Egy kapcsolat nem játék!

2009. szeptember 17. 07:23 - Panni CsP

A nő és a férfi örök ellenség (?) A fiúk a lányokkal játszanak. Néha fordítva. Évődnek, cicáznak. Amikor egy ivarérett férfi nem tudja, mit akar és a másik érzéseit csupán trambulinnak használja, az minősíthetetlen. Az alábbi történet szenvedő alanya egy lány, akit szédít és hiteget az erősebb nem.

 

Tapasztalatlan vidéki lány, felkerül a nagyvárosba, tele reménnyel, hogy majd most, nekem is összejön végre valaki. Egész jó csajnak tartanak, csak önbizalomhiány stb… sosem hiszem el, nem is kezdeményezek. Olyan középpontban levő típus vagyok. Egyszer megláttam egy nagyon jellegzetes arcú srácot a suliban, olyan nagyon jófélét :). Esélytelennek láttam, semmit nem tudtam róla. Évközben elmentünk bulizni a csoporttársakkal, és a színpadon volt egy kanapé, előtte táncoltunk. Mint a filmekben, szétnyílt a tömeg, és ott ült egyedül a srác. Nevezzük Petinek. Nem dohányzom, de kértem egy szál cigit, mert tudtam, hogy ő igen, a haverom pedig adni akart tüzet, de mondtam, hogy gyorsan tegye el : ) Leültem a srác mellé, és tőle kértem. Elkezdtünk beszélgetni, megvolt az összhang stb… Aztán szétváltak útjaink, és eltűnt. Poénból regeltem korábban egy társkereső oldalra, és a buli után két nappal, mikor felmentem, a srác írt. Életemben nem voltam még annyira izgatott. Leveleztünk, és megbeszéltük, hogy talizunk. A randi tökéletes volt, olyan BUMM!!!

Nem is hittem el. Ennyire még sosem éreztem jól magam senkivel. És rajta is ez látszott. Végül felmentünk hozzá…mert pár napra rá szülinapom volt, és koccintani akart. Sejtettem, hogy nem kéne, de nem tudtam nemet mondani. És igen, a legtermészetesebb dolog, megpróbált lefektetni. Nem hagytam, eljöttem. Este rám írt msn-en, meg akarta beszélni, mert nem tudta mi lesz velünk. Felvilágosítottam, hogy MI sosem volt, mivel te csak egy dolgot akartál. Nem hátrált. Pár hónapig minden este kivétel nélkül msn-eztünk, és pókereztünk neten, de csak kettes asztalnál. A suliban viszont, mintha közünk nem lett volna egymáshoz. Szintén ezen a társkereső oldalon rám írt a haverja nem sokkal az esetünk után. Nevezzük Balázsnak. Randiztam vele, és annyira más volt. Jó. Csak beszélgettünk, semmi több. Peti tudott róla, mint utólag kiderült, de Balázs azt mondta, semmit nem tud arról, mi volt köztünk. (persze). Petivel az egyik póker alkalmával fogadtunk, és vesztettem, ezért meghívtam kajálni. Olyanok voltunk, mintha semmi nem történt volna, én a tali után bulizni mentem, és jönni akart velem, de én nem akartam. Lányos dolog, az este sírással telt, mert nem voltam túl rajta. Nem értettem miért nem hagy békén, más is utasította már vissza, én pedig így nem tudok tovább lépni. Olyan hatással volt rám, mintha mágnes lett volna, nem tudtam szabadulni. Volt még egy buli, amin ott volt, de az az én társaságommal, ő csak két embert ismert, és nagyon meglepett, hogy ott találtam. Egész este azzal a sráccal voltam, akivel ő jött, de csak hülyültünk, bírtam. Nyár végén gólyatáborra került a sor. Derült égből villámcsapás, megjelent Peti is, Balázzsal (nem voltunk elsősök, ezért lepődtem meg). Mivel Peti becsajozott első este, bosszúból összejöttem Balázzsal ( ő jött oda hozzám, utána léptem én). A következő naptól kezdve nem is köszönt, és nem vett tudomást rólam. Ez is furcsa, mert az első randi vele is jó volt. Nem tudom mi, történhetett. Gt után Peti írt, hogy tud róla, hogy összejöttem Balázzsal. Mondtam, hogy igen. És ennyi volt. Sulikezdésre becsajozott, most már több, mint egy éve együtt vannak, de nem látom annyira tökéletesnek a dolgot. Elvannak, de nekem úgy nem adja. Mikor velem volt, meg tudtam nevettetni, pedig őt nehéz, és látszott rajta, hogy jól érzi magát. Meg minek pazarolt rám ennyi időt? És miért nem jött szóba, hogy randizzunk, kezdjük elölről, vagy valami. Nem volt értelme így az egésznek. Másodikban megint összefutottunk egy bulin, és odajött hozzám, mikor a barátnője az asztalnál ült. Olyanokat mondott, hogy régen pókereztünk, meg 1-2 régi emléket említett, és hogy segít kibékülni Balázzsal. Odahívta őt is, de meg sem szólalt. Kiderült, hogy amíg én Petivel beszéltem ő összejött a barátnőmmel. Ideges lettem, lekiabáltam a fiúkat, aztán a csajt, és eljöttem. Azóta nem találkoztam vele. A csajjal azóta béke van. Nem igazán értem, hogy mire ment ki ez az egész, de volt pár igen kellemetlen hónapom miattuk.

 
38 komment
Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr161374430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.09.17. 08:04:58

Mi van????? Hát ezt most nem értem:) Peti mért jött össze Balázzsal miután te össze jöttél a barátnőddel? Meg milyen gólya tábor? Onnan indul a gólya aki hozza a gyereket? És ti mit kerestetek ott? És azt sem értem, hogy két csók után miért gondolod, hogy kapcsolatod van? Meg Petivel egyszer csókolóztál és miért akartál kibékülni vele? Nem is jártatok meg semmi hasonló... Bakker, mennyi fejtörést okozhattam fiatal koromba a csajoknak, akikkel elcsattant egy csók a discoba...:) Lehet, hogy még ma is ezen gondolkoznak, hogy miért nem hívom fel őket..:D

kpeti_ 2009.09.17. 08:05:49

Tényleg nem volt szép a sráctól, de azért az se a legjobb döntést mutatja, hogy "Mivel Peti becsajozott első este, bosszúból összejöttem Balázzsal".
Talán én vagyok túl naiv, de szerintem egy gólyatáborban, buliban vagy egy suliban szövődött, tizenévesek-huszonkevés évesek közti kapcsolat nem feltétlenül arról szól, hogy egy életre megtaláld a párod. Mindenesetre, ezzel a tapasztalattal már többet tudsz, és legközelebb jobban vigyázol, általában aki ilyen helyen rendszeresen ismerkedik, az nem komoly kapcsolatot keres.

Egyébként nem mondható ki, hogy vidéken vagy a nagyvárosban tapasztaltabbak, jobbak, vagy rosszabbak akár a csajok, akár a pasik, mindenhol akad jó és rossz példa egyaránt...

kpeti_ 2009.09.17. 08:07:35

@boss888: Jaj már, persze hogy egy csók az már járás :):) Ha a "Jársz velem? - Aha" az, akkor ez naná :)

Devil2 2009.09.17. 08:23:25

Hát igen, Peti számára te kihívás voltál, mert nem tudott mindjárt az elején lefektetni. Hidd el, ha az megtörténik akkor rövid úton dobott volna, vagy élnétek egy olyan langyos kapcsolatban mint most Peti azzal a másik csajjal akivel GT-ban jött össze. Erről a sztoriról (is) a Belga száma jut eszembe az "Az a baj". Ha nem vagy jó csaj, az a baj,mert nem kellesz senkinek, ha meg jó csaj vagy, akkor az a baj, mert boldog-boldogtalannak kellesz. Hát ez van. Legjobb az arany középút, ez mekkora igazság!...

810725 (törölt) 2009.09.17. 08:36:38

@kpeti_: Én akkor fulladtam majdnem bele a forro csokimba, mikor a csillivilli cicamaca kérdezi a deszkás sráctól "Mi akkor most járunk?", srác lehangolóan kevés érdeklődéssel "Aha" és tovább nyomkodja a bunkofonját, a lányka egy "Okszi"-val elintézve visszalibbent bnőihez és mentek azok a tipikus kézlegyintéses vihogos trécselések.

Kedves postíró!
A Balázs téma számomra kibogozhatatlan. Sose értettem, sőt még ma se értem a pasikat. De sztem fogd fel tanulópénznek. Ha úgy gondolod tartsd vele a kapcsot (poker, msn), de hamis illuziókat már ne ringass. A történtek után eszed ágába ne jusson az, h még lehet valami. Főleg azok után, h itt-ott "jóba vagytok", de a suliba meg meg se ismer... Ez biztos nem jelent jót.
Plusz pont azért, h nem adtad oda magad. Máskor viszont ne is menjél fel (ünnepelni lehetett volna egy kávézoba is), ki tudja milyen aberrált emberrel találkoztál.
Peti téma meg. Nem volt szép, de mint tudjuk tinikorba nem az ésszerű cselekedetekről vagyunk híresek. Akkor még dominál majd én megmutatom, ki ha én nem. Bár semmi értelme nem volt, és már boccs a durva kifejezésért, de ezzel csak magadat égetted és minősítetted. Petire sztem felesleges haragudni, hisz mit látott? Ez a lány Balázs és köztem vacilál folyamatosan, nem tud dönteni. Még szép, h a bnődnél kötött ki. De ezt az egészet átélted, egy élménnyel több van, könyveld el így, hisz szinte szívfájdalom és megbántás nélkül megúsztad.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.09.17. 08:42:41

@810725: egyet értek, fantasztikus a rálátásod és a történet szövevényességét átvilágítva nem vesztél el. Isten tartson meg egészségben, még sokáig!

NxYna 2009.09.17. 10:49:33

boss888 :):):):) egyetértek :) bár csaj vagyok, és megvalom fénykoromban én sem értettem h minek csókoltok meg ha nem akartok semmit (csak azt) azt rájöttem mert azt akarjátok :) szerintem tapasztalatlanság és éretlenség példája ez, amiben nincs semmi rossz, no de főiskolásan azért több "esze lehetne" vkinek... h az ilyen kis k... f..oknak bedőljön :):):) kb 14 évesen volt divat nálunk a discoban táncoltunk mért nem hív fel... há mer bevót b...va azt nem emlékszik vazz!!! ;);)

boss888 2009.09.17. 11:16:37

@NxYna: "fénykoromban én sem értettem h minek csókoltok meg ha nem akartok semmit (csak azt) azt rájöttem mert azt akarjátok :)"

Naná, hogy azt akarjuk! Fiatalon az ember, tapasztalatot akar szerezni, hogy később, amikor már a komoly kapcsolatot létesít, akkor ne csalódjon a párja semmiben.:)

Én azt nem értettem fénykoromba, ha Pistikének 2 almája van, Petinek 4, Anitának 3 körtéje, akkor mért nem maradnak csöndben és esznek szépen?!:D

boss888 2009.09.17. 11:23:00

@810725: "Sose értettem, sőt még ma se értem a pasikat."

Mi férfiak is így vagyunk a nőkkel.:) Pl.: Egy férfi zöldre azt mondja, hogy zöld. A nő mért kezd el rajta gondolkozni, hogy biztos, hogy zöld ez a zöld?

810725 (törölt) 2009.09.17. 12:22:11

@boss888: Ezt az alma-körte-esznek szépen dolgot még nem hallottam, de tetszik. :) Nagyon tetzik, jót derültem rajta. :)

Azért gondolkozunk, mert nem mindegy, h milyen zöld. Ahogy nektek meg az nem mindegy, h a sör milyen sör. Így vagyünk tökéletesek. Mi a színskála színeit tökéletesítsük éveink során, Ti meg a sörneveket. :)

mskati 2009.09.17. 12:22:12

Hú,basszus. Eléggé kacifántos a történet, le lehetett volna egyszerűbben is írni. Amúgy tanulságos történet.

mskati 2009.09.17. 12:23:49

@boss888: Most gondold el,milyen unalmas lenne az élet,ha mindenben egyetértenénk veletek.

810725 (törölt) 2009.09.17. 12:29:11

@Panni CsP: Én csak örülök neki, ha vannak jó kis történetek, amikhez hozzá tudok szólni. Remélem még sokáig aranyozzátok be reggeli kávézásaimat. :)

raszt@ · http://stoppolas.blog.hu/ 2009.09.17. 12:49:00

Itt egy játék melyben Magyarország erősebb az USA-nál is, sőtt az USA egyes területeit birtokolja. Regisztrálj az alábbi linken és légy részese ennek a nagy és erős Magyarországnak.
www.erepublik.com/en/referrer/raszta

Ez pedig egy kis segitség a kezdetekhez:
sites.google.com/site/ereptutorial/elsonapok

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.17. 13:04:00

Szegény szófosó, unatkozó okostojások..., mindig minden új bejegyzésnél ugyanazok az unalmas kommentelők...
A másik meg, hogy a fiúk mindig csak "azt" akarják duma...bruhaha...mert a lányok meg nem, igaz?Ne jöjjön senki nekem a női érzékenységgel, emberek vagyunk, az ágyban meg állatok, aki meg prűdködik és álszentel, az nem őszinte ember...

boss888 2009.09.17. 14:05:58

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: "Szegény szófosó, unatkozó okostojások..., mindig minden új bejegyzésnél ugyanazok az unalmas kommentelők..."
Hát a te bejegyzésed tényleg egy nagyon izgalmakkal teli iromány volt, alig vártam hogy a végére érjek. Jaaa és kikérem magamnak, nem vagyok szegény, se tojás...:)

Abba igazad van, hogy a csajok is azt akarják, csak mi férfiak érzelem mentessen is csináljuk a dolgot. A csajnak meg általában kell valami érzés, párkapcsolat stb...

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.17. 14:53:59

@boss888:
ez az év vicce:"A csajnak meg általában kell valami érzés, párkapcsolat stb...";ideje lenne ledöntögetni a régi, belénk nevelt szendeszűz ideákat, a nőkről, mint az ártatlanságuk őrzőiről. Az, hogy tapasztalatlan vagy, még nem ok arra, hogy buta is legyél...nem csak Júlia magazinokat kéne olvasgatni, ha egésznapos kommentelés közben épp időd engedi, hanem talán csajoznod is illene, ha már ekkora szakértője és rajongója vagy a romantikus irodalomnak

810725 (törölt) 2009.09.17. 15:29:15

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Te így gondolod, boss úgy gondolja, én így gondolom, ő úgy gondolja. Mindenkinek van valamicske igaza. Minden ember más és más, ezért mondom azt, h tényleg vannak olyan nők és férfia, akik érzelemmentesen szexelnek, és akik úgy gondolják, h minden csak a szex körül forog. Viszont vannak olyanok, akik tényleg állszentek, és prűdnek próbálják beállítani magukat, közbe meg a legnagyobb k-ák a világon, v pasik részéről aki megpróbálja elhitetni az ellenkező nemmel, h ő mennyire komoly és h nem arra utazik, aztán mégis (sőt bár kokrét szó nincs rá, de vannak férfi k-ák is). És vannak olyanok akik számára fontos a szex (mert valljuk be egy nemilegérett embernek kell is), de megvannak a saját elvei, amiből nem enged. Egy erős személyiség tudja, h ő mit akar és azt teszi. Csak a gyenge, egészséges önképpel nem rendelkező emberek próbálják elhitetni a másikkal, h ők nem olyanok amilyenek. Ezzel van a legnagyobb probléma, h már bocsy de állszenteskedünk a figyelemért, h azt mutatjuk amit az emberek látni akar, vagy az adott körülmény megkövetel. Nem merjük felvállalni önmagunkat.

Ám pl. a saját elveim alapján élek, amiket felvállalok, de nem monsom, h sose, mivel a jövőt nem ismerem. Egyenlőre ezek az elvek alapján élek, akik elfogadnak így azok elfogadnak, akik nem azokra meg magas ívből teszek. Barátom van elég, haverom is bőven sok, eggyel kevesebb v több kit érdekel? Addig vagyunk baráti, haveri, v akármilyen kapcsolatba ameddig el tudjuk fogadni, viselni a másik embert a tulajdonságaival együtt.

boss888 2009.09.17. 15:52:53

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Hát annyira nem vagyok tapasztalatlan, mivel 18éves koromtól 11év alatt 4 menyasszonyom volt. A szünetek közt meg egy halom futó kalandom. Hidd elég jól eladom magam a nőknél...:D És Júlia magazin sem kell hozzá. És az egykét ri...con kívül, akit az első randi után megfektetsz azért java résznek kell valami plusz. Én sem azokat akartam elvenni akik 2óra múlva már az ágyamban voltak. Randizni "csajozni" meg általában este szoktam. Amúgy kösz a hasznos tanácsokat, de nem voltak..:):)

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.17. 16:31:11

@boss888:
Na ne viccelj!A csajozás csak este megy?! Akkor most csak megerősítetted amit írtam, te tényleg állat vagy...ráadásul szavaidból érezhető, hogy valamit most nagyon szeretnél itt bizonyítani, röpke önéletrajzod erre mutat. Bár én ilyen mutatókkal inkább nem verném a mellemet, 11 év 4 menyasszony...bruhahaha, te egy szemét köcsög vagy, oder egy kibaszott palimadár.
A dumád meg tényleg vadító, ehhez elég elolvasni a kommentjeidet!Üdvözletem édesanyádnak!

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.17. 16:49:14

@810725:
Bár senki nem kérdezte, hogy te hogy éled az életedet, azért dicséretes, hogy összedobtál egy házi dolgozatot, igazán szép, hiánypótló alkotás...csak helyesen tanulj még meg írni!

boss888 2009.09.17. 17:22:20

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k:
1. "A csajozás csak este megy?!"
Nem, de normál ember nappal dolgozik. És hála égnek nem vagyok homo,hogy a kollegám seggét fogdossam.
2. Bizonyítani nem akarok semmit, kinek?
3. "Bár én ilyen mutatókkal inkább nem verném a mellemet, 11 év 4 menyasszony"
Ha elmúlik a szerelem, akkor nem húzom tovább az időt... Vagy éppen megcsalt a párom, akkor is menesztem. Amúgy mindenkinek van hobbija! Én a volt menyasszonyokat gyűjtöm.:)
4. Elsőnek próbálj meg egy normális véleményt alkotni arról, amit olvasol, utána kommenteld.(A bloggot kellene elsődlegessen)
5. Ha csak fikázni akarsz másokat arra ott a chat vagy bármi más ahol élvezhetsz...
Remélem azért beküldöd a storydat, amikor összejöttél az első és egyben utolsó barátnőddel, aki két hét után elhagyott!:D Kiváncsian várom!

boss888 2009.09.17. 19:15:10

Na jó beposztolom első menyasszony történetét hamarossan. Utána meg a többi 3-mat is.

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.17. 19:43:03

@boss888:
Hát koma, tényleg jó a dumád, valószínű ettől döglik a légy...akarom mondani a párkapcsolat, azaz a tieid, amik a kutyát nem érdeklik, de sebaj írogasd csak bátran, hátha jönnek a hozzád hasonló tizenévesek osztani neked a jóészt...meg kell hagyni, rá is szorulsz. Meg egy kis humorértékre is, mert ha ez az amivel eladod magad, háát max a sarki kurváknak.
udv.

Missy88 2009.09.18. 04:04:07

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Drága! Ha itt valakinek a stílusával, illetve a fogalmazókészségével baj van, az te vagy. Az ok, hogy nem nyeri el mindenki a tetszésedet, de mi köze van ehhez az adott személy Édesanyjának?! Jó nagy balf@sz lehetsz.
Úgy hallottam a Sakk Szövetség keres egy sötét parasztot..Jelentkezz!!! Biztos megfelelsz majd...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.09.18. 06:28:26

@810725: ebben biztos lehetsz! Rengeteg történetet kapunk - szerencsére - és már alig várjuk, hogy közölhessük.

810725 (törölt) 2009.09.18. 08:31:40

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Ha észrevetted volna nem olyan hibákat követtem el, mint egyesek, h a muszáj-t ly-al írtam, v a mai-t malyi-ként, stb. stb. vérlázító helyesírási hibáka, csak itt ott kimaradt 1-2 karakter, v d helyett s-t írtam. Tudod ez a gyorsírás átka. :) De máskor majd jobban odafigyelek. :)

@Missy88: @boss888:
Sztem nem is kell már figyelembe vennünk ennek az emberi lénynek (legyen ő férfi v nő) a kommentjeit, mert ilyen névvel és ilyen hozzászólással látszik rajta, h valaki nagyon megbántota, és csak itt próbálja kiadni azt a feszültséget amit a sérelme miatt elszenvedett. Majd megnyugszik és akkor egy teljesen normális ember lesz.

Boss én várom a történetedet, és remélem nem veszed majd sértésnek, ha olyat írok. :)

@Panni CsP: Ennek nagyon örülök, bár én simán olvasnék napi többet is. :)

vagány csaj 2009.09.18. 10:49:46

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Úristen! Gyerekek, mi van itt? Ez a blog nem arról szól, hogy hogyan tudjuk a másikat lejáratni, stb, stb...
Itt valaki igen okosnak érzi magát és kötekedik mindenkivel... Tudod, ha csendben maradsz, bölcsebb maradsz!!! Nem hallottad még ezt a mondást?? Pedig ajánlom!

@boss888: Na jó, azért nem kell egyből kigúnyolni a posztírót. :) Azért mert még fiatal, és ezek a legnagyobb gondjai, majd rájön a saját tapasztalatából, hogy a világ nem így működik! :)

h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k 2009.09.18. 15:31:35

Ajjaj!
Úgy tűnik ezt a blogot a sok lúzer pics.ának meg a a töketlen palimadaraknak találták ki!
De hát vannak ilyenek is, sajnos! Azért csak mindent bele, hülyítsétek egymást szorgalmasan!

2009.09.18. 16:09:25

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k:
Ha nem tetszik nem kell olvasni. Ennyit erről.

vagány csaj 2009.09.18. 22:00:07

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Tudod kit hülye picsázz verébgyerek! Húzzál haza! Szánalmas vagy!

Missy88 2009.09.19. 17:22:32

@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Te meg egy lelki sérült, szánalom harcos hülye fasz vagy!

@810725: Igazad lehet...:)

Kaccwalc (törölt) 2009.09.19. 18:11:19

Ez a történet harmat gyenge! Tipikus és semmiről nem szól.

Mindenkinek megvan a saját véleménye, sebaj én nem is a történetek miatt vagyok odáig, hanem a kommenteken szoktam szakadni röhögéstől xDD

Amúgy a helyesírásba belekötni a legszánalmasabb dolog, kb annyit jelent hogy a másiknak van igaza de te nem hagyod annyiban :D Ez nem szépirodalom ez a zinternet :O

2009.09.19. 18:21:28

@Kaccwalc: Azért van 1-2 jó kis poszt. :-) De tény, h vannak gyengébb irományok amik mindenkivel megestek már minimum 20x. :-) Viszont az írók számára fontos, és jó v rossz élmény volt, ezért még szép h leírják. :-) Tőled amúgy mikor olvasunk posztot, v nem is áll szándékodba írni? :-)

Kaccwalc (törölt) 2009.09.19. 18:26:42

@Zsu0805: Talán :) Érzésem szerint azis csak egy tipikus lenne. Mással is megtörtént már, bár igaz hogy az író számára fontos vagy épp kedves a történet. Az enyém lehangoló, de lehet hogy csak nekem :)

2009.09.19. 18:32:43

ez a sztori nekem élvezhetetlenül zavaros volt...

2009.09.19. 18:48:16

@Kaccwalc: Küld be, és meglátjuk. A kemény mag tuti küld 1-2 kommentet. :-)

Leika 2009.09.22. 20:13:56

Jézus, ennél uncsibb történetet még nem olvasatam itt....:S..Bosszúból becsajozott..ez egy kicsit dedós nem gondolod?
süti beállítások módosítása