A szakítás utáni zaklatás káros az egészségre

2009. augusztus 31. 07:19 - csajokespasik

Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy járhat, mint történetünk főszereplője.

 

Az én történetem lehet, hogy nem lesz olyan vicces, de átélni maga volt a kabaré...Volt egy pasi, nevezzük "Bencének", aki állandóan az iskolám körül keringett a haverjaival, és egy kis idő után felfigyeltem rá. Kölcsönös volt a "vonzalom". Jó kaliberű srác volt, tetszett. Megtalált iwiw-en, aztán felvett MSN-re, és elkezdtünk beszélgetni. 2 nap után benyögte, hogy találkozhatnánk. Hát, mondom, nem nagy az ismeretség, de mivel nem volt jobb dolgom, meg tetszett a srác is, miért ne?! Aztán találkoztam vele, és szégyenemre, még aznap össze is jöttünk. Nem volt valami eszes a csávó, és mikor találkoztunk, rájöttem, hogy sokkal jobban áll neki a távolság. Távolabbról ugyanis helyesebbnek tűnt. Másfél hétig jártunk, de már a 2. nap azon gondolkoztam, hogyan szakítsak vele, mire bevágtam neki hogy „ne haragudj Bence, de te túl jó vagy nekem” - sajnos nem tudtam jobbat kitalálni, mert ennek bármit mondhattam, full retardált volt és nem fogta fel...sajnos.

Mire a pasi elkezdett sírni és kiakadt, hogy ő szeret engem. Kérdem én, hogy másfél hetes "járás" után hogy lehet valaki olyan lúzer, hogy beleszeret a másikba, főleg hogy előtte nem is ismerte. A lényeg hogy sikerült otthagynom Bencét, de még az elkövetkezendő napokban is zaklatott. Mikor rájött hogy tényleg nincsen semmi esélye, elkezdett nyomulni a barátnőimre. De ez még semmi, szerelmet is vallott nekik. Na, most erre mit mondjak? Kinevettem, és elsüllyedtem szégyenembe, hogy én egy ilyennel "jártam"…GÁZ! Életem legszörnyűbb kapcsolata volt.

 
35 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr291310570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andydeb 2009.08.31. 08:30:54

Hát ez a srác nagyon gázos volt:D De szerintem te se jártál nyitott szemmel:D De legalább tanultál belőle

BolyhosNyuzsitappancs 2009.08.31. 08:51:40

A retardált szó elég találó... ugyan már, mindenkinek vannak elb*szott választásai. Röhögj rajta, és élvezd tovább az életedet. És ne bánd egy percig sem, hogy megtörtént, ugyanis valamire ez is jó volt. Ezentúl sok kilóméterről, szagról kiszúrod a lúzereket!

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2009.08.31. 09:02:47

"Hát, mondom, nem nagy az ismeretség, de mivel nem volt jobb dolgom, meg tetszett a srác is, miért ne?! Aztán találkoztam vele, és szégyenemre, még aznap össze is jöttünk."

Nem azért, de a kedves posztoló is elmebeteg akkor.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.08.31. 11:11:27

az ember lánya nem lehet elég óvatos, így egyet kell értenem Andydeb-el. Szerintem ilyenekből tanulunk...

zsíros.pacal 2009.08.31. 12:32:10

csak azt ne mond h túl jó vagy nekem... ha túl jó lenne örökké vele lennél. nekem is mondtak már ilyet... mert h bizonytalan volt a csaj. és miért mondta? mert nem tudott mást kitalálni. de én jobban jártam. volt csók de még mielőtt bonyodalmak lettek volna mondta ezt. szar szöveg:D

lunatik 2009.08.31. 12:37:05

hát így leírás alapján a csaj nagyobb gáz. a fiú retardált, tőle kb. ennyit lehetett elvárni, mégis másfél hétig húzta agy nélkül, a jó kinézetével (pár ilyet megcsinál, aztán már ki is bekkelte a nyáriszünetet :), de a lány aki saját elmondása szerint normális, ahhoz képest sokmindent elbaszott. mégis miben várjunk fejlődést? tapasztalatom szerint legközelebb ugyanígy "másfél" hétig lesz a kb. "ugyanilyennel", ha rajta múlik. a barátnői itélőbizottság pedig kemény dolog, még az a jó hogy nehéz olyan fiút találni aki a minimális szellemi követelményeket nem hozza, itt sajnos pont ez nem sikerült.

indapass90210 2009.08.31. 13:23:55

Csak nekem tűnt el a statisztikám a ziwiwen?

l zoli 2009.08.31. 13:28:28

Ennyi a sztori?
Összejöttek, megbánta, otthagyta?
Tejóisten! A csajnak is lehet baj a fejével...

