Két kis színes: Trabantderbi és a fű titka

2009. augusztus 28. 07:06 - csajokespasik

Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó indítja be, lépj le minél gyorsabban, különben drága parkoló jegy lesz az! A következő történetben frappáns revansot vesz a főszereplő srác.

 

Nos, kb. 10 éve történt - de lehet még több is - hogy egy neves szórakozóhelyre jártunk a barátaimmal bulizni. Nagyon tetszett egy lány, akivel sűrűn összenéztünk, mosolyogtunk, néha még táncoltunk is, szóval tetszettünk egymásnak. No, az egyik hétvégén is ott volt az a leány, akivel hétvégéről-hétvégére szemeztünk, igen ám, de most meglátta, hogy milyen autóval is jöttem. Már a bejáratnál észrevettem a leányzót és mélyen a szemébe néztem, összeszedve minden sármomat, de csak átnézett rajtam. Meglátta Cilikét! (Ő EGY TRABI). Persze, fura volt a szitu, de gondoltam nem is engem (nem)néz, így hát a dizsiben odamentem, de egy perc alatt lerázott.Eltelt két hét, közben Cilikét eladtam, és vettem egy III. Golfot, ami akkor újnak számított. Na, eljön a hétvége, én mentem autóval, a csaj kint szteppel a helyszín előtt, és mosolyog, mintha éppen megnyerte volna az 5-ös lottót, és így szól. Idézem: - Helló srác! (széles vigyor, szemében örök szerelem és kőkemény szex). Hol jártál már, hiányoztál!? (körbenézek, hogy hozzám beszél-e, de ott csak én voltam!). Megyünk be? (velem?). Mondtam neki, hogy őőőő persze-persze mehetünk, de előbb elugrom a Trabantért

Fűre lépni tilos!

Ismét a sors és az emberi szükségletek kacagtató találkozásának cizellált forgatókönyvét olvashatjuk. A lovagiasság mögött olykor egyéb szándék is megbújhat, amin utólag már csak nevetni tudunk. A következő sztori egy tipikus Hugh Grant-filmben is domboríthatott volna.

Csaj vagyok, 15 éves! Az én történetem happy end-el végződik! Táncolni járok és az egyesület bált rendezett, mint minden évbe úgynevezett ,,Télapó bál"-t! Volt egy srác, aki a mi asztalunknál ült (Roland) ő nyomult rám, meg nekem is tetszett, táncoltunk párat, majd kihívott hátra hogy kísérjem el cigizni. Elmentem vele. Jött még egy srác meg egy csaj. Amikor mentünk kifele a csaj megállt köszönni pár barátnak, három puszi meg minden. Az egyik srác (Tamás) tőlem is kért puszit, igaz, ismertem régóta, de nem voltunk jóban. Na, de hátra mentünk, és ott a Roland elkezdett közeledni hozzám, és amikor meg akart ölelni, akkor jött a Tomi - mivel kint vizes volt a fű, ezért tűsarkúban elég nehéz volt menni - ő oda jött hozzám és megfogott, felvett és a karjában kivitt a betonra. Én megköszöntem, majd bementem. Később bejött és megígérte, hogy majd fogunk táncolni, de csak lassút, utána vissza, kiment. Mikor mentünk ki megint, akkor odahívott és átölelt, én is őt, ekkor megcsókolta a nyakam! Én bementem, majd bejött, és táncolni kezdtünk. A második számnál tarthattunk, ami lassú szerelmes volt, és szorosan átölelve mozogtunk a táncparketten, majd mindketten felemeltük a fejünket, egymásra néztünk, és lesmárolt - utána még többször is! De ez annyira jó volt! Egész éjjel csak egymással táncoltunk! Elkérte a számomat és megbeszéltünk egy talit hétfőre, (egy helyen lakunk). Eljött a hétfő és találkoztunk, én mondtam, hogy csak akkor jöhetünk össze, ha komolyan gondolja, nem szeretem a futó kalandokat! Ő komolyan gondolta és én is. Ez volt 8 hónapja...azóta sülve-főve együtt, hatalmas szerelemben..:) Később elárulta, hogy azért jött oda hátra értem, mert előtte foglalt volt a wc, és rájött a „nagydolog” és oda végezte… nem akarta hogy belelépjek...!! Ezen már csak jót nevettünk..:)

 

 
40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr441321216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FecóKapitány 2009.08.28. 10:46:54

Fantasztikus történetek!A második történet címe lehetne ez: Vannak még lovagok,avagy az otthonfelejtett széntabletta balladája.

FecóKapitány 2009.08.28. 10:47:44

Hoppá,szóismétlés.Na sebaj...

Picikaca 2009.08.28. 10:52:06

A Trabantos story sajna híven tükrözi a sok hüle csajt akik a pénzt nézik.. az írónak üzenem, hogy remekül oldotta meg a "feladatot" és rázta le leleményesen a csajt :)

A "füves" story-hoz: nem nagyon tudok hozzászólni, a végszó nekem kicsit elrontotta a romantikus hangulatot, persze tudom, hogy csak a story teljességéért lett közzétéve.. :)

Jégcsap 2009.08.28. 10:57:57

Nekem mindkét történet nagyon tetszett. Minkettőnek vicces volt a vége!:D

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.28. 11:02:31

Nem értem, a csávók miért vannak kiakadva, ha egy nőnek jobban bejönnek menőbb autóval. Az ilyenektől szeretnék egy átgondolt választ kapni arra a kérdésre, hogy számukra egy elhanyagolt külsejű, ambíciók nélküli, mackó nacis hölgy, vagy egy vagány, fejlődő egzisztenciával rendelkező, céltudatos, finom ízlésű csaj vonzóbb-e. (Átgondolt, kurzívval.)

Természetesen van lehetőség kompenzálására. (Suzukihoz fasza duma.)

Azt gondolom, hogy kizárólag azon férfiak számára bántó viselkedés ez, akik maguk is tisztábban vannak vele, hogy balekok. (Balek alatt azt értem, aki még az úton sincs rajta.)
Még nem találkoztam sikeres, kiegyensúlyozott, egészséges önértékelésű férfivel,
1) akit zavart volna, ha a nője élvezi a tárgyait,
2) aki ne tudta volna helyiértékén kezelni és megkülönböztetni a pénzre hajtó ribancot a sikeres, kiegyensúlyozott, egészséges önértékelésű nőtől.

The Nuke 2009.08.28. 11:28:03

De kár, hogy nekem nincsenek olyan romantikás történeteim,
mint a második! :/
Az első viszont vagesz volt, úgy kell azt csinálni! :D

senkitobbetharmadszor 2009.08.28. 12:04:45

@Mamzel:

A szerző én vagyok, de kérdésedre természetesen ha választani kéne egy "szép" vagy egy "rút" között akkor mindenki a szépet választja! Nos ez esetben a szép rúttá vált, és azt hiszem, hogy valakit a természete és gondolatai a két előbbi tulajdonság közzé tud sorolni egy apró pici megnyilvánulással.

Chowder 2009.08.28. 12:05:11

Nem akarta a karakter h a kulájában szteppeljenek :D Milyen kis lovagias xDD

Devil2 2009.08.28. 13:17:44

@Mamzel: Kicsit el vagy tájolódva, nem gondolod? (Nyilván nem.) Ebben a sztoriban az a gáz hogy a csajnak egyébként (autó nélkül) tetszett a pasi, tehát ő eleve nem lehetett igénytelen, aztán meg amikor látta a Trabiban, akkor egyszerre csak nem tetszett...?? Gondolom a pasi nem igénytelenségből járt Trabival, de a csaj meg azt gondolta hogy na mekkora lúzerrel van dolga, holott nem is beszéltek két mondatot sem... Na ez az ami kiakasztó. Meg az amikor a pasi (általában) akkora surmó hogy a fal adja a másikat, és mégis megkapja az ilyen ribiket, mert háromágú csillag van az autója orrán... Meg is érdemlik egymást. Egyébként akkor lett volna a pasi "balek" ha nem teszi bele azt a kis csavart a történetbe.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.28. 13:57:50

@Devil2: Miért van nagyobb jogalapja a Szerzőnek konzekvenciát levonni, mint a lánynak, ha két mondatot nem beszéltek?

Nem könnyű kérdés ez olyasvalaki számára, akit kiakaszt, hogy a BMV-s surmó megkapja a ribiket.

vagány csaj 2009.08.28. 14:08:09

Természetesen egy csaj mindent megnéz a kiszemeltjével kapcsolatban, de ha csak az alapján választ, hogy mennyi pénze van és milyen kocsival jár, azt csak sajnálni tudom, mert sosem lesz igazán boldog!!!
Érdekelt volna a trabantos sztori befejezése! Vagy ennyi volt? Lelépett a srác és kész?
A második elég unalmas volt, már bocsi! Átlagos történet...

vagány csaj 2009.08.28. 14:09:13

És igen, rettentően illúzióromboló a befejezése... :S

senkitobbetharmadszor 2009.08.28. 14:33:23

@Mamzel:

Vegyük úgy balek vagyok, csak hogy megnyugodj oké? Elnézést, hogy átláttam a szitán, és nem ültettem be a leányt az új kocsimba, mert Trabival nem kellettem! (Ja és nem tudtam, hogy ha valaki beül egy Trabantba akkor az igénytelen)

Végül még annyi történt, hogy a lány társasága és az enyém is röhögött a csajon egy irgalmatlan nagyot, úgy hogy bevörösödött a feje.

The And

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.28. 14:38:31

@senkitobbetharmadszor: Nagy önbizalomra vall leírni, hogy "átláttam a szitán" egy olyan embertől, aki nem érti a drasztikus különbséget az igénytelenség és céltalanság (balekság) között.

De legalább nem hazudsz. Ezt értékelem.

skorpio921117 2009.08.28. 15:04:10

@Mamzel: Már bocs de neked is van vmilyen történeted vagy csak osztod itt a népet? Nem csak itt láttam hanem más hozzászólásaidban is.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.28. 15:08:02

@skorpio921117: Ha rajtam múlna, nem engedném kommentelni azokat, akik nincsenek tisztában a felület adottságaival. Egyelőre elfuthatsz.

senkitobbetharmadszor 2009.08.28. 15:34:38

@Mamzel:

1:drasztikus különbséget az igénytelenség és céltalanság 2:nincsenek tisztában a felület adottságaival

ezeket még te sem érted! no comment

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.28. 15:44:46

@senkitobbetharmadszor: Tehát én vagyok a hülye, mert Neked nem megy a szövegértés?

Tiéd a mai buksisimim.

Jégcsap 2009.08.28. 19:18:01

@Mamzel: Szerintem nem igénytelen ha egy pasi trabanttal jár. Lehet, hogy nincs pénze jobbat venni, akkor az hogy lehet igénytelen? Nekünk is volt trabink és imádtam pedig nem vagyok "igénytelen". És a csaj nyilvánvalóan csak azért akart újra együtt lenni a fiúval, mert jobb kocsit vett. De a te meglátásodban is van igazság mert a pasiknak is tényleg a vagány, szép, virágzó lányok jönnek be. Mindenkinek volt valami igazság a szavaiban.;)

Dr. Mazsola 2009.08.28. 21:58:17

@Mamzel: a 3 ágú csillag tudtommal Merci és nem BMV!!!
De amúgy tényleg nagyon el vagy tájolódva...... na de mindegy, nem vitázok!!!! ha te ezt magyaráztad be magadnak, akkor nem is próbálok mást mondani!!!
Bár az írásaid alapján te pont egy olyan ember vagy, aki csak az olyan csajokat kapja meg, akik a legnagyobb ribancok és csak egy éjszakára kapod meg! El lehet gondolkozni, hogy miért nincs normális kapcsolatod!!!!!!!

Dr. Mazsola 2009.08.28. 22:02:12

@Mamzel: Bár ezt már írtam egyszer, de ha van jobb történeted akkor lehet leírni!!! kíváncsi vagyok te mennyire vagy igénytelen balek!!!

Az örök szingli 2009.08.28. 23:42:09

Igaza van a trabis srácnak én veled vagyok.
Nekem például van egy kis polskim és azzal járok bulizni. A kicsi kocsi pont ezért van tartva. Na ezzel a kocsival vagány becsajozni.

senkitobbetharmadszor 2009.08.29. 00:31:08

@Az örök szingli:

Köszi az együttérzést, gondolhatod/játok hogy esett a csajtól a pofa, na de sebaj Ő koppant!

Mamzelhez meg csak annyit, hogy rólad süt az arrogancia, a társadalomból való kivetettség, és hogy nincs egy barátod sem, illetve hogy te úgy próbálod a véleményedet érvényesíteni, hogy leugatsz mindenkit, közben mindenki köp arra amit gondolsz. Itt te vagy az egyetlen aki fikáz és beszól, illetve akit kinéz a banda! Ezen elgondolkodnék kis barátom, aztán elhúznék a sunyiba!

Ádám

kpeti_ 2009.08.29. 10:36:17

Felesleges egymást szidni :) Úgyis mindenki kitart a saját véleménye mellett, vannak olyan hozzászólások, amikkel nem kell foglalkozni :)

Amúgy tényleg jól visszavágtál a csajnak :)

Abból, hogy valakinek milyen autója van, nem lehet következtetést levonni, pl. ha építkezek, nem fogom a cementet a háromágúval hurcolni :)
Arról nem beszélve, hogy akinek nincs, mert nem kell, az ilyen logikával nem is ember? :)

P.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.29. 12:37:14

Úgy látom, többeket igen érzékenyen érintenek az aranyos megjegyzéseim.

