Két tűz között

2009. szeptember 07. 08:02 - csajokespasik

A döntésképtelenség korunk egyik népbetegsége. Kezelni nehéz, megelőzni olcsóbb. Amikor két helyzet között őrlődünk, nem könnyű józanul gondolkodni, ezért fordul az alábbi történet szerzője hozzátok, drága Kommentezőink, némi tanácsért és vigaszért.

 

Sziasztok! Elolvastam a történeteket és én is kedvet kaptam, hogy leírjam a sajátomat! Szomorú, meg talán kétségbeejtő is! Minden egy csütörtöki nap kezdődött el, amikor is kiléptem egy 2 éves kapcsolatból, azzal az indokkal, hogy már nem vagyok szerelmes! Aztán jöttek a bulik sorozatosan, ahol megismertem egy srácot nevezzük Lacinak! Sokat beszélgettem vele aznap este, és még utána is, mert találkozgattunk... Igen ám, de volt barátnője, aki mit sem tudott ezekről a beszélgetésekről / találkákról!! Egyik este, mikor megint a haverokkal buliztunk, elcsattant köztünk egy csók vagy kettő! Ekkor már Laci úgy érezte, hogy szakítani akar a barátnőjével, mert állítólag sokat veszekszenek meg a távolság miatt (90 km-re laknak egymástól)!! Nem tette meg, hitegetett engem ....talán megérdemeltem, nem kellett volna belemennem ilyen kicsinyes játékokba!

Mikor felment (nevezzük a barátnőjét Zsaninak) Zsanihoz, reménykedtem benne, hogy szakít vele és végre együtt lehetünk....egy páratlan páros...tévedtem! Hazajött és megmondta nekem, hagyjuk most ezt az egészet legyünk barátok, pasizzak, ő most elvan Zsanival. Nem akarja otthagyni! Megpróbáltam elviselni ezeket a szavakat, nem ment......ugyan úgy együtt mentünk bulizni mígnem megint elcsattant köztünk egy csók!! Gondoltam magamban: „tessék eddig bírtam magam tartani, beleestem ugyan abba a csapdába újból belementem a kicsinyes játékaiba”! Persze Zsani nem tud semmiről még a mai napig sem! Egyik este kaptam egy sms-t a volt barátomtól: szeretne velem találkozni, beszélgetni... megbeszélni mindent, mert még mindig szeret, nem tud elfelejteni!! Lejött hozzám, beszélgettünk, jól elvoltunk....nem történt semmi! Annyira felkavart bennem mindent és talán úgy érzem, megint hiányzik!!:( Lacival a csók óta 3 napja nem beszéltem, elment otthonról, nincs netközelbe sem....annyit tudok, hogy megint úgy érzi szakítani akar Zsanival.... mert velem jobban elvan és jobban tetszem neki! Na persze, gondolom magamban: ugyan ez volt a múltkor is. Nem tudok már hinni neki, mert úgy gondolom, sosem fog dönteni, hiszen neki minden jól van így ahogy most van! Nem tudom mi tévő legyek.....érzem, hogy a volt barátom nagyon tudna szeretni és nekem most erre lenne szükségem! De Laci iránt is kezdek érezni valamit. Nem tudom, mi ez, de akárhányszor találkozunk, mindig jól kijövünk: van közös téma, nevetgélünk. Szeretném kérni mindenki segítségét, tanácsát, aki elolvassa ezt a blogot, és meg is érti ezt az igen bonyolult történetet! Mi tévő legyek és mit higgyek? Szerintetek Laci csak kihasznál? Köszönöm, előre is!

 
39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr581347824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

810725 (törölt) 2009.09.07. 09:23:22

Én csak a saját eseteimet tudom elmondani:
1. Az ex: Az első több éves kapcsolatom veszekedések miatt kb. 1 hétre véget ért. Utána újrakezdtük, mert elmondásunk szerint még szerettük egymást. Mégse működött. Kb. fél évet húztunk rá még, voltak jó, és rossz napok. Mégis véget ért, és harmadszorra már nem is próbálkoztam.
Ha érzelmek vannak, persze nem csak az ő részéről, akkor próbáld meg. Lehet nálad bejön a felmelegített káposzta esete. De csak akkor vágj bele, ha a Laci témát lezártad. Ha eltereli a figyelmedet (kapcsolat újraélesztésről) más akkor nem fog működni.

