„Látom már, kivel fogsz megcsalni”

2017. november 17. 07:41 - csajokespasik

„Az elején szerény és visszafogott volt, most már kényes és igényes, más ruhák, más frizura, mintha ezzel is meg akarná magát különböztetni tőlem” - amikor a csajod kijelenti a barátaidra, hogy nem egy értelmiségi társaság, mégsem tartózkodik tőlük, az már egy jelentős ellentmondás. Levélírónk arról panaszkodik, hogy év elején még volt egy értelmes barátnője, akiből most előjött a tiniszörny.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok. Év elején még volt egy rendes, csodálatos barátnőm, akiből mára egy elviselhetetlen, manipulatív nő lett. Valószínűleg szakítani fogunk, tehát ez a része előttem is tiszta, nem vagyok már annyira a hatása alatt.

Számos érthetetlen helyzet van, amit nők le szoktak művelni, de ennyire még nem éreztem közvetlenül. Persze, valahol szeretném még visszakapni azt a nőt, akibe beleszerettem, de erre nem látok sok esélyt. És nem miattam.

Amint bemutattam a barátaimnak, lassan elkezdett áskálódni, hogy ők győzzenek meg engem valamiről. Miért hátulról jön, miért nem szemből? Nem tudjuk. És belefáradtam.

Sosem kiabáltam vele, és amikor ezt hallom vissza másoktól, mosakodnom kell olyan miatt, aminek nincs valóságtartalma. Mindig figyelmes voltam vele, ajándékok, miegyebek. Majd hirtelen felhozta, hogy a legutóbbi pasija diplomás volt. Én meg rávágtam, hogy akkor menj vissza hozzá. 3 napig nem szólt hozzám. Hozzáteszem, ezt a „bűnömet” az elején is tudta. Neki amúgy olyan végzettsége van, ami nem egy keresett szakma manapság, és nem is abban dolgozik, nem tudom, mire van ezzel olyan nagyra. Ő bármit felróhat nekem, én neki semmit. Lassan nem tudom eldönteni, épp milyen státuszban vagyok. Egyébként a szakmámban előrébb tartok.

Próbálom kitalálni, mire vágyik. Félre tudok tenni pénzt arra, amire kell. Ő nem. Ebből is fakadnak ellentétek. Az elején szerény és visszafogott volt, most már kényes és igényes, más ruhák, más frizura, mintha ezzel is meg akarná magát különböztetni tőlem. Aztán a barátaimra kijelentette, hogy nem egy értelmiségi társaság... De azért közéjük vegyül és elvan velük. Akire ott rámosolyog, arra később nekem privátba meg fúj. Egy értelmes nővel jöttem össze, akiből most előjött a tiniszörny. Ha egy olyan barátnővel állok szóba, akit amúgy 10 éve ismerek, és semmi nem volt köztünk, később megjegyzi nekem: „Látom már, kivel fogsz megcsalni”. Én itt leültem. Elsősorban nők válaszára lennék kíváncsi, hogy mitől tudnak ilyen rövid idő alatt, kiváltó ok nélkül, ennyire megváltozni, ha a másik, vagy külső körülmény, nem adott okot rá?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1213292471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása