Fogorvos Ámor érzelmi hullámvasútja

2009. szeptember 08. 07:34 - csajokespasik

A leleményesség mindig kifizetődő. Ha valami gyönyörűen indul, nem biztos, hogy úgy is folytatódik. A romantikus megismerkedés rózsaszínnel rámázott emlékét vastagon áthúzhatja a kapcsolat végkifejlete. Az emberi lélek pont oly kifürkészhetetlen, és felfoghatatlan, mint amilyennek lennie kell…

 

Azt hiszem, egyszer voltam életemben "szerelmes". A lányt, akit nevezzünk "Szilvi"-nek ( azért mert úgy is hívták!) egy fogorvosi rendelőben láttam meg először. Igazi villámcsapás volt! Szemeztünk egymással, jó 10-15 percig a váróban (nekem örökkévalóságnak tűnt) majd behívták a rendelőbe. Én 22, Szilvi 19 éves volt. Én félénkebb típus vagyok, ezért mikor kijött a rendelőből csak egy ’sziára’ futotta, majd távozott. Utána még ketten is következtek a fogdokinál, mire én bemehettem. Roppant barátságos volt ez a rendelő, kedvesen fogadtak stb . Nekem egy bölcsesség fogamat kellett kidobni, közben beszélgetett velem a doki, és arra gondoltam, ha nem cselekszem, akkor csak egy szép foghúzás előtti várakozás emléke marad az egész. Tehát elhatároztam, hogy rákérdezek a dokitól, hogy ki volt az a lány előttem hárommal és hogy hívják. Mire befejeztem a mondatot összenézett az asszisztens lánnyal és mosolyogni kezdtek, kérdeztem is majdnem elsüllyedve szégyenemben, hogy ezen mi olyan mulatságos, mire felém nyújtott egy cédulát Szilvia telefon elérhetőségével.

Megtudtam ugyanis, hogy a lány, aki nekem tetszett, első látásra szintén belém zúgott. Innentől kezdve olyan boldogság töltött el, amit szerintem páran átéltek ugyan, de sokan nem, legalábbis nekem rózsaszín lett a világ .-)) Találkozgattunk, kirándultunk: Visegrád nagyon tetszett mindkettőnknek, még egy flakont is kukázott nekem, amikor felforrt az autóm hűtővize .-)) Aztán egyszer csak megtudtam - amikor nem tudott eljönni az egyik randira, aminek én szerettem volna megadni az időpontját - hogy van egy másik srác is az életében. Hát, egy pillanat alatt omlott össze minden bennem…ekkor már nem volt őszinte a mosolyom ! Szakítottunk, majd évekig, pontosabban 5 évig nem is halottunk egymásról. Ezután valamiért felkerestük egymást, és újból járni kezdtünk. Ekkor már nem volt pasija. Minden megint szép és jó volt, egészen addig, amíg el nem akart menni fodrászhoz. El akartam vinni arra a helyre, ahova én is járok hajat vágatni, van női részleg is, de ő ragaszkodott ahhoz a helyhez, ahová eddig is járt - mint kiderült, itt lakott az előző barátja :-((( A végleges szakításra akkor került sor, amikor váratlanul kivette a szabadságát és elment nélkülem nyaralni. Mert én csak két héttel később mehettem volna szabira. Mondanom sem kell, mire a lány hazajött már összepakoltam a cuccaimat és eljöttem tőle - neki is nagyon fájt, tudom, de én monogám típus vagyok, és nem szeretnék egy életen át rettegni, hogy mikor vagyunk hárman a képben. Azóta szabad vagyok és csak a születés, illetve a névnapján beszélünk telefonon. Remélem, mindketten megtaláljuk azt, akit nekünk szánt az ég!!!!!!

 
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr801347829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.09.08. 07:37:44

a fogorvosnál inkább aggódni szoktunk, eszembe nem jutna szemezni, de ettől szuper a történet...kár, hogy nem hepiend, mint a filmekben!

vagány csaj 2009.09.08. 11:06:06

Hát érdekes a történet. A lány nem habozik, pasizik össze-vissza! Jól tetted, hogy elhagytad, elég megbízhatatlan. Persze ez amikor az ember szerelmes, akkor nem lát.
Keress egy rendes lányt, bár senkire sincs ráírva, hogy milyen...
Sok sikert a továbbiakhoz!

sabeth piper 2009.09.08. 11:28:11

Már indulok is a fogorvoshoz, hátha bejön az élet. :)

LittleMiss 2009.09.08. 12:18:52

Ez a történet a tipikus "Az ember életében ilyen csak egyszer fordul elő",páratlan.De ugyanakkor a tipikus "túl szép,hogy igaz legyen" is,mert ugye a mai világban ilyen sajnos nincs és a te esetedben is ott voltak az árulkodó jelek.Nekem sok pofára esés árán sikerült megtanulni,hogy ami úgy indul,hogy túl szép,hogy iagz legyen azt jobb elkerülni.

2009.09.08. 13:16:00

nekem egy mondat viszont szöget ütött a fejemben: "nem szeretnék egy életen át rettegni, hogy mikor vagyunk hárman a képben."
remélem, tévedek, de van egy olyan érzésem, hogy a posztíró más mellett is egyfolytában emiatt rettegne, mert bizonytalan (magában), vagy mert a párja a megszokott fodrászához szeretne menni egy új helyett... persze lehet, hogy ez csak Szilvinek szólt, mert az évekkel korábban elbukott bizalmat nem sikerült mégsem helyreállítani.

CyberPunK 2009.09.08. 15:06:20

Mire befejeztem a mondatot összenézett az asszisztens lánnyal és mosolyogni kezdtek, kérdeztem is majdnem elsüllyedve szégyenemben, hogy ezen mi olyan mulatságos, mire felém nyújtott egy cédulát Szilvia telefon elérhetőségével.


-Doktor úr, ha az utánam x-el következő srác érdeklődne felőlem, akkor kérem ezt adja oda neki.

Nem ám ő maga adja át, mikor megy ki. Nem ám azt gondolja, hogy a srác vagy elkéri mikor kimegyek, és akkor megkapja, különben lúzer. Igen valósághű történet. :)

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.09.09. 11:47:13

@CyberPunK: hát igen, ez így tényleg kicsit sántít:) Mintha valami lányregény lenne (na nem mintha én olvasnék olyanokat:P).

Devil2 2009.09.09. 21:02:01

No, hát ez megint egy "jó fiú-rossz fiú" történet én úgy érzem.
Most ezt nem fejtem ki nagyon bőven, mert pár sztorival ezelőtt már átrágtuk. Annyi azonban biztos hogy főhősünk "jó fiú" tipus, ami itt nem igazán pozitív csengésű jelző. A csajok általában unatkoznak a jó fiúk mellett, legalábbis a vérmesebbje, ezért kell mindenképpen egy rossz fiú is az életükbe, aki kiszámíthatatlan, kaland vele az élet, ugyanakkor viszont megbízhatatlan is, ami tulajdonképpen az egyetlen hátrányos tulajdonsága. A jó fiú maga a kiszámíthatóság, romantika, odaadás, szóval túl sok a jóból...

csilek recseli 2009.09.09. 21:21:53

az mekora lett volna, ha valaki másnak adja át a cetlit a doki!! Megnéztem volna a csaj fejét...xDxD

Remélem, hogy megtalálod a boldogságodat, tanácsként anniyt, ha igaz az egyik elöttem író véleménye: erősítsd meg az egód!!
süti beállítások módosítása