2. A mostani párom amikor megismerkedtünk csalta a nőjét (nem velem), és értékelte, h velem nem tudja ezt megtenni. Miután szétmentek, hagytam, h emésztődjön kicsit a dolog (nem jöttünk össze egyből).
Szerintem ameddig a Laci nem szakít a nőjével felesleges rá pazarolnod az időt. Ha szétmennek akkor jön el a Te időd.

Én lehet megkérdezném a Lacitól, h akkor most mit akar. Téged, a bnőjét, v vki mást? Ha Téged akkor x időn belül zárja le a kapcsolatát. Ha nem Téged, v az x időn belül nem zárja le a kapcsot akkor hagynám a francba és vissza se néznék. Bár nehéz lenne, de ha Te kellettél volna neki akkor megoldotta volna.

alumi 2009.09.07. 09:44:42

Keress egy "tiszta" harmadikat.

ElPadre 2009.09.07. 10:04:15

hát, például tanulj meg kevesebb felkiáltójellel írni. :P

Igazság Atyja 2009.09.07. 10:07:40

Dehogy használ ki, egyértelmű, hogy a világot jelented számára. Most még mindketten bizonytalankodtok kicsit, mert érzitek egymáson, hogy túl kell lépnetek Zsanin meg Zsomboron (nevezzük így a posztoló exét). Ám ha ez sikerül, a legközelebbi elcsattanó már egy igazi, emberi értékeken nyugvó kapcsolat nyitányát jelzi majd!

:)

szepi79 2009.09.07. 10:19:43

Úristen! Valaki! Segitsen! A! Posztirónak! Megtalálni! A! Pontot! Mert! Igy! Olvashatatlan!!!!

szepi79 2009.09.07. 10:20:31

de egyébként sztem is kuka mindkettő, és egy harmadikkal újrakezdeni.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.09.07. 10:22:25

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, harmadiknak lenni meg nem szerencsés. Inkább keresgélj tovább. Lesz jobb.

indapasssucks 2009.09.07. 10:29:30

höhöhö, a történet csak rólad szól, a legszebb magyar szó pedig nem a gyöngy, hanem hogy ego.

if you couldn't spot it: I was being sarcastic.

ATi 2009.09.07. 10:36:25

Az egész storyban a volt barátodat sajnálom. Nekem is volt ilyen döntésképtelen és önző csajom, mint te. Tehát amit mondani szeretnék az az, hogy a volt barátodat hagyd békén, ha nem akarsz tőle semmit. Vigasz miatt ne menj hozzá vissza. Ha meg visszamész akkor hasitson téged a Sátán kettébe.

OoVICoO 2009.09.07. 10:52:01

Visszamenni felesleges, úgysem lesz olyan mint régen, mindenki változik, és ha nem egy irányba akkor ez lesz a vége... felejtős.
Viszont a másik akinek van a Zsani-ja az teljesen rendben van, szórakozz vele élvezd, és harcolj, ha te vagy a jobb tied lesz, ha nem akkor is élvezted az életet olyannal aki tetszik neked.
Beteg dolog ez a "csak az enyém egy életre", ugyse, de a nők ezt nem képesek felfogni. Addig a tied amíg vele vagy :-)

zeneigéniusz 2009.09.07. 11:01:37

Posztoló tipukus kapcsolatfüggő: nem tud egyedül lenni. Pedig jó az! Próbáld ki: járj közösségi helyekre, barátokkal bulizni, sportolj, stb, stb.
Nyiljon ki a csipád és kezdj új életet.

(Ha már szakítottál az exeddel, akkor oda ne kívánkozz vissza, aki pedig szeretőt tart abban nem lehet bízni -> pedig ez az alapja egy jó kapcsolatnak.)

Netuddki. 2009.09.07. 11:18:49

A pofon csattan nem a csók. Vascső!

AlbiNoo 2009.09.07. 11:35:58

Nekem is hasonló volt az előző kapcsolatom... ugyan úgy már "nem vagyok szerelmes" szöveget kaptam, ami úgy tűnik újabb sablon szar lett. :D
Szerintem tegyél még egy lapáttal a személyiséged kibontakozására és válaszd szét őket bármi áron, hogy 1 év után ennek a srácnak is elmondhasd ugyan ezt, vagy akár 2-3 hónap is elég szerintem :D
Mi pasiknak is meg kellene tanulni ezt a szöveget, ha megcsaljuk a csajt, akkor mondani kell h, "bocsi már nem vagyok szerelmes", ezzel sok dolgot el is lehetne simítani

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.09.07. 12:20:32

kedves posztíró!

mázlista az expasid, hogy kirúgtad, mert legalább neki van esélye egy normális kapcsolatot kialakítani. remélem lesz benne annyi tartás, hogy ne jöjjön veled össze még egyszer, ezek után.

"lacival" kapcsolatban. mégis mit gondolsz, kihasznál? (ahogy a diszkópatkányokban volt: Á DEHOGY!!! NANÁ!!!!)

igen, kihasznál. ahogy a másik barátnőjét is. és ha van benned egy csepp női önérzet és testvériesség, szolidaritás másik nőtársaddal szemben, akkor most szépen kilépsz ebből a másodhegedűs szerepből, és soha többet nem jössz össze olyan pasival, akiről tudod, hogy van nője. először szakítson, bizonyítsa be tettekkel, hogy veled akar lenni, utána jöhet a kapcsolat része a dolognak.

azt nem mondom, hogy világosítsd fel a másik lányt, hogy mit művel a pasija vele, mert ennek a kimenete százezeregyféle lehet, és nem biztos, hogy mindig ez a legjobb megoldás.

egyébként meg mi lenne, ha egy ideig egyedül maradnál? még az is lehet, hogy lenne végre lehetőséged kitalálni, mit akarsz kezdeni az életeddel, mik a vágyaid, mik az álmaid, amikre most nincs se időd, se energiád, mert állandóan azzal vagy elfoglalva, hogy jujj, most akkor kellesz-e ennek a fiúnak, vagy a másiknak. hidd el nekem, nem ettől lesz boldog és kiegyensúlyozott az életed, hanem attól, hogy megtalálod önmagad, és csinálsz magadnak egy élettervet, amit nem a fiúkra alapozol, hanem önmagadra.

mennyország utca hét 2009.09.07. 14:00:22

Kedvesem, a történet bonyolultságáról kevésbé vagyok meggyőződve, mint a Te egyszerűségedről. Egyébként már elmondták az előttem szólók, amit én is mondhatnék.
Fiatal lehetsz még, a szerelem elmúlik, majd jön másik. Ne légy kapcsolatfüggő, és a volt barátodat hagyd ki a folytatásból. A többi majd alakul, jönnek a további fellángolások és kapcsolat-kihűlések, de aki nagyon tudna téged szeretni, még ha ő maga is azt hinné, hogy neki is jó lenne, ebben téved... Legyetek boldogok egymással - ő is egy mással és Te is egy mással. Sok szerencsét és boldogságot.

Boszipogi 2009.09.07. 15:02:58

Az ex az ex, ne akarj már tőle semmit! A Laci gyereknek pedig a helyedben adnék egy ultimátumot, mely szerint vagy Zsani vagy Én, és ha hezitál, akkor balfenéken elhúzás, egyedüllétet élvezés... A helyzeted nem bonyolult, Te teszed azzá. A "hallgass a szívedre" szép tanács, de Te hallgathatnál pl. az eszedre ;)

2009.09.07. 15:03:20

nem lehet hogy nem Téged használnak ki, hanem Te használod ki a helyzetet, hogy két ember is csapná Neked a szelet?

bettykebaba 2009.09.07. 15:59:14

hát ez elég szomorú.... de sztem a volt pasid válaszdd jobban megéri ha nem képes szakítani a csajával akk nem érdemel meg!!!!

boss888 2009.09.07. 16:01:45

Hű, de nagy gondokkal küzdesz... Szerintem a Lacit hagyd a picsába. Amúgy sem fasza dolog, h te vagy a másodhegedűs. Bár ezt neked is érezni kellene! Az exedre rátérve, csak akkor békülj ki vele, ha vannak még érzések. Én is kibékültem az exemmel 2év különlét után, és úgy néz ki működik a dolog. Amúgy meg, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...:) Gondolom nem vagy már gyerek, hogy mások véleményére alapján döntesz.

bettykebaba 2009.09.07. 16:02:34

de ha van egy harmadik ez mindig jó próbálj ezeken túlépni és jól érezni magad valaki mással tudom másnak könnyű tanácsot adni de neked nehéz megvalósítani de mindig azt kell választanod akit igazán szereccc

ayya 2009.09.07. 18:31:16

Szia

Szia

Én együtt voltam majdnem 3 évig a párommal, amikor szakítottunk ,szakítottam vele mert , Hogy már nem szeretem. 3-4 hónapig voltunk külön közben nekem is és neki is volt valakije egyszerűen, akivel együtt voltam nem tudtam megszeretni nem ment. Mind2-en de főleg én rájöttem, hogy őt szeretem, és hogy nekem ő az igazi hiányzik Újra megpróbáltuk és semmi baj nem volt jobb lett, mint volt. Ez elég ritka. Ha nem szereted, megszokásból szeretet hiányból ne menj, vissza ne játssz az érzéseivel!! El fog felejteni, de akkor ne szórakozz vele, mert ahogy kivetem az írásodból te nem vagy oda érte.

Lacit meg ne hagyd hogy ő szórakozón veled meg gondolj bele neked milyen lenne ha megtudnád ,hogy megcsalnak? Az a lány se tehet róla.. Ne menj bele a Játékba vagy alítsd kész tények elé és ha te vagy a nyerő akkor nincs baj de ha nem akkor nem veszítettél semmit ,mert ha tovább húzod csak beleszeretsz és akkor sokkal jobban fog fájni….

Akkor inkább bulizz tovább és rád talál egy szingli jó pasi

ediboszi 2009.09.07. 19:45:37

Csak aztán nehogy két szék között pad alá ess...inkább dobd mindkettőt!

mijáú 2009.09.07. 20:03:57

Tudod, van egy mondásom az ilyen esetekre: "Ha klt fiú között kell választanod, válassz egy harmadikat;)"
Persze ez nem minden esetben megoldás, és lehet hogy nálad hiába mondanám, hogy hallgass a szívedre, mert az csak még jobban összezavarna. Valószínűleg "Laci" csak kihasznált, vagy ha mégsem, akkor sem tanácsolom, hogy őt válaszd. Másrészt viszont a volt barátod hamarabb is rájöhetett volna, mit érez irántad... Minden esetre, én az "exet" választanám..

nencsi 2009.09.07. 20:59:18

Szerintem nem kihasznál hanem egész egyszerüen nem tud "dönteni" vagyis tudna csak nem mer vagy nem akar. Amikor meg már elgondolkodsz azon, hogy jó-e a jelenlegi kapcsolaton az régen rossz. Szerintem nem bukott ügy ez max. kell még kis kifutási idő. A volt pasit szerintem hagyd, mert ha nem a személye hiányzik hanem az érzés, hogy szeressenek,akkor miért mennél bele újból olyanba amit már egyszer megpróbáltál, de nem ment.Kis türelem, és kiderül ki mit akar:)

csilek recseli 2009.09.07. 21:32:18

ha visszamész, újra előjön egy idő után az, ami miatt először szakítottatok... aztán meg ott vannak közben a lehetőségek, amiket elszalasztasz, ki tudja, talán életed szerelmét hagyod a megszokott miatt... és nem Lacira gondolok, hanem valaki normálisra, aki tudja, h. a kapcsolat, az kapcsolat, foglalt csajszival nem kezd ki...

Amúgy kis egyedüllét jót tesz, sportolj, barátokkal tölts sok időt... Nekem bevált;)

Devil2 2009.09.07. 21:42:21

Vihar a biliben. Ez is lehetne a sztori címe.:D

krissy 2009.09.07. 23:39:46

szia....én is voltam ugyanígy....a régi pasimat untam..a másik meg egy döntésképtelen idióta...aki az életben is ilyen...ne foglalkozz vele...én kerestem egy harmadikat....de hát...ő sem az igazi....a tanácsom a következő,,,,keress egy negyediket....de tulajdonképpen én már rájöttem....egyik sem az igazi...úgyhogy,..bocs..de ne fáraszd magad velük....pusszzz

Missy88 2009.09.08. 04:32:44

Uhh!Míg egyesek a pontot nem találják, mások le sem tudják venni róla az ujjukat. Taníthatnátok egymást!:)

Na, de most komolyan. Szerintem mindkét pasit hagyd a fenébe. Az exedet azért, mert nem tisztességes "visszasomfordálni", mert a másik nem jött össze. Valljuk be, ha nem Zsanizna a fiatal ember, eszed ágában sem volna felmelegíteni a kihűlt kapcsolatotokat, amiből csak tájékoztató jelleggel közlöm, Te léptél ki. Ne csinálj az exedből tartalékot, csak mert félsz a magánytól. Mondjuk ezt sem értem, hiszen nem 200éves vagy.
Kedves Laci barátunknak sem hinném, hogy érdemes lenne sok időt és figyelmet szentelni. Már csak azért sem, mert eléggé úgy jön le a téma, mint ha valami pótlék féleség lennél. A barátnője hiányzik és veled akar elszórakozni.
Keress valaki mást. Az a legtisztább mindenkivel szemben.
Szerintem...:)

Missy88 2009.09.08. 04:37:44

Uhh!Míg egyesek a pontot nem találják, mások le sem tudják venni róla az ujjukat. Taníthatnátok egymást!:)

Na, de most komolyan. Szerintem mindkét pasit hagyd a fenébe. Az exedet azért, mert nem tisztességes "visszasomfordálni", mert a másik nem jött össze. Valljuk be, ha nem Zsanizna a fiatal ember, eszed ágában sem volna felmelegíteni a kihűlt kapcsolatotokat, amiből csak tájékoztató jelleggel közlöm, Te léptél ki. Ne csinálj az exedből tartalékot, csak mert félsz a magánytól. Mondjuk ezt sem értem, hiszen nem 200éves vagy.
Kedves Laci barátunknak sem hinném, hogy érdemes lenne sok időt és figyelmet szentelni. Már csak azért sem, mert eléggé úgy jön le a téma, mint ha valami pótlék féleség lennél. A barátnője hiányzik és veled akar elszórakozni.
Keress valaki mást. Az a legtisztább mindenkivel szemben.
Szerintem...:)

LittleMiss 2009.09.08. 12:24:49

Kislány,korodtól teljesen függetlenül még nagyon de nagyon az elején tartasz,amivel nincs is semmi baj DE ne akard komolyan venni a játékot,mert akkor az már átalakul valami mássá.Ha pasizni akarsz,tedd azt,de kötelezettségek nélkül,ha társat akarsz magad mellé tarts ki mellette és dolgozz meg érte!Mert egy kapcsolat nem attól kapcsolat,hogy minden szép és tökéletes,hanem attól,hogy amikor megvan a lehetősgéd arra,hogy hátat fordíts,de megállsz,mérlegelsz és időt,energiát nem sajnálva kitartasz.Senki nem mondja,hogy egyszerű,mert nem az sőt!De megéri...Más életét pedig puszta butaságból ne tedd tönkre,mert sose tudhatod a másik hogyan éli meg a te döntéseidet.Mindenkinek megvan a joga minél előbb továbblépni és boldognak lenni egy új életben!

Mercer395 · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/gazdasagi-informatikus.php 2009.09.09. 11:51:14

Szerintem az ilyen "másik háta mögötti" kapcsolatokból sosem lehet jól kijönni. Mindig lesz valami konfliktusforrás. Keresni kell egy olyat, aki szabad, és nem kell bujkálni.

Dr. Mazsola 2009.09.09. 20:04:21

szerintem kihasznál, de az exel sem kéne újra kezdeni!!!
én mindig abból indulok ki hogy ha a pasi megcsalja a bnőjét egy lánnyal és utána össze is jönnek, akkor nagy valószínűséggel az új csajt is megcsalja!!!! szóval már a kapcsolat kezdetén szó sincs bizalomról!!!

Nettweety 2009.09.09. 22:28:40

Szerintem a posztíró kihasználja a helyzetet, az expasit sajnálom, és a csaj helyében átgondolnám, hogy érdemes-e újra azt mondani neki, hogy higgy bennem, és tényleg szeretlek... Te mondtad, hogy már nem szereted. De a másik pasi téll. megcsalja a bnőjét, és lehet vele kéne lenned, majd később kiderül, ki győz: te dobod előbb őt vmi ócska kifogással, vagy rájössz, h megcsalt... Bár ezt nem kívánom egyikőtöknek sem, de legalább megtudnátok, milyen érzés.

mskati 2009.09.10. 06:28:32

Szerintem is keress egy harmadikat. Mást nem írok,mert nem akarlak megbántani,bár ahogy végigolvastam a kommenteket,kaptál már eleget.

Zsu1 2009.09.10. 11:09:42

Szia. Szerintem én tudom a megoldást a problémádra a legjobban, velem is volt ilyen. Segítek neked, írj a következő címre: fruki1@freemail.hu
Mindenki szapul itt téged...biztos nagyon rossz lehetett, hogy vártál rá vársz rá, és nem tudsz semmit. Én meg tudom adni a válaszokat, csak keress.

Zsu

KatKa.17 2009.09.12. 15:39:27

sya.hát voltam hasonló helyzetben nem is olyan rég.
szerintem keress valaki mást egy 3. srácot.az exeddel nem éri meg újra kezdeni csak h legyen valaki.a másik srácra meg csak várhatsz.ha boldog akarsz lenni keress valakit mást...

MoonGirl 2009.09.15. 01:54:25

@AlbiNoo: Nem értelek! Nem csalta meg a barátját, nem használta ki sem.
süti beállítások módosítása