Puszi mindenkinek.

Dr. Mazsola 2009.08.29. 16:28:55

@Mamzel: Még szép, hogy érzékenyen érint sok embert!!! Egy igazi tahó vagy!!!

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2009.08.29. 17:13:08

@Dr. Mazsola: Nagy különbség köztünk, hogy én senkit nem tahóztam le.

szmercs 2009.08.30. 11:48:13

Ez egy kicsit fura.Ha a csajnak tetszett a pasi ,de amikor meglátta a trabit lekoptatta.Ezek szerint a csaj csak a külsőségekre bukik.Pedig lehet a srác nagyon értelmes csak mert nincs jó kocsija azért le kell nézni?Sajna ilyen az élet

csilek recseli 2009.08.30. 12:56:13

azért a trabi megy 40-nel, és autónak számít: 4 kerék, ajtók, stb... ha meg gyalog megy az a baj? :P:P

Missy88 2009.09.02. 06:53:34

Ha egy férfi érdekel, nem azt nézem, h milyen autóból száll ki, vagy milyen vastag a pénztárcája. Van itt egy alapvető probléma.
Azzal nincsen baj, ha egy hölgy élvezi a párja tárgyait, kivéve, ha fontosabbnak tartatja azokat minden másnál. Ez a kis csaj felületes és az a pasi akit nem zavar, hogy csak egy ilyet kaphat meg, egy baszott nagy vesztes szar. Bár, ízlések és pofonok. Nekem az jön be, ha engem szeretnek, nem az ha a tárgyaimat... Nekem csak görkorim van..Engem sem fognak így szeretni???:DxD

sysko 2009.09.03. 22:08:51

Áááááááá kis pénzleső luvnya pfff..böá. Jól megmondtad neki. Nagy voltál, büszke vok rád:)
A második szaros sztori...........nagyot röhögtem a végén. Tiszta lovagiasság. Marha jó..........:D:D:D

stellina 2009.09.09. 22:12:01

Ádám, nagyon tetszett a húzásod - az ilyen Csajok nem érdemelnek női szolidaritást! -, gyorsan kapcsolsz, bravó!;) Ha nem kocsival lettél vna, akk lehet, h összejöttök, de előbb-utóbb kibújt vna a szög a zsákból...vmi más, ami gázos, ami nem a kedve szerint való. Áldd a jószerencsét, h már a legelején láttad a kocsi iránti reakcióját: sok fejfájástól mentett + Téged az Élet! S úgyis lesz sokkal jobb, ebben biztos vagyok!;)

A 2. story +...:S Nem soxor mondom, de inkább no kommnent...

mazsidrazsi11 2009.09.14. 21:49:26

szerintem beteg dolog ilyenen veszekedni:D:D
egyértelmü hogy kinek van igaza
a csaj egy pénzéhes ribi volt...vannak még ilyek

egyik ismerősöm mesélte h elment bulizni x helyre és táncolt egy csajjal. természetesen a csajnak nem az volt az első kérdése hogy neved vagy korod vagy honnan jöttél, hanem h milyen kocsid van.

az én barátomnak sincs hej de jó kocsija, de nem is az számít szerintem.

ha meg a csajnak nem teccik az autód akkor sétáljon.:D:D:D

szvetozar 2009.09.16. 11:02:43

Mi is voltunk trabival bulizni (sokat), de többnyire a lányok a trabi megpillantásakor inkább taxit hívtak:)DDD
Az sem normális pasi,aki az ilyen "nő" után sír vagy fut:))
Ádám nem neked szólt... joo a történet:))

Kaccwalc (törölt) 2009.09.16. 20:47:47

Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen gyártmányú?
- IFA.

Kaccwalc (törölt) 2009.09.16. 21:19:27

sajnos a buszos viccet nem találtam meg, de sebaj akinek nem tetszik a srác kocsija az menjen gyalog, vagy találjon jobbat esetleg vegyen sajátot.

egyébként kétélű a vita. mert a csaj szerint szar a kocsi attól még nem szar az az ember aki vezeti, kevés a pénze vagy még nincs lakása. nem amerikában élünk, hisz ott sincs mindenkinek villája.

ellenben mi férfiak is elég válogatósak vagyunk, igaz ez tudat alatt működik, teszem fel a csaj : csúnyán öltözködik, kövér, csúnya stb. ezek nem zárják ki hogy értelmes, aranyos, kedves legyen ezaz illető.

sokat ad mindenki a külsőségekre, csak mindenki más és másra.
süti beállítások módosítása