vagány csaj 2009.08.31. 14:25:12

Kedves Történetíró! Örülj neki, hogy csak másfél hét volt, és pár nap alatt békénhagyott! Engem sajnos egy 6 és fél éves kapcsolat lezárása után tartottak terrorban több hónapon keresztül... Majd megírom nektek! :) Most már nevetek rajt, de akkor rettegtem!

lunatik 2009.08.31. 15:12:05

@vagány csaj: örüljön neki? azt hittem ezekbe a dolgokba a lányoknak is van beleszólásuk. legalábbis itt a fejlettebb világban.

indapass90210 2009.08.31. 15:55:43

@lunatik: mindig az nevet utoljára aki nem értette meg a viccet )

corinto 2009.08.31. 16:20:16

Mit is húz a repülő: "Hormonok rabszolgái vagyunk?" A srác rákattant a leányzóra, de hát végülis ez az egyetlen "normális elmebetegség", ez esetben azért elég súlyos kiadásban. Általában a csajok a saját lelkiismeret-furdalásukat próbálják álcázni az ilyen zaklatós sztorikkal, mert előzmények (legyen szó szemezésről a randin át a tartós kapcsolatig) nélkül egy férfi se kezd nyomulásba, szóval a csaj is adta alá a lovat, és nem mondta meg öszintén, hogy miért akarja befejezni a dolgot. Lehet, hogy csak bepánikolt.Ez a "te túl jó vagy nekem" szöveg a legalja. A csávó nem érti mi az oka a fordulatnak és minden hülyeséggel próbálkozik, hogy visszacsinálja, ezt mondja a posztoló zaklatásnak. Teljesen hétköznapi történet. Az, hogy a barátnőknaek szerelmet vallott, sztem már a megvilágosodás utáni bosszúhadjárat része. Ha már átbaszták, a csajnak fel akarta húzni az agyát, ami sikerült is. A barátnői kupaktanácsok egyébként már sok olyan döntést hoztak a történelemben (pl.: irigységből), amit az érintett később megbánt. Szóval szakítani tudni kell, az őszinteség pedig mindig kifizetődő. Ha pedig valóban közömbös valaki a számára, akkor minden lelki teher nélkül el tudja mondani neki az igazságot.

ahha 2009.08.31. 16:29:34

Tetszett a srác?
Igen.

Tényleg?
Annyira nem.

Tudtad, hogy nem egy észlény?
Igen.

Mégis vágytál rá?
Igen.

Viszketett ott alul?
Igen.

Lefeküdtél vele?
Igen.

Utána dobtad hülye szöveggel?
Igen.

Ha egy pasi tesz ilyet akkor szerinted utolsó szemét?
Igen.

Több kérdés?

h_geri 2009.08.31. 17:41:08

ahha:

Ott a pont! :)

Summertime 2009.08.31. 19:03:40

Kérem szépen valaki szűrje ezeket a post-okat!!!

mentalistagenya 2009.08.31. 20:14:15

Miért nem mondtad meg neki 2 nap után az igazat? Hogy mégsem? Mi ebben a szörnyű?

persze a fickó gázos, de a levélíró is...

BolyhosNyuzsitappancs 2009.08.31. 20:17:47

@ahha: Miután a férfiak kezdték el ezt a marhaságot, hogy ha egy lány több sráccal lefekszik, vagy épp egyszerre több szeretőt tart, akkor egy rossz k*rva, akkor ne legyen furcsa, hogy egy idő után a gyengébbik nem is kiáll magáért, és nem macsóként tekint az ilyen férfiakra, hanem mint egy darab húsra... hisz a férfiak is így néznek ránk, nőkre... akkor meg? Több kérdés?

Az örök szingli 2009.08.31. 20:32:20

@BolyhosNyuzsitappancs: Én nem ítélem el azokat a Nőket akik több pasival lefekszenek. Én örülnék a legjobban ha eltünnének a határok férfi és Nő között hogy ez nem lenne rossz k...a az meg nem lenne nagy király sokkal több kapcsolat létesülne. De amíg sajnos ez így van ha egy lány le is fekszik sok pasival azt nagyon körültekintően és megfontoltan titkolózva kell tennie.

BolyhosNyuzsitappancs 2009.08.31. 23:11:56

@Az örök szingli: Ennek igazán és tényleg szívből örülök, mert én SAJNOS nap mint nap ezzel szembesülök. Főleg fiú barátaim vannak, akik elhívnak kávézni, sörözni, kocsikázni és beszélgetni. Mivel sokszor látnak más pasival, mindjárt megbélyegeztek azzal, hogy csak egy ribi vagyok, aki egy kávé kedvéért lefekszik bárkivel.
A másik pedig az, hogy a nő mindig keres... Sajnos több embert kell megismernie ahhoz, hogy megtalálja azt, akit valóban mellé rendeltek. Semmivel sem kell többet keresgélnie, mint egy férfinek, a különbség csak annyi, hogy a férfiaknál elfogadott dolog, a nőknél pedig "eredendő bűn". Szó szerint.
És igazad van, ha egy nő esetleg független szeretne maradni, de a szükségleteit is kiszeretné elégíteni (nem csak szexre gondolok itt, hanem az utána lévő beszélgetésekre, csókokra, esetleg arra, hogy néha jó, ha úgy ébred az ember, hogy átölelik), esetleg több vasat is tart a tűzbe ennek érdekében, akkor nagyon csendben, és titokban kell csinálnia. Hiába, mi mindig bűnhődni fogunk, mert Éva leszakította azt a k*rva almát...Bár ha arra gondolok, hogy a kígyót mindenki "férfi"-ként képzeli... akkor megint csak felteszem a kérdést: Ki kezdte?

lunatik 2009.09.01. 02:07:25

@BolyhosNyuzsitappancs: hát egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ezt pasik kezdték mondogatni, elvégre egy nő ilyen viselkedése más nők piaci esélyeit rontja.

BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.01. 10:20:54

Természetesen te is azt gondolod, hogy nekünk nőknek ez a viselkedés nem megengedett, hiszen rontja a piaci értékünket... a férfiakét természetesen emeli... te is csak azon a véleményen vagy, mint a többi férfi... én viszont nő vagyok, és nem így gondolom... ennyi. Ezen nem fogunk összeveszni.
" A férfi és a nő soha nem értheti meg egymást, mert mindkettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit."

vagány csaj 2009.09.01. 11:25:43

@lunatik: Hiába! A nő a gyengébbik nem! Így van ez szó szerint is! Ha engem megütnek, nem biztos, hogy vissza tudok ütni, mert arra eltörik kezemet, lábamat... Na jó, ez kicsit durva példa volt, de kb így képzeld el.
Hol van itt a nő beleszólása??

lunatik 2009.09.01. 22:11:53

@BolyhosNyuzsitappancs: no látom nem sikerült rögtön elsőre megérteni, pedig úgy reménykedtem hogy egyszer nem kell majd a kifejtős verziót is mellékelnem.

no de fussunk neki még egyszer: mint írtam "egy nő viselkedése MÁS nők esélyeit rontja." ugyanis ha egy nő (vagy a nők egy része) kurvásabban viselkedik, könnyebben kapható, tehát kevesebbet vár el (kér) valamiért cserébe (szex), vagyis olcsóbb, akkor a többi nőnek is engednie kell az árból, ha érvényesülni akar a piacon (el akarja adni magát). hiába szeretne sok lány tisztességesebben élni meg pl. udvaroltatni (hozzá illően helyes) fiúkat hónapokig, nem megy mert egy rakás csaj (akik hamarabb lefekszenek) lenyomja az árat. ezért ahogy így elgondolom régebben, főleg kisebb helyeken (falu) a könnyűvérűbb nőket nem elsősorban a férfiak utálhatták, mert nekik mindegy volt, majd mindegyiknek lett menyasszonya, felesége plusz így egynémelynek még barátnő is, viszont az osztozkodni kényszerülő asszonyok meg más asszonyokkal gyorsan összefogtak és jól ki is közösítették az ilyet. innen van inkább az elnevezés.

engem személy szerint nem zavar az ilyesmi, legyen inkább minél több, de mondjuk azt tudnám díjazni ha nem mindannyian a fiúk kb. 5-10 százalékánál állnátok sorba.

stellina 2009.09.01. 23:43:17

Most komolyan: a kommentek jobbak, mint maga a story!;)

Missy88 2009.09.02. 06:32:44

Szerintem Te gázabb vagy, mint a srác.. Hogy lehet valaki olyan lúzer, hogy....Pff..Nem mondhatsz ilyet, azért mert szegény "Bence" alkotott rólad egy képet, amibe beleszeretett. Szerintem azért is hagyott békén, mert rájött, hogy iszonyat ostoba és felületes vagy...Mondjuk tuti szegény "Bencénket" sem az eszéért szeretik, de szerintem zsák a foltját!

xara (törölt) 2009.09.02. 07:00:39

Miéert is van ,hogy a lány panaszkodik?
A pasik stillusával él.
Ő a fiú ebben a sztoriban ,a fiú a siros lány akit elhagytak.
Nem lenne jobb ha a nő nő lenne a ffi a férfi.
A mentalista és AHHA ,velük egyett értek.

xara (törölt) 2009.09.02. 07:09:38

@Az örök szingli: Miért kéne titkolozva?
A világ soha nem fog változni ha minden a titkolozásra épül.
A nők legyenek nők ,de ne középkori módon.
Vállalni kell magunkat,de ....
Ne felejtsd el soha ,hogy nő vagy.
Egészen más a szereped a világban mint egy férfinek.
Én személyszerint ,nem ítélek senkit el.
Az igényedet megértem.
Élítélni bárkit is mire jó?Az emeberek korlátoltak,csak azok ítélnek.
Aki ítél akkora pofont kap idővel az élettől,és még azt sem tudja miért,mert nem képes felfogni ,a körülötte forgó világ
irányát.

BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.02. 08:57:25

@lunatik: elsőre is megértettem, hogy mire gondolsz, de ismét csak szembesültem vele, hogy egy férfi szájbarágósan próbál valamit elmesélni példákra alapozva... mert nő vagyok.
Na de amit te nem értesz, az hogy lehet hogy vannak csajok, akik elég kurvásan viselkednek, és ezért rontják más nők piaci értékét... ez eddig tiszta és érthető. DE! Ugye mi onnan indulunk, hogy nem a férfiak kezdték el ezt a "harcot". De igen, mert ők már elvárják, hogy egy lány egyből fejest ugorjon az ágyukba. És sok csaj meg is teszi. Főleg a fiatalok, ezt aláírom, mert úgy gondolják, hogy ezzel majd megfogják a fiút maguknak. Ezt mindannyian tudjuk, hogy nem igaz, a férfiak csak hasznáják őket, és utána mehetnek amerre látnak. De néhány ilyen kis fruska miatt talán nem kéne minden nőre így nézni. Sajnos azt kellett észrevennem, hogy egy kicsit úgy beszélsz a nőkről, mintha tárgyak lennének. Romlik a piaci értékük. Hát mik vagyunk mi?
Na mindegy, most szaladok dolgozni, majd még értekezünk... gondolom
:)

lunatik 2009.09.02. 09:29:11

@BolyhosNyuzsitappancs: pár kiegészítés:
nem azért írtam szájbarágósan mert nő vagy, hanem mert a kivonatos verzió nem ment át érzésem szerint.
nem más nők értékét rontja, hanem esélyeit. az a nő, aki elég különleges valami miatt, és 'el tudja adni magát drágan is', annak nem romlik az értéke. csak ilyen kevés van, kevesen tehetik meg.

nem csak a nőkről beszélek így, ugyanígy beszélek a férfiakról is, általában tömegekről beszélek, statisztikai mennyiségű emberről és így sztem könnyebb átlátni a mechanizmusokat. nem arról van szó, hogy egy egyént, akár férfi, akár nő, ne becsülnék. (főleg ha ismerem személyesen)

BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.02. 15:22:38

@lunatik: ok, ezzel az utolsó bejegyzéseddel sok mindent elárultál.
Tökéletesen értem amit írsz. Talán csak az a bajom, hogy a férfiak kihasználják a könnyű vérű nőket, és onnantól kezdve nekik az az etalon. Minden nőről úgy beszélnek, és úgy viselkednek vele, mint az előző esti kis k*rvával, akinek strandpapuccsal csapta szét utána a mellkasán... sorry, hogy ilyen vulgárisan fejeztem ki magam, de álltalában ilyen stílusban beszélnek rólunk nőkről a férfiak... Természetesen tisztelet a kivételnek, mert most épp a kivételes nőket akarom védeni, de természetesen pontosan tudom hogy vannak kivételes pasik is. Akik rá sem néznek az ilyen csajokra, vagy épp használják őket ugyan, de megtudják különböztetni a könnyű vérűt a komolytól...

AdamJoyRideR 2009.09.04. 07:35:43

Wooow... tényleg gáz, hogy ennyire gyökér némelyik, persze kettőn áll a vásár. Aggodalomra semmi ok, a "zaklatók" megfékezésére, és az érzelmek normalizálásának ismertetése okán állítottam fel egy honlapot, mert rájöttem, nagggggyon-nagggyon szükség van egy ilyesmire:

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

Egy jó tanács: ne a neve alapján ítéld meg.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.04. 14:13:28

Ez tiszta gáz, nem fogok hozzászólni, csak egy megjegyzés: siralmas a látásmódja a kommentelők jelentős részének is, vagy talán a 12-16 éves tábor van megcélozva?

Lord of the Sith 2009.09.09. 19:03:41

Miért lenne csak az egyik hülye ?
süti beállítások módosítása