Lehet, hogy a fogamzásgátló tehet mindenről

2012. december 18. 07:27 - csajokespasik

„Kérdezem, mi a helyzet? Azt mondja, az asszony egy ideje meghülyült: naponta veszekednek-verekednek a konyhában. Pereskednek, válnak.” - amikor egy idilli élet hirtelen összeomlik, ott sok mindenre lehet mutogatni, de vajon egy doboz fogamzásgátlóra is? Ugyanis az asszony állapotára más magyarázat egyelőre nincs.

És türelem, mindenki sztorijára sor kerül!

 

A tegnapi és a múlt heti sztori kapcsán írnék le egy hasonló, érdekes esetet. Ugye, ott is arról volt szó, hogy élete szerelme változott meg. De ez egy kicsit más oldala a történetnek. 33 vagyok, van egy velem egykorú haverom, együtt jártunk általánosba, sokat mászkáltunk együtt stb. tőlünk 3 utcányira lakik, jóban voltunk mindig. Amióta megnősült, irigylésre méltó életet élt, a munkája is rendben volt, ívelt felfelé a karrier - ha meglátott ahogy hazafele tartok, megállt mellettem a szuper kocsijával, hátul a gyerek, elől a szép feleség. Meséli, hol voltak nyaralni és hova mennek.

Néha áthívtak vacsorára. Olyan életet éltek, amilyet megérdemelt, és amilyet mindenki megérdemelne. De… Itt ez a rohadt „de”. Ezt a havert talán havonta egyszer láttam, majd félévenként egyszer, ha összefutottunk a boltban, így csak töredékes értesüléseim voltak róla. Aztán idén tavasszal egy csapásra megváltozott minden. Szerintem emiatt is ritkultak meg még inkább a találkozásaink. Véletlenül láttam meg, ahogy a buszmegállóban áll, alig ismertem meg, komolyan: kissé ápolatlan, kócos haj, borosta, karikák, görnyedt testtartás, ócska zakóban. Kérdezem, mi a helyzet? Azt mondja, az asszony egy ideje meghülyült: naponta veszekednek-verekednek a konyhában. Pereskednek, válnak. És az idill összeomlott, volt, nincs. De miért, ő se tudja. De a fia mindennél fontosabb neki is. Majd az imádott nejről olyan szavakkal beszélt, amit nem is írnék le. Miért történt ez? Szerinte: nem tudja, ő nem tett semmit. Van olyan, hogy csak úgy, kiszolgáltatva az eseményeknek, egy férfi ilyen helyzetbe kerülhet, és minden a nő hibája? Beszéltem a sráccal és vagyunk olyan viszonyban, hogy előttem nem mismásol el tényeket - nekem, miért hazudna? Annyit tudni, hogy kb. azóta van mindez, amióta a nő fogamzásgátlót kezdett szedni. De ez csak tipp, más ötlete nincs. Mert nem hanyagolta el, nem csalta meg, a nő sem tett semmit. Lenne ilyen hatása egy készítménynek? Vagy a nő félrelépett és így dolgozza fel a bűnét? De a mentségére legyen mondva, nem az a típusú nő, aki ilyet tenne. 

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr804970990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása