoltuk a másikat... Szép napok jöttek, esténként kirándultunk... romantikáztunk, amikor csak lehetett. Ami furcsa volt, hogy a notebook-járól csak 2 hét múlva tűnt el a közös képük az exével... túl korai lett volna mindez ?

Amit kigondoltam, úgy is lett, rajongott értem és nagyon jól éreztük magunkat egymással. A szexben türelmet kért tőlem... akkor úgy gondoltam, ez tök normális. Fél éve voltam oda érte, ő benne pedig csak pár hete alakult ki mindez irántam - ahogy ő mondta. Az is foglalkoztatott, hogy ő vajon túl van-e mindenen, ami őt érte? Illetve, hogy van-e közöm azokhoz a negatív dolgokhoz, amelyek őt és másokat értek, azért, hogy így alakuljanak számomra a dolgok... Közben jelentkezett Andi is, hogy randizna... de akkor már nem éreztem azt, hogy tőle bármit is szeretnék... miért van az, amikor lemondunk dolgokról, vagy személyekről, amiket szeretnénk, azonnal feltűnnek? :)

Nikivel boldogok voltunk és bár imádtam testének minden porcikáját simogatni, hiányzott a szex vele. Elhatároztam, hogy meg akarom ismerni a szüleit és nyaralni szeretnék vele. Mindkettő bejött. A nyaraláson jól érezte magát velem, bár azt éreztem kényelmetlen neki, nincs hozzászokva a kicsit elegánsabb helyekhez. Megkérdezte, miért néznek meg minket annyira, hát elmondtam neki, biztos azért, mert nem nézik ki belőlünk, hogy meg tudjuk fizetni az ilyen helyeket... Ez nem esett neki túl jól, de hát ezzel magamról is beszéltem, nem csak róla... A 2 nap alatt nem volt szex, annak ellenére, hogy nagyon jó volt együtt.... Azt mondta, ha kevésbé érzékeltetném vele, talán jobban akarná... nem hinném, hogy ez így lenne.

Hosszasan csókolóztunk reggelenként a cég erkélyén, majd 2,5 hónapnyi járás után jött egy nap, amikor ez elmaradt. Elmondta, eddig azt gondolta, a volt pasija miatt van az, hogy barátságon kívül nem akar többet tőlem. De már tudja, nem miatta. Férfiasan álltam a sarat, talán számított volna bármit is, ha azt mondom neki, hogy lassítsunk picit? Mindez a szülinapom előtt volt 2 nappal, majd a szülinapomon küldött egy sms-t. Találkoztunk és megbeszéltük, maradunk haverok, és ha kell, kialakul aminek ki kell. Ez talán egy újabb lerázós szöveg?! A volt pasija többször megjelent, elvitt ezt-azt. Mígnem az egyik alkalommal annyira kiborult, hogy felhívott és átmentem... együtt aludtunk.

Megkért, menjünk el együtt koncertre - tudat alatt is azt szerettem volna, hogy elhívjon - elmentünk ittunk, hosszasan csókolóztunk... jó volt. Úgy éreztem, elmondhatom neki, (nem tudom akkor miért, de letagadtam 2 évet a koromból) erre ő teljesen kikelt magából, hogy mennyire csalódott bennem, hiszen mindig azt hangoztattam, beszéljünk meg mindent őszintén. 1 hétre rá volt a céges sportnapunk, sokat ittam én is és Niki is. Mivel egész nap nem jelentkezett, felhívtam... találkoztunk... ittunk. Úgy viselkedett a pasikkal a bulin, mint akit éppen dobott a barátja és be kell pótolnia dolgokat :( Felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem. Azóta sem áll velem szóba, nem tudom, rám haragszik vagy magára elsősorban? Katalizátor voltam talán, olyan fém, ami arra kell, hogy elválassza az oldatot és aztán nincs rá szükség?? Valóban kapcsolatot - vagy mást - keresnek azok, akik csusszannak egyik partnertől a másikhoz? Vajon ki tud alakulni egy egészséges kapcsolat abból, ha szakítasz valakivel, aztán 3 nap múlva belekezdesz egy másikba?

(folyt. köv. holnap)

 

 
285 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr622210897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:08:34

@Tumpy: általában ezt mondják az olvasók. De tudod nem csak az lehet, hogy nem vagyunk még érettek ezekre a remekművekre, hanem az is, hogy túl vagyunk az ilyen közhelyes ezoterikus misztérikus álbölcs szarokon :)

LisbethSalander 2010.08.10. 14:11:57

@Kósza: az is egy életcél, tulajdonképpen :D nem érem én fel ésszel az ilyen magaslatokat, sajnos.

2010.08.10. 14:14:10

@LisbethSalander:

Nem pedofil, hanem turelmetlen ?

Kósza 2010.08.10. 14:15:11

@LisbethSalander: az ilyesmit nem ésszel, hanem mellbőséggel kell felérni! :)

LisbethSalander 2010.08.10. 14:16:38

@Budapesti Brigaderos: lefelé nem bővítünk. nem vagyok elég kétsébeesett ahhoz :D még.

LisbethSalander 2010.08.10. 14:17:49

@Kósza: akkor ezért nem megy, már értem :D

tizenot 2010.08.10. 14:17:55

Ember, ez a csaj semmit nem akar toled csak eltolti az idejet, tetszik neki hogy valaki nyalja a segget. Szuzkurva tipus, dako a seggebe azt lehet kidobni.

A posztiro meg latens meleg, egy ferfi nem foglalkozik ilyen faszsagokkal, nem elemez kapcsolatokat, nem indul el semmilyen iranyba. Aki jon es tetszik azt megdugja, azt kesz, nem eletenek kozponti eleme hogy mi van nikikevel, andikaval es foleg nem szarakodik honapokig egy szuzkurvaval. Ez mind a csajok reszortja, ragjak a kormuket ok. Ertsetek mar meg hogy a termeszet szeszelyenek az aldozatai vagytok, csak a hormonok dolgoznak, olyan hogy szerelem az nincs, illuzio, kar felesleges elbaszni az idot ra. A no pusztan a biologai kenyszer levezetesenek az eszkoze.

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:19:13

@Rebelde: Az ész azért kell, hogy okosan tudjuk használni a kémiát és a genetikát :)

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:23:48

@Drága IV gernika: a hódítás is szép dolog, de nem mindegy, hogy csinálja az ember. Nem szabad behódoltként viselkedni közben.

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:28:47

@Piszok Alfréd: Ez igaz. Nem is mondom, hogy hódolatom hölgyeim többet, mert már behódoltam:D

Kósza 2010.08.10. 14:38:16

@LisbethSalander: miért jobbak a pénzügyesek? A nevükben is benne van, hogy ügyesek! :)

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:40:49

@LisbethSalander: nem tudom, jobbak-e, de mások :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.10. 14:40:52

@LisbethSalander: Akkor a szervetlen, mert a sírba visz, hogy nem lesz egyetlen valamire és fogadra való szerv sem :)

Nem csökött az egyetemista lyányok tartása, szívesen kitartatják magukat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.10. 14:41:22

@Piszok Alfréd:

Mondtam, de van még ott modoros Coelho-olvasó is :) Illetve ezeknek különféle fajtái :)

@Kósza:

Továbbá a szó tartalmazza a pénz szót is! :) +ügyes is! :)

LisbethSalander 2010.08.10. 14:43:09

@Piszok Alfréd: tapasztalat? :) miben mások? kezdek kíváncsi lenni :D

japanautos 2010.08.10. 14:43:57

@Piszok Alfréd: mások? ugy érted, mások? :-D a lányok is?

2010.08.10. 14:44:30

@LisbethSalander:

Nem, nem, a kozgazosok nem jok, benne van a nevukben, hogy gaz !

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:44:48

@Kedves Nard: akkor kérlek ezzel a gondolatmenettel elemezd nekem az excentrikus szót:D

LisbethSalander 2010.08.10. 14:45:01

@Kósza: anyám is pénzügyes, mégsem ügyes. szóval ezt nem veszem törvényszerűségnek inkább :D

Kósza 2010.08.10. 14:47:04

@LisbethSalander: egészséges szexuális lelkületű vagy nem? Hímneműt keress! :)

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:47:48

@LisbethSalander: A pénzügyesek "kiszámíthatóak" az a tapasztalatom:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.10. 14:51:33

@nicknek:

Annyira nem vetít elő olyan jó, kézdörzsis érzéseket mint a pénzügyes, az ex szó eleve nem hangzik túl jól, bár megkönnyebbülést is hordozhat. Továbbá, a centrikus....lehet utal a méret-fóbiára (centi!) és összevonva (ex-centi) az exek méreteivel hasonlítgató, továbbá a Centrum parkoló kft-re, ami azért elég szar, hacsak nem te vagy a tulajdonosa. :) Összefoglalva, eléggé szar szó az excentrikus :)

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:51:48

@LisbethSalander: hát nem műszakisok :D de mivel én pasi vagyok, ráadásul már nem járok egyetemre se, személyes tapasztalataim nincsenek.

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:53:36

@japanautos: nem úgy értem, hogy "mások", hanem hogy nem olyanok, mint a műszakisok :D Igen, a lányok is. Bár most már keverednek, mióta közös és vegyes szakokat is felvehetnek, és talán a félvérek a legjobbak :)))

2010.08.10. 14:54:01

@nicknek:

Azok a szamitastechnikusok, es a matematikusok.

LisbethSalander 2010.08.10. 14:54:30

szeptemberben a fél blog a corvinus előtt fog vadászni :D

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:58:25

@Budapesti Brigaderos: ja igen:)

ismerek egy corvinosos lányt, mondjuk ő speciel nem szép... de mondjuk csak levelezős is:)

2010.08.10. 15:02:46

@LisbethSalander:

Forro levelezokre es hollokra. Mert ritka ott a csinos lany, mint a feher hollo ?

LisbethSalander 2010.08.10. 15:04:07

@Budapesti Brigaderos: szerintem sűrűbben vannak, mint a bme-n :) persze ízlések és pofonok.

2010.08.10. 15:09:16

@LisbethSalander:

Kivetel erositi a szabalyt. Kivancsi lennek, mi lenne az eredmenye, ha szeptemberben kiallnek egy transzparenssel az epulet ajtaja ele :P

LisbethSalander 2010.08.10. 15:13:58

@Budapesti Brigaderos: én tudom, mi lenne. attól függően, hogy mennyire tűnsz pénzesnek, vagy a jócsajok, vagy a kevésbé jócsajok mozdulnának rád. :D vagy tévedek.

japanautos 2010.08.10. 15:17:43

Vadászni ajánlom a jogi karokat.Ott vannak csinos és nem buta nőszemélyek.

Kósza 2010.08.10. 15:23:07

@japanautos: jogi kar, csinos, nem buta,... tökéletesen alkalmatlan feleségnek! Bármi másra pazar! :)

LisbethSalander 2010.08.10. 15:25:20

@Kósza: miért, ki jó akkor feleségnek?

Commodus 2010.08.10. 15:25:27

@japanautos: Valóban csinos és nem buta csajok...kár, hogy akikkel én randiztam, mind egyformán elszállt agyúak voltak. :) A 4. után megfogadtam, hogy soha többet jogász csajjal :) A közgáz nekem is bejött, onnan volt barátnőm is.

Kósza 2010.08.10. 15:27:22

@LisbethSalander: keresem a választ egy ideje

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.10. 15:27:26

@LisbethSalander:

Csak skorpió exek és hörcsögök buknak rá.

2010.08.10. 15:27:46

@nicknek:

En is ismerek egy nem szep lanyt, de o meg csak nem is corvinusos.

LisbethSalander 2010.08.10. 15:28:28

@Kedves Nard: úgy nehéz az élet. engem nem szeretnek az állatok.

2010.08.10. 15:29:16

@Kedves Nard:

Legalabb van, aki megragjon.

japanautos 2010.08.10. 15:29:56

@Commodus: Egy jogász csajt csak egy jogász bír elviselni. Hosszu távon senkinek sem ajánlom

@Kósza: a vadászat számodra feleség keresést jelent vagy bármi mást? :-D

Commodus 2010.08.10. 15:31:57

@japanautos: Egyetértek. Nem véletlenül látni leginkább jogász párokat. Ugyanez a dokikkal. Persze dugni lehet őket :))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.10. 15:33:13

@LisbethSalander: én is küzdök anyámmal, kész szélmalom harc.

amit viszont utálok, ha pofátlanul meg akarnak téríteni. például jehovák. ilyenkor a következő jelenet zajlik: csengetnek, én ajtót nyitok. általában ketten támadnak, férfi és nő. illedelmesen köszönök, érdeklődöm mi járatban. persze tudom előre a választ: a bibliáról szeretnénk beszélni, jehovák vagyunk.
ekkor eltorzult arccal rájuk üvöltöm, hogy: én meg ZSIDÓ! b@sszátok meg! (nem igaz, de kva jó érzéssel tölt el)
és erőteljes kézmozdulattal bevágom az ajtót!

pszicho vagyok-e? :DDDD

2010.08.10. 15:33:24

@japanautos:

Esetleg egy tanar. Szerintem a jogaszok belehulyulnek a nagymennyisegu szaraz anyag bemagolasaba...

LisbethSalander 2010.08.10. 15:36:16

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: csak amennyire én ;) engem is mindig megtalálnak.. főleg vonaton, és mindig úgy, hogy "maga olyan kedvesnek néz ki, aranyom, van kedve beszélgetni?"
nekem mindig van kedvem, csak kedves nem vagyok. szóval ilyenkor elmagyarázom, h vsz többet tudok a bibliáról, mint ők, hála a pap nagybátyámnak, másrészt meg úgyis ateista vagyok, ha a fejükön pörögnek. békén szoktak hagyni. meg "remélem, egy nap rájön az igazságra". ja. ami odaát van, amúgyis. blöá.

2010.08.10. 15:42:08

@LisbethSalander:

Udvozultel mar ma, testverem ?

2010.08.10. 15:50:21

@LisbethSalander:

A fejukon porognek ? ;) Yehova Lives Break-Dance tancsoport.

2010.08.10. 15:51:28

@Kedves Nard:

aranyhorcsogok, ha szabad kernem.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.10. 15:53:39

@LisbethSalander: én sem vallás ellenes vagyok, csak a piócákat nem bírom. főleg a kevés szabad időmben.

@Budapesti Brigaderos: a salem a lakeem!

különben is Giordano Bruno óta tudjuk, hogy a természet a dolgokban rejlő isten...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.10. 16:05:29

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Mondjad hogy egy cargo-szekta kannibál tagozatának vagy a tagja.

LisbethSalander 2010.08.10. 16:07:14

@Budapesti Brigaderos: nem. de a zuhanyzás már megvolt. az is valami..

nicknek (törölt) 2010.08.10. 16:25:52

irigylem akik csak eddig dolgoznak:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.10. 16:29:14

@LisbethSalander: én nem, én toleráns vagyok :) főleg ha hagynak élni... mert felőlem mindenki úgy száll le a bicajról, ahogy ő akar....

@nicknek: én dolgozom folyamatosan, self-distruction....:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.10. 16:31:55

@Kedves Nard: hidd el, még ezt sem értik. még ha bonyolítanám!!! :)

esztelen 2010.08.10. 16:32:33

Felnőtt korra már normális ember rájön nőkkel nem lehet haverkodni, barátkozni. Ha a nő rááll, akkor nem barátkozni akar, hanem mást. Esetedben meg meggondolta magát, nem akarta azt a "mást" amiért te "barátkozni" kezdtél vele.
Tanulság: akinek párja van az ne barátkozzon a másik nemből valakivel, mert szemétséget követ el a párjával szemben.
Volt olyan ismerősöm, aki a párja háta mögött barátkozással szórakozott. Miután jól kihasználta az így belé esett nőt (pinafotózás és ilyenek) azzal nyugtatta magát nem tett semmi rosszat,hiszen hozzá sem ért az illetőhöz. Csak közben kibaszottul elárulta a párját és játszott a barátkozása alanyául kiválasztott nővel. A nő barátság végeztével úgy megútálta, hogy a pasi ha tudná mi ma a nő véleménye róla, összeomlana az önérzete.
Szingli pasas keressen szingli nőt és fordítva, ne másokat vígasztaljon és ne mások párkapcsolatának megromlásában reménykedjen.

dr. gernika 2010.08.10. 16:35:48

@Madpapa: Hát azért 30 évesen ne legyen már az ember lánya MILF, főleg ha gyermektelen...

2010.08.10. 16:38:51

@LisbethSalander:

Udvozollek a jogtalanul zuhanyozottak tarsasagaban !

kockabela 2010.08.10. 16:40:18

@nicknek: excentrikus = állandóan a volt partnerével foglalkozó ember :-)

index-cenzura.biz 2010.08.10. 16:43:47

dzsizász fákin krályszt. ennyi kibaszott karaktert elpazarolni.

3 mondtad.
1: megdugtad-e? yespernó
2: jóvolt? yespernó
3: közreadod-e a telefonszámát? yespernó

a szingli státusztnak meg semmi köze ahhoz hogy dugsz-e aznap este vagy nem, és hogy szinglivel vagy nem...

One man's treasure is another man's wife

dr. gernika 2010.08.10. 16:59:44

@Panni CsP: Na ne izgass fel teljesen, azonnal linkeld azt a blogot!
Amúgy a tegnapi kommentjei alapján én úgy látom, az itteni reakciók tettek be neki.

Kalapból nyúl 2010.08.10. 17:10:21

Borzasztóan szar az egész történet. Ha kitalált akkor meg pláne szar.

Csirke72 2010.08.10. 18:11:22

A nyaraláson jól érezte magát velem, bár azt éreztem kényelmetlen neki, nincs hozzászokva a kicsit elegánsabb helyekhez. Megkérdezte, miért néznek meg minket annyira, hát elmondtam neki, biztos azért, mert nem nézik ki belőlünk, hogy meg tudjuk fizetni az ilyen helyeket...

Na ez a baromság is csak 1 magyar fejében fordul meg mert azt hiszi beülni 1 kajáldába nagy kaland, pedig ez nyugateurópa fejlett országaiban standard....inkább azért nézték meg, mert gondolták mi a faszt keres ez a jött-ment a kurvájával it....
Annyira szánalmas ez a mások azt hiszik van pénzem, holott az amit ö pénznek hisz nyugaton még borravalónak is kevés....

2. igazi zöldfülü, aki tipikusan fizeti a pizzát és más dugja a csajt.... ekkora faszt...nyaralni? 1/2 év járogatunk, puszi??? ez beteg, az ilyen pszichodoktorhoz menjen ne csajozni...
Ha 2 után sincsen szex, ott a csaj csak hülyit....
Minden emberben dolgozik az ösztön és a mai világ nem arról szól, hogy 1/2 évig puszival a zsebünkben járunk....

Pontosan erre vannak ráállva a mai nök és a puszit, csókot azért hintik el, mert a naiv zöldfülü hülyegyereket tudja butitani. Az meg elhiszi, hogy erre rákell 1 nönek hangolodni.
Holott ha egy nönek viszket, akkor nagyon rámenös tud lenni és megteszi a célzást az adott pillanatban ami nem érthetö félre...

Igazi hülye lotyó, aki 1 yot akart nyaralni:)

dr. gernika 2010.08.10. 19:05:22

@Piszok Alfréd: Hát igen, amit a posztíró csinált, az nem hódítás hanem pincsikutyáskodás.

@Kedves Nard: Engem egy olyan emberre emlékeztet, aki még mindig az exein forog. Ld Rákok. :P

dr. gernika 2010.08.10. 19:07:55

@japanautos: Azok a lelketlen, pénzcentrikus, beképzelt madjarpitsák, MP anno jó alaposan körbeírta őket.

dr. gernika 2010.08.10. 19:23:42

@esztelen: Ilyesmit velem is csináltak.

Posztoló 2010 2010.08.10. 19:55:23

Sziasztok!

Akkor néhány reagálás:

1. Mindez mint írtam 7 éve volt. Sajnálom nem derült ki mit lett azóta belőlem, mert ez a két sztori két hosszú kapcsolat között volt, amikor többet foglalkoztam azzal, hogy építsem önmagam. Hát ilyen botlásokkal.

2. Barbi és Niki nem a megfelelő nők voltak.

3. Valóban követtem el sok hibát, amit felvállaltam és megpróbáltam huszonéves gondolkodással színesebbé tenni. Nyilván másként látom a dolgokat azóta.

4. Mindazonáltal van egy posztíró verseny is, amiben olvassuk azt, milyen idősebb pasi fiatal csajszi dilemmája, mi van ha nem egy súlycsoportban vannak, mi van ha a csaj éppen szakított, mi van ha önbizalomhiányban szenved valaki, mi van ha vársz valakire stb.
Hát én sok minden itt fellelhető sztorit letudtam ezzel a kettővel.

5. Tudom mekkora baromságokat csináltam akkor, ezekkel akkor utána szembesültem. Tanulópénz volt. Az emberek előítéletéből lett elegem. beszélünk itt naponta a kommunikációtól, ami fontos a kapcsolatban ... ahelyett, hogy bárki is kérdezne, alaptalan hülyeségekkel vádaskodik...

Más az érvelés, amit tesznek páran, nekik köszönet.

6. Minden amit leírtam így volt, még ha túl sokat is írtam és sokak szerint hülyeséget, de meg kell érteni egy probléma bár egyszerű a körülmények, akkor nekem bonyolulttá tették.

7. Sajnálom nem derült ki mennyit és milyen irányban fejlődtem, mert lehet azoknak, akik küzdenek hasonló helyzetekkel, mint én segítség lenne.

8. Az igazi problémára senki nem jött rá, amit javítani kellett a jellememben, ezt elárulom, a rossz családi minta volt az oka. Az hogy tegyek meg mindent, akkor is ha ez nem jó nekem, vagy éppen pincsikutya leszek. Ez talán segítség embereknek:)

9. Nem pénzzel szereztem a lányokat... Azzal ami én vagyok. Csak éppen a gyenge önbizalmam és a fent említettek hatására, hamar felőröltek.

10. Visszavontam a posztokat igen és 2 ok miatt.
1. Sokakat zavartak a hülyeségeim. Megértem.
2. Olyan sztorik jöttek volna, olyan lányokkal, akikkel tartom a kapcsolatot, ha ritkán is. Nekem nem esett volna jól, ha azokról az emberekről rosszat olvasok, akikről tudom közel álltak hozzám és 4-5 évet voltam velük... Szó szerint ennyi baromságot amit rólam olvastam... Rossz celeb lennék.:D

Sorry...

dr. gernika 2010.08.10. 20:22:40

@Posztoló 2010: 8. Már ne is haragudj, de a rossz családi mintára miből kellett volna rájönnünk?

10. Hja kérem, aki kurvának áll... :)
Sokan elfelejtik, vagy félreértik, hogy ez a blog (és a Szakítós sem) nem az Anonim Szakítók Önsegélyező Egyesülete, nem feltétlenül extra empátiával jönnek ide az emberek kommentelni, hanem elolvasni valami zaftos/vicces/tanulságos történetet, aztán saját vérmérséklet szerint véleményezni.

Adamunaji 2010.08.10. 20:26:58

Ez nagyon nagy gáz de az is hogy fél évig bírta a posztíronk ezt a mazoista kínzást !
Mert olyanról már hallotam hogy nem akar az esküvőig nemi életet élni de itt nem erről volt szó gondolom !

Posztoló 2010 2010.08.10. 20:32:28

@Drága IV gernika: A többi sztoriból.

"Olyan sztorik jöttek volna, olyan lányokkal"
Ergo a többi lányról beszéltem.
Olvassatok már... mielőtt kötekedtek.

Értem... tehát ez egy olyan hely, ahová betereljük az állatokat aztán csináljanak amit akarnak, aztán aki kilóg a falkából... mert másként gondolkodik az hülye...

Tudod arra amit te írsz én tartok egy boxzsákot.

Már bocs, na de ebből nem kérek...

Adamunaji 2010.08.10. 20:43:42

@Posztoló 2010:
Mindenkinek van véleménye valakinek pozitív valakinek negatív.

LisbethSalander 2010.08.10. 20:45:20

@Posztoló 2010: ne haragudj meg, de ha interjúra mész, utána szoktál nézni a cégnek? Vagy ha rákérdeznek, akkor "én nem tudtam.."? Olvashattad, mi megy itt és milyen stílusban.
Remélem, valami ésszerű konklúziót levontál a dolgokból azon kívül, hogy ez egy agresszív csorda.

Posztoló 2010 2010.08.10. 20:49:15

@Adamunaji: ezzel semmi gond, ebben igazad van. Itt ennél többről van szó.

Adamunaji 2010.08.10. 20:52:39

Húú akkor én is kilógok a sorból mert csak néha írok agresszív dolgokat de azokat is csak ha a munkahelyen lefagyasztanak :D.

Amúgy meg minden blog erről szól !

Posztoló 2010 2010.08.10. 20:54:08

@LisbethSalander: persze levontam... sőt kommenteltem velük együtt 1 hónapja. Tudtam milyen hülyék tudunk lenni, de azért ezzel más szembesülni a posztíró oldalon:) De még ezt is lenyeltem... akikkel lehetett érveltem... de az értetlenkedés már idegesít.

Posztoló 2010 2010.08.10. 21:02:57

@Adamunaji: köszönöm... nem az agresszív dolgokról beszéltem... hanem azt, hogy másképpen gondolkodsz bizonyos témákban, az még nem biztos, hogy rossz. De azért meg leszel győzve róla, hogy hülye vagy... már ha lehet:D

Adamunaji 2010.08.10. 21:11:15

Van benne valami !
Viszont a storyra viszatérve azért lehet akármilyen szerelmes az ember azért 2-2,5 hónap nemi élet nélküli kapcsolat az nem kapcsolat ez nem tűnt fel ???
Amúgy meg lehet hogy azért nem volt sex köztetek, mert a hölgy "más málnásba járt "

Posztoló 2010 2010.08.10. 21:38:10

@Adamunaji: persze benne van a pakliban.
Jó voltam neki, hogy átvészelje a szakítás okozta időszakot. 23 éves lányról beszélünk. Hogy miért is vártam akkor 2,5 hónapot?
Nem tudom:)) Benne voltam a sztoriban nyakig...

japanautos 2010.08.10. 21:44:12

@Posztoló 2010: most olyan vagy mint Niki. Felcsigázod a népet, várva a folytatást, aztán meg itt magyarázkodsz hogy nem értünk meg, majd szóba sem állsz (posztolsz) velünk. Hogy értsünk meg ha (mint Te irod) ez a story eleje csak?

Másfelől ha valakiket érint a story többi része, változtass neveket meg oszt' jóvan!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.10. 22:03:33

@Posztoló 2010: felesleges vergődés, amit csinálsz. nincs önkritikád, de segíteni akarsz másokon. hogyan? "a szfinxnek saját magának kell megoldani a maga rejtélyét."

@Adamunaji: használd nyugodtan az alábbi szavakat magyarosítva: sztori, szex.....

Posztoló 2010 2010.08.10. 22:12:18

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Gratula a gyors jellemrajhoz:) Amúgy valóban nekik kell rájönni... de nem úgy hogy a parasztnak kötelet kell adni a kezébe... mert ha hülye haljon meg

Törböly (törölt) 2010.08.11. 00:32:20

Hijába kijabálsz hijába harapsz
Akkor is büdös nagy fasz maracc

dr. gernika 2010.08.11. 05:15:09

@Posztoló 2010: Azokból, amik még ki sem jöttek, és már nem is fognak?
Tudod, ha mindenki szembe jön az autópályán, lehet, hogy te nem mész jó irányba. Rendszeres kommentelő vagy, pontosan tudhatad, hogy mi szokott itt menni, ne játszd a sértődött tudatlant, inkább vond le a konzekvenciákat. De ne azt, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.11. 15:35:15

@Posztoló 2010: nem, ebből is látszik hogy semmit nem értettél meg!
süti beállítások módosítása