Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex után térít a kuponos csaj

2012. május 10. 07:57 - Panni CsP

„Ha azt akarja, hogy csigatestűre borotváljam magam, akkor ennek a kapcsolatnak nagyon hamar vége lesz, és mehet a kuponjaival, amerre lát” - Ákos utolsó története következik, melyben bemutatja egykori barátnőjét, aki nem csak a szőrzetétől próbálta megfosztani őt, de közvetlenül szex után akarta maga alá szervezni. Az affért leginkább Ákos fényképezőgépe bánja…

 

Régebben volt egy érdekes barátnőm. Kemény 3 hónapig jártunk… Az volt a heppje, hogy mindenféle kuponokat gyűjtött, és ha volt valami nyereményjáték, ahol a csomagolásból kellett kivágni fecniket, ő gyűjtötte és beküldte. Sose nyert semmit. Ugye, az ilyen lányt nem nehéz meggyőzni egy okosabb szervezetnek, hogy ha ide és ide betársul, anyagilag nagyon jól jár. Majd. De így is legfeljebb filléreket kap vissza. Így történt, hogy belépett egy ilyen programba, és többször próbált engem is befűzni egy ilyen shopkártya pontgyűjtő multismart rendszerbe. A lényeg, hogy valahogy takarékosan lehet vásárolni, és bár bólogattam, ma sem értem egészen, miként működik - mert minél több embert szervez a lány maga alá, annál olcsóbban vásárolhat, vagy valami ilyesmi, a szokásos néphülyítő baromság.

Egyik alkalommal közvetlenül egy kellemes szexuális együttlét után kezdte el a térítő szöveget, hogy milyen jó az, amiben most jelenleg benne van, és mennyit spórol(hat, majd egyszer). Vajon ez az időzítés is a behálózási stratégia része, és kifejezetten így tanítják neki az mlm-szektába, ahova jár??

Következő fejezet:

Ez akkor volt, amikor négy napja már lerakta a cigit és elég ingerlékeny meg fura volt. Egyszer azt kérdezte, hogy mi lenne, ha teljesen leszedném a szőrzetemet a mellkasomról? Mondom, nem fogom, az enyém, és az én részem az is. Egyébként nem zavaró, nem vagyok neandervölgyi. Ha azt akarja, hogy csigatestűre borotváljam magam, akkor ennek a kapcsolatnak nagyon hamar vége lesz, és mehet a kuponjaival, amerre lát. (később így is lett) Persze ezt nem így mondtam, csak annyit, hogy nem fogom megtenni. Egyébként is úgy kérdezte, hogy „mi lenne ha” amire úgy feleltem, hogy semmi, mert nem fogom megtenni. Még párszor felhozta, de még annyit sem engedtem neki, (amit szintén kért) hogy formára szedje a szemöldököm, mert bár nem teljesen szabályos, még mindig nem szabolcsi parasztlegényes. Azt mondta, hogy az ember szemkörnyéke az a pont, amit mindenki lát és fontos, hogy nagyon okés legyen - erre azt feleltem, hogy igen, a nőknél, a pasiknál nem. Akár még copfot is köthetnek rá. És fogok is, ha akarok. Na, egyre több vitánk volt, és egyre többet próbált megtéríteni, hozta a belépési íveket… Végül már hirtelen nem volt több időm rá és szépen lemondva a randikat egyik alkalommal megmondtam neki, hogy nem egymást keressük. Jó volt vele, csak ez a defektje ne lett volna, kár volt leszoknia, ha ez volt a gondja… Amíg velem normálisak, addig én is normális vagyok, de ha egyszer beülök a hülyehajóba, annak mindig valami ilyesmi a vége. Ja, és kölcsönadtam neki a kapcsolatunk félidejében egy digi fényképezőt, ami nála maradt. Nem kértem vissza….

 

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr804499616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flazz 2012.11.23. 13:09:07

Gondolom te elvardat, hogy o szortelenitse magat a megfelelo helyeken...
süti beállítások módosítása