Üvöltöttem vele, de nem ütöttem meg

2009. november 27. 07:13 - Panni CsP

„Azelőtt mindig feketében járt, de amint összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.” – Levélírónk annyira jól ismer egy lányt, ahogy még magát se. Úgy érzi, soha életében nem szeretett még így bele senkibe. Embernek érzi magát mellette. Mégis, a fiú nagyon nehezen éli meg saját érzéseit, mert otthon azt tanulta, hogy a férfiak nem sírnak. Egy ledöfött bika szürreális tombolása következik, költői képekkel.

 

Sziasztok! A történetemhez hozzátartozik, hogy az előző kapcsolataim mind úgy értek véget, hogy azonnal jött a következő, és mind évekig tartott. Aztán negyedikként - és egyben utolsóként, megjelent Ő. Kicsit (nagyon) más volt, mint az addigiak, eltérő volt a véleményünk, okos volt, és láttam benne valamit, amit soha nem mondtam neki, és sokáig nem is tudtam megmagyarázni magamnak, mi is az. Ismertem már régről, de annyira más volt, visszahúzódó, kevésbé harsány, mint én, hogy nem sok szót váltottunk egymással. Én még mással voltam, mikor évekkel később újra láttam őt, egy liftben, és akkor tudtam, éreztem - mint oly sokszor életemben - hogy lesz valami. Aztán, ahogy telt az idő, egyre biztosabb lettem abban, ő lesz a feleségem.

De ne szaladjunk ennyire előre. Padlón voltam, mikor egy társaságban összefutottunk, és én nem csak érzelmi, hanem munkahelyi problémákkal is küszködtem. Olyan helyen dolgozok, ahol emberek életével játszunk, és akkor épp az enyémmel szórakoztak. Segített nekem, tartotta a lelket bennem. Dohányzott, amit én sohasem szerettem, de valahogy toleráltam, nem tudom, miért, pedig azelőtt kizáró ok volt nálam. Tetszett, hogy van szíve. Egy, tulajdonképpen ismeretlen emberrel foglalkozott, törődött velem, és ápolgatta a lelkem. Naiv volt. Időközben kiderült, voltak kamaszkorában problémái, amik egy öngyilkossági kísérletben végződtek, szerencsére sikertelenül. Ezt akkor tájt tudtam meg, amikor is egy számomra teljesen idegen és leírhatatlan dolog történt vele, amivel én akkor szembesültem életemben először.

Összeomlott, ez a legjobb szó, és teljesen kifordult magából.

Összetörte magát, lelkileg és testileg, kénytelen voltam hozzá mentőt hívni, de kibeszéltem a pszichiátriáról a dokival, mert neki az állása ment volna rá. Kiálltam mellette. Felépült, rendbe jött, segítettem neki, mert úgy gondoltam, megérdemli. Addig mindig feketében járt, amikor összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.

Amit addig csak éreztem, sejtettem, valóra vált. Beleszerettem. Soha életemben nem szerettem így bele senkibe. Láttam, ha gyenge, ha erős, láttam a hibáit, gyengéit, láttam az erényeit, és így szerettem bele. Embernek éreztem magam mellette, mert emberként tudott viselkedni. Én azonban nagyon nehezen élem meg az érzéseim, ezt többször megkaptam tőle, nehezen tudok elvonatkoztatni attól a képtől, amit otthonról hoztam: a férfiak nem sírnak. És nem is ismerem be hibáimnak ezt a felét. Szerettem a magam bárdolatlan módján, erős voltam mellette, miatta, és neki. Tudtam, szüksége van erre, és bíztam benne, ha erős leszek, megerősödik mellettem, és támaszom lesz, ha nekem is úgy hozza a sors, hogy szükségem lesz rá. Nem csaltam meg, nem ittam, nem gépeztem, nem csavarogtam, soha nem is tettem, otthonülő típus vagyok, igyekeztem a problémáinkkal és a jövőnkkel foglalkozni. Férfi lettem, igazi családfő. És eljött az idő, mikor én kezdtem gyengélkedni. És megjelentek a problémák. Félbeszakított nyaralás, aztán a problémák megbeszélése, majd folytatása. Munkahelyi zűrjeim, a váltani akarás, bezárkózásom, mivel mindig azt tanultam, a férfiak megoldják, nem beszélnek róla. Eltávolodtam tőle. Ő próbált hozzám simulni, foglalkozni velem, de akkor a problémák, amikkel foglalkoztam - és kettőnkének éreztem, de egyedül akartam megoldani - súlyosabbnak tűntek. Nem magam miatt foglalkoztam a helyzettel, hanem kettőnk miatt. Mindenünk sínen volt, és gyereket akartam tőle, feleségnek akartam, azonban eltávolodtam a barátaimtól is, miközben csak kettőnkkel foglalkoztam. Pár hétre elvonultam a saját fejembe, és nem engedtem be senkit, őt sem. Nem bolondultam meg, egyszerűen magamban kerestem a megoldást, csendben. És ő egy nap azt mondta (aznap, mikor már egyre tisztábban éreztem) hogy megvan a megoldás, és boldog voltam, hogy ezt elértem, és el akarom neki újságolni: azt mondta, elég, és kilépett. Sírt, zokogott, hogy szeret, de ezt nem tudja tovább csinálni.

Elfogadtam.

Albérletet kerestem, testvéreimmel, barátaimmal beszéltem, hátha hozzájuk léphetek, próbáltam minél hamarabb lezárni az egészet. Pár nappal később újra az előzőekben leírt összeomlás jelentkezett nála. Szerettem és aggódtam érte, ápoltam, és szégyelltem, hogy nem láttam a jeleket. Gondoskodtam róla. És ugyanúgy, mint első alkalommal, másnap most sem emlékezett semmire. Féltettem, és azt hittem, belehalok, ha baja lesz. Azt hittem, meg tudjuk beszélni. Elmondtam, hogyan megyek el, mit hogyan hagyok neki - mindent - és mikor tudok elmenni. Nem értettem, miért, mert sírt, zokogott azon az este, hogy miért megyek el, nem bírja ki, hogy már csak pár napig simulhat hozzám, szeret....És ezt láttam is rajta, mindig, láttam, fáj neki, és nem értettem, hogyan léphet ki az életünkből. Életemben nem fogom elfelejteni a tekintetét. Azt hittem, kibírom, míg lezajlik ez az egész. Féltem, itt a vége. Egy nap megjött, és elkezdett rendezkedni, épp egy lakkberendezési áruházban volt, és pakolászta az új szerzeményeit, és megkérdezte, mikor megyek már el...? Elrobbant az agyam. Rángattam, bedobtam a sarokba, fenyegettem, üvöltöttem, de nem ütöttem meg. Valahol a tudatom legmélyén jött egy hang, és kidobtam inkább az ajtón. Remegtem az indulattól és a helyzettől, amiben addig éltem, éltünk. Elindultam egy barátomhoz, segítsen, mert nem akarom bántani, de nem vagyok ura magamnak. Ott volt, ott sírt. És megint elborult az agyam, takarodjon, üvöltöttem, a barátaimhoz semmi köze. Remegtem az indulattól, és könnyeimet nyeltem. Nem tudtam kilépni az egészből, mert nem volt időm. Főiskola, tanulás, vizsga, és ezek a dolgok, sok volt.

Elment.

Másnap visszajött, és megpróbáltam beszélni vele, de nem ment.

Elment újra.

Mivel fenyegettem, visszajött egy kollégájával, mert félt tőlem, összepakolt, és elment. Szisztematikusan elkezdtem kitörölni a közös emlékeinket, és minden képet töröltem, összetéptem, eltüntettem. Megtaláltam azokat a képeket, amiket nekem készített magáról. Majd mikor elköltözött, mondtam neki, dolgozz, míg szeretsz, mert a képek, ha felkerülnek a netre, biztos nem fogsz ott tovább dolgozni. Persze nem tettem fel, de élveztem, hogy bánthatom. Pokolian fájt. Nem beszéltem vele, nem zaklattam, szerelmes SMS-eket küldtem neki, mikor nem tudtam aludni, a közös kuckónk hűtőjére írtam fel a gondolataim, fájdalmam, de nem zaklattam. Éjszakákat nem aludtam át. Barátról barátra jártam, és sírtam, mint egy gyerek. Körbetelefonáltam a családját, barátait, mert aggódtam érte, mindig csak annyit akartam hallani, jól van. Féltettem. Szerettem. Nem akart hallani rólam, azt mondta, csalódott bennem, mert nem vagyok olyan erős, mint amilyennek ő hitt és én hiszem magam. Nem tudtam elhinni, hogy ezt Ő mondja nekem. Szenvedtem, kutya módon, tele voltam kérdésekkel, és a válaszokat csak tőle remélhettem. Aztán felhívtam, nem bírt hallgatni, éreztem, szeret, nem tudta mondani, hogy nem. Hogy nem hiányzom, hogy nem vágyik rám. Nem hisztiztem, kérdeztem. Sírtam és kérdeztem. Miért zaklatom a környezetét? – kérdezte. Letette. Visszahívtam. Én csak annyit kértem, hallgasson végig, mert ezeket hallania kell. Eddig látni sem akart, most találkozni akar velem.

És most itt tartunk.

Ma nem zokogtam, nem ezzel keltem fel, mint eddig minden reggel.

És őt akarom minden percben, minden nap, minden órában, mindig.

Szeretem.

Nem tudom, hogyan lesz tovább.

 

 
457 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr121545386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2009.11.27. 07:56:16

Nos, kedves posztíró. Mindenekelőtt adj magadnak két nagy büdös pofont, mert te vagy a hunyó ebben a játszmában. Tudtad, hogy az a lány gyenge idegileg, így vállaltad fel, megszelidítetted, függővé tetted magadtól érzelmileg, aztán mikor problémát érzékeltél kettőtökkel kapcsolatban, kizártad a megoldásból.
Ha tudod, hogy te hoztad magaddal ezt a mintát, akkor az már fél siker, dolgozz rajta, de a párkapcsolatban ketten vagytok, kettőtök dolgát nem oldhatod meg egyedül! Amikor azt mondta, nem bírja tovább, az egy segélykiáltás volt, akkor kellett volna szorosan magadhoz ölelni ahelyett hogy nagy kegyesen elengeded. Szegény ekkor csak megbizonyosodott a félelméről, miszerint tényleg nem szereted annyira, mint hitte.
Idegileg újra szét esett, azért vágta a fejedhez, hogy mikor mész már el, mert nem bírta nézni, hogy ott vagy és mégsem vagytok együtt. Erre te üvöltözöl vele és kidobod a lakásból. Szép. Azután is bántottad ahol érted, a fotókkal zsarolásért sünös vascső! Nem zaklatod, de éjjelente sms-ekkel bombázod???
Hogy lehetsz ilyen rohadtul önző, hogy még most is csak saját magadat sajnálod, mikor te üldözted el?
Örülj neki, hogy még egyáltalán találkozni akar veled, én ezek után a hátam közepére sem kívánnálak.
Valószínűleg szeret még téged, kötődik hozzád. Ha hajlandó kibékülni, mindenekelőtt kérj tőle bocsánatot (bőven van miért), és próbáld meg nem rajta leverni a problémáidat. Ha mindig ellököd magadtól, mikor baj van, nem fog működni és csak tönkrementek bele. Ne szégyellj segítséget kérni, ha ketten nem tudjátok átbeszélni a dolgaitokat. Akár egy barát, akár szakember jobb rálátással lehet a helyzetre, te viszont egyáltalán nem vagy képben, ahogy nézem.
Ha nehezen mutatod ki az érzéseidet, írd le, akár ezt a posztot is megmutathatod neki.
Nem, hogy a lánynak esetleg ne lenne szüksége segítségre, biztos hogy ő is lelki sérült.
Ne szégyellj sírni, de ne önsajnálatból, az nem visz előre. Ha ezt nem sikerül helyrehozni, akkor már bőghetsz tehetetlenségedben, mert szerintem egyértelműen te rontottad el. Utána viszont hagyd békén, mert egyébként sem biztos, hogy jó hatással vagytok egymásra hosszú távon.

Erásss 2009.11.27. 07:56:56

Ehhez Nekem még nagyon kora van.Inkább majd később kommentálok,mert....mert a mostani véleményemet nem tenné zsebre.Most nagyon finoman fogalmaztam!

dr. gernika 2009.11.27. 08:02:44

@Drága IV gernika: *Nem mondom, hogy (alulról a 4. sor)

Missy88 2009.11.27. 08:03:51

Jobb reggelt!
Iszonyatosan ostoba dolognak tartom, hogy nem hagytad, hogy melletted legyen a bajban. Nem csak Te vagy ilyen, sok férfi felfogása hasonló, vagy még rosszabb. Egy kapcsolatban sok minden fontos, és a "jóban-rosszban" téma ezek közül az egyik. Gyengeség így úgy amúgy... Lerágott csont. Az igazi férfi nem attól az, hogy könny mentes. Nekünk nőknek, látnunk kell azt, hogy Ti valahol igen is gyengék vagytok, hogy nektek is fáj, hogy Ti is féltek. Szerintem.
A sarokba dobás nem volt szép..sőt.. Nem kellene kihasználni az erő fölényt, azonban nem tettél semmi megbocsájthatatlant. Remélem sikerül, mert csak úgy sugárzik a szavakból a szeretet! Szurkolok!:)

Erásss 2009.11.27. 08:36:51

Good morning everibody!

Először is nem tudlak sajnálni.Mindenki utólag látja be a bűnöket,meg fogadkozik,hogy "soha többet!...Akkor kellett volna értékelned,mikor Veled volt.Mivel Te nem értékelted,majd más fogja.Nem mutattad ki az érzelmeidet,nem mondtad el a gondolataidat...tehát nem voltál társ.Mit vártál,hogy tolerálja?Te toleráltad volna fordított helyzetben?Szerintem nem.Lehet,hogy nem is húztad volna ebben az esetben hetekig ezt a kapcsolatot.Te mondtad neki,hogy elköltözöl.Akkor jó,hogy megkérdezi,hogy mikor!Erre a sarokba vágod,meg üvöltesz?Főleg mikor tudod,hogy idegileg instabil?Én lehet,hogy a csaj helyében a ruháidat kiszórtam volna az utcára...és menj Isten hírével!Felejtsd el azt is,hogy hívogatod a családját.Ne akarj tudni róla semmit,mert nincs hozzá semmi közöd.Már nincs...Elrontottad!Ennyi!

Erásss 2009.11.27. 08:49:59

@Missy88:
Mikor elküldtem,már rájöttem!

Girgesz 2009.11.27. 08:54:15

Whatta fuck?
Ember-most őszintén! Szerinted normális dolog, hogy egy lelkileg törékeny nőt magadhoz kötsz érzelmileg, aztán eldobod("bedobtam a sarokba")? Ha erre a kérdésre igennel felelsz, akkor neked nem szabad szabadlábon közlekedned a társadalomban.
Nem ütöttem meg-ja, csak rángattad, dobáltak, kidobtad a lakásból... ez egy lelkileg érzékeny embernek lehet rosszabb, mintha megütöd. Mert többször is megalázott helyzetbe hoztad.

Tudod mit? Én a helyében keresnék mást. Aki egyszer megtette ezt, az megteszi többször is. Nincs szüksége arra, hogy egy hozzá hasonlóan labilis állapotú férfi hülyeségeit elviselje.
Neked meg kívánok egy 120kilós birkózó csajt, aki majd bedob a sarokba, ha neked megint elgurul a gyógyszered!

(És hogy miért bírállak ilyen szigorúan? Mert az én párom is hasonló volt az általad említett hölgyhöz. Együtt éltük át, ahogy összeszedte magát, kinyílt.És soha, de soha az eszembe nem jutna bántani! Most ő a menyasszonyom és van egy szép házunk, viszonylag rendezett életünk és terveink.... na, most úgy felhúztam magad a f@szságodon, hogy majdnem ráöntöttem a kávém a klaviatúrára.)

boss888 2009.11.27. 09:04:31

Hát baszki, te nevezed magad férfinak???!!! Rohadjon meg az ilyen buzi paraszt, aki egy nőt bántani mer. És most meg itt sajnáltatod magad. Ne zaklasd inkább azt a szegény nőt! Ásd el magad jó mélyre, te köcsög!

boss888 2009.11.27. 09:06:11

Bocs Panni CsP, elfelejtettem csillagozni...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.27. 09:10:12

@boss888: a nemrég megbeszélt elvet, miszerint az obszcén szavakat, erősebb kifejezéseket csillagozni legyünk szívesek: tehát helyesen így néz ki: b*zi. Ha már mindenképpen jogosnak érzi valaki a használatát. Köszönöm!

kóristalány 2009.11.27. 09:10:34

@Missy88: "csak úgy sugárzik a szavakból a szeretet"
hát szerintem ebből inkább masszív idegbaj sugárzik...

Erásss 2009.11.27. 09:13:02

@boss888:
Látom nem csak Én akadtam ki.Ugyan ezt kívánom neki is,mit amit Ő adott.Az élet úgyis megbosszulja önmagát...

alumi 2009.11.27. 09:13:18

Két ideggyenge ember héja násza.

VAlahogy egyikőjüket sem tudom sajnálni.

tuli _ 2009.11.27. 09:19:32

Túl mélyen érint, egyelőre nem mondok semmit, inkább megerősítem, amit @Drága IV gernika: mondtál.

Erásss 2009.11.27. 09:19:55

@primu:
Azért a csajt egy kicsit!:)

alumi 2009.11.27. 09:28:14

@Erásss: nem tudom..valahogy alapból ő sem szimpatikus.
lehet azért, mert már eleve úgy ment bele a kapcsolatba, hogy beteg volt (amiről nem tudhatjuk, mert nem derült ki, hogy mennyiben tehet) és a srác azért akkor mellette állt.

baromi nehéz egy ilyen lelki beteg embert éveken át tolerálni, alkalmazkodni hozzá.

meg tudom érteni, hogy a srác egyszercsak robbant.

ugyanakkor ezek a zsarolási műveletei, és zaklató hívásai a srácot is maximálisan antipatikussá teszik. (engem is zsaroltak már, és nagyon tudom utálni azt, aki képes így viselkedni azzal, akit egykor szeretett-állítólag-)

Erásss 2009.11.27. 09:34:30

@primu:
Én is voltam már zsarolva és ezért vetem meg a post íróját.Nem kicsit!Nem kellett volna tolerálnia,vagy elviselnie a csajt...Ő döntött így.különben is miért nem költözött el rögtön?Ráadásul,mikor a csaj megkérdezi,hogy meddig marad,még Ő akad ki!?Remélem a csaj nem békül!

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.27. 09:35:27

Én azt mondom, hogy mindenhez két ember kell, de elkezdeni csak az egyik kezdi...a másik folytatja.

dr. gernika 2009.11.27. 09:38:00

@tuli (loreál:)): Sajnos tapasztalatból tudtam azonosulni a lánnyal, bár én a pasi mellett lettem idegroncs.

@primu: Nekem úgy tűnt, hogy fokozatosan rendbe jött a pasi mellett. Az szép, hogy mellette állt az elején, de ezek után eldobni magától annál nagyobb ganéság. Főleg, hogy láthattad, a csaj is nagyon sok mindent megtett érte, amikor ő volt padlón, és kész lett volna többre is, ha engedi.

vagány csaj 2009.11.27. 09:39:25

Undorító!!!
Saját magadnak köszönd ami történt. Elsőzör is Te zárkóztál be és indítottad el a folyamatot, miattad történt a szakítás, és ezek után még van képed a csajt zsarolni, fenyegetni és bántalmazni?? Milyen férfi vagy Te? Csak egy utolsó féreg csinálja ezt egy nővel. Érzelmi zsarolással megtartani egy nőt... Hmm... érdekes elmélet. Menj el dokihoz! Ha annyira szereted, mint amennyire mondod, nem támadsz rá, hanem megpróbálod kedvességgel viszzahódítani.
Ne azzal törődj, hogy Te mit érzel, és neked mennyire fáj, hanem azzal, hogy mit műveltél ezzel a szegény nővel, aki szeretett téged.
Az meg csak rólad szegénységi bizonyítvány, hogy hazamenni sem mert.

Velem ugyanezt megcsinálták, mikor otthagytam az exemet, csak engem el is hupált párszor. Tudod mit éreztem iránta? GYŰLÖLTEM!!! És soha nem mennék vissza hozzá! Ma már nincs gyűlöletem felé, haragom se, de mint EMBER megszűnt létezni számomra. Én a csaj helyébe soha többé rád se néznék, mert annyit nem érdemelsz, hogy köpjön egyet előtted.

vagány csaj 2009.11.27. 09:45:05

Megfordítottam a sorrendet. Először szoktam köszönni, aztán kommentelni, de ez a poszt kihozott a sodromból, sorry! :))

csillag× 2009.11.27. 09:46:19

"lakkberendezés" .... juj..

Egyébként meg: "de élveztem, hogy bánthatom" ....."Rángattam, bedobtam a sarokba, fenyegettem, üvöltöttem, de nem ütöttem meg"...."nem beszéltem vele, nem zaklattam, szerelmes SMS-eket küldtem neki"... ehhez no comm.

Nagyon harcolsz magaddal, de először le kéne higgadnod és utána beszélni vele. De remélem a lány nem lesz naiv és nem megy vissza hozzád...
És hol voltak a lány szülei?? Vagy barátai, akikre számíthat???
Amúgy már az elején elrontottad ezzel a "kommunikatívságoddal" !! kommunikációóóó!!!!!!!

alumi 2009.11.27. 09:48:21

@Erásss:@Drága IV gernika: valahogy úgy érzem, hogy ők egymást húzzák le folyamatosan....

és egy egy ilyen labilis ember, mint a csaj azért necces, mert a legkisebb probléma, baj, vita kizökkenti.
azt pedig ugye mindenki beláthatja, hogy hosszú éveken át egy kapcsolat ezek nélkül nem létezik.
nagyon nagy felelősséget vesz a nyakába az, aki egy ilyen gyenge idegekkel bíró emberrel kapcsolatba kezd.

egy régi barátnőm volt ilyen. a pasija 10 évig bírta. közben hol szakítottak, hol összejöttek. a csaj napról-napra változott. egyik nap enyém a világ, másik nap zokogva ült otthon az elsötétített szobában és fogalma sem volt, hogy miért sír.

ez a csaj is hasonló lehet és pont emiatt van halálra ítélve a kapcsolatuk, illetve volt már a kezdetektől.
a srác elborult, de ezt szerintem a csaj labilitása hozta ki belőle valahol... (persze ezzel nem mentem fel!)

alumi 2009.11.27. 09:50:06

@primu: gyereket akarni pedig szerintem írtó nagy felelőtlenség volt részükről.

Devil2 2009.11.27. 09:52:02

@Drága IV gernika: Nem, nincs a pasinak még egy esélye, mert a lány kimondta hogy csalódott benne, mert nem olyan erős amilyennek először látta, érezte. Ha pedig ez egyszer bekövetkezett, akkor be fog megint, ha folytatják, csak idő kérdése hogy mikor. Arról nem is beszélve, hogy a két csalódás között meg csak álhiten alapul a kapcsolat, mert azért ott van a lány fejében hogy a pasi meg tud inogni, innentől kezdve színjáték csak az egész kapcsolat. Az hogy most a lány találkozni akar, az csak azért van mert még feltörnek benne a szép emlékek, amiket tényleg nehéz kukába dobni. Azért van ez a hullámzás is, mert egyszer a rossz emlékek vannak túlsúlyban, aztán meg a jók.

Girgesz 2009.11.27. 09:53:13

@vagány csaj: "Csak egy utolsó féreg csinálja ezt egy nővel." Hát ezt így konkrétan nem akartam leírni :)))

Amúgy szia! :D

Girgesz 2009.11.27. 09:59:07

@primu:

Hát a tapasztalat-mint írtam- azt is bizonyítja, hogy a fejlődés maradhat tartós is :)

És tudod, hogy mennyi szeretetet és milyen feltétlen hűséget lehet kapni egy nőtől, ha rászolgálsz?(Ki így, ki úgy érdemli ki, ez lehet változó.)Az én véleményem az, hogy egy nőtől több szeretet és örömet már csak a gyerekeid képesek adni.

vagány csaj 2009.11.27. 09:59:42

@Girgesz: Szia neked is! :))
Azért húztam fel ennyire magam, mert ezt én is átéltem, és a legaljasabb dolognak tartom.

@Devil2: HellÓ! :))

Glg 2009.11.27. 10:00:52

wtf-asszem mára ennyi. hp a srác.

boss888 2009.11.27. 10:02:52

@Panni CsP: már elnézést kértem, de az ilyen nő bántalmazó féreg, kiveri a biztosítékot nálam. Próbáljon meg engem lökdösni, olyat adnék neki visszakézből, hogy a levegőbe kireped a szeme...

Girgesz 2009.11.27. 10:04:27

@vagány csaj: Azért írtam, mert nekem is ez jutott az eszembe, csak nem akartam leírni. :)

Tjuca 2009.11.27. 10:10:08

sziasztok!

mindkettőjüknek pszichológus, hogy legyen jövőjük. külön-külön.

elszomorít, hogy mennyien tudják átérezni, mert saját bőrükön tapasztalták. :-( vajon a hiba kinek a készülékében van, szülők, család, környezet, társadalom, média? tök mindegy, lehangoló.

optimistább, szebb, boldog napokat mindenkinek!

Devil2 2009.11.27. 10:10:19

@Girgesz: Primu asszem nő, de majd elmondja Ő. :)

Devil2 2009.11.27. 10:12:15

@Tjuca: Na igen, asszem mindenkinek a készülékében van egy kis hiba, ezek összeadódva meg nagy hibákat eredményeznek.

Girgesz 2009.11.27. 10:16:08

@Devil2: :))) Hát akkor soha nem fogja megtudni... bár a mai világan minden elképzelhető :DDD

Egy férfi már nem ennyire emocionális beállítottságú -mondhatni, egyszerűek vagyunk, mint a faék...

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.27. 10:24:22

"Nem csaltam meg, nem ittam, nem gépeztem, nem csavarogtam," Ezért piros pont jár, vagy mi? Mit teszel azokkal, akiket nem szeretsz, posztíró? Ehh.

Igazság Atyja 2009.11.27. 10:27:35

Egy idegbeteg és egy ideggyenge ember találkozásából ritkán lesz harmonikus párkapcsolat. A poszt 80%-a azokról a meg nem nevezett problémákról szól, amelyekre a posztoló egyedül keresné a megoldást. (Valójában maga a párkapcsolat volt itt a probléma.) A maradék 20% kb. a mesélő agressziója körül forog. Megrángatni egy nőt? Mi ez már? "Persze nem tettem fel, de élveztem, hogy bánthatom." Ez aztán a szeretet, komám! És persze nem is zaklattad, csak körbetelefonáltad a családot, barátokat, nyomattad a cetliket meg az éjszakai SMS-eket. Gondolom, ha ezek után a lány rokonságából fejbeverne valaki párszor egy vascsővel, azt sem bántásnak éreznéd, hanem a nevelő szándékú szeretet erejének.

Caddy 2009.11.27. 10:27:37

Gerni úgy látom egy másik posztot írt, Erással együtt. :D:D:D Na én csak a kommenteket olvastam, de nem érzek kísértést ezek után sem a poszthoz.

Erásss 2009.11.27. 10:31:34

@vagány csaj:
Szia Szivi!
Körömrágva várom az üzidet!:)

Erásss 2009.11.27. 10:32:04

@Caddy:
Olvasd el a postot.Nagyon kemény!

alumi 2009.11.27. 10:32:15

@Girgesz: a fejlődés egészen az első komoly konfliktusig, megmérettetésig tartós lesz...
utána, majd térjünk erre vissza.

dr. gernika 2009.11.27. 10:33:25

@primu: Nekem nem ilyennek jött le a csaj, hanem olyannak, akit ért egy nagy trauma és elkezdte újra felépíteni önmagát. Gyenge még, nem kiforrott, de nem is olyan bipol, mint az exbarátnőd, hiszen látod, amikor szükség volt rá, ő odatette magát száz százalékig.
Ha azt mondanánk, hogy az ilyennel ne is kezdjen senki kapcsolatba, még sokkal több magányos ember lenne, mint most.

@Devil2: Abból indultam ki, hogy a lány most beszélni akar vele. Persze lehet, hogy csak a fejére olvassa majd ugyanazokat, amiket mi, a srác azt is meg fogja érdemelni. De ha rendezni akarja vele a viszony, nagyon remélem, hogy a posztíró nem rúg rajta még nagyobbat. :S

Devil2 2009.11.27. 10:34:31

@Girgesz: Csak a magad nevében nyilatkozz, drága barátom.. :D

vagány csaj 2009.11.27. 10:35:22

@Erásss: Uhh, tényleg! Sajnos nem jön be nálam az a hülye iwiw... De megírom! :)))

Erásss 2009.11.27. 10:35:25

@primu:
Abban is van valami,amit mondasz.Lehet,hogy a srác a munkahelyi gondok mellett eddig bírta...Aki ideggyenge vagy idegbeteg kezeltesse magát.Csodákra képes az orvostudomány!

Erásss 2009.11.27. 10:37:17

@vagány csaj:
Már el sem hiszed milyen kíáncsi vagyok.Hiába,nem tudom meghazudtolni önmagam!:))

Erásss 2009.11.27. 10:37:55

@Devil2:
Helló!Helló!Helló!:))))

Devil2 2009.11.27. 10:38:41

@Drága IV gernika: Én meg azt remélem, hogy a lány nem úgy akarja rendezni a dolgokat, hogy megint összejön a pasival.

Glg 2009.11.27. 10:38:50

@Tjuca: érzelmileg rokkant arc mind a kettő. szerencse h én csak látásból ismerek ilyen szitut.

@boss888: "a levegőbe kireped a szeme" :D:D:D:D:D

@vagány csaj: a gyűlölettel az a baj h nem a szeretet ellentéte. a szeretet ellentéte az érdektelenség.

Szelid sunmalac 2009.11.27. 10:39:03

De most oszinten. Egyebkent a csaj tudott volna segiteni a sracnak? Vak vezet vilagtalant? Mert nekem nagoyn ugy tunik...

Glg 2009.11.27. 10:40:02

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ja...méghozzá egy szögesdrótos labirintusban :D

dr. gernika 2009.11.27. 10:40:20

@Devil2: Szerintem sem tenne jót neki, ezt írtam is. De neki innen nem tudunk üzenni, csak a posztírónak. :D

Erásss 2009.11.27. 10:40:43

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
"Vak vezet vilagtalant?---Ez tényleg találó!:D

Devil2 2009.11.27. 10:41:08

@Erásss: Heello! My favourite English teacher. :))

Erásss 2009.11.27. 10:45:12

@Devil2:
Dear Mr. Devil!
You are my favourite English communicational partner.:)
Are you read the message?I wrote early.
Be sorry I ask you because I am washing a window meanwhile.:(
What do you do today?

Tjuca 2009.11.27. 10:48:49

@Erásss:

igaz, csak általában pont az nem kér segítséget, aki nyakig van a bajban. nem, hogy orvostól, de pszichológustól, barátoktól sem.
a pszichiátriai betegségek egyik nagy közös jellemzője, hogy magának az érintettnek nincs betegségtudata. és a normálistól a pszichiátriai esetig nagyon széles, időben hosszú az út. az alkoholista sem ismeri be, hiszen ő csak legurít pár sört.

a posztoló sem látja, hogy ő igenis zsarolt, érzelmileg fizikailag egyaránt, azt hiszi, hogy szereti a lányt, de valójában csak uralni akarja. nem zsarolta, csak... (és szépen felsorolja a zsarolás teljes arzenálját). nem ütötte meg, csak...

és itt komoly külső segítségre van szüksége mindkét embernek.

Glg 2009.11.27. 10:49:34

@Erásss: oh i see someone spekain' in english here. you have some grammatical mistakes though. :P:)

Erásss 2009.11.27. 10:51:26

@Devil2:
Csak már lenne meg!:) Akinek sikerült az mesélje már el Nekem,hogy hogyan csinálta!?Már az is megfordult a fejemben,hogy veszek egyet...:) Csak az a gáz,hogy jogot tanulok/tanultam és kicsit üti egymást a kettő!:)

Erásss 2009.11.27. 10:54:26

@Glg:
I know.No would be because I would have a language exam already then.

Devil2 2009.11.27. 10:57:07

@Erásss: Ejj, nekem is sikrült, pedig nem voltam kényszerítve rá, mindössze annyi a titka hogy érdekel a nyelv. :)

Girgesz 2009.11.27. 10:59:12

@primu:
Túl vagyunk már komoly megmérettetéseken, haláleseten, kapcsolati problémán és csak azt tudom mondani, hogy ez a fejlődés már nem akad meg. Persze én soha nem rángattam meg a párom és nem dobtam ki a házból...
(De azt nem mondom, hogy soha nem vonultam félre egy pohár borral, a pipámmal és ültem le gondolkodni, hogy megéri-e. Most már azt mondom, hogy megérte.)

dr. gernika 2009.11.27. 11:02:12

@Devil2: @Erásss: Nem lettem nyugodtabb. Sürgősen nézd át az igeidők használatát!

Erásss 2009.11.27. 11:02:38

@Devil2:
Ajjj,de jó Neked!Kettőnk között van egy különbség,hogy Téged érdekelt...:) Engem meg annyira nem,csak muszáj!:)

Devil2 2009.11.27. 11:03:47

@Drága IV gernika: Köszönjük az észrevételedet. :)

dr. gernika 2009.11.27. 11:04:51

@Erásss: Ezt meg már nem is értem.

Girgesz 2009.11.27. 11:09:47

@Devil2: Gyorsteszt:
Mondta már a párod, hogy nincs baja, miközben tudtad/láttad, hogy van?
Ha neked problémád volt és rákérdezett, akkor te elmondtad azt?
Ha megkérdezte, hogy kicsit kövér-e, akkor te mondtad, hogy nem?-pedig látszott, hogy bizony szedett fel pár kilót.
Ha híztál ezt meg is mondta neked a párod, akkor nem sértődtél meg rajta?
Volt már olyan,hogy odabújt hozzád és kihívóan viselkedett?-aztán leállított, mondván, hogy ő csak szeretetre vágyik.
Ha te indultál be rá, akkor egyértelmű jelet adsz?

Ha a válaszaid között több az igen, mint a nem, akkor el kell árulnom, hogy te is egyszerű lélek vagy.
Nekünk férfiaknak a fekete az fekete, a fehér az fehér és nem szürkés-kékes-rózsíszínes-mályvaszín. Az igen igent jelent, a nem nemet és nem talánt, lehetségest, elképzelhetőt...

Folytathatnám, de fölösleges. Így van ez jól barátom... :))))

Devil2 2009.11.27. 11:12:26

@Girgesz: Oh, lassan kezdem megismerni önmagamat. :)

csillag× 2009.11.27. 11:18:40

Na :D így sokkal izgalmasabb nyelvet tanulni :) Így jobban érdekel :))) Meg néha kombinálhatjátok a némettel is :)

Glg 2009.11.27. 11:20:11

@Drága IV gernika: omfg, wtf is FYI? :)

@Erásss: Its not so hard to succeed on the exam, you just need to practice a lot :D-watch movies in original language, kisten to english speakin' songs' lyrics etc. And talk a lot in english, for example to your little daughter :D, cause thats also wery important on an exam.

boss888 2009.11.27. 11:27:54

Было бы неплохо, если вы остановитесь в английской речи.

Devil2 2009.11.27. 11:32:21

@Glg: oh yeah, you said wise words, but I guess @Erásss: is aware of importance of practicing. Yet, it might be quite difficult to focus on learning any languges if you're not interested in them at all.

boss888 2009.11.27. 11:35:25

tolmácsolok már, annak aki nem érti
@ GLG: oh yeah, azt mondtad, bölcs szavakkal, de azt hiszem @ Erásss: tisztában van azzal, gyakorlás fontosságát. Mégis, azt lehet meglehetősen nehéz, hogy összpontosítson tanulás bármely languges ha nem érdekli őket egyáltalán.

Girgesz 2009.11.27. 11:35:58

@Devil2: az első lépés a világ megismeréséhez :DDD

Devil2 2009.11.27. 11:38:14

@boss888: ezt a webfordító nyomta ki? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.27. 11:38:49

@Glg:

FYI: For your information.

@Erásss:

Erről eszembe jut az Üvegtigris valamelyik része, amiben azt mondja Lali Csokinak:

- Ne beszélj spanyolul!
- Miért?
- MERT NEM TUDSZ!

dr. gernika 2009.11.27. 11:42:12

@boss888: ? google fordítóval tolmácsolsz???

boss888 2009.11.27. 11:44:47

@Devil2: Glg is elég vicceset írt, nem is tudtam, hogy van lánya...:D

@ Erásss: A nem is olyan nehéz, hogy sikerül a vizsga, csak gyakorolni kell sokat: D Nézzen filmeket eredeti nyelven, angol kisten a speakin dalok lyrics stb beszél sokat angolul, például a kislányom : D, amit szintén okozhat wery fontos egy vizsga.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.27. 11:44:48

@Drága IV gernika:

Szegény ember vízzel főz :) Elektromos csellentyűcske incoming :)

csillag× 2009.11.27. 11:49:45

@boss888: Было бы неплохо, если вы остановитесь в английской речи. <-- inkább ennél aktivizáld magad :)) :)

Devil2 2009.11.27. 11:49:56

@boss888: jó, hát nem nehéz megvezetni a webfordítót, de speciel azt nem tudom hogy a 'your'-t hogy keveri össze a 'my'-jal. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.27. 11:50:51

@csillag×:

Jó lenne ha megmaradnánk az angol beszédnél. Vagy ha olyan a szövegkörnyezet akkor hagyjuk abba az angolt.

csillag× 2009.11.27. 11:54:26

@Kedves Nard: engem sem zavar az angol :)Sőt... :) Csak a német jobban fekszik ... balcsiparton ennek veszem több hasznát :) De én nem erőltettem semmit :) Többség dönt..(egység nyal) :P :)

Devil2 2009.11.27. 11:57:13

@csillag×: Akkor Zsu (lenne) a Te embered. :)

boss888 2009.11.27. 11:58:09

csak h Nard is megértse ami csillag írt!

star × 2009.11.27. 11:54:26
@ Dear Nardo: I am not disturbed in English:) In fact ... :) Just more lies on the German ... balcsiparton I take this more useful:) But I did not force anything:) .. Majority decision (unit suck): P:)

csillag× 2009.11.27. 11:59:18

@Devil2: nah, majd lehet elkapom egy kis gyakorlásra :D (szakai nyelvvizsgához) :P

boss888 2009.11.27. 12:05:27

@Devil2: Na ezt még én is megértettem! "Megyek és meglincselek valakit.":))

csillag× 2009.11.27. 12:09:17

@boss888: :D :D kész tehetség vagy :D ezt így fordító nélkül ?! :D

Glg 2009.11.27. 12:11:12

@Drága IV gernika: damn :D:D:D

@Kedves Nard: thx for the inf. for you also :)

@Devil2: yeah thats a pity. its the same with me concerning German

@boss888: Erásssnak van nem nekem :)

@csillag×: An Plattensee natürlich. Aber ich mag Deutch nicht so viel wie Englisch. Ich denke Deutch klingt häßlich :).

Erásss 2009.11.27. 12:16:37

@Glg:
Köszi!Megpróbálok minél többet gyakorolni,beszélni a lányomhoz.Csak nem kavarom össze?!:)

Erásss 2009.11.27. 12:17:54

@Devil2:
Te elmondtál mindent!:)

Erásss 2009.11.27. 12:20:40

@boss888:
Te vagy az év tolmácsa!:)

Erásss 2009.11.27. 12:22:11

Látom ez az angol téma fekszik nektek!Főleg @boss888-nak!:)

Erásss 2009.11.27. 12:22:47

@Devil2:
Már 20 perce eszel!Mikor végzel már?!?! :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.27. 12:28:02

@Glg:
És nálad leírva is szörnyű (nem csak a hangzása az) :) - sürgősen nézd át a német helyesírást :)

Nagyszerű olvasni, komolyan, az összes idegen nyelven próbálkozót. Egy élmény volt, köszönöm nektek!

csillag× 2009.11.27. 12:28:04

@Erásss: de türelmetlen valaki :d vagy csak unatkozik ?:D

Glg 2009.11.27. 12:31:21

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): :P.jóhogy...most tanulok :)-újra mert gimiben már tanultam 4 évig-akkorjól is ment de elfelejtettem az egészet :)

Erásss 2009.11.27. 12:32:50

DDDEEEEVVVVVIIIIIILLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.27. 12:37:55

@Glg:
Hajrá :))
az -sch-t meg nem kispórolni, ez nem angol! :D

boss888 2009.11.27. 12:41:04

@Erásss: En el mientras tanto, vamos a hablar, estamos un poco, hasta que el diablo. ¿Por qué quieres aprender Inglés? Creo que el idioma español es mucho mejor. Y muchas personas también hablan. Así que no último aspecto es que el país es siempre caliente en español!

vagány csaj 2009.11.27. 12:41:48

@Erásss:
Hát Szivike! Hadd egyen már nyugodtan szegény pára! :))

csillag× 2009.11.27. 12:45:34

@boss888: jaja :D és tenger part is :D

vagány csaj 2009.11.27. 12:46:04

@Erásss:
Az 'uradat' is nyaggatni szoktad, hogy: "edd már azt a kaját, mert unatkozok!" ??? :)))

Erásss 2009.11.27. 12:47:04

@vagány csaj:
IGEN!:) Mert kicsit gonoszka vagyok!:)

Erásss 2009.11.27. 12:47:41

@boss888:
Drága,lefordítanád magyarra!Gőzöm nincs mit írtál!:D

boss888 2009.11.27. 12:50:26

Addig beszélgessünk, mi egy kicsit, amíg nem jön meg Devil. Miért akarsz megtanulni angolul? Szerintem a spanyol sokkal szebb nyelv. És sokan is beszélik. Na meg nem utolsó szempont, hogy spanyol országban mindig meleg van!

Erásss 2009.11.27. 12:53:06

@boss888:
Most már értem!Eszembe nem jutott még,hogy spanyolul tanuljak.Igaz,az sem egy utolsó szempont,hogy mindig meleg van!:) Mondjuk ki is költöznék tök szívesen...beach,napsütés...ohhh

Igazság Atyja 2009.11.27. 12:58:52

Gaff: Monsieur, azonnal kövessen engem, bitte!
Sushi Master: He say you under arrest, Mister Deckard.
Deckard: Got the wrong guy, pal.
Gaff: Lófaszt! Nehogy már! Te vagy a Blade, Blade Runner!
Sushi Master: He say you blade runner.

www.youtube.com/watch?v=ugg-AN4uZ1U :)

alumi 2009.11.27. 13:04:37

@Girgesz: akkor csak gratulálni tudok..:)

vagány csaj 2009.11.27. 13:08:19

@boss888: "hogy spanyol országban mindig meleg van"

Jaaj, ez fájt! Először magyarul tanulj meg Életem!!!! :))
SPANYOLORSZÁGBAN!!!!!! Egybe, nagy betű!! :)))

Erásss 2009.11.27. 13:11:27

@vagány csaj:
Na,most már Nekem sincs iwiwem!Elvitte a cica!:)

Devil2 2009.11.27. 13:48:19

@boss888: Érdekes szempont a nyelvtanuláshoz, hogy az adott nyelvet beszélők országában meleg van... :) És sokakat ejt rabul a latin szeretők világa, hajjaj.. :)
Igaz hogy sokan beszélik a spanyolt, de inkább a világ másik felén, pl dél-és közép Amerikában. Ha meg már az ember spanyolul beszél,akkor nem árt hozzácsapni a katalánt is, meg a portugált, mert hát ott is meleg van. :) Ja mindezt csak azután hogy már az angol a kisujjban van, na úgy oké.

Glg 2009.11.27. 13:52:28

@Devil2: ja meg usaban. egyik munkatársam most jött vissza floridából aztmondta többen beszélnek spanyolul mint angolul, és az angolt is csak spanyol akcentussal beszélik.

Devil2 2009.11.27. 13:53:14

@Erásss: I'm back again, but I'm not staying so long. Have to go away soon. :/

Devil2 2009.11.27. 13:54:13

@Glg: Na ezért mondom én hogy az angol mellé kell tanulni a spanyolt, nem helyette.

Devil2 2009.11.27. 13:58:43

Én mondjuk nem szánnám rá magam a spanyol tanulására, inkább azt az energiát az angolom csiszolására fordítom.

brainy_peter 2009.11.27. 13:59:51

Nem tudom, eléggé gyászos ez a post, meg ez a helyzet :S Szerintem kéne egy kis külső segítség nekik, vagy hagyni a francba az egészet...

Erásss 2009.11.27. 14:09:38

Na vagyok Én is!Ez az ablakmosás kikészített,de már végeztem!El sem hiszem!

boss888 2009.11.27. 14:15:56

@vagány csaj: annyira nem érint h egybe van vagy külön... Nekem német az anyanyelvem, eztet a magyartot csak úgy mellékesen tanúltam mög.:P

Devil2 2009.11.27. 14:17:27

@boss888: és még jártál Szegeden is. :D

Erásss 2009.11.27. 14:17:49

@boss888:
:) Te készen vagy! :))

boss888 2009.11.27. 14:17:52

@vagány csaj: De most már ezt is tudom, innentől így írom SPANYOLORSZÁG, egybe, és nagybetűvel!:D jó lesz?

Devil2 2009.11.27. 14:18:32

@Erásss: So, is the cleaning done?

boss888 2009.11.27. 14:22:39

@vagány csaj: Jól át basztad a fejem! Most néztem meg neten, és csak az első betű nagy, a többi kicsi...

Erásss 2009.11.27. 14:23:28

@Devil2:
Hát,fogjuk rá.Már csak vasalnom kéne,de egyszerűen nem vesz rá a lélek!Úgyhogy inkább Veletek beszélgetek.Mégis csak jobb szórakozás!Nem?:)

vagány csaj 2009.11.27. 14:24:46

@boss888: Muhahahh! Jaaj, tényleg ilyen gyagya vagy, vagy csak csinálod??? :))) XD

Girgesz 2009.11.27. 14:24:59

@brainy_peter: Külső segítség? Melyik galaxisból érkezőkre gondolsz?

vagány csaj 2009.11.27. 14:25:36

@Erásss: Még jó, hogy jobb! Csak nem cserész le minket a vasalódra!?? :))

vagány csaj 2009.11.27. 14:26:33

@boss888: Ja, és egyébként az átb*sztad is egy szó! :P
Korrepetáljalak nyelvtanból??? :P XD

Erásss 2009.11.27. 14:26:37

@vagány csaj:
Hidd el Szivi,nincs az az Isten!:)

vagány csaj 2009.11.27. 14:27:13

@Girgesz:
:))))))) Ezen röhögnöm kellett... :)))

Erásss 2009.11.27. 14:27:24

Látom boss888 kapod az ívet!:)

vagány csaj 2009.11.27. 14:29:19

@Erásss:
Helyes! Én is így gondoltam! :)))
Szóval mit csinál a kiscsajszid?? :))

Erásss 2009.11.27. 14:32:55

@vagány csaj:
Alszik.Szerintem már nem sokáig!:(
Amúgy egész nap rombolt.Tragédia...:)

vagány csaj 2009.11.27. 14:34:55

@Erásss: Áhh, majd megszokod! :)))

Girgesz 2009.11.27. 14:36:00

Hát... így péntek du., nyakig a helyrajzi számokban és a szerződésekben más már nem jutott az eszembe. Mondjuk egy ilyen külső segítség nekem is jól jönne, mert kezdek bekattanni, oszt' majd jól megrángatom a valamelyik aktát és bedobom a sarokba...

vagány csaj 2009.11.27. 14:38:04

@Girgesz: Igazad van, szórjunk szét mindent! Én is lesöpröm az asztalomat!
LÁZADÁÁÁS!!!!!!!! :D :D :D

Girgesz 2009.11.27. 14:44:17

@vagány csaj: Rendben szórjunk szét mindent!(Azért a monitort, a kávét és a maggyűjteményem had maradjon légyszi'!)

Különben is!Péntek du. miért kell dolgozni?

FlybyWire 2009.11.27. 14:46:01

"Megtaláltam azokat a képeket, amiket nekem készített magáról. Majd mikor elköltözött, mondtam neki, dolgozz, míg szeretsz, mert a képek, ha felkerülnek a netre, biztos nem fogsz ott tovább dolgozni. Persze nem tettem fel, de élveztem, hogy bánthatom. Pokolian fájt. Nem beszéltem vele, nem zaklattam, szerelmes SMS-eket küldtem neki,"

Beteg barom.

FlybyWire 2009.11.27. 14:47:45

@Drága IV gernika: Jól látod, de a posztoló tényleg egy barom, vagy totál lelki selejt. Nem hiszem, hogy felfogta.

vagány csaj 2009.11.27. 14:49:26

@Girgesz: A monitor kell a kommunikációhoz, a kávé életvíz - főleg pénteken, a magángyűjtemény meg... Na jó, egye-fene! Ezek maradhatnak!

Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek, mondom lázadjunk! Pénteken dolgozni? Ráadásul délután??? Kib*száás! :)))
Menjünk haza!!! :)))

Girgesz 2009.11.27. 14:49:53

@Erásss: óóó,én nagyon!Tegnap este megnéztem a Pindúr Pandúrokat :D

Girgesz 2009.11.27. 14:51:56

@vagány csaj: A maggyűjtemény csak a benne lévő gyommagok miatt fontos, mert amilyen aprók elég gáz lenne összeszedegetnem miután lenyugszom (még kb. fél perc :D)

Rendben!-álljunk fel és menjünk haza! Tudod mit?Egy óra múlva meg is teszem :)))

K. Z. 2009.11.27. 14:54:01

Rángattam, bedobtam a sarokba, fenyegettem, üvöltöttem,
de nem ütöttem meg.
Gratulálok, micsoda férfi! Büszke lehetsz magadra!

vagány csaj 2009.11.27. 14:55:55

@Girgesz: Jaj, ne nagyképűsködj! Egy óra múlva én is!!! :P :)))))

FlybyWire 2009.11.27. 14:56:55

@Erásss: JÉZUS ez valami magyar tükörfordítás? Angolul zétó értelme, erre mindenki csak bután nézne... bocs, de egyelőre alapfokkal is csak óvatosan próbálkozz, ez teljesen rossz!

FlybyWire 2009.11.27. 14:59:52

@Devil2: "is aware of importance " Itt kimaradt egy "the"... importance határozott nevélővel :)
"any languges" - any language. Nem a typo a baj, hanem a többesszám helytelen.
Érdekel egy angoltanár? :D (nem én).

vagány csaj 2009.11.27. 15:02:45

@Girgesz: Az emberiséget ősidők óta 2 dolog foglalkoztatja:

- Ki találta fel a munkát?

- A többiek miért nem verték agyon???

:D

Girgesz 2009.11.27. 15:05:18

@vagány csaj: ennyi telik most tőlem :)))

Girgesz 2009.11.27. 15:06:09

@vagány csaj: az emberiséget lehet. A férfiakat csak egy dolog. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.27. 15:08:33

@FlybyWire: "Érdekel egy angoltanár? :D (nem én). " Azért most megnyugtattál: elég szemét tanár lennél, így első olvasásra:-)

vagány csaj 2009.11.27. 15:09:04

@Girgesz: Na és mi az???
Csak nem a NŐK??? :)))

Franky4fingers 2009.11.27. 15:09:18

@K. Z.:

Nem olvastam végig a kommenteket, ennek fényében reagálnék, mivel voltam hasonló helyzetben. (én ffi)

Posztolóban megszólította a hölgy a lelke jobbik felét és megtalálta a kulcsot a lelkéhez. Tudja mivel tud rá hatni, pontosan azért, mert a posztoló úgy érzi, hogy ezáltal jobb emberré válik. A csaj viszont ezt nem tudatosan, de arra használja, hogy elszívja az energiáit, az életét, mindenét. Mivel nem tudatosan csinálja, ezért posztoló nem tud rá haragudni, így még inkább magában keresi a hibát, nem találja, összeomlik. Tehetetlen, mert megszokta, hogy a problémák megoldhatók, csak éppen, most önként hajtotta a fejét a bitóra, mert feladta magát a csajért, a régi erősségei elvesztek, de újakat nem kapott cserébe.

A konklúzió egyszerűbb, mint ahogy kinéz: Bármennyire is nem úgy néz ki, a csaj a hibás. Egyvalamit tehet. Visszatér a régi önmagához, újraépíti magát. A csaj meg vagy elfogadja így, vagy nem.

vagány csaj 2009.11.27. 15:11:32

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Igaz! :)
De csak ha iskolában tanítana. Ha otthon privátban, akkor kenyérre lehetne kenni! Tudod, a pénz!
Mint amikor maszek alapon mész orvoshoz... :))

Girgesz 2009.11.27. 15:12:05

@vagány csaj:
"Hogy a fenébe nem esik le a légy a plafonról?"

FlybyWire 2009.11.27. 15:16:16

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: nem, én azért lennék rossz, mert én is hibázom sajnos, sokszor veszem észre magamon is. Sajnos sokat voltam együtt angolul többféle szinten beszélő emberekkel, és pár hiba átragadt :(

Girgesz 2009.11.27. 15:26:00

@Franky4fingers: Te ezt most komolyan gondolod? Adott egy lelkileg sérült csaj, meg látszólag egészséges férfi. A srácnak bejön a csaj kinézetre, ezért összejön vele. Gondolom nem szeret a srác egyedül aludni, így először teszi a szépet a lánynak, amivel szép lassan eléri,hogy az kötődni kezd hozzá. Aztán mikor ideges, frusztrált lesz valamiért, akkor a nőn vezeti le a feszültséget. Ezért a csaj a hibás? Mert végre talált magának egy embert, akire látszólag támaszkodhat, ha baj van?-erre a fickó elkezdi terrorizálni?

Tudod, én nem hiszek ezekben a lélekenergia,meg stb. dolgokban -ettől még lehet bennük valami, de hogy valaki ehhez igazítsa az életét???
Nekem valaki vagy szimpatikus és akkor jól kijövünk egymással, jól érzem magam vele(az emberek többsége), vagy semleges(pár ember) vagy alapból olyan unszimpatikus, hogy nem vagyok hajlandó egy légtérben tartózkodni az egyénnel(egész életemben talán három ilyen emberrel hozott össze a sors). Ezt most el lehet kezdeni magyarázgatni, de minek?

FlybyWire 2009.11.27. 15:26:36

@Franky4fingers: ez szép nagy kerek hülyeség.

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.27. 15:36:41

@FlybyWire: mindenki hibázik, azzal semmi baj nincs.

vagány csaj 2009.11.27. 15:37:37

@Girgesz:
Nem, ezt ő sem gondolta komolyan...

Megittam a kávém, elszívtam a cigim, és álmosabb vagyok, mint eddig...

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.27. 15:46:41

@Franky4fingers: "a posztoló úgy érzi, hogy ezáltal jobb emberré válik" Pedig nyilvánvaló, hogy ez nem sikerült neki.

Girgesz 2009.11.27. 15:50:05

@vagány csaj: Már csak 10 perc és kezdődik az élet... alig várom, hogy hazaérjek és nekiláthassak a kutyaólat barkácsolni :(
(Bezzeg az irodánk előtti főtéren meg tobzódik az ifjúság. Ahelyett, hogy ők is dolgoznának-a hülyék :DDD )

vagány csaj 2009.11.27. 16:09:14

@Girgesz: Ehh! :D Ja, nemhogy dolgoznának... Márcsak szolidaritásból is, mi!? :))

Na én is mentem! Csók mindenkinek! :)) Jó 7végét! :)

Girgesz 2009.11.27. 16:16:39

Szia!
Én is léptem :)

Tamy 2009.11.27. 16:29:04

Kedves posztoló!
Ember, te nem vagy normális. Talán ember se. Az öncélú pusztítás undorító dolog, ha a pusztítás alanya egy másik ember, megbocsáthatatlan. Nem bűn. Annál rosszabb. Gyereket akartál? Te? Hidd el nem fontos tovább szomorítani ezt a bolygót...

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2009.11.27. 16:32:07

Kedves Posztoló!

Te egy jellemtelen, ócska, primitív, gyáva sz.r alak vagy.
Kiváncsi lennék milyen alakok hoztak össze téged, te tapló. Nem lennék meglepve ha egy egyszerű faék és egy rohadó állati tetem keresztezéséből jöttél volna létre.

Bízom benne, hogy megtalálod magadnak életed párját egy hozzád hasonlóan okos és kellemes férfi személyében.

Addig is legyél büszke magadra te farok!

pkrisko 2009.11.27. 17:14:43

Lődd főbe magad, kedves posztoló!

ajajajjjjjj 2009.11.27. 17:33:06

kedves posztoló! tegyél be egy lágy zenét, bont egy finom bort és vágd fel az ereidet.
ezt érdemled.

Erásss 2009.11.27. 18:32:35

@Franky4fingers:
Komolyan mondod,hogy a csaj volt a hibás,mert a Kedves Postíró nem kommunikált?!? No Comment

Igazság Atyja 2009.11.27. 18:56:39

Ladies and gentlemen: you have been trolled! :)
(Én is csak a "konklúziónál" jöttem rá, hogy hülyéskedik.)

Igazság Atyja 2009.11.27. 19:02:43

Ladies and gentlemen: you have been trolled! :)
Nekem is csak a "konklúziónál" esett le, hogy hülyéskedik a fiú.

vendriner aladár 2009.11.27. 19:05:07

Jó a stílus, de az ember gyenge jellem, csak úgy, mint a párja. Ha két ilyen ember találkozik, abból csak tragédia és szenvedés lesz, de az élet ilyen kegyetlen. Véleményem szerint egy gyenge ember vagy és a lelked sérülékeny. Azzal viszont, hogy magad köré falat vonsz nem segítesz senkinek. A problémákat meg kell beszélni, elvégre szóból ért az ember. Sőt fel is kell dolgozni őket és ha egyedül nem megy, arra ott a társ. Ha kinyújtják a kezed feléd fogadd el, nem szégyen. Fogadd el, hogy nem vagy annyira erős, hogy egyedül is megoldasz mindent. Ha kizárod az életedből azt, aki tudna segíteni ne csodálkozz a következményeken.

Tamy 2009.11.27. 19:09:12

@pkrisko: @ajajajjjjjj: Úgy látom vannak nálam bátrabbak, akik le merték írni mindazt, amit én már nem... Sajnos egyet kell értenem...

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:13:23

@ajajajjjjjj: Jo-jo, de mondd el hogyan, ne szenvedjen feleslegesen. Az utoereket mindig hosszaban szabad csak felvagni es lehetoleg elotte igyon egy kavet, meg egy par pohar rovidet. Gyorsabb lesz a szivveres es nem lesz majd eleg gyors, hogy elallitsa...

Tamy 2009.11.27. 19:19:45

@Igazság Atyja: Igazán fejlett humorérzékre vall...

Tamy 2009.11.27. 19:21:03

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: És üljön be egy kád forróvízbe, mert különben idő előtt fázni kezd, és feladja...
ha már a tanácsoknál tartunk

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:28:35

@Tamy: Es probaljon meg kozben kirakni egy rubik kockat hogy ne unatkozzon es tegyen be valami pornot viszonylag hangosan, nehogy valamelyik szomszednak eszebe jusson kopogni. Es allitsa be a levelezorendszeret, hogy masnap kuldjon egy kore-mailt, hgoy ki kell szedni a kadbol, kulonben nagyon felpuffed es csak a gond lesz vele. Es kuldjon ide is egy posztot, amiben leirja, hogy csak o volt a hulye, elzarva az tujat a tovabbi talalgatasoknak.

Tamy 2009.11.27. 19:34:24

Azon gondolkozom (bár nem sokat változtatna már a dolgon), de mit kapna, ha meg is ütötte volna a csajt?

Más
Most nézem a cimkéket, mi ebben a romantikus?

Stupidella 2009.11.27. 19:38:52

Posztíró, én is félnék tőled. Te egy labilis időzített bomba vagy.

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:38:53

@Tamy: Az orultek mindig romantikusak. Miert? A fuyniroember neked nem volt romantikus?

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:39:55

@Stupidella: Az idozitett bombarol tudod mikor robban. Mondjuk inkabb azt, hogy nitroglicerin egy kemcsoben damilon egyensulyozva 15 tonna C4 folott...

Stupidella 2009.11.27. 19:40:49

"Rángattam, bedobtam a sarokba"
"kidobtam inkább az ajtón"

Mondd, ez hogy sikerült úgy, hogy nem ütötted meg???

Stupidella 2009.11.27. 19:41:30

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: időzítetlen bombáról még nem hallottam, de megfelel a Te példád is.

Stupidella 2009.11.27. 19:44:00

Nem olvasom most végig az eddigi hozzászólásokat, esetleg javasolta már valaki nekik a közös öngyilkosságot?

Tamy 2009.11.27. 19:49:24

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Egy dolog, hogy alapból nem csípem oly nagyon a romantikát, de számomra ez már egy másik műfaj...

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:51:16

@Stupidella: Pedig van, taviranyitos, dobos, kanocos, raketa es meg sorolhatnam...Nem ertesz te ehhez!

De egyszer megmutatom majd oket...fozok neked, jo? De csak a te lakasodon, mert az enyemen meg van hitel. Aztan akkor megmutatom azt is, hogyan lehet valakit rancigalni, meg kidobni az ajton, anelkul, hogy megutned...

Addig hutsel be bort. De szarazat!!!

Tamy 2009.11.27. 19:51:43

@Stupidella: Közös? Nem hiszem, hogy a lány feltétlenül tehet arról, hogy idegileg gyenge... A fiú se tehet róla, hogy egy idióta vadbarom, csak az első kezelhető, a második még nem... Egyébként a vadbarom javasoltük már az öngyilkosságot

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:53:17

@Tamy: Ebbol is latszik, hogy nem vagyok romantikus tipus! Miert? A romeo es Juliaban is ongyilkosok lesznek, aztan megis a vilag egyik legromantikusabb tortenetenek van kikialtva! Na EZT cafold meg!

Tamy 2009.11.27. 19:53:21

@Tamy: vadbaromnak javasoltuk....
nem tudok írni :D

Stupidella 2009.11.27. 19:56:12

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: tényleg nem értek a bombákhoz, nő vagyok. :)

Ha felrobbantod a lakásom és Te is itt vagy, ki fogja fizetni a hiteledet? Bor van mindig, gyakran kapok a borászoktól.

@Tamy: a lány már többször megkísérelte, a fiúnak meg úgyis mindegy, ezért gondoltam a két legyet egy csapásra módszert.

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:56:25

@Tamy: Akkor megis mi a romantikus neked? A Bolygo neve halal nem az, a Titanic nem az...varj csak...Megvan! A farkasokkal tancolo!

Szelid sunmalac 2009.11.27. 19:59:20

@Stupidella: No vagy, no vagy! Mindig csak a kifogasok! Az Al-Kaida sem fogja kerdezni, hogy no voltal-e ha besoroz! Nincs kifogas! Azonnal tessek utana jarni! Es ha megkerdezi majd a gyereked, hogy "Anyuuuuuu! Tehcnika orara csinalni kell hazilag dinamitot! Segits! Lecci, lecci, lecciiii!!!!", akkor mit fogsz neki mondani? Hogy "Ne haragduj kisfiam en NO vagyok"? Mi? EZT?!

Milyen bor?

Tamy 2009.11.27. 20:01:42

@Stupidella: végülis, valahol jogos... Bár én az ezredik kísérlet után se akarnék egy Ilyennel együtt meghalni...

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Mondom, h nem csípem a romantikát, ergo ami romantikus, az nekem nem oké, de minden ami nem az, az jöhet :P:D

Stupidella 2009.11.27. 20:02:06

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: az Al-Kaida nem akar engem besorozni, ha jót akar. A gyerek se dinamitot fog technika órán csinálni, hanem lombfűrészelni tanul, meg hasonlók.

A bort passz, most nem kezdem el beírogatni, én nem különösebben szeretem (csak az aszút).

Szelid sunmalac 2009.11.27. 20:02:30

@Tamy: Nezun kegyutt pornofilmet? Most toltottem le egy tok jot! Megmutassam a gyujtemenyem?

Stupidella 2009.11.27. 20:03:46

@Tamy: aki olyan hülye, hogy el akarja dobni az életét, az megérdemli, hogy egy ilyennel haljon.

Szelid sunmalac 2009.11.27. 20:04:16

@Stupidella: Azt te csak hiszed, hogy nem akar! Megadtam nekik a cimed! Rajta vagy a listajukon! Meg annak a masiknak is! Mi a neve...na...Szcientologusok!

Lombfureszelni? Technika oran? Magyaroszagon? Max ossze technokolozza magat. Hasznosat nem fog, ne is remenykedj!

Stupidella 2009.11.27. 20:05:45

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: akkor inkább az Al-Kaida!!! A szciktől félek.

Én lombfűrészeltem egy csomót általánosban, igaz, az nem mostanában volt. :D

Szelid sunmalac 2009.11.27. 20:09:54

@Stupidella: Mer akkor meg voltak lombok! Csak te lefureszelted az osszest, amit meg elerne. Bezzeg a tobbit meghagytad. Jellemzo!

A szcik veszelyesek is...

Szelid sunmalac 2009.11.27. 20:28:15

@Tamy: Ezt igennek vehetem? Mikor ersz ra? Meg kulonben is, hogy nezel ki? Bar az annyira nem is fontos. Szereted oralisan?

Szelid sunmalac 2009.11.27. 20:54:26

Engem senki nem vesz komolyan :( Na mentem is! Szep estet!

Törböly (törölt) 2009.11.28. 00:58:43

Szörnyű mikor találkozik a fapicsa a buzibunkóval.

Tamy 2009.11.28. 12:50:26

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Bocsi, csak rohannom kellet, mert már késésben voltam....A válaszok sorban: Nem. Nemtudom, többnyire nem. Jól. Igen.

Stupidella 2009.11.28. 12:53:14

Itt szokott hétvégén is poszt lenni, nem?

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.28. 17:40:57

A poszthoz:
ROHADT PATKÁNY, REMÉLEM EGY NAP A CIGÁNYOK KÚRNAK SEGGBE TE FÉREG!
Fenyegetsz valakit és szereted? Te fasz! Önző köcsög, szarjál sünt te érzéketlen féreg. Ilyen patkányokat szoktam úgy beletaposni a földbe, hogy a spanjainak kell fellocsolni.
Szar alak. Remélem a csaj új pasija elkeni a száját!

boss888 2009.11.28. 20:39:49

Másodikként otthon a taliról:)

Igazság Atyja 2009.11.28. 21:01:29

Igenám, de három a magyar igazság. ;)

Nikica21 2009.11.28. 21:11:35

Milyen volt a tali? Én sajna most értem haza a munkából, de nagyon jót sminkeltem!:)

Erásss 2009.11.28. 22:02:39

@Nikica21:
Én sem mentem,mert nem találtam babysittert!Majd legközelebb.Milyen lett a party smink?

2009.11.28. 22:18:45

@bazmegbazmeg: @boss888: @Igazság Atyja:
Hello srácok! :P :)

@Nikica21: @Erásss:
Hello csajok! :)
Mire sminketél Niki? Majd legközelebb jöttök. :)

Erásss 2009.11.28. 22:29:38

@Zsu0805:
Helló Csajszi!
Milyen volt?

2009.11.28. 22:40:13

@Erásss:
Jó volt, jót nevettünk. :) Volt amikor kipukkadtam a nevetéstől. :) De belenyultam valami szörnyű hagymalevesbe, vagyis jó volt, csak hagymadarabkák voltak benne, és nem volt lepépesítve. :)

Erásss 2009.11.28. 22:53:41

@Zsu0805:
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.:)

csillag× 2009.11.28. 23:15:18

@bazmegbazmeg: @boss888: @Igazság Atyja: @Zsu0805: Nah, én meg megsem szólalok :D :D

Boss: csak 13??? az egész jó teljesítmény nálad :P De ha azt mered mondani, h nem élvezted, akkor lecsaplak :P :D

boss888 2009.11.28. 23:40:05

jaaa minimum 13 közlekedési szabályt szegtem meg, h csillag 45-re a vonaton üljön...:D sebességtúllépés, buszsávban közlekedés, forgalommal szemben hajtás,piros lámpa, emberek veszélyeztetése többszörösen, és stb.. na meg a pénzszállító autó is közbe jött:D:D csillag még a sállal is hozzákötötte magát az üléshez.:D És 20:22 kor már itthon voltam szóval buktad bazmeg:P

csillag× 2009.11.29. 00:04:59

@boss888: én nem is féltem...hisz láttad / hallottad, h mosolygok :D Nah, jó a behajtani tilos táblánál, uhh ott körülnéztem hirtelen.... visszatartott lélegzettel :P :D

TH3 J0K3R 2009.11.29. 08:42:36

Sziasztok

Nos, Én nem nagyon szoktam ilyesmiket írni, hogy blog, komment meg stb., de most hogy olvasgattam a történeteket és a reakciókat a kommentelők felől, és arra lennék kíváncsi, hogy az olyan bölcs emberek akik másokat megítélnek vajon mennyire rendelkeznek rendezett élettel és körülményekkel?
Szerintem akik ide behánynak valami véleményt és fikázzák a másikat 90%-ban lelki sérültek és nem tudnak a saját életükben rendet tenni így mások oktatásában lelik örömüket, élvezik ha kioszthatják...
Ez az egyik gondolatom, másik amikor nézem ezt a csajok és pasik alkalmazást meg a többi hasonló társkereső oldalt azt tapasztalom, hogy 80%-ban ugyanazok a lányok szerepelnek mindenhol, és ami a legelszomorítóbb, hogy körülbelül a 2/3-a párkapcsolatban él, akinek meg nincs pasija, vagy nem is akar vagy éppen a 3 diplomás kopasz Mercedeses ügyvédet várja aki elhalmozza őt és nem kell dolgozni majd hátralévő életében soha...
Nekem az első 2/3-ról az a véleményem, hogy nem érzi magát jól a párkapcsolatában és úgy van vele, hogy hátha akad egy jobb, amivel nincs is gond, de nekem az a meglátásom ez ügyben, hogy amíg nem zárnak le egy kapcsolatot nem ildomos másikba kezdeni mert lehet a másik félnek ez sokkal jobban fáj mintha csak simán otthagyná mert már nem szereti úgy ahogyan régen. És most beszéljünk a másik 1/3-ról... Az ember ír nekik üzenetet, hogy tetszik neki és szívesen megismerné, 100 lányból kb. 2-3 hajlandó legalább annyira, hogy annyit válaszoljon, "Bocsi nem vagy az esetem" amit nem is tud mert lát 1 esetleg 2 képet ami alapján ő el is dönti, hogy nem vagyok az esete... Na mindegy ez érdekes.
Tény ami tény Én is válogatós vagyok, de ha ír valaki, vagy bejelöl ilyen oldalakon legalább válaszra méltatom, mert szerintem ez alap dolog. Szeretnék már Én is egy komoly párkapcsolatot csak sajnos a lányoknak fontosabb a buli, a haverok ami már nekem nem, jobban szeretem a romantikus összebújós péntek esti éjszakákat, de lehet bennem van a hiba mert nem vágyok már füstös szórakozóhelyekre ahol az átlag életkor 16-17 és jó esetben a 18 év... Sok sok gondolatom lenne még a párkereséssel kapcsolatban de inkább magamba fojtom, és néha már csak elmosolyodok rajta amikor valaki adatlapján látom, hogy milyen "boldog" a párkapcsolatában van, és mégis felvesz egy társkereső alkalmazást.

Üdv. Jenes Tamás
Miskolcról

Erásss 2009.11.29. 09:37:49

@TH3 J0K3R:

Kedves Jenes Tamás!

Amint látod,válaszra méltatlak...Nagyon sok mindennel nem értek egyet a kommentedben,meg is mondom,hogy miért nem.
1: "...rendezett élettel és körülményekkel?
Szerintem akik ide behánynak valami véleményt és fikázzák a másikat 90%-ban lelki sérültek és nem tudnak a saját életükben rendet tenni így mások oktatásában lelik örömüket, élvezik ha kioszthatják..."---Én is szoktam "fikázni",de egyáltalán nem azért,mert lelki sérült vagyok.Ez kész röhej!Rendezett családi életet élek,ahogy a többi kommentelő is.Nem egy ember van itt (sőt,a többség) diplomás,beszél több nyelven és értelmes felnőtt ember.A "fikázás" abból adódik,hogy van mindenkinek véleménye/m.Tapasztalatból szoktam/szoktunk beszélni,a levegőbe csak úgy nem osztok észt!Elvileg azért írják be a postokat,mert kíváncsiak a véleményekre.Aki beír,az tudja elviselni a kritikát is.Persze,hogy sok a negatív kritika.Olvastad a postokat???
2: Nem tudom,hogy kapcsolódik ide,hogy a "csajok 2/3-a párkapcsolatban él".Azért köszi,hogy ezt megosztottad Velünk!Mellékesen közlöm,hogy a pasik 2/3-a is.Ezt miért nem emelted ki?Az,hogy valaki kapcsolatban van,és regisztrál egy ilyen oldalra,az szerintem mindenkinek a magánügye.Akadjon ki rajta a párjuk és ne Te.Szerintem...Az,hogy válaszra sem méltatnak...hát ilyen világot élünk.Meg lehet nézni a mai fiatalok normálisan beszélni sem tudnak,nemhogy írni.Értem itt a -csi végződéseket,rövidítéseket.
3: Hát én is el tudom dönteni pár fényképből,hogy tetszik-e az illető.Szerintem ezzel így van mindneki!Igazából a fénykép és az élő ember között nem sok különbség van.Vagy Te nem ítélsz fénykép alapján?

További szép napot!

Erás

Stupidella 2009.11.29. 09:46:19

Eráss, a 2/3 a társkeresőkön a foglaltak aránya, ami szerintem is gáz.

Erásss 2009.11.29. 09:50:44

@Stupidella:
Persze,de szerintem ezzel foglalkozzon mindenkinek a párja.Szerintem aki regisztrál az a magánügye.Nem érdemes nagyon foglalkozni vele.Szerintem...Főleg nem kiakadni rajta.Szerintem nem kell ahhoz regisztrálni valakinek,hogy netán megcsalja a párját.Ez nem jelent semmit...

pkrisko 2009.11.29. 09:51:03

@TH3 J0K3R:
"arra lennék kíváncsi, hogy az olyan bölcs emberek akik másokat megítélnek vajon mennyire rendelkeznek rendezett élettel és körülményekkel?"
Kit érdekel? Ez egy blog, mindenki oszthatja az észt szabadon.

"Szerintem akik ide behánynak valami véleményt és fikázzák a másikat 90%-ban lelki sérültek és nem tudnak a saját életükben rendet tenni így mások oktatásában lelik örömüket, élvezik ha kioszthatják..."
Az ember már csak ilyen. Van véleménye, és szereti megosztani másokkal.

"80%-ban ugyanazok a lányok szerepelnek mindenhol, és ami a legelszomorítóbb, hogy körülbelül a 2/3-a párkapcsolatban él,"
Igen, ez a mi bajunk is!

Ami a csajokról alkotott véleményedet illeti: Ezek szerint pofára ejtettek páran, és itt vezeted le a feszültséget?

Erásss 2009.11.29. 09:51:51

Húúú mennyi szerintem!:)

Erásss 2009.11.29. 09:53:30

@pkrisko:
Hellóka!:)
Szerintem is páran kihasználták a barátunkat.Azért álmodozik csak romantikus péntek estékről!:)

pkrisko 2009.11.29. 09:54:12

@TH3 J0K3R: Nem válogatós vagy, hanem balf@sz!
Pár csaj pofára ejtett, és most a hülye következtetéseid formájában osztod azt észt. (behányod?)

pkrisko 2009.11.29. 09:55:42

@Erásss: Szia!
Dícsértem már az új képeket? :)
Amúgy szerinted ilyen stílussal megnyer bárkit is? Vagy csak a mazochista lányokra számít?

Erásss 2009.11.29. 10:04:03

@pkrisko:
Dícsérted és köszönöm.Kedves vagy!:)
Ezért nem talál senkit...Vagy csak azt a 2/3-ot találja meg,akinek van pasija és nem ír Neki vissza,mert a kép alapján ítél!:)

Erásss 2009.11.29. 10:07:13

Devil!Eltűntél megint?!Fogadjunk,hogy el vagy havazva,mint mindig!:)

TH3 J0K3R 2009.11.29. 11:19:55

Hehe, azért csak 2-en reagáltak azok közül akik olvassák ezt a blogot :) Eredetileg ezt egy postnak szántam, de azt kaptam válaszba Pannitól, hogy írjam ki kommentbe mert szerinte sok érdekes gondolat van benne.

TH3 J0K3R 2009.11.29. 11:23:57

Visszatérve azokra az emberekre akinek csak ömlik a kaki a szájából, ez rájuk értendő, nyilván az értelmesen megnyilvánuló kommentelőkre nem vonatkozik... Ez tipikusan "inge nem inge" kategóriába tartozik.:))))

csillag× 2009.11.29. 11:39:32

@TH3 J0K3R: mert a többiek még áámosak :P
Én is be szoktam "hányni" véleményt, igaz nem "fikázok", ha igen, akkor azt kulturáltan csomagolom, de mégsem érzem magam lelki sérültnek :( Úgy érzem, h az életkörülményeim is rendezettek... :)

Devil2 2009.11.29. 12:07:39

@TH3 J0K3R:
Szia!
Ejjha, bedobtad ám a követ az álló vízbe...
Most meg jönnek a hullámok.
Először is köszönjük a Te "hányásodat" is, elfér a miénk mellett.

Másodszor, mutass nekem olyan embert, akinek minden téren abszolút rendben van az élete, nem stresszel soha semmin, egy merő harmónia az élete. Nincsen sok.

Harmadszor, nem hitelesen és pláne nem építő módon kritizálsz, mert a Te életed sincs rendben.

Negyedszer, nem a beszólásoktól fog az életed megoldódni, hanem attól hogy a magad békéjét próbálod megtalálni. "A görcs, csakis egy másik görcsöt vonz be." (Csernus)

Ötödször, próbáld tágítani a világodat, mert a szórakozás egyáltalán nem csak a füstös, tinikkel teli helyekre korlátozódik.

Gondolom rájöttél már, hogy az iwiwes 'csajok és pasik' nem a társkeresésről szól. Bár nagyon hasonlít rá, mert felteszi a kérdést mindenki képénél hogy bejön e neked, meg lehet üzengetni is. Na ez itt a megtévesztő. Általában nem is az érdekli az átlag regisztrálót, a Te "felmérésed" alapján a 2/3-ot, hogy társat találjon, hanem hogy szondázza mások véleményét. Ám ne csodálkozz, ha Rólad is megvan a véleményük. A tömeg őszinte Veled, nem áll senki érdekében hogy hazudjon Neked. Ezt pedig jobb ha elfogadod és megkeresed azon pontjaidat amiken változtatnod kellene, ha azt akarod hogy az ő véleményük is változzon. Nem arra bíztatlak hogy felelj meg mindenkinek, csak arra hogy ne érezd magad számkivetettként a "tömegben".

Béke

Erásss 2009.11.29. 12:27:46

@TH3 J0K3R:
Hát érdekes egy post lett volna, az tuti!
Ahogy Te általánosítottál,úgy kaptad a kommentet.Ez van,ezt kell szeretni!
@Devil2: -nek igaza van.Nem tudom,hogy Miskolcon milyen szórakozási lehetőségek vannak,de biztos találnál olyan helyet,ahol még Te is jól érzed magad.Keresni kéne,nem pedig a 4 fal között elmélkedni,és a romantikán gondolkodni.Lehet,hogy társat is találnál magadnak és nem kéne azokat a fránya társkeresőket bújni...

Erásss 2009.11.29. 12:39:00

@csillag×:
Kipihented magad Csillagom?
Hányd le a betűket, és mesélj milyen volt a tali! :D

2009.11.29. 12:50:53

@TH3 J0K3R:
Abba igazat adok, hogy egyesek tényleg érdekes formában és stílusban kommentelnek. Van aki a kákán is a csomót keresi. De ha meg abból a szempontból nézzük, hogy adott egy haveri társaság, feldobsz egy sztoryt, akkor biztos találsz a társaságba olyat aki lehurrog, aki kiáll melletted stb. stb. stílusú véleményt. Itt is ugyanez folyik, max annyi, hogy nem ismerjük a posztolót (van kivétel).

Azért ugyanaz a társkeresők társaságának a 80%, mivel ők keresnek párt, és megpróbálják növelni az esélyeiket. Minnél több helyen vagy regisztrálva annál nagyobb az esély arra, hogy "rátalálsz valakire". Kép alapján is le lehet annyit szűrni, hogy bejön e valaki vagy sem. Persze nem 100%-osan, de azért az alapdolgokat leszűröd. Magyarázkodni meg általában nem lehet. Nem tudom Neked milyen tapasztalataid vannak, de én számtalanszor belefutottam egy-két ilyen esetbe. Vagy egyből lehurrog, hogy mit képzelsz magadról, hogy nem jön be neked a kép alapján, vagy azzal jön, hogy majd idővel kialakul (bár te tudod, hogy úgyse), vagy elkezdetek levelezni, de idővel úgyis az ilyenek 90% kihullik, mivel társkeresés miatt vagyunk ott, nem levelezgetni. De erről órákat lehetne beszélni, és oldalakat teliirni.

Az meg hogy a nagy részük kapcsolatba él. A kapcsolatok kezdeti szakaszába általában az emberek még nem tölik le magukat az oldalakról. Ennek az az oka, hogy lehet 1-2 hónap múlva újra regisztrálniuk kell. És hozzáteszem egyes oldalak nem feltétlenül csak társkeresésre vannak kitalálva. De amúgy meg neten ismerkedni nem szerencsés dolog. Bárhol máshol lehet, de a netes ismerkedések 80% balul sül el.

TH3 J0K3R 2009.11.29. 12:58:36

Most el akartam magyarázni mi a véleményem a szórakozóhelyen való ismerkedésről, de inkább nem teszem, ahogyan a netes kapcsolatok ugyanúgy az élet beli kapcsolatok nagy része is balul sül el, teljesen mindegy, hogy hol ismerkedik az ember itt legalább a levelezések során le tudsz szűrni ezt az, nem úgy ahogy a szórakozóhelyeken ahol bömböl a zene ordítoznak az illuminált emberek, és jó esetben a lány is józan (mert ugye valljuk meg, hogy azok a lányok is fogyasztanak alkoholt akikben benne van, hogy ismerkedne oldódás címszóval) és lehet nem úgy ítéli meg az adott szituációt mint azt adott esetben józanul tenné, de nyilván nem mindenki ilyen... Nem általánosítok, de ez a tapasztalatom, és nem kell bemutatni nekem az éjszakát nagyon jól ismerem...

TH3 J0K3R 2009.11.29. 12:59:40

Na ezt jól megaszontam.:DDDDDDDDD

csillag× 2009.11.29. 13:05:47

@Erásss: "hányom" :D : fúúú, én élveztem :) Úgy örültem nekik :) egyszer- kétszer csak végignéztem az arcokon és felrémlettek, h ki hogy és mit szokott kommentelni, meg stílus :) Jó volt már arcokat is csatolni a szavakhoz :)
Nekem a hazaút volt eléggé filmbe illő :) Boss már nagyjából leírta, h jutottunk el az étteremtől a pu-ig :P
45p-kor indult a vonatom. 41-kor még a 12-es vágányt kerestem...mint kiderült a túloldalon az utolsó helyen áll. Szinte biztos vtam h lekésem...aztán elég gyorsan rakosgattam a lábaimat (attól tartottam egyszer összeakadnak és zakózom egyet) De elértem :) Sőt még a kalauz néni is rendi volt. Megengedte, h az első osztályon utazzak :D
Aztán mikor lehiggadtam kicsit kerestem a telefonon valami frekvenciát és mi volt az első érthető szám amit hallottam:
www.youtube.com/watch?v=t6MVn0xizLo :D :D Hát fülig ért a szám :D És ott annyira nem érdekelt, h furán néznek rám a "szomszédok" :)))

Erásss 2009.11.29. 13:08:10

@Devil2:
Tetszik?Én imádom!:)

2009.11.29. 13:09:41

@TH3 J0K3R:
De lehet levélbe tud beszélni az illető, élőbe meg ül veled szembe, és meg se szólal. Azért ilyen is van szép számmal.
Szórakozóhelyen se könnyű ismerkedni, de ha esetleg valakivel beszélgettek, nem kell egyből beleélni magunkat, és nem kell egyből a másik szájába vagy ágyába kikötni, és akkor nem biztos hogy akkora a csalódás. Telefonszámcsere, és beülni valahova ahol beszélgetni is lehet. De sokkal tisztább dolog mint neten kersztül, mivel élőbe kevésbé tudnak átb-ni, mint neten kersztül. De ha így állsz mindenhez akkor feltenném a kérdést, hogy egyáltalán akarsz ismerkedni, vagy a sérelmeidet akarod csak az ember orra alá dörgölni?

Erásss 2009.11.29. 13:10:05

@TH3 J0K3R:
Pedig a szórakozóhelyen is lehet ismerkedni...

Erásss 2009.11.29. 13:11:02

@Zsu0805:
Kiül Miskolcon a térre és csekkolja a csajokat!:)

Erásss 2009.11.29. 13:13:30

@csillag×:
:) Elhiszem,hogy jó volt!Majd legközelebb megyek Én is.Remélem...Igaz Devil?:)

csillag× 2009.11.29. 13:18:19

@Erásss: ha nem tudsz eljönni, akkor meg oda szervezzük, ahol vagy :P Kár, h ennyire elszórtan lakunk :(

Erásss 2009.11.29. 13:19:46

@csillag×:
Oksi!Következő talihely NAGYKANIZSA!:))))

Igazság Atyja 2009.11.29. 13:37:26

@TH3 J0K3R: A függő ("nem független") társkeresők 2/3-os aránya szerintem túlzás kicsit. De ha tényleg így van, azzal sincs különösebb probléma: felvállalja, hogy addig nem lép ki a meglévő kapcsolatából, míg nem talált egy újat - magyarul kapcsolatfüggő. Esetleg csak kalandozni akar a párja mellett. Ha neked mindez nem jön be, egyszerűen a maradék 1/3-ból kell válogatnod. Úgyis felmerülnek még más szempontok bőven, ez is csak egy szűrőfeltétel lesz a sok közül. Aki a fotód alapján azonnal nemet mond, annak tényleg kár bizonygatni bármit. Nyilván vannak olyan jelentkezők, akikre te mondasz ugyanígy kapásból nemet első ránézésre. A különbség a következő: mivel te válogatós vagy, valószínűleg elsősorban olyanoknak írsz, akik rajtad kívül még pár száz / ezer férfi érdeklődését felkeltették. Lehet, hogy ezek a hölgyek eleinte még illedelmesen küldözgették a személyre szabott "bocs, de nem" üzeneteket. Aztán mikor néhány sértett önérzetű hím kendőzetlen szavakkal küldte el őket melegebb éghajlatra, felhagytak még a sablonválaszokkal is.

Devil2 2009.11.29. 13:41:40

@Erásss: Ahham, olyan jó kis relaxos. Rám fér. :) Tudod, azért kerestem a Vangelist is tegnap.
Talira, meeegyünk, jóhogy! Csak időben szóljatok.

boss888 2009.11.29. 13:45:23

Na majd később kommentelek, csak egyenlőre, kisült az agyam a 40. kör hercegnős kártyajátéktól...:D

csillag× 2009.11.29. 13:50:17

@Erásss: Hmmm...az dejó is lenne :)) Főleg, ha valamelyik pesti emberke netán..esetleg kocsival közelíti meg a várost, akkor hátha, véletlenül még be is kéretőzhetnék hozzá, mert útba esek :))
@Devil2: hát már kíváncsi lennék a Te ördögi mosolyodra is :D

@Zsu0805: Neked egyébként jól van a nyelved? Én a vonaton éreztem, h valami nem stimmel vele :D És reggel meg már jegeltem :D

boss888 2009.11.29. 13:51:26

@TH3 J0K3R: Ajánlom figyelmedbe ezt a társkereső oldalt, itt a siker 100%...www.videkilany.hu/index?mode=results

Erásss 2009.11.29. 13:51:53

@csillag×:
Nem hagyhatom ki a kérdést!
Mit csináltatok egymás nyelvével?Hmmm?Kíváncsivá tettél!:D :D

Erásss 2009.11.29. 13:52:38

@Devil2:
Ördögi a mosolyod?:)

2009.11.29. 13:52:41

@csillag×:
ilyen forro volt a leves? Én nem égettem el, ovatos voltam. :)

csillag× 2009.11.29. 13:53:54

@boss888: fúúú, akkor már tuti csípőből vágod mind a 7disney hercegnőt :D Sztem térjetek át az origamira... :P

Devil2 2009.11.29. 13:54:54

@Erásss: Hát végül is ha egy ördög mosolyog, akkor az csak ördögi lehet. :D

csillag× 2009.11.29. 13:55:53

@Erásss: áhh...ez nem jó az "egymás" szó :D csak közös leves evős projekt :P

@Zsu0805: jah, igaz te többet beszéltél :D Csak ott nem éreztem olyan melegnek...mégis az volt :)

csillag× 2009.11.29. 13:57:39

@Devil2: hát egy ördög mosolya csak ördögi lehet :)
vagy jobban szeretted na ha azt írom, h a villás farkadra is kíváncsi vagyok ? :))))

Devil2 2009.11.29. 14:01:22

@csillag×: Most @Erásss: megkérdezi hogy villás e a farkam. :DD

Devil2 2009.11.29. 14:04:41

@csillag×: hát, valami van a végén... :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 14:05:08

@csillag×: 12-es vágány, onnan Szögedébe mennek a vonatok, ha Nyugati. Fehérvárra, ha Déli. Keletit nem tudom.

Devil2 2009.11.29. 14:05:30

@csillag×: hú, de rossz vagy... :))

csillag× 2009.11.29. 14:11:35

@Devil2: :D nah ez most úgy jött le mintha a 14:01-es kommented után megnézted vna :D Szal 3p-ig tartott míg megtaláltad, h valami van rajta :D
Áhh, dehogy vagyok rossz :) csillog itten ez a glória nevezetű izé a fejem fölött :$ :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :)) Hát a K-ibe robbantunk be :)

Devil2 2009.11.29. 14:14:47

@csillag×: hát időbe telik, mire előhúzom.. :DD
mondom hogy rossz vagy.. :DD

csillag× 2009.11.29. 14:17:52

@Devil2: jah, szal nem elég, h villás, de még hosszú is... :D
Nah, jó és ha rossz vagyok?? akko' mivan??? baj?? :PP (neszójjá be nekedugrok szétkaplak)

Tamy 2009.11.29. 14:17:55

@TH3 J0K3R:
Erre én is hányok egyet....
Hát ez érdekes. Tudod, sztem nem a kommentelők, inkább a posztírók, és nem az 90% inkább az 50%-a lelki sérült. Ahhoz, hogy fikázásnak mindősíthess egy-egy kommentet, előbb olvasd el a posztot, és légy őszinte magaddal. Ha ezután sem értesz egyet egyik fikával se, és eszedbe nem jutna olyasmit gondolni adott esetben, hogy ez felháborító, undorító, nevetséges, szánalmas és a többi, akkor, de csakis akkor, hajlandó vagyok ezt elfogadni. Ez esetben mi beteged vagyunk, és neked van egészséges lelkületed (mondjuk ezen azért elgondolkoznék), hogy minket felháborít ha valaki egy emberiformájú gennyládaként viselkedik, míg te teljesen megértő vagy vele.

Más. Nem haragudj, de attól,hogy valaki nem tud adott esetben rendet tenni a saját életében, másoknak még adhat tökéletes tanácsot. Senki nem tökéletes, és magunknak a legnehezebb elrendezni a dolgainkat... Egyébként pedig nem vagyok itt rendszeres kommentelő, de gyakran beleolvasgatok, és nem hiszem hogy az IQ szinttel bármi baj lenne...

És végül, nem tudom, hogy a névazonosság kivételével mi a közös a blog és a fent említett iwiw-es alkalmazás között. Azt azért hozzátenném, hogy a csajok és pasik NEM társkereső, csak egy annak "álcázott" népszerűségmérő program. Ha lehet így fogalmazni.
Valaki előttem írta, egyetértek vele, attól, hogy Téged átbasztak, és Neked nem rendezett az életed, attól még nem kell ezt másokra vetíteni, pláne nem ismeretlenül.

Szép napot!

Devil2 2009.11.29. 14:22:18

@csillag×: na jól van, nem ragozom tovább, látom már jár a fantáziád.. :DDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 14:23:36

@csillag×: Azt még fel kell derítenem, remélem nem böszfalvai vagy:D

csillag× 2009.11.29. 14:32:39

fúú mi van itt csoportos "hányás"?? :)))

@Devil2: Hm...szóval megijedtél??..áhh..fényévekre vagyok Szegedtől :) nem jutnék el oly hamar :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mi kifogásod lenne ellene?

Igazság Atyja 2009.11.29. 14:34:23

@csillag×: Hiába, nagy alkeszok járnak ide. :)

Devil2 2009.11.29. 14:43:16

@csillag×: huh, akkor megúsztam egy oltári nagy verést. :D

Igazság Atyja 2009.11.29. 14:44:03

Ezt udvariasságból nem tettem hozzá, bár majdnem kiöntöttem a meggyszörpöm, mikor korsóval kérted a tequilát. ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 14:57:17

@csillag×: Mert te csak szép és jó helyen lakhatsz :D

csillag× 2009.11.29. 15:04:16

@Devil2: hát el is hiszem, h nagy kő esett le a szívedről :))
@Igazság Atyja: jaj..ppsszzzt...ez hadititok :P Egyébként meg nem te mondtad, h "inni jöttünk" ;)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ohh...nekem ilyet még senki ...soha.. Köszönöm!! :P:P Tudtam, h jó ember (állat)vagy a szíved mélyén :D:D:D:D:D

Erásss 2009.11.29. 15:31:10

@Devil2:
Villás a farkad Szivi?:)

Erásss 2009.11.29. 15:31:45

@Devil2:
... és mi van a végén? :D

Erásss 2009.11.29. 15:33:45

@Devil2:
Szoliban voltam.Adtam az élvezetnek 21 percben! ;)

Erásss 2009.11.29. 15:35:32

@Devil2:
Látod,most meg ŰTe tűntél el.Elkerüljük egymást az éétteerreenn!:)

Devil2 2009.11.29. 15:41:27

@Erásss: 21 perc? Az igen, akkor most már friss vagy és ropogós. :)

Devil2 2009.11.29. 15:43:24

@Erásss: ehh, Te is kíváncsi lettél? :D

Erásss 2009.11.29. 15:44:17

@Devil2:
Én mindig is kíváncsi voltam!Meg csekkolós is!

Erásss 2009.11.29. 15:45:05

@Devil2:
Naaaaa mesélj csak a villás farkadról! :D

Devil2 2009.11.29. 15:46:15

@Erásss: Csekkolós is!? Jajj nekem.. :)

Erásss 2009.11.29. 15:46:25

@Devil2:
Minden piszkos,mocskos részletre kíváncsi vagyok.Szerintem a többiek is.Úgyhogy kérlek oszd meg Velünk!:D

Erásss 2009.11.29. 15:47:46

@Devil2:
Megnyugtatlak!Sem friss nem vagyok,sem ropogós!:)

Devil2 2009.11.29. 15:48:10

@Erásss: Ehh Te, nem piszkos az pedig.. :D

Devil2 2009.11.29. 15:49:20

@Erásss: De legalább napbarnított vagy.. :)

Erásss 2009.11.29. 15:49:30

Hülyére röhögöm magam!:D
Folytasd a mondatot,ha kérhetem!Pedig,mi?

Erásss 2009.11.29. 15:50:33

@Devil2:
Így van!Napbarnított!:)Én nem tehetem meg,hogy a pokolban barnuljak,mint egyesek.Mivel egy angyal vagyok....:D

csillag× 2009.11.29. 15:50:49

@Erásss: fúúú, ez nehéz szülés lesz, de hajráá :D...Devil nagyon tereli a témát :P

Erásss 2009.11.29. 15:52:17

@csillag×:
Nem hagyom magam elterelni.Engem érdekel a villás farka!Ebben semmi rossz nincs,mivel Ördög!:D

Devil2 2009.11.29. 15:52:21

@Erásss: Áh, KéSSZ, sarokba vagyok szorítva..:D

Erásss 2009.11.29. 15:53:48

@Devil2:
De jó Neked!Szorítva is vagy!:D A végén kezdelek irigyelni!:)

Devil2 2009.11.29. 15:55:35

@Erásss: Ez nem az a szorítás amit írígyelni lehetne..:D

Erásss 2009.11.29. 15:57:10

@Devil2:
ÁÁÁÁÁ pedig már azt hittem,hogy bejött Neked az élet!:)

Devil2 2009.11.29. 15:59:02

@Erásss: valamilyen szinten bejött! :)

Erásss 2009.11.29. 16:02:01

@Devil2:
Hát baszki Veled nem lehet zöld ágra vergődni!:)
Nem is osztod meg szerény közösségünkkel....ááá hagyjuk.Most én vagyok sarokba szorítva és nem jó!Nem szoktam hozzá.:D

Erásss 2009.11.29. 16:02:43

@Devil2:
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen szinten jött be?Neked a pokol urának!:)

Devil2 2009.11.29. 16:04:05

@Erásss: Tudod, szerény vagyok. Álszerény. :D

Devil2 2009.11.29. 16:06:24

@Erásss: hogy milyen szinten? Jó embereket küld az utamba az élet.

Erásss 2009.11.29. 16:07:44

@Devil2:
Ha nem haragszol ezt most magamra veszem!:D

csillag× 2009.11.29. 16:07:55

én csak azt nem értem, h ördög és mégis összvissza röpköd az angyalok országához közel... Mégis, h van ez?

Erásss 2009.11.29. 16:12:11

@csillag×:
Beszéld rá a Kedvest,hogy magyarázza el...:)

Devil2 2009.11.29. 16:12:54

@csillag×: nem hétköznapi ördög vagyok ám. :)

Erásss 2009.11.29. 16:16:19

@Devil2:
Hétvégi ördög vagy Szívem?Annyira szeretek Veled beszélgetni,mert mindig megtudok valami újat.Hétvégi apukáról már hallotta,de hétvégi ördögől még nem.Mit csinálsz hétfőtől péntekig?A halandókat csekkolod?:D

Devil2 2009.11.29. 16:23:52

@Erásss: Ma megtudhattad például hogy villás a farkam. És még miket nem tudsz..hajj..
Hétközben belebújok a halandókba, és csekkolom őket ezerrel, minden agysejtjüket, és egyéb sejtjüket... nincs menekvés.. :D

Erásss 2009.11.29. 16:29:04

@Devil2:
Az igaz megtudtam,csak azt nem,hogy mi van a végén!?Egyéb sejtjüket...Hmm... Akkor most félnem kéne?Hűha!Rettegek!:D
Csak Neked:www.youtube.com/watch?v=k0sMXJ-tn7Q

Devil2 2009.11.29. 16:33:27

@Erásss: Ja, igen, emlékszem mikor őket csekkoltam, ajj, volt ott aztán gubanc... :D

Devil2 2009.11.29. 16:34:22

@Erásss: meg valami videót is forgattak, akkor ez lesz az.. :D

Devil2 2009.11.29. 16:37:32

@Erásss: Nem kell félned, nem fog fájni, sőt.. :D

Erásss 2009.11.29. 16:41:04

@Devil2:
Nem fog fájni mikor belém bújsz?Akkor megnyugodtam!:D

Devil2 2009.11.29. 16:45:10

Itt a szomorú vég, sajnos el kell mennem. :(

Erásss 2009.11.29. 16:45:27

@csillag×:
Rossz az,aki rosszra gondol! ;)

Erásss 2009.11.29. 16:46:46

Megyek Én is,majd este leszek megint!

Devil2 2009.11.29. 16:48:15

@Erásss: gúdbáj :) lehet hogy én benézek később.

Devil2 2009.11.29. 19:13:15

@Erásss: Köszönöm a videót. :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.11.29. 19:38:09

ázze, mennyit írtatok :) nem fogok mindre reagálni, de Zsu-nak üzenem: bolognai spagettit csináltam ma, teljesen alapanyagokból, semmi csupros-szósz!

ja és: nem akkor értem haza amikor kommenteltem, legalább egy órával korábban :) na de senki nem engedte hazavitetni magát :)

csillag× 2009.11.29. 19:49:49

@bazmegbazmeg: hoppá jut eszembe :) Korábban még úgy volt, azt nyilatkoztad, h "begyűjtesz" :P :D

csillag× 2009.11.29. 19:58:22

@Devil2: irigyellek is a röpködés végett :)

@Erásss: látom a nagy részleteket még nem sikerült kiderítened :P :))

Devil2 2009.11.29. 20:05:58

@Erásss: A gesztus jobban tetszik. :)

Erásss 2009.11.29. 20:08:28

@csillag×:
Csillagom!Ami késik,nem múlik.Ezt Devil is tudja.Csak hagyok Neki egy kis időt,hogy összeszedje a gondolatait.:)

Erásss 2009.11.29. 20:09:03

@Devil2:
...hogy Te milyen kultúráltan tudod azt mondani,hogy nem tetszik!:)

Erásss 2009.11.29. 20:09:42

Megettem egy tábla csokit és most teljesen kész vagyok!:(

csillag× 2009.11.29. 20:11:41

@Erásss: pedig béta endorfint termel!! vagy nálad ez nem így működik ?:P

Erásss 2009.11.29. 20:13:27

@csillag×:
Jelenleg nem termel semmit.Csak fekszem az ágyban,ölemben a laptop és nem bírok megmozdulni.:)

Devil2 2009.11.29. 20:15:36

@Erásss: Mi is volt a kérdés? :)

Erásss 2009.11.29. 20:20:36

@Devil2:
Jaajjjj!Hát menten eldobom az agyam!Azt mered mondani,hogy nem emlékszel?Te kis huncut!Tudom,hogy tudod,hogy mire gondoltam!Nem menekülsz a válasz elől...:D

Devil2 2009.11.29. 20:25:45

@Erásss: EEEzt a kíváncsiságot, úgy szorítasz mint egy anakonda. :D

Devil2 2009.11.29. 20:35:52

@Erásss: Én nem tudom miért vagy ennyire kíváncsi. :))

Erásss 2009.11.29. 20:45:00

@Devil2:
Most már tuti eldobom az agyam!Na jól van,nem nyaggatlak tovább ezzel a témával.Igaz a kíváncsiságom nem lett kielégítve...,de nem baj.Aludni sem fogok tudni,de ez sem baj.Holnap fáradt leszek és nyűgös.Ez még mindig nem baj.A lányommal is türelmetlen leszek...:)

Erásss 2009.11.29. 20:45:52

@Devil2:
Soroljam még Ördögöm?

Devil2 2009.11.29. 20:47:42

@Erásss: Ó jaj, bűnbak lettem.. :)

Devil2 2009.11.29. 20:48:46

@Erásss: És nem is leszek itt holnap, hogy lecsillapítsalak.. :)

Devil2 2009.11.29. 20:51:23

@Erásss: Lora, légyszi holnap kíméld a Mamit! :)

Erásss 2009.11.29. 20:52:03

@Devil2:
Persze,mert megint el leszel havazva.Írtam már Neked,hogy kezdek hozzászokni.:)

Erásss 2009.11.29. 20:53:38

@Devil2:
Remélem kímélni fog.Húúú ma nagyon hisztis volt.Teljesen leamortizált.Voltunk anyunál,és mire hazasétáltunk esküszöm 10 évet öregedtem.Egyfolytában le akart lépni mellőlem...

Devil2 2009.11.29. 20:57:16

@Erásss: az alma nem esik messze.. :)

Erásss 2009.11.29. 20:58:59

@Devil2:
Ez most szíven ütött!:) Vagy az apjára gondoltál?Én már említettem,egy angyal vagyok!Egy egoista angyal....:D

Devil2 2009.11.29. 21:00:02

@Erásss: El leszek havazva, de tudod hogy ez nekem sem öröm.

Erásss 2009.11.29. 21:01:39

@Devil2:
Tudom Szivi!Mikor kelsz reggel,mikor indulsz dolgozni?

Devil2 2009.11.29. 21:04:31

@Erásss: 7 kor kelek, és kb fél 9 kor indulok.
Neked milyen programod van holnap?

Devil2 2009.11.29. 21:08:09

@Erásss: Nem szeretek kapkodni reggel, van egy menetrendje a reggeleimnek, felkelek, reggeli torna, tisztálkodás borotválkozás, öltözés, reggeli, aztán még leülök a gép elé kicsit.

Erásss 2009.11.29. 21:08:38

@Devil2:
Én 6kor kelek.Tudod a szokásos kutyasétáltatás,míg a lányom alszik.Igazából semmi extrát nem terveztem holnapra.Szokásos:takarítok,főzök,jó idő esetén játszótéren vagyok.Adj valami ötletet,hogy mit főzzek holnap légyszi.Elképzelésem sincs.
Meddig dolgozol,mikor érsz haza.Látod,megint csak kérdezek.:)

Erásss 2009.11.29. 21:12:17

@Devil2:
Neked van lelki erőd reggel tornázni?Én még a 2. bögre kávé után sem vagyok észnél.Pedig akkor már 2 dl kávé és egy energiaital van bennem.Nem szoktam reggelizni,helyette iszok egy energiaitalt és elszívok egy cigit.Én délben eszek először,meg általában utoljára.Este inkább nasizok.:)

Devil2 2009.11.29. 21:16:27

@Erásss: Megsütöd a csirkemellet natúron, nem erősen fűszerezve, aztán teszel rá befőtt őszibarackot, megszórod reszelt sajttal és azt még beteszed kicsit a sütőbe, amíg a sajt rásül egy kicsit. Aztán lehet hozzá rizst, vagy krumplit is enni, meg esetleg párolt zöldséget.

Devil2 2009.11.29. 21:17:47

@Erásss: Uhh, ez már kész önpusztítás.

Devil2 2009.11.29. 21:19:54

@Erásss: Megszoktam már a tornát, mert egyrészt gyorsabban magamhoz térek, másrészt hiányzik később ha nem csinálom. Elkezdeni persze általában nehéz, de megvan már hogy hogy a legkevésbé fájdalmas. :)

pkrisko 2009.11.29. 21:20:50

@Devil2: Ez volt nálunk a mai menü!Krumplipürével! :D

Devil2 2009.11.29. 21:21:13

@Erásss: Este 8 ig tart a meló, és olyan 8:20 körül érek haza, aztán kaja, és megint ülök a gép elé.

csillag× 2009.11.29. 21:25:05

@Devil2: hm... óó ilyet már csinált mamám is....aszem hétvégére ezt rendelek anyától, ha hazaérek :))

Devil2 2009.11.29. 21:28:20

@csillag×: szerintem én is fogok enni a jövő héten ilyet, mert gyakran van ez menüben, mikor melózni vagyok. :)

Erásss 2009.11.29. 21:28:34

@pkrisko:
Szióka!
Régen láttalak!:)

Erásss 2009.11.29. 21:29:13

@Devil2:
Miért önpusztítás?

Erásss 2009.11.29. 21:31:11

@Devil2:
Nem eszek nagyon gyümölcsöt,főleg nem hússal.Nekem valahogy nem jön be a kettő együtt.Látod,nem vagyunk egyformák.Valami más ötlet?Legyen valami lightos,mert 2 napig rakott karfiolt ettem és teljesen kivagyok.

Erásss 2009.11.29. 21:32:46

@Devil2:
A képemen is látszik,hogy megemelem a kalapomat előtted a reggeli torna miatt.:)

Erásss 2009.11.29. 21:34:18

@Devil2:
Tehát este 9 körül várható vagy!:)

csillag× 2009.11.29. 21:36:13

@Erásss: fúú..én meg nagyon gyümis vok :) most toltam le két narancsot :P ...Esetleg borsófőzi tükörtoji :))) ..csak hirtelen 5let :P

Devil2 2009.11.29. 21:37:36

@Erásss: Vagy palacsinta, valamilyen formában.

Devil2 2009.11.29. 21:39:31

@Erásss:
"A képemen is látszik,hogy megemelem a kalapomat előtted a reggeli torna miatt"

Az én képemen is látszik hogy ennek örülök. :))

csillag× 2009.11.29. 21:39:38

@Devil2: hm...hortobágy húsos...nyam... Vagy sajtos tejfölös... vagy fahéjjas :))) nah a kettő utsó nagyon összevágott:D

Erásss 2009.11.29. 21:40:09

@csillag×:
Mind a három ötleted tetszik.Lehet,hogy a főzeléket választokm.Kedves egészségedre a narancshoz.

Erásss 2009.11.29. 21:41:56

@Devil2:
Vagy dödöllét fogok csinálni.Az egyik kedvenc ételem a lasagne mellett.

Erásss 2009.11.29. 21:42:28

@Devil2:
Örülsz neki?Tényleg?

csillag× 2009.11.29. 21:42:49

@Erásss: hát majd megálmodod :) Csak szórjuk itt az leteket, de a döntés a tied:)))
Oh..köszönöm :))) finom is volt :))

Erásss 2009.11.29. 21:43:33

@csillag×:
Elkezdtél már tanulni a vizsgákra?Nekem ez az első karácsonyom évek óta,amikor nincs vizsgaidőszakom.El sem tudod képzelni,milyen jó érzés!:)))

Erásss 2009.11.29. 21:45:18

@csillag×:
Most már tudom.Dödölle lesz!:)

csillag× 2009.11.29. 21:47:25

@Erásss: hát még csak zh-k jönnek. Vizsgák majd csak januárban. Tudod most végeznek az első bolognások és most lesz nekik sazkdoga védés + felvételi a mester szakra...és nincs több terem /tanár...stb :)
De most is tele vagyok könyvekkel jegyzetekkel kerítve és próbálom kibogózni, h melyik feladathoz miért ezt a képletet használjuk :P :))

csillag× 2009.11.29. 21:48:35

@Erásss: nah szuper, akkor ezen már nem kell agyalnod az éjszaka folyamán :)))))

Devil2 2009.11.29. 21:50:24

@Erásss: Ahham, 9 körül már várható vagyok.

Erásss 2009.11.29. 21:50:56

@csillag×:
Hát már megint kezded!Egyre huncutabb vagy!:) Hát ezen tényleg nem kell agyalnom,de máson IGEN!!:)Nem baj,ha nem alszok,és holnap nyűgös leszek...:)

Devil2 2009.11.29. 21:52:31

@Erásss: Na most képzeld hogy én hogy várom azt a 9 órát, már napközben.

Erásss 2009.11.29. 21:53:20

@csillag×:
Annyira jó,hogy az Én időmben nem volt ez a rendszer.Sokkal egyszerűbb volt a régi.Szerintem!
ÁÁÁÁ jegyzethalmaz...mennyire utáltam!:)Hát sok sikert a ZHkhoz.

Erásss 2009.11.29. 21:54:44

@Devil2:
Érzed,hogy képzelem?:)

Erásss 2009.11.29. 21:56:37

@Devil2:
Na jól van,tudom,hogy nem várod a holnapi melót.Csak egy kicsit szívtam a véred.:)

Devil2 2009.11.29. 21:58:59

@Erásss: Szerencsére van elég vérem. :)

boss888 2009.11.29. 21:59:29

@Erásss: Ha valami lightosat akarsz, akkor halat ajánlok.. pl.: Egy részeg tőkehal, vagy bujtatott lazacot.

csillag× 2009.11.29. 22:04:12

@Erásss: most épp 7kupac közepén ülök és próbálok kiollózni a hasznos infókat :D

Engem annyira nem zavarna a rendszer..csak ez idegesítő, h tényleg senki nem tud semmit...míg korábban muszáj volt a tesi...le is úsztam 2félévet...erre mikor be kellett mutatni, akkor közölték, h most kapták a hírt, h feles leges volt. Végül is nem bánom, mert imádok úszni, de azért nem kétfillér a buszbérlet +stb.. De ez csak egy pl a sok közül.

@boss888: csajodnak beadtad már az esti pálinkát? vagy énekeltél neki ?:)

Erásss 2009.11.29. 22:04:21

@boss888:
Sajna nem eszek semmi olyat ami a vízben élt.:) Az összesnek iszapíze van.Senki nem tudja megmagyarázni,hogy nincs,szerintem van!:)
Most gondolj bele,hogy a tengerparton is pizzát eszek az éttermekben,vagy spagettit.:) Ezeket senki nem tudja elrontani.

boss888 2009.11.29. 22:06:45

@csillag×: simán elaludt! Reggel hatkor kelt, szóval nem volt nehéz dolgom az altatás terén.

Erásss 2009.11.29. 22:07:02

@csillag×:
Állítólag bontották az államvizsgán a szóbelit is.Mikor még én államvizsgáztam,akkor rögtön a szóbeli után kellett megvédenem a diplomámat.Most ezeket 2 külön napra tették.Ezt hülyeségnek tartom,mert legalább egyszerre letudtam mindent.

csillag× 2009.11.29. 22:07:31

@Erásss: óóó..pedig finom a halhúsi :) DE ízlések és pofonok :)
Vannak ilyen emberek :)) Egyik ismerősöm is így "érez". Pedig szeret horgászni, így néha mi kapjuk meg amit kifog :P

Erásss 2009.11.29. 22:09:16

@csillag×:
Én horgászni sem szeretek.Unalmasnak tartom.Meg undorodok a kukacoktól is,meg a halakat sem szívesen tapogatom.Tehát ez nem az én sportom.Inkább maradok a kosárlabdánál.:)

csillag× 2009.11.29. 22:15:33

@Erásss: ezzel egyetértek énis unalmasnak tartom a horgászatot :) Bár ez végül is társaság meg hely függő...(este, csónak, Balaton)
Nálunk csak öcsém a "nayg"horgász... meg nyáron apa ha elkapja a hév :D és lent tölti az estét :)) De akkor teli van a hordó :)

Devil2 2009.11.29. 22:16:39

Jó éjt mindenkinek! Nekem fellőtték a pizsamát. Holnap bírnom kell a strapát. :)

csillag× 2009.11.29. 22:18:42

Egyébként tudja valaki, h miért nincs sztori??? Kifogytunk a posztokból?? Vagy Panni szétrúgta a netet??

csillag× 2009.11.29. 22:19:50

@Devil2: kellemes ádventi álmokat :) !!

Erásss 2009.11.29. 22:23:27

Én is csatlakozom @Devil2: hez és megyek aludni.Mindenkinek nyugodalmas,jó éjszakát!:)
@csillag×: Remélem holnap már lesz post!:) Pörögni akarok mások hülyeségein.

csillag× 2009.11.29. 22:25:26

@Erásss: akkor Neked is szép álmokat :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.29. 22:57:45

@csillag×: Ha tudtad, akkor miért kötözködsz mindig?:P Amúgy a Keletiből miért megy vonat a Balcsihoz?

csillag× 2009.11.29. 23:34:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak tesztellek :))
Hát te sem tudhtsz mindent, ezért beavatlak, h nem a Balcsihoz jöttem :) Kicsit délebre :) Pár napja elég sokat szerepelt ez a város a médiában :(

Nikica21 2009.11.30. 08:16:53

@csillag×: De remélem nem voltál ott mikor az az ominózus esemény történt....?

csillag× 2009.11.30. 08:33:54

@Nikica21: pár km-rel arrébb volt órám...és mikor vége lett, akkor első kézből kapni az információkat...részletesen...uhh... Nem hittem el, h ilyen eset tőlem egy köpésre, de még most sem hiszem. ÁÁhh...
Megtudni, h némely ismerősöm, milyen kapcsolatban állt vele :'( ..

Erásss 2009.11.30. 11:01:17

@csillag×:
Nem tudom,hogy 3 éve Pécsett tanultál-e,akkor meg szatírt fogtak az orvosin.Ezek az orvostan hallgatók nagyon keményen nyomják!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.30. 16:49:03

@csillag×: Vigyázz, mert ha én is tesztellek... :P
Tényleg, Pécsre a Keletiből mennek az IC-k. Néha én is vonatozom azon a vonalon, de nem Pécsig és nem IC-n.
Az én fejemben vmi keleti egyetem, vagy győri volt.

csillag× 2009.11.30. 17:37:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fúú..kíváncsi lennék, mit mutatna az indikátor? :)
Így vágod a vonalakat? én nagyon ritkán vonatozom, egy évben egyszer kb... de lehet, h így is sokat mondtam :))

Keleti egyetem?? Pekingben ? :P

Nikica21 2009.11.30. 21:17:03

@csillag×: Durva lehetett!:D Még jó, hogy hozzátok nem tévedt be!:(
Nekem is tanul ott jó pár ismerősöm!:(

Nikica21 2009.11.30. 22:52:52

Bocsi most vettem észre az első smile jelnél rosszat tettem....szal: -:D, + :(

csillag× 2009.11.30. 22:59:16

@Nikica21: semmi baj :) Furcsa volt elsőre :) de így sem éreztem azt, h kárörvendő lennél :)

Nikica21 2009.11.30. 23:07:50

Képzeld csillag oldalt látom amit írtál itt meg nagyban nem jeleníti meg...na szal ilyenben még véletlenül se lennék kárörvendő!:)

csillag× 2009.12.01. 00:06:55

@Nikica21: jah velem is szokott csinálni ez a mocsok rendszer :S Hát elég borzalams téma :( Ráadásul itt még "felejteni" sem tudunk. Lépten - nyomon belebotlunk :( feketeszázló...sms-ek a karról, h hol lesz megemlékezés :( ... ma pl az egyik órán csak a hallgatók 10%-a jelent meg. Nem beszélt senki az esetről....mégis a jelenlevők mind feketében voltak. Kicsit szívszorító volt végignézni rajtuk.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.01. 11:36:15

@csillag×: Indikátor? Pécsen nincs is vegyi kar :D A terhességi teszt is indikátornak számít?:P :D

Nem ismerem én annyira a vonalakat, de ismerősök, munkatársak vannak sokfelé, így tudok néhány "járatot".

Ne reménykedj, téged max., Moszkvába küldünk el, de az is lehet, hogy csak Kijevig:D

csillag× 2009.12.01. 11:59:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): sztem annak számít :)
Hmmm... Moszkva?...ott sok a hóóóó :) lehet, h bele is egyeznék :D DE amúgy ,ér beszélsz többes számban? ki az a "mi"?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.01. 16:06:30

@csillag×: Akkor arra még nem tesztellek :P
Most jó a sok hó, vagy nem? A "mi" az vagy királyi többes, vagy Nikica nevében is beszélek :P:D

csillag× 2009.12.01. 19:09:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): imádolom a havat :))) Lehet hóangyalkát csinálni :P :))

Nikica21 2009.12.01. 20:53:56

@csillag×: Elhiszem!:( Remélem több ilyen eset nem lesz!

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.12.02. 16:28:05

Lehet, hogy csak én fordulok meg a nem megfelelő helyeken, de tapasztalataim szerint kb. minden második csaj ilyen.
De ha választani kell, inkább egy ilyen ön- és közveszélyes pszichopata, mint egy diszkópicsa.

hopp-hopp 2010.02.09. 20:28:43

EZ AKKOR MOST EGY FÓRUM????
VAGY MI VAN:??? ITT???
süti beállítások módosítása