Nagyobb a füstje, mint a lángja: „Pasim a rendőrségen!”

2009. augusztus 30. 07:50 - csajokespasik

Ha behívják a rendőrségre a pasidat, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bűnöző. Rajta kívül álló okok miatt is kontaktusba kerülhet a hatóságokkal, pont úgy, mint az alábbi történet férfi szereplője. Kezeket fel!

 

Hi! Anna vagyok, 18 éves. Dolgozom, és van egy szép albérletem. Két hónapja összejöttem egy sráccal, mint kiderült nagyon sok a közös ismerősünk, és nagyon sok jót halottam róla, ezért nem is gondolkoztam túl sokat. Nagyon egymásba szerettünk. Végül hozzám költözött minden szép és jó volt. Nekem az sem okozott akadályt, mivel eléggé közvetlen vagyok az emberekkel. Meg ugye jobban kijöttem a lakbér szemszögéből is. Éldegélünk-éldegélünk, mikor az egyik ismerőse felhív, hogy bevitték a rendőrségre. Oh, Istenem, mit követhetett el? Mi történt?

Hívogattam mindenkit, sírtam, mint az állat, hogy most mi lesz. Még Tarot-kártyát is vetettem, hogy azáltal rájöjjek, mi is legyen. Csak nem élhetek együtt egy bűnözővel... Egész este nem tudtam aludni, forgolódtam az ágyban. Másnap felkeltem alig aludtam. Felhív a főnököm, hogy egy munkatársam révén halott egy érdekes sztorit, szeretné ha elmesélném, hogy mi volt személyesen. Oké, összefutok vele. Elmesélek mindent töviről-hegyire, amit tudtam. Féltem, hogy ez befolyásolni fogja a munkámat, de hála Istennek, a főnököm megnyugtatott, hogy semmi gond ha a rendőrség hív, akkor mondjak el mindent, amit tudok a srácról. Fel is hívott a rendőrség. Elmondtam mindent, amit tudtam, megmondtam, hogy hol lakok, mert kérte a lakcímem. Persze, megadom. Erre átugrottam a barátnőmhöz, egy kis lelki támaszért, mikor hív a pasim, hogy jön haza. Hazamegyek, összeveszem vele, hogy miért az én számomat adta meg nekik. Elmesélte, hogy azért, mert kérdezték, hogy hol lakik, hogy kivel stb... A vége a sztorinak, hogy elmondta, azért körözte a rendőrség, mert nincs személyilye, se lakcímkártyája. És a leveleket, amit küldtek, senki nem kapta meg. Milyen leveleket? - Kérdezem. A történet pedig az volt hozzá, hogy mikor Hollandiában volt, ellopták tőle az iratait – szintén magyarok – fél éve, és ugye bejelentette... De a tárgyalásra nem ment el, mert nem kapta meg a leveleket. Most lesz a tárgyalása, hogy az ügyet lezárják. Ha nem hívott volna fel engem a rendőrség, akkor a tárgyalásig fogdába kellett volna mennie, azt gondolván róla, hogy nincs hol laknia. Ez az én történetem. Nem tudom, hogy ezután mi lesz. Egyedül nem tudom fenntartani kényelmesen a lakbért, de nem tudom, hogy képes leszek-e olyan emberrel együtt élni, akinek ilyen dolgai vannak.  

 
115 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr301339275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepi79 2009.08.30. 13:47:50

@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: azt irta a posztoló "hivogattam mindenkit, sirtam mint állat". és MÁSNAP reggel hivta fel a főnöke. nem tudom, ebben mi a meglepő, pláne ha még nem pesten élnek, a (rossz) hir úgy terjed, mint a lepra.

és jobb ha tudod, simán bevisznek azért, ha valaki visszaélt az irataiddal és nem tudnak elérni. hallottam már ennél cifrábbat is, a srácot úgy vitték be, hogy őt harapta meg egy kutya, de nem tudták elérni, hogy tanúskodjon a saját ügyében, aztán a végén őt, az áldozatot vitték be bilincsben, hajnalban. (aztán kihallgatták, és reggel elengedték ugyan...)

Netuddki. 2009.08.30. 13:49:36

"Egyedül nem tudom fenntartani kényelmesen a lakbért, de nem tudom, hogy képes leszek-e olyan emberrel együtt élni, akinek ilyen dolgai vannak."

Hát akkor aranyom vagy együtt élsz vele vagy oda a kényelmed.

azallamenvagyok 2009.08.30. 14:02:10

bocsánat, de ki kell mondanom: hülye picsa
bár 18 évesen még belefér, de később ez a mentalitás elég gáz:

1. most akkor nem bűnöző, minek aggódni?
2. ha együtt vagy valakivel, de akár egy barátnak, családtagnak, ismerősnek is tartozol egy kis tisztelettel, és jóindulattal. Egyből a rosszat feltételezni, hogyimondjam... ha ezt teszed, akkor van értelme eleve az egész kapcsolatnak? Akit szeretsz, arra úgy kéne gondolni, hogy ő biztos ártatlan 8természetesen addig, amíg bizonyítást nem nyer az ellenkezője). Vajon másik irányba hogy esne mindez, ha valami félreértés miatt elvinnének a rendőrök, és ennek köszönhetően a pasid egyből ki akarna dobni? vagy kirúgnak munkából, és az első reakció az lenne a párod részéről ahelyett, hogy támogatna, hogy "nem tudom egy ILYEN emberrel hogyan tudnék együtt élni"...

gromit 2009.08.30. 14:05:31

hu, de buta ez a nember
:O :O :O

Swank 2009.08.30. 14:06:07

Kicsit gyanús csak a sztori...

Ellopták az iratait amit be jelentett, de akkor miért nem csináltatott újat? Attól, hogy ellopják az iratokat, még tudják mi a bejelentet lakcím, ha csak nem jelentette, hogy többször költözött, mert lesz@rta.

Attól, hogy az irataival bűncselekményt követtek el (mert gondolom ezért volt a körözés) attól még a nyilvántartása benne van, hogy ellopták, ezt a rendőrök is letudják kérni.

Nem tudni, hogy a bűnökhöz amiért körözést kapott van e köze, de, hogy biztos, hogy nem mindent a szabályoknak megfelelően (nem jól intézte a papírjait) csinált az is tuti, különben nem lett volna ilyen.

Szóval a rendőrségi rész amit leírtál nem tiszta az irományodból, és ezért posztolni??

Viszont attól még, hogy beviszik a rendőrségre nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy bűnöző. Nekem is van ismerősöm aki vízum kérvényen fenn akadt, és kérték, hogy menjen be követségre tisztázni a helyzetet (kép alapján keverték valakivel)

Amúgy meg ha szét mentek és kevésbé kényelmes akkor adj fel hirdetést amiben albérlő társat keresel.

repecs 2009.08.30. 14:17:48

Szerintem is hagyd el azért ennyire hülye nőt nem érdemel.

stupsi · http://flashjatekok.blog.hu 2009.08.30. 14:24:33

Elöször is, egyet értek: @azallamenvagyok és @szepi79 - Harciteknős idomár-ral!!!
Másodszor: valami nekem sem stimmel ebben a sztoriban!:S
Mikor is történt pontosan a lopás? Mertmivelhogy, amíg Mo nem volt az EU-ban, addig a személyit nem volt szabad (söt! büntetést kaptál érte!!!) az országból kivinni! (nekem még az idén is azt mondta a nagykövetség, hogy nem szabad az ország területéröl kivinni a személyit!)Mióta is tag MO?!

Rókakígyó 2009.08.30. 14:28:21

Hidd el, h kiválóan megúszta a srác az ügyet és te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, sőt sokkal rosszabba is, akármilyen rendes ember vagy.

Kérném, hogy a hülye posztokat ezután ne engedjék megjelenni. Köszönöm. :)

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.30. 14:35:22

@szepi79 - Harciteknős idomár:

:: szerintem sürgősen szakits a sráccal. no nem azért, mintha bűnöző lenne, egyszerűen sokkal jobbat érdemel nálad

+1

klausz88 2009.08.30. 14:37:59

már bocs te te tényleg ennyire hülye vagy???
nem bűnözé miatt maradt volna ott hanam azért h ne aludjon az utcán
am tényleg hagyd el nem érdemel senki ilyen nőt tényleg bocs !!!!!!!!

ahha 2009.08.30. 14:45:44

@szepi79 - Harciteknős idomár: +1

"Még Tarot-kártyát is vetettem, hogy azáltal rájöjjek, mi is legyen." Pfffff...

810725 (törölt) 2009.08.30. 14:51:58

A sráccal is gond lehet. Hogy lehet 2 éven keresztül iratok nélkül rohangálni? Jó 1-1 igazolvánnyal (ha esetleg van jogsid v útleveled) igazolhatod magad, de azért sztem egy épeszű ember pár héten (esetleg hónapon) belül pótolja a hiányzó iratokat.
A lány meg... látszik, h 18 éves. (bár a stílusa alapján 14nek nem mondanám). Nőj fel drágám. Az élet tartogat még nagyobb megpróbáltatásokat.

Eeyore88 2009.08.30. 14:54:41

szegény csajszi jól neki mentetek!De csóri megérdemli!Ekkora hülyét,már ne haragudj!A csávesz a hülye hogy még vele van..Öcsém,és mennyi ilyen hülye rohangál az utcán,remélem nem fertőző...:P Nem biztos,hogy csinált vmit a pasi,egyszerűen,ahogy mondtátok,a bürokrácia.Így a legegyszerűbb,nem?Bilincsre verni,bevinni.Tényleg áhhh....ez a nő..pfff....arra azért kíváncsi lennék,mint mondott a Tarot-kártya.Nem ám várni,hogy majd a csávó jön,vagy hív és majd elmagyarázza,egyszerűbb kiagyalni,hogy "elmegyek és veszek kártyát,majd az megmondja mi az igazság"...bázzzz....ez dúrva!Hogy szereted te azt a csávót,a 10-es mércén mínusz 9kb.Ez a cikk-féleség betette a kaput kulcsostól.

Locke 2009.08.30. 14:55:33

Te ne is házasodj soha, az első közlekedési bírságnál vagy tilosban parkolásnál beadnád a válókeresetet, merthát olyan emberrel, akinek ilyen dolgai vannak...

fanni125 2009.08.30. 15:05:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: arról drága, hogy ellopták a cuccait!!! mert akkor nem érte volna olyan váratlanul a csajt az egész!!!és nem gyanus, hogy két éve ellopták, és semmi előrelépés nincs? nem érdeklődött utána, meg semmi, csak várta, hogy majd lesz vmi? nem tűnt fel, hogy semmiről nem kap értesítést?nem volt egy alkalom se két év alatt, hogy rákérdezett volna a rendőrségen?

eax_ 2009.08.30. 15:08:51

"nem tudom, hogy képes leszek-e olyan emberrel együtt élni, akinek ilyen dolgai vannak."

vs

"Még Tarot-kártyát is vetettem, hogy azáltal rájöjjek, mi is legyen."

Ahahahha.

kockásfülű vérnyúlmajom 2009.08.30. 15:09:31

A szerelem a megosztott lakbér lehetőségétől függ, vagy mi a szösz?

Nem is szereted azt a fiút, ha nem tartasz ki mellette, ha gond van.

Tarot kártya... Primitív.

CSÉ 2009.08.30. 15:15:11

Anna, te egy hülyepicsa vagy és ezt a legőszintébben mondom. Azért ne haragudj rám, ez nem személyes.

euAgWzgmmtq7K 2009.08.30. 15:16:25

lebilincselő sztori, váratlan fordulatok, tövig rágtam a körmöm

CSÉ 2009.08.30. 15:16:52

Jah, és a lakni ikes ige, szóval lakom és nem lakok. Mégis remélem, egyszer még megjön az eszed.

Netszamuráj 2009.08.30. 15:17:16

"Még Tarot-kártyát is vetettem, hogy azáltal rájöjjek, mi is legyen."

Nagyon rosszul tetted! Jósolni profin csak belekből és hamuból lehet... muhahaha.

algi 2009.08.30. 15:28:49

Ez milyen kurvajó, hogy a srác abba se bízhat, hogy a szerelme kiáll mellette, hanem folyton azt latolgatja, hogy neki mekkora presztizsveszteség, hogy a pasija elvesztette az iratait.

Art Mooney 2009.08.30. 15:30:30

1. ha tényleg az történt, ami le van írva, akkor ez nem para.
2. kizártnak tartom, h tényleg az történt, ami le van írva. erősen meseszagú a történet, gyanítom vannak még dolgai.
2b. kérd meg, h beletekinthess az ügy összes iratába. ha kitér ezelől, szinte biztos h bűnöző.
3. az emberek NAGYON RITKÁN változnak meg. ha kiderül, h bűnöző, jobb ha otthagyod és más típusú pasit keresel, pláne ha nem tetszik a bűnözők párjának szerepe (a reakcióid erre utalnak, szerencsére).
4. a tartotot stb. jó lenne ha idővel leépítenéd.

Dr Kangörény 2009.08.30. 15:44:12

Először röhögtem a sztorin, aztán elolvastam a kommenteket és szomorú lettem.
Ennyi buta ember?! Akiknek halvány fogalmuk sincs arról, milyen lehet a valóság?
Ti valamilyen álomvilágban élhettek...

Csak néhány sületenség:
1. ha valakinek nincs lakcímkártyája, attól még nem kőrözi a rendőrség
2. attól még van lakcíme,
3. mi az, hogy nincs lakcímkártyája és nem tudták hova küldeni a leveleket?
4. ha tárgyaláson nem jelenik meg, akkor a következő tárgyalásra elővezetik, de nem tartják fogdában napokig


A posztoló kétségei jogosak. Ti nyugodtan legyetek büszkék, hogy a barátotok éppen börtönben ül, vagy ült, én messzire elkerülöm az ilyen embereket.

Herlock Sholmes 2009.08.30. 15:44:29

...ja, és a nevem: Rézműves Kármenka.

domdodom69 (törölt) 2009.08.30. 15:45:41

én is csak közhelyeket tudok:
- szerelmed, vagy albérlőtársad?
- együtt jóban-rosszban!
- nem mindegy hogy te loptál kabátot, vagy a tiédet vitték el stb

a rendőrségről meg csak annyit: hozzám is csengettek már be hajnali fél hatkor, komor hangú kikérdezéssel, ki vagyok, mit csinálok ott stb., mert idézést hoztak. Láb elgyengül, úristen mi történhetett!
Értesítést hoztak, hogy a déletőtt 10-re kitűzött tárgyalás elmarad. Csak azt nem értettem, miért nem szírénázva érkeztek... :)

borovi 2009.08.30. 16:14:38

@szmercs: Ha valakinek, akkor ennek az Anna nevű (izének) postolónak kéne bocsánatot kérnie a helyesírásáért...

guy 2009.08.30. 16:17:46

18 éves a kitalált posztíró. Nem várhatunk sokat tőle, még kell neki néhány faszi, hogy elmúljon a naivitása.

szepi79 2009.08.30. 16:18:56

@fanni125: kapaszkodj meg: nekem is lopták már el pénztárcámat, személyivel jogsival mindennel együtt. bejelentettem, 1 hétre rá "megkerült" egy kukából a pénztárca, persze pénz és a fontosabb iratok nélkül. (ezt is bejelentettem, mindenről őrzöm a papirokat. ettől függetlenül minden héten eszembe jut, hogy éppen most milyen faszságokat művelnek a nevemben. ) aztán amikor másodjára jártam a rendőrségen, a második bejelentés miatt, rákérdeztem a tisztnél, aki rögzitette a tényeket, hogy van-e valami fejlemény. majdnem képen röhögött.

szerinted minden ellopott személyi mellé nyomozócsapatot állitanak fel, akik éjt nappallá téve keresikk a "biztató nyomokat"? pláne a több éves ügyeknél?

CsigaBige 2009.08.30. 16:19:42

Jézus....most komolyan az a baja a kiscsajnak, hogy a barátjától ellopták a cuccait? Látszik, hogy attól, hogy valaki 18 éves, még nem felnőtt...

attila1 (törölt) 2009.08.30. 16:21:15

18 éves, de úgy fogalmaz, mint egy 8 éves. Ez a gáz a történetben. Szerintem...

gabborka 2009.08.30. 16:33:22

Miért csodálkoztok? Aki úgy kezd egy történetet, hogy "hi", azt amúgy se lehet nagyon komolyan venni :P A Tarot-kártya csak ezt igazolta a későbbiekben :) Kislány még, majd felnő!

The Great Destroyer 2009.08.30. 16:34:59

Én sem tudom, hogy tudnék-e együttélni valakivel,
aki annyira rohadt szemét, hogy hagyja elrabolni a személyiét,
egyéb papírjait....

Benkő Dániel 2009.08.30. 16:54:34

Szerintem tegyél neki egy nagy szivességet, és hagyd el!

fanni125 2009.08.30. 17:02:01

@szepi79 - Harciteknős idomár: nem, ilyet nem is feltételeztem;), csak azt furcsállom, hogy nem jött szóba a csajjal, hogy eltűntek a személyes iratai... ettől függetlenül, nyilván nem ő a hibás, ezért is írtam, hogy tutira szétmennek, ha a csaj ennyitől meginog!!!

Bambano 2009.08.30. 17:08:27

Szerintem rúgd ki a pasit és soha többet ne találkozz vele. Ha te ilyen helyzetben a tarot kártyához fordulsz, akkor *NEKI* biztosan jobb lesz, mintha marad...

Bambano 2009.08.30. 17:10:58

Az csak egy finom apróság, hogy ma Magyarországon nem kötelező, hogy személyi igazolványa legyen valakinek. Úgyhogy azért senkit nem büntethetnek meg, mert nincs olyan irata, amely törvény szerint nem kötelező irat.

tetro 2009.08.30. 17:19:22

na. én mint tapasztalt bünöző... :D a srácnak biztos van bejelentett lakcíme, ahol nem lakik. ezért nem kapta meg a leveleket. a bíróság beidézte, küldött neki ajánlott levelet, a második levél kézbesítettnek számít akkor is ha azt nem veszik át. mivel nem jelent meg az idézésre körözést adtak ki ellene. fogdába meg akkor is bevihetnek 24órára ha nincs nálad személyi, vagy valami amivel igazolni tudnád magad.

zZz 2009.08.30. 17:22:35

"személyilye"

Voltak más hibák is, de ez... ez nagyon fájt.

Noxin 2009.08.30. 17:23:05

Ja, és nem a személyije meg a lakcimkártyája tartalmazza egyedül az adatait, hanem a BM(?) adatbázisa, annak alapján állítják ki az újat. Ha ellopják a papirjait, kutyakötelessége új kártyákat igényelni, addig is ideiglenes személyi igazolványt kap. És az nem fél évbe telik...

Jégcsap 2009.08.30. 17:25:15

milyen dolgai vannak könyörgöm?-.- ellopták az iratait és azért nem akarsz vele lenni? És bármilyen okból nem kaphatta meg a leveleket. Lehetett adminisztrációs hiba is-.- nem értem mi a bajod. és csak azért vagy vele hogy tudd tartani a lakbért? Szinte ez volt az elős és az utolsó mondatod is. Ezt nem kötözködésből mondom, nem szoktam durva véleményeket írni, de szerintem ez durva. Sziasztok.:)

Sutty 2009.08.30. 17:43:52

hihetetlen, hogy ismeretlen címre küldözgetett hivatalos papírokkal el lehet meszelni bárkit is jogilag Magyarországon.. Csigapostán küldözgetnek azt sem tudják kinek és hova, majdha nem érkezik válasz, rendesen kőröznek és elvisz a rendőrség? mi újság a szabadságjogokkal?

azallamenvagyok 2009.08.30. 17:53:35

@Sutty: erre meg még a csajod is azt hiszi, hogy egy utolsó ganaj vagy:S

sertésmájkrém 2009.08.30. 17:54:06

@Translator +X+: Ezt vehetem úgy mintha maga Hubbard mondta volna? Vagy Xenu?
:D

Jack__Bauer 2009.08.30. 17:57:34

Mese mese mátka... Fogdában tartották volna a tárgyalásig... :D

algi 2009.08.30. 18:01:53

@Kangörény_: Nem az a baj, hogy nem hisz neki vaktában, hanem az, hogy presztizskérdést csinál belőle. Attól nem lesz valaki "rossz ember", mert a rendőrség látókörébe került, ahogyan attól még rossz ember lehet valaki, hogy nem. Az a kérdés, hogy a csaj feltudja-e vállalni a közösséget egy olyan pasival, aki X dolgot elkövetett - csak tudni kéne, hogy mi az az X.

És nem azalapján dönteni, hogy hogy-néz-már-ki vs. albérlet-ára.

Bambano 2009.08.30. 18:10:47

@algi: höhö anyám egy három emeletes irodaházban dolgozott vagy 20 évig, a harmadik emeleten. Az első két emeleten a megyei bőr és nemibeteg gondozó volt... szerinted hogy néztek rám, mikor bementem az ajtón a nagy tábla mellett?:)

georg 48 2009.08.30. 18:21:59

Cuncimókus!
Én odaköltözöm, állom a lakbér felét!
Felvállaloma közösséget.
Szép fess legény vagyok, fehér lovam még nincs, meg cerceg sem vagyok, de van valamim, ami kárpótol.
Írj!

Peter Blau 2009.08.30. 18:30:28

A csaj egyszerűen betegesen retteg a rendőrségtől és mindentől amihez a rendőrségnek köze van. Ennyi az egész.

algi 2009.08.30. 18:39:09

@Bambano: Persze, én is ezt mondanám. :P

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.08.30. 19:09:52

Te jó ég, hiszen ez maga Al Capone! Azonnal kirúgni, leveleit elégetni, ismerőseinek nem köszönni! Vigyázat, veszélyes lehet.

sárkányszív (törölt) 2009.08.30. 19:16:54

Ugorjunk.Ez igen ,tudjuk mi ez ,gumicsont mégis ,és mégis ráncigáljuk.Na ,akkor ez egy teszt.Beleestünk,kész.Ja a szerelemről beszélni nem érdemes érezni a fenséges,és ha fáj..és mindent vállalsz mint a kutya amelyik áll a jégesőben.Mert majd jön a gazdi.

nemecsek ernő áruló 2009.08.30. 19:22:02

Hát ha ennyi miatt megrendült benne a bizalmad, akkor nem sok értelme van együtt lenned vele, de ahogy érzed...

changebug (törölt) 2009.08.30. 19:53:48

ez hülye!
ááááááááááá!

beleszolok 2009.08.30. 19:59:10

Ugyan már, valahova be van jelentve. Viszont beleszarik a számára az adott címre érkező levelekbe. Ez elég komoly faszság.

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.08.30. 20:13:46

Szia Anna!

Csak azt szeretném kérdezni, hogy szopnál e ötezerér'?!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.08.30. 20:43:11

Sziasztok, Annácska vagyok, 16 éves!

Fél éve megismerkedtem egy nagyon ari sráccal, minden jó volt eddig, de tegnap elárulta, hogy ő valójában rendőr!

Én nagyon megijedtem, kitöröltem a számát a telefonomból, letagadtatom magam a szüleimnél és úgy általában is egész nap bújdosok a haverjaimnál, nem akarok sünöket szülni!

én kérek elnézést!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.08.30. 20:46:13

Szar a blogmotor, vagy előzetes a moderáció?

Na, kapjátok be xD

mayfly9 2009.08.30. 20:57:06

Ütődött liba. Bízom benne, hogy kamu vagy és nem is létezik ilyen ökör nő a világon.

Devil2 2009.08.30. 21:40:12

Kedves Anna!
Eszem megáll hogy mennyi itt a negatív komment és milyen alpári a többség stílusa.
Nem látok abban semmi kivetni valót, hogy megijedtél amikor megtudtad, hogy a pasidat bevitte a yard, nyílván mert fogalmad sem volt hogy miért. Utólag ártatlannak tűnik a történet de azért ennél árnyaltabb kissé a kép. Szóval az egy dolog hogy ellopták a papírjait(ugyan minek?) ő meg bejelentette, de valamilyen címet meg kellett hogy adjon amikor ezt megtette. De ha nem is adja meg, akkor a hivatal az utolsó bejelentett lakcímére küldi a leveleket. Miért nem érdeklődött azon a címen, vagy neki mindegy volt hogy van e papírja vagy nincs? Na mindegy, ez a kérdés költői. Az meg a ráadás hogy el sem mondja neked hogy tulajdonképpen rajtad kívül nincs "se kutyája, se macskája" akire számíthatna. Szóval nem tűnik egy ma született báránynak a pasid, de persze te érzed, te vagy vele együtt. Ahogy a sztoriból ki lehet venni, az albit te vetted ki egyedül (mert ő még nem volt a képben), tehát gondolom úgy mentél bele hogy fent is tudod majd azt tartani "bérlőtárs" nélkül, akkor most fura hogy azon aggódsz, hogy jaj mi lesz a kényelemmel, ha esetleg megint egyedül kéne fizetni. Ha úgy gondolod hogy "zűrös" a pasi, akkor gondold meg a jövődet vele. Ha "csak" fizető lakótárs kell, akkor inkább legyen az valamelyik barátnőd, pasid az lehet még rengeteg.

Akárki Akármit Mond 2009.08.30. 21:56:06

"Egyedül nem tudom fenntartani kényelmesen a lakbért, de nem tudom, hogy képes leszek-e olyan emberrel együtt élni, akinek ilyen dolgai vannak."

Te egy kurva vagy és még neked vannak erkölcsi aggályaid?

cooldavee 2009.08.30. 22:01:40

Kedves Anna! Szerintem most azonnal vegyél egy fegyvert, és lődd fejbe magad, annyira hülye vagy.

Leslieke 2009.08.30. 23:24:07

Ó, Te jó ég!

Ez a csaj annyira sötét, hogy így is kezdhette volna a levelet:
"Bocs, hogy csúnyán írok..."

foci0513 2009.08.30. 23:25:48

Jobban jársz ha egyedül maradsz!

tomot 2009.08.30. 23:44:25

hülye picsa, meg a barom haverja

Missy88 2009.08.31. 01:20:35

Hát hallod te jó hülye vagy...a történet unalmas és zavaros. Úgy sajnálod magad, hogy az tiszta szánalom. Nem kifejezetten használod az eszed, ezért nem meglepő, hogy írni sem tudsz rendesen...

Yeeger 2009.08.31. 01:27:06

Végre megvan, hogy miért szakított velem a barátnőm.
Ellopták a személyimet, bementem a rendőrségre és mire hazaértem már ki is pakolta a cuccait és azóta se tudok vele beszélni.
A tarot kártya szerint jól jártam, de idáig nem értettem, hogy miért.
Köszi Anna!

Márk_Márk 2009.08.31. 04:36:16

Tarot-kártyát is vetettél? Bukfencet nem?

Hát téged sem az eszedért szeretnek...

Cactus71 2009.08.31. 06:10:21

Ha a bíróság köröz valakit, a rendőrség pont leszarja, hogy van-e hol laknia. A rendőrség soha nem hív fel senkit emiatt...

"A vége a sztorinak, hogy elmondta, azért körözte a rendőrség, mert nincs személyilye, se lakcímkártyája." Ezen könnyesre röhögtem magam....

"A történet pedig az volt hozzá, hogy mikor Hollandiában volt, ellopták tőle az iratait – szintén magyarok – fél éve, és ugye bejelentette... De a tárgyalásra nem ment el, mert nem kapta meg a leveleket. Most lesz a tárgyalása, hogy az ügyet lezárják. Ha nem hívott volna fel engem a rendőrség, akkor a tárgyalásig fogdába kellett volna mennie, azt gondolván róla, hogy nincs hol laknia."

Itt már a földön fetrengtem... Hollandiában ellopják az iratait, és a magyar rendőrség nyomoz... A magyar rendőrség akkor SEM nyomoz, ha itthon lopják el az iratait. Mellesleg fél évvel az eset után már bírósági tárgyalás? És ki tárgyalná? Dredd bíró?

Babám! Húzz vissza a polcra Ken mellé a rózsaszín világodba! VAgy találj ki jobb sztorit!

kzolika 2009.08.31. 06:16:07

"Két hónapja összejöttem egy sráccal, mint kiderült nagyon sok a közös ismerősünk, és nagyon sok jót halottam róla, ezért nem is gondolkoztam túl sokat. Nagyon egymásba szerettünk. Végül hozzám költözött minden szép és jó volt. Nekem az sem okozott akadályt, mivel eléggé közvetlen vagyok az emberekkel. Meg ugye jobban kijöttem a lakbér szemszögéből is."

Baszni is szeretek, meg burkoltan még fizetnek is érte, akkor miért ne? Délután megismerkedtetek, este már odacuccolt?

kzolika 2009.08.31. 06:17:38

"nincs személyilye" - jaj

kzolika 2009.08.31. 06:19:16

"Egyedül nem tudom fenntartani kényelmesen a lakbért" - ha ezzel képes voltál összefeküdni a lakbér miatt, a főbérlővel is menni fog.

kzolika 2009.08.31. 06:20:53

@foci0513: Mindenki jobban jár, ha egyedül marad, nemcsak ő.

kzolika 2009.08.31. 06:29:31

"Csatlakozom Pillangóhoz, nekem is több mint 4 éve van egy kapcsolatom, jelen pillanatban is tölti a bűntetését." Honnan a faszból kerülnek elő már a második hozzászólásban az ilyenek? Minden posztnál van, aki jön és rögtön elkezdi bizonygatni, hogy ami le van írva, az nem is gáz, mert bezzeg ő.

Chicano 2009.08.31. 06:49:16

Valaki írja már meg hogy egy ekkora semmitmondó segg semmi posztot miért tesz ki az Index a címlapra? Ez történet? Ez egy nulla.

blzambojimmy 2009.08.31. 07:13:09

De egy ágyútöltelék vagy már bocsi.Ha ez neked probléma nem való melléd a srác!Nagyobb problémák is vannak.

Nick Leeson 2009.08.31. 08:08:50

AZ a vicc, hogy ebben az országban néhány rózsaszín ködben úszó szerencsétlenség a rendőrség szó hallatára is infarktust kap!
Igen bárkit bármikor bevihetnek! Gyanú vagy félreértés, adminisztrációs hiba, stb...
Elég lenne csak olvasgatni a NET-et, hogy valaki tisztában legyen azzal mi minden megtörténhet emberekkel, akár teljesen véletlenül is.

Jó reggelt az igazi valós világban!

Csak hogy megemlítsek egy dolgot... A tőlem 2,5 éve ellopott autó súlyadóját (10-20e Ft), legutóbb anyósomtól akarták a városi adóellenőrök SZEMÉLYESEN behajtani! (gondolom ingóságok lefoglalásával). (Sajnos csak a szomszéd öregasszony volt otthon aki enyhén szólva is kiakadt és minket faggatott utána..)Csak azért mert náluk adminisztrációs hiba miatt még mindig úgy tudják, hogy az autó az én tulajdonomban van és azt használom... Holott rég bemutattam nekik a feljelentést és
a rendőrségi határozatot!

boO. (törölt) 2009.08.31. 09:11:54

Te egy büdös kis kurva vagy. Agyad meg annyi, mint egy döglött hintalónak.

Nelly3 2009.08.31. 10:39:36

Szerintem vessél kártyát és megtudod van-e így értelme folytatni!
Teljesen átérzem a fájdalmadat és sajnálom h senki nem ért meg! Biztos tényleg nagyon egymásba szerettetek ha ennyitől meginogsz, tényleg elhiszem a tiszta érzelmeid amiket a lakbér és a pénztárcád iránt érzel! de sajnos mondanom kell 1 fontos dolgot ami lehet h mélyen érint majd! Nem létezik a Mikulás...
ennyi csalódást egyszerre...

Summertime 2009.08.31. 18:39:13

Te jóóó ég! Anyukád nyugodt szívvel engedett el egyedül lakni? Ilyen ostobán? 1. Ha ki akarod deríteni, hogy mi történt, vonszold be a csinos kis seggedet a rendőrségre, ahol minden bizonnyal felvilágosítást fognak adni Neked, pláne, ha igazolni tudod, hogy Veled lakik a srác. Nem tarot kártyát kell venni, és kihumbukolni... Jó ég, de hülye vagy. 2. Milyen dolgai vannak a srácnak? Szerinted az bűn, ha meglopnak? Uhhh... És ilyen semmitmondó történetet! Nem szűri ezeket senki mielőtt ide kikerülnek? Mindenkinek őszinte részvétem, aki végig szenvedte!

XSB 2009.08.31. 19:28:29

Ahogy írták, be is mehettél volna a rendőrségre, ahol igazolod, hogy valóban veled lakik, kiengedik, kap lakcímkártyát, stb... és máris kevesebb a gond. És ilyenért kirakni...:S

lunatik 2009.09.01. 02:17:05

mé a legszarabb posthoz van a legtöbb komment?

Cucu18 2009.09.02. 16:08:36

Hát már bocs,de szerintem emiatt nem kell ilyennek lenned vele...
Végülis ő mit tehet ő arról,hogy ellopták az iratait?
Emiatt nem ítéld már el...
Meg mi ez a tarot kártyás szöveg?naneee...erről nehéz elhinni,hogy igaz...

Angel of Death 2009.09.04. 01:03:47

"Egyedül nem tudom fenntartani kényelmesen a lakbért, de nem tudom, hogy képes leszek-e olyan emberrel együtt élni, akinek ilyen dolgai vannak."
Már ne is haragudj...de az elején nem azt írtad h szereted?
Nem mindegy h valakit szeretsz és azért vagy vele vagy csak mert így kényelmesebb. És mi ez h "ilyen dolgai vannak"? B+ szerinted nem lehetséges az h vkinek külföldön ellopják az iratait? Hidd el több 1000 ilyen eset van és erről nem a srác tehet. Egyébként meg ha beviszik egy szerettedet a rendőrségre akkor nem az lenne az ésszerű h bemész TE az őrsre és ott egy illetékes személytől megkérdezed h mégis mivel vádolják az illetőt ahelyett h szétkürtölöd mindenkinek és kisírod a szemeidet a semmiért és utána egy pakli kártyától várod a megvilágosodást?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.04. 14:24:19

Nagyon vicces fordulatos mese, kössz, hogy megosztottad, jókat nevettem, igazán vicces !

brigusz0320 2009.09.05. 02:17:12

Sziasztok/ Szia!
Hát sztem ezzel nincs semmi gond, h van egy rendőrségi ügye! Hiszen ez nem nagy bűn, inkább az nagyobb, h ha nem tájékoztatott téged! Meg h ha szereted, és ő is akkor legyőzitek együtt ezt az akadályt!

Adri84 2009.09.05. 17:03:46

Vess egy tarotot, hogy lásd van-e jövőtök a bűnözővel és írd meg nekünk is! Nekem bearanyozta a napom.:D

Azzaro 2009.09.06. 10:51:31

Legközelebb tenyér jóslással próbálkozz, az mindíg kéznél van..:))

Kaccwalc (törölt) 2009.09.06. 14:35:48

Ez komoly? Tudtam én hogy nagy az isten állatkerje!

Anna, te gondolom ezért laksz egyedül külön mert már otthon sem bírtak elviselni a faszságaid miatt.
Ha ennyire unatkozol talán először kitalálhattál volna vmi jobbat, ami igazán üt, és persze Word-ben kijavíthattad volna a helyesírási hibákat, oké tudom hogy ebbe a legkönnyebb belekötni.
Ha mindenre a kártya lenne a megoldás mindenki otthon kártyázna.. istenem

Sebaj halálra röhögtem magamat a kommenteken. Még több ilyen történetet légyszi, tényleg jobb hogy ha a röhögéstől sír az ember. xDDDD

fahéjka 2009.09.06. 16:51:20

hogy feltételezheted életed szerelméről, hogy bűnös?

Murderface 2009.09.10. 18:55:40

Kedves posztoló!

Azonnal rúgd ki a pasidat, mert a története több helyen is sántít.
Nekem is ellopták a papírjaimat nemrég, két hét alatt mindent újracsináltattam, összesen egy nap szabadságot kellett kivennem.

1. Senkit nem idéznek be tárgyalásra ha ellopják a papírjait. Ha meglesznek az elkövetők, akkor esetleg, mint sértettet és/vagy tanút. De a fogda nem játszik. Maximum elővezettetik az illetőt a következő tárgyalásra.
2. Ha nincs meg az elkövető, akkor az ügy lezárásáról kb. 2-6 hónappal az eset után kap az ember egy levelet, hogy tettes, bizonyíték, blablabla hiányában az eljárást megszüntetik, a papírokat meg X. időpontig még körözni fogják. Ennyi. Semmi tárgyalás.
3. A feljelentéseddel igazolhatod magad addig, amíg nem csináltatod meg az új személyidet.
4. Az új személyihez születési anyakönyvi kivonat kell. Ezt a szülővárosodban be tudod szerezni, ha nincs meg az eredeti. Miután beszerezted, ezzel is igazolhatod magad (Figyeld: még el se mentél személyit csináltatni, de már 2 papírral is igazolhatod magad!)
5. Amikor az Okmányirodában megcsináltatod a személyidet, azonnal megkapod a lakcímkártyát, és kapsz egy ideiglenes személyit is (nekem 4 nappal a zsebmetszés után már volt ideiglenes személyim + lakcímkártyám, úgy, hogy ebből 2 nap hétvége volt)
+1: Mindezt szabadság nélkül oldottam meg. Egy nap szabadságot vettem ki azért, hogy valami áldozatsegítő állami szervtől szerezzek pecsétes igazolást, nehogy már fizetni kelljen az új papírokért. Tehát még a pénz hiánya sem lehet akadály!

Szerintem a pasid kamuzott. Én elgondolkoznék a helyedben, hogy miért is vitték be valójában? Bevitték-e valójában? Esetleg a post kamu. Bár, a hülyeség és a naivitás nagyon életszerű benne.

fubu05 2009.11.10. 18:57:32

Ez a történet valahol sántít. Mivel akinek ellopják a személyijét vagy a lakcímkártyáját és bejelenti akkor az okmányiroda ingyen kiállítja a másikat. Másik ha tényleg Hollandiában történt és ott tett bejelentést akkor az ottani bíróság tárgyalja. Harmadik ha valakit köröznek és berakják a fogdában akkor egy telefonhívásra nem engedik ki.Azt csak a bíróság teheti meg és nem a rendőrség. Szóval valami nem stimmel ezzel a történettel.

Nikica21 2009.11.10. 23:21:43

A kezdetétől nem ok a sztori! 18évesen inká még a padot kéne koptatnod!De ha külön vagy albérletben akkor se azért pasizz be, hogy jo legyen a körülményed....akkor hívj magad mellé lakótársat!
Na az meg a másik, ha ennyire anyagias vagy legalább ne írd le...főleg ne ennyire szemtelenül!
süti beállítások módosítása