A csávó betegesen féltékeny rám

2017. október 09. 07:49 - csajokespasik

Levélírónk már rég megbánta, hogy ezt a két embert összehozta, mert azóta a pasi féltékeny rá, fejébe vette, hogy a jelenlegi barátnője és közte volt valami, sőt, még most is tart. A nő hozzáállása sem könnyíti meg a helyzetet, mert folyamatosan próbálja kivonni magát ebből a komédiából. Csak az a baj, hogy nélküle megoldhatatlan a helyzet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azt soha sem értettem, miért tart ki egy tökéletes nő, egy mindenben rosszabb férfi mellett.

Azt sem, hogy miért vannak még együtt, amikor már rég szét kellett volna menniük, mert minden jel arra mutat, minden héten vitájuk van, amiből engem sem felejtenek ki.

Story: Tavaly márciusban történt, hogy egy barátommal összeismertettem egy nőt. Mindkettőt régóta ismerem, gondoltam, mi baj lehet. A többit majd megoldják ők. A pasi zöld jelzést kapott és hamarosan már együtt jártak, a csaj nyár végén aztán hozzá is költözött.

Ekkor kezdődött el az engem érintő rész. Én már úgy el is felejtettem volna őket, amikor a csávója elkezdett felháborodó, bár kezdetben még tapogatózó, leveleket küldözgetni nekem. Azt állítja, én korábban biztos jártam a nővel, vagy ha nem, akkor biztosan akartam. Mondtam, hogy nem, és nyugodtan nézze át a Face idővonalamat, nem fog róla nyomot találni. De az nem jelent semmit – mondja.

Később ez odáig fajult, hogy kijelentette, biztos van köztünk valami ma is … Hiába mondtam, hogy nem, hiszen soha nem is volt, nem hitte el. Már többször kibékültünk és többször összevesztünk ez idő alatt, ahogyan ők is többször kerültek szakítás közeli állapotba. De nem szakítottak. A csávó csak ígérget, de semmit nem tart be, később ugyanúgy vádaskodik és elővesz engem. Nekem mindkettő barátsága fontos lenne, de nem minden áron. A nő hozzáállása sem egyszerű, mert próbálja kivonni magát az egész alól, hogy oldjuk meg nélküle, mire én ugyanezt mondom, hogy engem hagyjatok ki, és ti oldjátok meg nélkülem. Nem vonhatja ki magát teljesen, mert benne van, róla szól, nem mellékszereplő, mert ezt nélküle nem lehet megoldani. Amúgy ő is megerősítette a verziómat, de ennyi. 

A pasija még mindig abban hisz, hogy mi a háta mögött összejárunk. Egyszer már mondtam, hogy nem volt köztünk semmi, még kettesben sem jártunk össze régebben, csak társaságban találkoztunk, nem is vonultunk félre, NEM volt köztünk semmi, és ez így is marad, és akárhányszor is kérdi, csak ezt tudom neki megismételni.

Ki volt hasonló helyzetben? Hogyan lehet ezt békésen rendezni?

F/30

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2212941877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása